Jump to content

Kur'an'da Sübyancılık, Sex Köleliği ve Fuhuş


Recommended Posts

Şehvet ihtiras kişisel hırs çıkar vs peşinde bunu dini uyduran Muhammed isimli bir şahıs düşünün etrafında kendisine inanan doğru dürüst bir kitle yok iken hatta hepi topu 3 5 kişiler iken kabeye yürüyen putlara kasteden bir adamdan bahsediyoruz. Kime güvendi bu adam neye güvendi kelleyi koltuğuna aldı haydi şimdi kabeye yürüyün elinize alın kılıcı parçalamaya çalışın kabeyi sağ çıkabilir misiniz oradan işte tam olarak bundan bahsediyoruz. Günümüzden belki 40 kat daha cahil ve barbar insanlar ordusunun putlarının bulunduğu kabeye kastetmekten bahsediyorum. Hangi akıl izah edebilir bu meydan okumayı bugün senin bu şekilde kabeye kastetmen demek nasıl ölmen demek ise o günde muhammed isimli o şahsın ölmesi demek idi. Ama onun güvendiği var idi. Sonra müşriklerin servet ve makam tekliflerini bir elime güneşi koysanız diğerine ayı yinede bu davadan vazgeçmem diyen ihtiraslı şehvetli kişisel çıkarları peşindeki muhammed'den bahsediyoruz. Öldüğünde ardına doğru dürüst mal mülk bırakmayan hasır üzerinde uyuyan Muhammed'den bahsediyoruz. Henüz peygamberlik verilmemişken dahi şehrinde muhammed'ül emin diye hitap edilen Muhammed'den bahsediyoruz. Günlerce oruç tutan sabah akşam ibadet eden, namaz kılan Muhammed'den bahsediyoruz. Demem o ki senin inancın sana benimki de bana herkes hürdür özgürdür. Sende doğruyu arıyorsun bende doğruyu arıyorum iki arkadaş iki kardeşiz şu dünyada ama gerçekten yanlı yayınlarla, önyargı ile ve yanlış doneler ile saldırıyorsunuz. Kuranda demirin gökten ildirildiği enzelna kelimesi ile aktarılıyor aynı kelime yağmurun indirilmesi içinde kullanılıyor sonra bugün bilimin demire ilişkin açıklamaları kitabı doğruluyor. Efendim güneşin dünyanın yörünge üzere olduğu o dönemde inmiş kitapta belirtiliyor. İnsanın doğumu anlatılıyor. vs vs vs ama sizler bilmediğiniz bir dilin satır aralarında nefsinize hoş görünen çeviriler ile kayboluyorsunuz. Bizansın tekrar galip geleceğini bunun bir kaç yıl içerisinde olacağını söyleyen Allah, firavunun cesedinin sağlam bırakılarak insanlara ibret verileceğini söyleyen Allah, sizden öncekielrin akıbetini dünyada gezin ve görün diyen Allah yoktu da muhammed denilen şehvet düşkünü vatandaş nasıl bunları ön gördü... Ve daha bir sürü husus saygılarç...

tarihinde csoeep tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 54
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

,,,,,,,,,,,,,, Ve daha bir sürü husus saygılarç...

Çırpınıyorsun ve bu gayet doğal..Muhammed'in hayatına dair muhalif kesimin yazdıklarını okumalısın..İşine gelen hadisleri bize anlatmak yerine,hoşuna gitmeyen hadisleri de önemsemelisin..Tüm müslümanların tekrar ettiği argümanları bize papağan gibi burada tek tek yazmanıza gerek yok..

Muhammed şehvetine düşkün biri idi..Ne yaparsanız yapın,bu gerçeği değiştiremezsiniz..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Çırpınıyorsun ve bu gayet doğal..Muhammed'in hayatına dair muhalif kesimin yazdıklarını okumalısın..İşine gelen hadisleri bize anlatmak yerine,hoşuna gitmeyen hadisleri de önemsemelisin..Tüm müslümanların tekrar ettiği argümanları bize papağan gibi burada tek tek yazmanıza gerek yok..

Muhammed şehvetine düşkün biri idi..Ne yaparsanız yapın,bu gerçeği değiştiremezsiniz..

varlık ve bolluk içinde yaşayabilecek iken kendi malını dahi dağıtan zevk sefa düşkünü 65 yaşındaki düşkün dul bir kadının evlilik talebini reddetmeyen şehvet düşkünü peygambere inen kitaptakileri bıkmadan usanmadan hatta papağan gibi tekrar edeceğiz isteseniz de istemeseniz de ta ki anlayasınız... Ancak siz bilmediğiniz bir dilin işinize gelen çevirileri ile bocalayıp duruyorsunuz sadece şunu söyleyeceğim ''enzelna'' ile anlatılan demir elementini izah edermisin yahut firavunun cesedini ? tarihinde csoeep tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir hatanda tüme varmak yerine tümden gelmen senin zihninde şu tabu var ''Muhammed şehvetine düşkün bir insan'' şimdi bunu hangi argüman ve doneler ile destekleyebilrim. Araştırıyorsun ve işine gelen doğru yanlış yanlı yansız bir sürü argümana ulaşıyorsun. Lakin ben sana diyorum ki tümden gelmeyelim tüme varalım. Peygamberin yaşam tarzı mal varlığı çektiği zorluklar ölümle burun buruna yaşaması ve tek başına yaşadığı dönemin dünyasına meydan okuması gibi hususları değerlendirerek adım adım yargıya varalım böyle bir insan mesela 65 yaşında 55 yaşında 50 yaşında düşkün ve dul kadınların evlilik teklifini reddedemeyen kaldı ki bir kısmı ile hiç zifafa girmeyen bir insan nasıl olurda zevk sefa düşkünü olabilir. Sana evlilik teklif eden 2 çocuklu 60 yaşındaki fakir düşkün bir kadına ne derdin onunla evlenir ve himayen altına mı alırdın başından def mi ederdin muhakkak ki evlenmezdin ama ona yardım ederdin değil mi ? :D

tarihinde csoeep tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

varlık ve bolluk içinde yaşayabilecek iken kendi malını dahi dağıtan zevk sefa düşkünü 65 yaşındaki düşkün dul bir kadının evlilik talebini reddetmeyen şehvet düşkünü peygambere inen kitaptakileri bıkmadan usanmadan hatta papağan gibi tekrar edeceğiz isteseniz de istemeseniz de ta ki anlayasınız... Ancak siz bilmediğiniz bir dilin işinize gelen çevirileri ile bocalayıp duruyorsunuz sadece şunu söyleyeceğim ''enzelna'' ile anlatılan demir elementini izah edermisin yahut firavunun cesedini ?

Muhammed bir arap..İslam bir arap dini..Bilmem farkında mısınız bunun?

Muhammed'in yaşantısını yargılayamayız..Çünkü o dönemde,Muhammed'in cinsel hayatı gayet doğal karşılanıyordu..Herkes kölelerle/çocuklarla cinsel ilişkiye giriyor,herkes birden fazla kadınla evleniyordu..Bunun yanında hür ve son derece güçlü olan kadınlarda vardı..Hatta arap kraliçeleri meşhurdu..

Kadına bir yandan sadece seks bazlı yaklaşılıyorken,diğer taraftan kadınlar çok güçlü bir konuma bile gelebiliyorlardı..

Muhammed'in bu konuda yaptığı bir şey yok aslında..Çünkü Kuran'ı da,hadisleri de Muhammed yazmadı..Muhammed eğer yaşadı ise,7.yüzyıla uygun bir şekilde yaşadı..Sonradan bu kişi üzerinden bir din yaratıldı..Mesela Muhammed'in çok çile çektiği gibi hikayeler,İsa'nın çilelerinden yola çıkılarak uydurulmuştur..Bildiğinizi sandığınız bu argümanlar tümden zırvadır..Muhammed'in çok çile çektiği lanse edilerek,Muhammed'e mağdur rolü verilmeye çalışılmıştır ve bunda son derece başarılı olunmuştur..

Siz demir elementini veya firavunun cesedini filan boşverin..Şu inandığınız Allah ve Muhammed'i çözmeye çalışın..

Link to post
Sitelerde Paylaş

:D

Muhammed huzurevi kurmuş, haberimiz yokmuş. Hatta o zamanlar 60 yaş civarı, insanın ergenlik dönemiymiş. İnsanlar da 200 sene yaşıyormuş. Namaz kılmak, hacca gitmek ve oruç tutmak hücreleri öyle bir yeniliyormuş ki, islama giren kadınlar, sanki cennete girmiş gibi yaşıt ve tomurcuk memeli oluyormuş.

Şuna epey güldüm:

Ümmü Seleme: 65 yaşında 4 çocuklu dul,kendi deyimi ile : " Ben yaşlı, kıskanç , yetimlerin annesi bir kadınım ." der.Hz Resul O'na evlilik teklif eder, Ümmü Seleme annemiz kabul eder.

En uzun yaşayanlarından Ümmü seleme 596/599-683 yılları arası yaşamış. Muhammed ise 632de nalları dikmiş. Müslümanın gözü önündeki perdeyi bir kaldıralım hele.

Yetim: rüyalanmamış 12 yaşından ufak erkek veya adet görmemiş 9 yaşından ufak kız çocuğudur. Yetimlerin annesi demek, en az iki tane çocuğum -hadi fazladan sayalım- 12 yaşından ufaktır demektir. 53 yaşından büyük kadına ardı ardına en az iki tane -ki 4 çocuk söz konusu edildiğine göre 4ü de yetimdir, bu durumda aslında 4 tane- çocuk çıkarttırdınız. Müslümanlar, sübyanları sıcakta kızlar erken olgunlaşıyor diye savunur; bu nasıl bir sıcakmış ki pisliğin içinde yaşayan insanların hem ömrünü uzatıyor, hem de doğurganlığını arttırıyor, menapozu bilmez hale getiriyor?

Gerçekte ise Ümmü seleme Muhammed ile 29 yaşında evlenmiş.

Kepazeliğin bini bir para. Wikiyi yazan müslüler o kadar gerçeklikten kopmuşlar ki, 599 doğumlu dedikleri kadını, 44 yaşında evlendirmişler Muhammed ile. Demek ki Muhammed evlendiğinde, öleli 12 yıl olmaktadır.

tarihinde bir_akil_insan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...

Bu savaşta öldürülenlerin kadın ve çocuklarını cariye alma olayı en iyi örnek Hz.Muhammed zamanında yapılan Beni Kureyza katliamıdır.

Bu ganimetlere en iyi örnek tabiki Hz. Muhammed'in nice eşlerinden Reyhâne bint-i Zeyd idir.http://tr.wikipedia.org/wiki/Reyh%C3%A2ne_bint-i_Zeyd

Yalnız eşleri ve ellerinin altında bulunan cariyeleri ile ilişki kurarlar.”(Müminûn, 23/6)

http://www.kuranmeal...m_mealleri.aspx

"Eğer yetimlerin haklarını gözetemeyeceğinizden korkarsanız, size helal edilen kadınlardan ikişer, üçer, dörder nikahlayın ve eğer bu takdirde adaletli davranamayacağınızdan korkarsanız, o zaman bir kadın ile veya sahibi bulunduğunuz cariye ile yetinin. Bu, azmamanız, haksızlık yapmamanız için daha elverişlidir." (NİSA - 4/3)

http://www.kuranmeal...m_mealleri.aspx

"Adetten kesilmiş kadınlarınız hakkında şüpheye düşerseniz, onların iddeti de üç aydır; adet görmeyenler de öyledir. Yüklülerin süresi ise doğum yapmalarıdır. Her kim Allah'tan korkarsa, Allah onun işine bir kolaylık verir." (TALAK 65/4)

http://www.kuranmeal...m_mealleri.aspx

"Adetten kesilmiş kadınlarınız hakkında şüpheye düşerseniz, onların iddeti de üç aydır; adet görmeyenler de öyledir. Yüklülerin süresi ise doğum yapmalarıdır. Her kim Allah'tan korkarsa, Allah onun işine bir kolaylık verir." (TALAK 65/4)

http://www.kuranmeali.org/65/talak_suresi/4.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx

Hz. Aişe anlatıyor: “Ben altı -bir rivayette yedi- yaşında iken, Hz. Peygamber (a.s.m) benimle evlendi, dokuz yaşında da benimle birlikte oldu” Hadisi, Buharî, Müslim, Ahmed b. Hanbel rivayet etmiştir.(bk. Neylu’l-Evtar, 6/120).
6542 - Abdullah İbnu Mes'ud radıyallahu anh anlatıyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam, Hz. Aişe radıyallahu anha ile yedi yaşında iken onunla nikahlandı, dokuz yaşında iken zifaf yaptı. Resulullah aleyhissalatu vesselam, Hz. Aişe onsekiz yaşlarında iken vefat etti"
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
  • 2 months later...

