degetulan1 0 Oluşturuldu: Şubat 16, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Şubat 16, 2014 beyler benim kafama takıldı. Muhammed peygamber değilse su istanbulla ilgili hadisi nerden bildi acaba? İstanbulu fetheden ne güzel komutan o asker ne güzel asker. İstanbulu mehmet adında biri fethedecektir. Muhammed peygambermiydi kafamı kurcalıyo yardım edin? Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi beyler benim kafama takıldı. Muhammed peygamber değilse su istanbulla ilgili hadisi nerden bildi acaba? İstanbulu fetheden ne güzel komutan o asker ne güzel asker. İstanbulu mehmet adında biri fethedecektir. Muhammed peygambermiydi kafamı kurcalıyo yardım edin? istanbulu fatih mi aldı ?? son alan ATATÜRK müydü ??? Link to post Sitelerde Paylaş
degetulan1 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi istanbulu fatih mi aldı ?? son alan ATATÜRK müydü ??? ilk alan fatihtir Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi (düzenlendi) ilk alan fatihtir ilk alan fatihdir.... pekü....konu ile alakası ? muhammed tarih ve isim vermişmidir ? yazdığını gördüm de...gene sorayım dedim....kaynak yani....?? Şubat 16, 2014 tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Magiani 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi Bu hadisin uydurulduğu da söylenir sık sık.Hz Muhammedin geleceğe yönelik başarılı tahminler yaptığını en azından ben iddia ediyorum.Bu konuda da paylaşırım belki. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi Bu hadisin uydurulduğu da söylenir sık sık.Hz Muhammedin geleceğe yönelik başarılı tahminler yaptığını en azından ben iddia ediyorum.Bu konuda da paylaşırım belki. kaynak ? hadisi yazarmısın tam olarak kaynağı ile birlikte. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi pardon Magiani yanlış alıntı oldu.....sana demedim.... Link to post Sitelerde Paylaş
Magiani 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi http://www.uslanmam.com/dini-bilgiler/76784-resulullah-gelecekten-haber-verdi-hadis-i-serif'ler-gunumuzu-tarif-ediyor.html http://www.sorularlaislamiyet.com/article/9673/hz-peygamber-ve-gelecekten-haberler.html Google de Hz Muhammedin geleceğe yönelik hadisleri yazarak bunlardan bolca bulabilirsiniz.Ya da yalandır belki de bilmiyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
BabyKnight 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi kuran tefsirini günümüze uyarlayanlar illaki olmayan bir hadisi de sanki varmış gibi gösterebilirler. zaten tam hatırlamadığım bir sayıya göre 20.000 hadisten 500 ü sahih miş emin diilim ama araştırmadım yaşar nuri mi söylemişti onuda hatırlamıyorum net olarak Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi kuran tefsirini günümüze uyarlayanlar illaki olmayan bir hadisi de sanki varmış gibi gösterebilirler. zaten tam hatırlamadığım bir sayıya göre 20.000 hadisten 500 ü sahih miş emin diilim ama araştırmadım yaşar nuri mi söylemişti onuda hatırlamıyorum net olarak hadislere güveneceksek ooohooo adamlar kendileri kuranı kırk şekilde yorumluyor...baksan binbir çeşit kuran var piyasada.... :D Link to post Sitelerde Paylaş
adenium 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi yalan arkadaşlar kanmayın bunlara, elin arabı o tarihte istanbulu nerden bilecek bildikleri tek şey o zamanın arap yarım adasından öteye geçmiyor, sadece o bölgedeki hayvanları sebze ve meyveleri biliyorlar kuranda da 6-7 tane hayvan geçer incir zeytin hurma geçer. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi yalan arkadaşlar kanmayın bunlara, elin arabı o tarihte istanbulu nerden bilecek bildikleri tek şey o zamanın arap yarım adasından öteye geçmiyor, sadece o bölgedeki hayvanları sebze ve meyveleri biliyorlar kuranda da 6-7 tane hayvan geçer incir zeytin hurma geçer. yaw geçsene onu bunu.... muhammed mekkeden ötesini görmüş mü ? bilio mu ? istanbula mı gitmiş ? :D Link to post Sitelerde Paylaş
modest 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi hadislere güveneceksek ooohooo adamlar kendileri kuranı kırk şekilde yorumluyor...baksan binbir çeşit kuran var piyasada.... :D Şakamı yapıyorsun burda haber verseydin kaçırmışım tühh ama Genç'te olsa güldüm üç kere haberin olsun. :D Kim anlar anlayan anlar. Anlamayanlar için özet, Hacı hadislere güvenmiyisen nediye okursan işine geleni alıyorun helmeyeni salla gitsin yapıyon. Sanki bu yaptığını başkalarıda yapıyor acep sendemi onlardansın. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi Şakamı yapıyorsun burda haber verseydin kaçırmışım tühh ama Genç'te olsa güldüm üç kere haberin olsun. :D Kim anlar anlayan anlar. Anlamayanlar için özet, Hacı hadislere güvenmiyisen nediye okursan işine geleni alıyorun helmeyeni salla gitsin yapıyon. Sanki bu yaptığını başkalarıda yapıyor acep sendemi onlardansın. salak işte hadisleri de kitabı da ciddiye alan sizlersiniz.........ama işinize gelince namaz hadisini söleyen kaynağı doğru kabul ediyorsunuız işinize gelmeyince aynı namaz hadisini veren adamın muhammed 6 yaşında çocukla evlendi diyen hadisini TÜ KAKA diyorsunuz şakmısınız siz yaw admin sizleri foruma bizler gülelim diye mi aldı ? Link to post Sitelerde Paylaş
