marjinal 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi RTE'nin twitter hesabından yazdığı son yorum dostlar. Çok açık ve net söylüyorum. Benim evlatlarımdan bir tanesi yolsuzluğa karışsın bir saniye yanımda tutmam evlatlıktan reddederim. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi Iki kez dinledim video montaj degil... Panik halinde konusma akici bir sekilde devam etmekte... Sonunu gören bir basbakanin acizligi sesine yansimakta. aynen katılıyorum....montaj değil...ama gerçek mi o da belli değil...ses değişim efktleri de kullanılmış olabilir.....eğer bu dinleme ve takibat mahkeme kararı ile yapılmışsa - ki muhtemeln öledir....cemaat bukadar yaş tahtaya basmas herhalde.... işte o zaman kıyamet kopacak demektir. https://pbs.twimg.com/media/BhMfYk0IUAAvQEN.jpg:large https://twitter.com/DrErayMetin/status/437728095999889408/photo/1 Link to post Sitelerde Paylaş
sinekcan 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi Iki kez dinledim video montaj degil... Panik halinde konusma akici bir sekilde devam etmekte... Sonunu gören bir basbakanin acizligi sesine yansimakta. sayın cigi,kayıtlar düştüğünden beri ses kayıt vs işleriyle alakalı o kadar çok kişiyle görüştüm ki bu şahısların %80 i kaydın montaj olamayacağını belirtiyor. ayrıca paraların taşınırken ki görüntüleri olduğu iddiası çok güçlü dile getiriliyor Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi Montaj iddialarına da yanıt geldi http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/montaj-iddialarina-da-yanit-geldi-h49136.html Link to post Sitelerde Paylaş
MaskedVigilante 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi F.G. konu mankeni olarak kullanilmaktadir.Dogru dürüst okuma yazmasi olmayan arka arkaya mantikli üc cümle kurup konusamiyan biridir. R.T.E ile birlikte ayni gücler tarafindan farkli sekilde kullanilip kafa kafaya vurdurulmuslardir. Kisaca ana temasi bu sekildedir. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Ne BB'nin nede F.G. nin bu işlerin arkasında akıl babalığı yapacak zekası yok. Link to post Sitelerde Paylaş
bir_akil_insan 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi "Fethullah Hocanın bedduasını alan iflah olmaz" demiştim. Aha da dediklerim bir bir çıkıyor. Bunlar ne ki? Dur bakalım, yeni başladık. Başınıza gelecekler, pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Söylemiş olayım. Fetullah'ın beddua tiyatrosu, ellerinde olanlar ve silah olarak kullanabilecekleri belli olduktan sonra oynanmış bir tiyatrodur. Fetullah sinsidir ama yetiştirdikleri hem sinsidir, hem de istihbarat örgütü destekli manipülasyon uzmanları haline gelmiştir. Link to post Sitelerde Paylaş
-AKHENATON- 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi sayın cigi,kayıtlar düştüğünden beri ses kayıt vs işleriyle alakalı o kadar çok kişiyle görüştüm ki bu şahısların %80 i kaydın montaj olamayacağını belirtiyor. ayrıca paraların taşınırken ki görüntüleri olduğu iddiası çok güçlü dile getiriliyor O konustuğun kişiler poposundan sallamış ya da YCHP'li . http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/montaj-iddialarina-da-yanit-geldi-h49136.html Ayrıca Erdoğan'ın çok kısık sesle konuşması ve Bilal Erdoğan'ın sesinde oluşan çatlaklar ile aralarda oluşan boşluklar da yine montaj şüphelerini akıllara getirdi. Bu siyaset değil Soroscu CHP tarzı çamur atma . Link to post Sitelerde Paylaş
cigi 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi sayın cigi,kayıtlar düştüğünden beri ses kayıt vs işleriyle alakalı o kadar çok kişiyle görüştüm ki bu şahısların %80 i kaydın montaj olamayacağını belirtiyor. Bu tip islerle bende ugrasiyorum ama emin olabilmek icin iki kez dinledim. Seslerde montaj yok. Dahasi o kadar isimlerin yerlerin miktarlarin bilmeyen kisiler tarafindan konusulmasi da olacak sey degil. Farkli yerlerde yapilmis daha sonra birlestirilmis konusmalarda degil. Link to post Sitelerde Paylaş
cigi 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi Montaj iddialarına da yanıt geldi http://www.yurtgazet...ldi-h49136.html Konusmanin 17 Aralikta olmasi gerekmiyor...Zaten ayni gün emniyet görevlileri ve savcilar yerlerinden edildiler. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/bir-yalan-daha-coktu-h49107.html Link to post Sitelerde Paylaş
cigi 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi Bu video ise Sebi arus konusmasinin 13 Aralikta yapildigini gösteriyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi Konusmanin 17 Aralikta olmasi gerekmiyor...Zaten ayni gün emniyet görevlileri ve savcilar yerlerinden edildiler. nasıl yani? neden 17 aralık olmasına gerek yok ? Link to post Sitelerde Paylaş
cigi 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi nasıl yani? neden 17 aralık olmasına gerek yok ? Bir gün sonrada olabilir fakat Sebi arus da olan konusmasi 13 Aralik 2013. Baska videolarada baktim 17 Aralik olarak gecmiyor. Yaniliyor olabiliriz ama hükümet, bu konulari kanitlari ile sunup aciklamak zorundadir. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi Bir gün sonrada olabilir fakat Sebi arus da olan konusmasi 13 Aralik 2013. Baska videolarada baktim 17 Aralik olarak gecmiyor. Yaniliyor olabiliriz ama hükümet, bu konulari kanitlari ile sunup aciklamak zorundadir. yok...yanlış anlama....merkdan sordum sadece...bişileri mi göremedim diye.. hükümet ne açıklama yapacak ki? yaptı işte...yalan - montaj dediler... he evet doğru bunlar yaptık...dicek halleri yok ya? Link to post Sitelerde Paylaş
sinekcan 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi O konustuğun kişiler poposundan sallamış ya da YCHP'li . http://www.yurtgazet...ldi-h49136.html Ayrıca Erdoğan'ın çok kısık sesle konuşması ve Bilal Erdoğan'ın sesinde oluşan çatlaklar ile aralarda oluşan boşluklar da yine montaj şüphelerini akıllara getirdi. Bu siyaset değil Soroscu CHP tarzı çamur atma . bakıcaz görücez : ) bugün yarın görüntülerde etrafa saçılırsa bakalım o zaman ne denilecek ? Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
cigi 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi Birde söyle bir durum ortaya cikti... Devlerin internet denetimi nal toplamakta diye düsünüyorum. Birimde calisanlari falakaya yatirabilirler. Link to post Sitelerde Paylaş
sinekcan 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi şöylede bir şey var,ben ses uzmanı değilim ama defalarca yazdım burada bu işlerle ilgili kimle konuştuysam %80 i montaj değil diyor Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Şubat 24, 2014 gönderildi Raporla Share Şubat 24, 2014 gönderildi Birde söyle bir durum ortaya cikti... Devlerin internet denetimi nal toplamakta diye düsünüyorum. Birimde calisanlari falakaya yatirabilirler. kafalarını kessinler islami kurallara uygun şekilde Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts