Jump to content

Muhammed peygambermiydi?

Recommended Posts

beyler benim kafama takıldı. Muhammed peygamber değilse su istanbulla ilgili hadisi nerden bildi acaba?

İstanbulu fetheden ne güzel komutan o asker ne güzel asker.

İstanbulu mehmet adında biri fethedecektir.

Muhammed peygambermiydi kafamı kurcalıyo yardım edin? :wacko:

istanbulu fatih mi aldı ??

son alan ATATÜRK müydü ???

Sitelerde Paylaş

kuran tefsirini günümüze uyarlayanlar illaki olmayan bir hadisi de sanki varmış gibi gösterebilirler. zaten tam hatırlamadığım bir sayıya göre 20.000 hadisten 500 ü sahih miş emin diilim ama araştırmadım yaşar nuri mi söylemişti onuda hatırlamıyorum net olarak

Sitelerde Paylaş

kuran tefsirini günümüze uyarlayanlar illaki olmayan bir hadisi de sanki varmış gibi gösterebilirler. zaten tam hatırlamadığım bir sayıya göre 20.000 hadisten 500 ü sahih miş emin diilim ama araştırmadım yaşar nuri mi söylemişti onuda hatırlamıyorum net olarak

hadislere güveneceksek ooohooo

adamlar kendileri kuranı kırk şekilde yorumluyor...baksan binbir çeşit kuran var piyasada....

:D :D

Sitelerde Paylaş

yalan arkadaşlar kanmayın bunlara, elin arabı o tarihte istanbulu nerden bilecek bildikleri tek şey o zamanın arap yarım adasından öteye geçmiyor, sadece o bölgedeki hayvanları sebze ve meyveleri biliyorlar kuranda da 6-7 tane hayvan geçer incir zeytin hurma geçer.

Sitelerde Paylaş

yalan arkadaşlar kanmayın bunlara, elin arabı o tarihte istanbulu nerden bilecek bildikleri tek şey o zamanın arap yarım adasından öteye geçmiyor, sadece o bölgedeki hayvanları sebze ve meyveleri biliyorlar kuranda da 6-7 tane hayvan geçer incir zeytin hurma geçer.

yaw geçsene onu bunu....

muhammed mekkeden ötesini görmüş mü ? bilio mu ? istanbula mı gitmiş ? :D :D

Sitelerde Paylaş

hadislere güveneceksek ooohooo

adamlar kendileri kuranı kırk şekilde yorumluyor...baksan binbir çeşit kuran var piyasada....

:D :D

Şakamı yapıyorsun burda haber verseydin kaçırmışım tühh ama Genç'te olsa güldüm üç kere haberin olsun.

:D :D :D

Kim anlar anlayan anlar.

Anlamayanlar için özet,

Hacı hadislere güvenmiyisen nediye okursan işine geleni alıyorun helmeyeni salla gitsin yapıyon.

Sanki bu yaptığını başkalarıda yapıyor acep sendemi onlardansın.

Sitelerde Paylaş

Şakamı yapıyorsun burda haber verseydin kaçırmışım tühh ama Genç'te olsa güldüm üç kere haberin olsun.

:D :D :D

Kim anlar anlayan anlar.

Anlamayanlar için özet,

Hacı hadislere güvenmiyisen nediye okursan işine geleni alıyorun helmeyeni salla gitsin yapıyon.

Sanki bu yaptığını başkalarıda yapıyor acep sendemi onlardansın.

salak işte :)

hadisleri de kitabı da ciddiye alan sizlersiniz.........ama işinize gelince namaz hadisini söleyen kaynağı doğru kabul ediyorsunuız

işinize gelmeyince aynı namaz hadisini veren adamın muhammed 6 yaşında çocukla evlendi diyen hadisini TÜ KAKA diyorsunuz

şakmısınız siz yaw

admin sizleri foruma bizler gülelim diye mi aldı ?

Sitelerde Paylaş

salak işte :)

hadisleri de kitabı da ciddiye alan sizlersiniz.........ama işinize gelince namaz hadisini söleyen kaynağı doğru kabul ediyorsunuız

işinize gelmeyince aynı namaz hadisini veren adamın muhammed 6 yaşında çocukla evlendi diyen hadisini TÜ KAKA diyorsunuz

şakmısınız siz yaw

admin sizleri foruma bizler gülelim diye mi aldı ?