modest 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi salak işte hadisleri de kitabı da ciddiye alan sizlersiniz.........ama işinize gelince namaz hadisini söleyen kaynağı doğru kabul ediyorsunuız işinize gelmeyince aynı namaz hadisini veren adamın muhammed 6 yaşında çocukla evlendi diyen hadisini TÜ KAKA diyorsunuz şakmısınız siz yaw admin sizleri foruma bizler gülelim diye mi aldı ? Sende unutkanlık falan mı var. Yoksa balık beynimi taşıyon kafanın içinde. Aloooo daha geçengün söyledim sana ben namaz kılmıyorum diyee nerenden uyduruyorsun buni. Tükürüğünü yala şimdi sen namaz yok diyorsun ama Muhammed 9 yaşında Ayşe'ile evlendi diyorsun inanacaksan hepsine İnan birine değil. Admin almıyor gönüllü geliyok bazan rakı gibi tat alıyorum bunları söylerken. Bakalım ne kopyalıyacan bekliyom.. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi Sende unutkanlık falan mı var. Yoksa balık beynimi taşıyon kafanın içinde. e salaksın işte.... senin namazın bu..benimki bu --öbürünüde namazı şu --- diyen sen değilmiydin ? müslümanın namazını kabul edion da ...hadisini mi inkar ediyon be geri zekalı ? nasıl namaz kılıyo o müslüman ? bi de gelmiş zafer kazanmış hindi edasi ile kabarmaz mı ...hey yavrum hey... ne o la ? KABARA KUBARA dolanıon ortada HİNDİ gibi...ama her bana geldiğinde püsüp gidion ? Link to post Sitelerde Paylaş
modest 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi e salaksın işte.... senin namazın bu..benimki bu --öbürünüde namazı şu --- diyen sen değilmiydin ? müslümanın namazını kabul edion da ...hadisini mi inkar ediyon be geri zekalı ? nasıl namaz kılıyo o müslüman ? bi de gelmiş zafer kazanmış hindi edasi ile kabarmaz mı ...hey yavrum hey... ne o la ? KABARA KUBARA dolanıon ortada HİNDİ gibi...ama her bana geldiğinde püsüp gidion ? Koptum gene sağol neyse sen tükürüğün yalama ama laf gitti yerine bana yeter. Ulaaa akıllıyım bilim milim diyen vatandaş. Namaz kelimesi orda kullandığım cümleler de ne alaka hiç düşünmüyormusun. Namaz senin yaptıkların,konuştukların,davet ettigin desteklediğin, anlamında kullandım. Sen namaz deyince aklına neden eyilmek,kalkmak getiriyorum aklın. Dinleseydin cübbeli ahmetten maun süresini bak bunu konuşmuyor olacaktık. Neyse sen bildigin yolda devam et senin namazına uymayacağım beğenmedim Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi (düzenlendi) Koptum gene sağol neyse sen tükürüğün yalama ama laf gitti yerine bana yeter. Ulaaa akıllıyım bilim milim diyen vatandaş. Namaz kelimesi orda kullandığım cümleler de ne alaka hiç düşünmüyormusun. Namaz senin yaptıkların,konuştukların,davet ettigin desteklediğin, anlamında kullandım. Sen namaz deyince aklına neden eyilmek,kalkmak getiriyorum aklın. Dinleseydin cübbeli ahmetten maun süresini bak bunu konuşmuyor olacaktık. Neyse sen bildigin yolda devam et senin namazına uymayacağım beğenmedim piposu agız kenarında bodrum'un entel barında herkesin yarğılamaktan kimse kalmamış yanında sakalları şarap tasında dikilmiş barın ortasında tanınsın diye bekliyor sanırsın dev aynasında bir eli televizyonda öteki eli basında birşeylerin tadı kalmış dişlerinin arasında başkalarına hümanist karısına karşı dayı nasil beceriyor bilmem ikisi birden olmayı konuşurken solcusun yaşarken karambolcusun oportunizme bulaşmış tipik bir orta yolcusun bir allahcı bir kulcusun bir davulcu bir pulcusun ne kadar inkar etsen de hem jigolo hem dulcusun o yandasın bu yandasın hovardasın hep bardasın artık rol yapmayı bırak sen bir entel magandasın behey sanat hırsızı behey üretme kabızı birazcık efendi ol birak elinden şu sazı Şubat 16, 2014 tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Huzursuz Yolcu 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi Ateistforum'un ozanları gibisiniz be mübarekler! Link to post Sitelerde Paylaş
modest 0 Şubat 16, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 16, 2014 gönderildi Zavallı tamam tükürüğünü yalama. Sen bu işin piri olmuşsun gerçekten yağ gibi üste çıkmayı iyi biliyorsun. Usta kolay gele ben kaçar. Zammı konuşmayı unutma Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts