Jump to content

Dizi-Film-Animelerden Replikler ve Kitaplardan altı çizilesi yerler


Recommended Posts

Barıştan konuşurken kan dökebilmek... Bu sadece insanın yapabileceği bir şey. [uchiha Madara (Naruto Shippuden)]

Gerçeğe uyan,bu dünyada hiçbir şey planladığın gibi gitmez. Ne kadar uzun yaşarsan o kadar iyi anlarsın ki yaşadığımız bu gerçeklikte sadece acı, ızdırap ve boşluk vardır. [uchiha Madara (Naruto Shippuden)]

tarihinde KafaBeyinUs tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ONDSKAN-Simdi de baska bir ornege bakalim.

-tangi ?

-evet efendim.

-buraya gelirmisin lutfen.

okulumuzda ki en zeki ogrenci.Evet bu dogru en zekisi ama,karsimizda ki bicime dikkat ettigimiz zaman hem gozler bozuk hemde cok icerde kaliyorlar ve dolma gibi de bir burnu var.

Dusuk omuzlari ve genis kalcasi yuzunden armuta benzeyen bir vucudu oldugunu goruyoruz.Butun bunlar yetmezmis gibi bacaklarda cok ince ve duz taban.yerine gec.

ONDSKAN-

-insanlarla hayvanlari ayiran tek sey akillari degildir,ayni zamanda ahlaklaridir da.iyi ile kotu arasindaki farki bilmeleridir.

hepiniz hayvanlar gibi davrandiniz ve bu ahlaki degil.

Mr NOBODY

-neden sigara dumani sigaraya asla geri donmez?

Neden molekuller birbirinden uzaklasir? Neden dokulen murekkep damlasi yeniden kullanilmaz? Cunku evren, harcama ve israfa dogru hareket eder. Bu, kullanilmaz enerji miktari ilkesidir. Evrenin egilimi, çogalan duzensizlige dogru evrimlesmektir. Kullanilmaz enerji miktari ilkesi zaman okuyla iliskilidir, evrenin genlesmesinin bir sonucudur. Fakat yercekimi gucu, genlesme gucune karsı-denge olusturursa ne olur? Ya da, kuantum enerjisinin cok zayif oldugu kanitlanirsa? Tam bu anda, evren daralma safhasına girebilir, bu da evrenin sonu olan buyuk patlama demektir. O durumda, zamana ne olur? Butun evrende? Cevabi kimse bilmiyor. “

Mr NOBODY

-Eger patates puresi ile sosu karistirirsan daha sonra ayiramazsin, sonsuza dek. Babanin sigarasindan cikan duman bir daha asla icine donmez. Geri donemeyiz. Secmek, bu yuzden zordur.

-Secim yapmadigin surece, kalan olasiliklarin hepsi mumkundur.

-hangi akla hizmet gerizekaliklarla yuzmem dedim ki ?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...