Jump to content

Ruh, melek, insan, cin, iblis, şeytan

Recommended Posts

Hacı Bektaşı Velinin eseri filan yoktur. O bir İdoldur.Biz Edip Harabininde dediği gibi Putperestizde aynı zamanda. Birlik makamının putudur o.

Yani Bektaşiler Bektaşıçı değil. Peki kimci?

"Yaratıcı bir Tanrı ve peygamberleri yoktur" diyen kim?

Sitelerde Paylaş
  • İleti 115
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

İyide bizde insanız.Etimiz kemiğimiz ve sinirimiz var.Bak aynı fikirde olmasakda adam gibi seninle tartışabiliyoruz değilmi?Mesele bu işte.

Pek değil.

Sen, kabarttığın nefsimle giriştiğim mücadeleyi bilmediğin için, adam gibi tartışıyoruz sanıyorsun.

Aslında ise, ben nefsimle mücadele ettiğim için, sen derdini adam gibi anlatabildiğin bir ortam buluyorsun.

Sitelerde Paylaş

Yani Bektaşiler Bektaşıçı değil. Peki kimci?

"Yaratıcı bir Tanrı ve peygamberleri yoktur" diyen kim?

Şu bucu değildir onlar. Onlara Bektaşi denir. Nasıl Müslümana Muhammedi deniyorsa.

Ezeli ve Ebedi Nuru Muhammed Ali yi anlaman lazım. Anlayamadıktan sonra Nafile

Sitelerde Paylaş

Pek değil.

Sen, kabarttığın nefsimle giriştiğim mücadeleyi bilmediğin için, adam gibi tartışıyoruz sanıyorsun.

Aslında ise, ben nefsimle mücadele ettiğim için, sen derdini adam gibi anlatabildiğin bir ortam buluyorsun.

Size karşı bir terbiyesizce kırıcı kelime kullandığımı sanmıyorum. Varsa şayet özür dilerim.Ha yoksa şayet o zaman sizinlede aynı fikirde olmak zorunda değilim. Ama burası bir forumdur. Herkes fikrini ortaya atar ve adabı muaşeret kuralları gereğince tartışır.

Sitelerde Paylaş

:lol: Hurafecileri fitil etmek kadar eğlencelisi yoktur. Hurafeleri yüzlerine vurulunca deli olurlar. Hurafelerine aferin diyecek ahmaklara ihtiyaçları şiddetlidir. Bulunca mest olurlar. Hurafeler ahmaklıktan beslenir. Başka bir besini yoktur. Vampirin kandan başka bir şeyle beslenemediği gibi...

Sitelerde Paylaş

Size karşı bir terbiyesizce kırıcı kelime kullandığımı sanmıyorum. Varsa şayet özür dilerim.Ha yoksa şayet o zaman sizinlede aynı fikirde olmak zorunda değilim. Ama burası bir forumdur. Herkes fikrini ortaya atar ve adabı muaşeret kuralları gereğince tartışır.

Özre gerek yok, bizde kalp kırılmaz.

Kırıldığında da kendimizden biliriz.

Kaldı ki konu ben de değilim.

Dönüp metni oku istersen.

Sitelerde Paylaş

Vampir vampirdir Vampir yarasa Yarasa çeşididir.Senin sanatın işte o kadar olur. Git be oğlum kumda oyna bak kendine kaleler yap.Ananada söyle altına bezini taksın neme lazım.

Yani devam. Ne demiştik:

Hepsi oyundan ibaret dostum.

Negatif enerjiye kendini kaptırma.

Olduğumuzu yaparız ve yaptığımızı oluruz.

Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...
tumblr_mk36vk8Gck1rwfs3oo1_500.jpg

Ruh beyinsel faaliyetlerimizin eski insanlarca izahıdır bana göre. Nasıl eski yunanlılar şimşeğin çakmasına zeus demişlerse, bu insanlarda beyinsel faaliyetlere ruh demiştir. Anlam veremediğimiz olaylarda inanç sistemi nasıl devreye giriyor. (Okuyunuz)
http://a-teist.tumbl...d/resim/page/18
tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...