Sende unutkanlık falan mı var. Yoksa balık beynimi taşıyon kafanın içinde.

Aloooo daha geçengün söyledim sana ben namaz kılmıyorum diyee nerenden uyduruyorsun buni. :D

Tükürüğünü yala şimdi sen namaz yok diyorsun ama Muhammed 9 yaşında Ayşe'ile evlendi diyorsun inanacaksan hepsine İnan birine değil. :D

Admin almıyor gönüllü geliyok bazan rakı gibi tat alıyorum bunları söylerken.

Bakalım ne kopyalıyacan bekliyom..

Sitelerde Paylaş

Sende unutkanlık falan mı var. Yoksa balık beynimi taşıyon kafanın içinde.

e salaksın işte....

senin namazın bu..benimki bu --öbürünüde namazı şu --- diyen sen değilmiydin ?

müslümanın namazını kabul edion da ...hadisini mi inkar ediyon be geri zekalı ? nasıl namaz kılıyo o müslüman ?

bi de gelmiş zafer kazanmış hindi edasi ile kabarmaz mı ...hey yavrum hey... :D

ne o la ? KABARA KUBARA dolanıon ortada HİNDİ gibi...ama her bana geldiğinde püsüp gidion ?

Sitelerde Paylaş

e salaksın işte....

senin namazın bu..benimki bu --öbürünüde namazı şu --- diyen sen değilmiydin ?

müslümanın namazını kabul edion da ...hadisini mi inkar ediyon be geri zekalı ? nasıl namaz kılıyo o müslüman ?

bi de gelmiş zafer kazanmış hindi edasi ile kabarmaz mı ...hey yavrum hey... :D

ne o la ? KABARA KUBARA dolanıon ortada HİNDİ gibi...ama her bana geldiğinde püsüp gidion ?

Koptum gene sağol :D neyse sen tükürüğün yalama ama laf gitti yerine bana yeter.

Ulaaa akıllıyım bilim milim diyen vatandaş. Namaz kelimesi orda kullandığım cümleler de ne alaka hiç düşünmüyormusun. Namaz senin yaptıkların,konuştukların,davet ettigin desteklediğin, anlamında kullandım. Sen namaz deyince aklına neden eyilmek,kalkmak getiriyorum aklın. Dinleseydin cübbeli ahmetten maun süresini bak bunu konuşmuyor olacaktık. Neyse sen bildigin yolda devam et senin namazına uymayacağım beğenmedim :D

Sitelerde Paylaş

Koptum gene sağol :D neyse sen tükürüğün yalama ama laf gitti yerine bana yeter.

Ulaaa akıllıyım bilim milim diyen vatandaş. Namaz kelimesi orda kullandığım cümleler de ne alaka hiç düşünmüyormusun. Namaz senin yaptıkların,konuştukların,davet ettigin desteklediğin, anlamında kullandım. Sen namaz deyince aklına neden eyilmek,kalkmak getiriyorum aklın. Dinleseydin cübbeli ahmetten maun süresini bak bunu konuşmuyor olacaktık. Neyse sen bildigin yolda devam et senin namazına uymayacağım beğenmedim :D

piposu agız kenarında

bodrum'un entel barında

herkesin yarğılamaktan

kimse kalmamış yanında

sakalları şarap tasında

dikilmiş barın ortasında

tanınsın diye bekliyor

sanırsın dev aynasında

bir eli televizyonda

öteki eli basında

birşeylerin tadı kalmış

dişlerinin arasında

başkalarına hümanist

karısına karşı dayı

nasil beceriyor bilmem

ikisi birden olmayı

konuşurken solcusun

yaşarken karambolcusun

oportunizme bulaşmış

tipik bir orta yolcusun

bir allahcı bir kulcusun

bir davulcu bir pulcusun

ne kadar inkar etsen de

hem jigolo hem dulcusun

o yandasın bu yandasın

hovardasın hep bardasın

artık rol yapmayı bırak

sen bir entel magandasın

behey sanat hırsızı

behey üretme kabızı

birazcık efendi ol

birak elinden şu sazı

tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...