Jump to content

Tayyip'e Yapılan Operasyonun Asıl Aktörü ABD Olabilir mi?


Recommended Posts

  • İleti 41
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bilmiyorum amerikada bile kennedynin neden öldürüldüğü konusu çetrefilli.israil teorisi bunlardan biri neyse.hillaryden nefret ederim kerry'den de ama Obama iyi polisi oynuyor çoğu zaman.romney giib bir mormonun başkan adayı olarak seçilmesi zaten komikti ama adamın konuşmasını dinledim canlı olarak.gayet karizmatikti.cumhuriyetçiler Türkiyeye daha yakın diye bilinir ayrıca ama her şey beklenir Abd hükümetlerinden sonuçta kapitalizm üzerine inşa edilmiş.ilk zamanlardaki özgürlük ideali palavra olmuş.zaten kurucu babalar da köleciydi hehe.

:)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bence operasyon tamamen amerikan. Elbette bizdeki dinamikleride kullanıyorlar

Ben de tam tersini düşünüyorum. Bizdekiler dış dinamikleri kullanıyor hatta o dinamikleri bizzat oluşturuyorlar. Mesela hükümete takip ettirilen Suriye politikası gibi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben de tam tersini düşünüyorum. Bizdekiler dış dinamikleri kullanıyor hatta o dinamikleri bizzat oluşturuyorlar. Mesela hükümete takip ettirilen Suriye politikası gibi.

bizimkiler derken ?

Devlet derken ? Mit ? Emniyet ? Asker ? hangisi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yeni Kölelik Düzeni

Kadim bir bilgi kırıntısı için yüzbinlerce kişi dolaylı yada doğrudan işkence gördü, katledildi ya da savaş meydanlarında parçalanarak can verdi. İnsanlık tarihinde gizli sırlara ulaşmaya çalıştıkça onlar daha ve daha derine gömüldüler. Hatta öyle ki her geçtiğimiz gün bir yerlerde bazı gerçekler başka gerçekleri örtebilmeleri için biçimlendiriliyor. Gün geçmiyor ki yeni bir gizli anlaşma daha imzalanmasın.

americanmonarchy.jpg?w=542&h=300

Tüm bu kadim bilgileri sonsuza kadar gözlerimizin önünden kaçırabileceklerini sanıyorlar. Hatta bunun için büyük bir planları var, kaosu sürekli hale getirip kendi kurdukları sistemin çökmekte olduğuna inandıracaklar herkesi. Hükümetler düşecek ve tarihin en karanlık sayfalarına sahip Avrupa her yerden önce karanlığa gömülecek. Bu yüzyıllardır şımarmış ve semirmiş halk kaosu ve sokaklardaki dehşeti görünce…. İşte o zaman her yerde bu çaresizlikten kurtulmak için gene çoğunluğun çoğu bulabildikleri her otorite parçasına tutunup DÜZEN isteyecekler…

İşte sizden istedikleri bu tuzağa düşmeniz; böylece zaten başta olanlar yeniden başa geçecekler ancak bu kez doğrudan Tiran olacaklar. Meydanlarda bu sefil oyuna gelmiş halk büyük ihtimalle şu sözlerin söylendiğini duyacak: “Başkaldırı ve isyanın tüm dünyayı sürüklediği bu noktada, bundan sonra mutlak otorite kurulacaktır. Tek bir televizyon, tek bir gazete, radyo, tek bir verici ve alıcı olacaktır. Sokağa çıkmak sadece belli saatlerde serbesttir” evet bu cümleler daha sadece başlangıcı olacak yeni kölelik düzenin. Tüm kadim bilgileri kendi çıkarlarına uygun kullanacak, onlarla yeni yeni kara büyüler, kitlesel manipülasyonlara başvuracak; yeni dünya düzeni aristokratları ve kuklaları kendilerine hiç çekinmeden Tiran, İmparator, Sultan, Kral ya da Halife diyecekler ve ne olduklarını her söylediklerinde kendileri için ölecek ve taparcasına sevecek halkı karşılarında bulacaklar.

Dolayısıyla organize edilmiş bir kaosun bir kaos olamayacağını, #occupy gurubunun Yeni Kölelik Düzenine hizmet ettiğini bilmeliyiz. Onlardan uzak durmalıyız. Aslında çevremizdeki neredeyse her şey o kadar satılmış ve çarpıtılmış durumdaki bi dağ başına kaçmaktan başka çare yok gibi. Daha doğrusu bu sancıya katlanmamız gerekecek. Ne kadar acılı olursa olsun bu plan büyük ihtimalle başarılı olacak. Tek unuttukları herkesin gidip de kendilerine yalvarmayacağıdır…

tarihinde athura tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...