Jump to content

İslam insanlık için ölümcül meyveler üreten bir şecere-i zakkumdur


Recommended Posts

Tahmin edebileceğiniz gibi başlıktaki benzetmeyi Kuran'dan esinlendim. Cehennemde inançsızların yiyeceği zehirli bir bitkiymiş. Aktüel örnekleriyle ispatlandığı gibi İslam, egemen olduğu her yeri cehenneme çevirir, ve etkisi altındaki her yerde zehirli meyveler yetiştirir.

İslam insanlık için ölümcül mahsüller kültive etmeye (yetiştirmeye) elverişli bir zemindir. Fanatizm, zenofobi, misojini, pedofili gibi kanserleri topluma musallat eder. Dinler her zaman korkudan beslenmiştir, hem bireyleri hem de kitleleri terörize eder, ve terörizasyon (korkutma) barbarlığı yetiştirir. Bu yüzden İslam coğrafyasında tiranların peyda olması bir sürpriz değil.

yzr0g5N.jpg

Terörizm:

Müslümanlar Kureyş tanrısının kiralık katilleridir. Bir başka deyişle Pezevenk-i Ekber cennet rüşvetiyle onların ruhlarını satın almıştır.

"İman edenler, Allah yolunda savaşırlar. İnkâr edenler de tağut yolunda savaşırlar. O halde siz şeytanın taraftarlarına karşı savaşın. Çünkü şeytanın hilesi zayıftır." (Kadınlar Suesi, 76)

"Ortalıkta fitne kalmayıp, din tamamıyla Allah'ın dini oluncaya kadar onlarla savaşın. Eğer vazgeçerlerse muhakkak ki, Allah yaptıklarını görür." (Ganimetler Suresi, 39)

"Eğer verdikleri sözden sonra yeminlerini bozar ve dininize dil uzatırlarsa, o küfür öncülerini hemen öldürün. Çünkü onların yeminleri yoktur. Ola ki, vazgeçerler." (Tevbe, 12)

"Onlarla savaşın ki Allah, sizin ellerinizle onların cezasını versin ve onları rezil ve rüsvay etsin, yardımıyla sizi onlara muzaffer kılsın. Ve mümin bir kavmin yüreklerini ferahlandırsın." (Tevbe, 14)

"Kendilerine kitap verilenlerden oldukları halde ne Allah'a, ne ahiret gününe inanmayan, Allah'ın ve Resulünün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini din edinmeyen kimselere alçalmış oldukları halde elden cizye verecekleri hale gelinceye kadar savaş yapın." (Tevbe, 29)

"Ey iman edenler, önce yakın çevrenizdeki kâfirlerle savaşın ki, sizde bir güç ve kuvvet olduğunu görsünler. Ve iyi bilin ki, Allah müttakilerle beraberdir." (Tevbe, 123)

pHZTXpL.jpg

Misojini:

Misojini erkek-egemen toplumlarda görülen sexist (cinsiyetçi) önyargının merkezi bir parçasıdır. Misojini kadını fitne ve nifak alameti olarak algılama, sexual ayrımcılık, kadına karşı şiddet, kadınların sexual objektifikasyonu (cinsel nesneleştirme) dahil olmak üzere çeşitli şekillerde tecelli edebilir. Kadın düşmanlığı erkeklerde yaygın olsa da kadınlar tarafından da pratik edilebilir. Bir kadın bir başka kadına ya da kendisine karşı bile misojinistik (kadın düşmanı) tavırlar içinde bulunabilir. Kendini hor gören ve şamar oğlanı rolünü içselleştiren kadınlar pek çoğumuzun dikkatini çekmiştir. İslam'da kadın düşmanlığı ya da antipatisi konusunda sayısız parça bulunabilir. Kuran'a göre kadının değeri erkeğin yarısıdır.

“Kadınlar sizin tarlanızdır, tarlanıza istediğiniz gibi girin [Kadın açıkça çocuk üretim makinesi seviyesine düşürülmüş.]. Erkekler, kadınlardan üstündür, çünkü Allah onları bir çok şeylerde kadınlardan üstün etmiştir... Kadınlarınızın serkeşliğinden korkunca onlara öğüt verin, onları yatakta yalnız bırakın, dövün onları. (Bknz. Kadınlar Suresi, 34) "Kadının şahitliği erkeğin yarısıdır “ (Bakara 282) "… İki kadının şahitliğinin bir erkeğin şahitliğine eşit tutulması onun akıl noksanlığını gösterir…” (Müslim, İman 132)

ZdMGHuS.jpg

Pedofili:

Pedofili Kuran'da izin verilmiş, Muhammed ve arkadaşları tarafından pratik edilmiştir ve bugün bazı müslümanlar şaşmaz bir rehber kabul ettikleri peygamberlerinin izinden giderek pedofili suçunu işlemeye devam ediyorlar. Muslim apolojistler bu büyük skandalı hasıraltı etmek için çeşitli yorum, tefsir ve tevillerle Aişe'nin yaşını 20'ye büyütmeye çabaladı. Ancak apolojetik hileler biz ateistlerin gözünden kaçmaz. :)

Talak (Boşama)/4. Kadınlarınızdan âdetten kesilmiş olanlarla (henüz) hayız görmeyenler hususunda tereddüt ederseniz onların bekleme süresi üç aydır. Hamile olanların bekleme süresi ise doğum yapmalarıyla sona erer. Kim Allah’a karşı gelmekten sakınırsa Allah ona işinde bir kolaylık verir.

Ahzab (Partiler)/49. Ey inananlar! Mümin kadınlarla nikahlanıp onları temasta bulunmadan boşadığınızda artık onlar için size iddet saymaya lüzum yoktur. Kendilerine bağışta bulunarak onları güzellikle serbest bırakın.

Ahzab (Partiler)/37. "...eşlerinden yana isteklerini yerine getirdiklerinde (onları boşadıklarında), evlatlıklarının eşleriyle evlenmeleri konusunda mü’minlere bir zorluk olmasın. Allah’ın emri mutlaka yerine getirilmiştir."

Nisa (Kadınlar)/23 "...üvey kızlarınız, -eğer anneleri ile zifafa girmemişseniz onlarla evlenmenizde size bir günah yoktur- öz oğullarınızın karıları, iki kız kardeşi (nikâh altında) bir araya getirmeniz. Ancak geçenler (önceden yapılan bu tür evlilikler) başka. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir."

Nebe (Haber)/33: Memeleri tomurcuklanmış yaşıt kızlar var.

60 yaşındaki Halife Ömer'in çocuk yaştaki Ali kızı Ümmü Gülsüm'le evlendiğine dair rivayetler de İslam'da sübyan evliliğinin var olduğunu gösteriyor. (Bknz. Ebu Muaz İsmail, 'Kitab'ü Zevac-i Ömer b. Hattab min Ümmi Gülsüm binti Ali b. Ebi Talib)

Pedofili Kuran'da "göğüsleri yeni tomurcuklanmış yaşıt kızlar" gibi erotik huri tasvirleriyle de desteklenen bir eğilimdir.

V4IMHZX.jpg

Say say bitmez, şimdilik bu kadar, devam edecek.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sizi ateist zındıklar siz kuranı çarpıtıyorsunuz cimbızalayıp buraya asıyorsunuz tefsirini bilmeden yorum yapayın arapaca bilen bir hocaya sor o verir cevabınızı bir çarpılcaksınız :lol::D

tarihinde güven tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sizi ateist zındıklar siz kuranı çarpıtıyorsunuz cimbızalayıp buraya asıyorsunuz tefsirini bilmeden yorum yapayın arapaca bilen bir hocaya sor o verir cevabınızı bir çarpılcaksınız :lol::D

islamın kendisi çarpılmış çarpılacağı kadar....cin çarpmışa dönmüş.....beni mi çarpacak ? :D

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...