İslam hukukunda "müştehât" diye bir kavram vardır ve dikkate değerdir, "şehvet konusu olacak yaşa gelmiş kadın" demektir. İslam şeriatı kadını hep bedensel zevkleri tatmin aracı olarak görmüştür ve bu konuda şu yargıda bulunmuştur:

"9 yaşına gelmiş olan kız, şehvet konusudur, onunla evlenilebilir. İmam Azam Ebu Hanife'den ve Ebu Yusuf tan aktarılan bir görüşe göre de 5 yaşındaki bir kız da şehvet ve evlilik konusu olabilir." (Bkz. Tehanevi, Keşşaf, 1/788.)

Yani İslam hukukuna göre 9, hatta 5 yaşındaki bir kız bile cinsel arzu konusudur!

Sahih hadis rivayetlerine bakılırsa Muhammed bunun yasal olduğunu bizzat pratik ederek göstermiştir. (Buhari, e's-Sahih, Kitabu Menakıbi'l-Ensar/44; Tecrid, hadis no: 1553; Müslim, e's-Sahih, Kitabu'n-Nikah, hadis no: 1422)

9 yaşındaki bir kıza tecavüz eden sexomanyak bir adamı en büyük ahlak timsali sanan insanlardan daha düzgün bir bakış açısı beklemek haksızlık olurdu herhalde. :)

bulduğun ve sunduğun argumanlar çok çarpıcı ve iddialı sanırım çoğu musluman bu yazdıklarını okuduktan sona acaba diyecektir.Ancak kelimelerindeki başkasının dusuncesını kucuk gorme onla dala geçme tavrını katılmıyorum.Dalga geçmek saygı duymamak bir ateistte yakışmaz diye dusunuyorum .tesekkurler

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 6 months later...
  • 2 months later...

ne kadar korkunç bir video!!! ancak aklı saf, arı insanların yorumlayabileceği güzel ayetlerimizi çarpıtmış çarpıtmış rabbimi ve peygamberimi kötü hakaretlerle suçlamışlar. niyet kötü olunca gerçekler de kötü görünür tabi. kalbinizin karalığı yorumlarınıza aksetmiş. yüce rabbim gönüllerinizi de akıllarınızı da aydınlatsın. amin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Çırpınıyorsun ve bu gayet doğal..Muhammed'in hayatına dair muhalif kesimin yazdıklarını okumalısın..İşine gelen hadisleri bize anlatmak yerine,hoşuna gitmeyen hadisleri de önemsemelisin..Tüm müslümanların tekrar ettiği argümanları bize papağan gibi burada tek tek yazmanıza gerek yok..

Muhammed şehvetine düşkün biri idi..Ne yaparsanız yapın,bu gerçeği değiştiremezsiniz..

O tek bir hurmayla günümü geçirir di diyorlar ya ulan adam süpermen mi 1 hurma 40 cariye nasıl bi enerji buluyordu.

????? yoksa kadınlar onu başkalarıyla mi aldatiyordu?

Link to post
Sitelerde Paylaş

ne kadar korkunç bir video!!! ancak aklı saf, arı insanların yorumlayabileceği güzel ayetlerimizi çarpıtmış çarpıtmış rabbimi ve peygamberimi kötü hakaretlerle suçlamışlar. niyet kötü olunca gerçekler de kötü görünür tabi. kalbinizin karalığı yorumlarınıza aksetmiş. yüce rabbim gönüllerinizi de akıllarınızı da aydınlatsın. amin.

Güzel ayet mi?

ÖLDÜRÜN-PARÇALAYIN-DOĞRAYIN-DÖVÜN-KESİN sözleri mi güzel?

O tek bir hurmayla günümü geçirir di diyorlar ya ulan adam süpermen mi 1 hurma 40 cariye nasıl bi enerji buluyordu.

????? yoksa kadınlar onu başkalarıyla mi aldatiyordu?

İsa birkaç parça ekmek ve birkaç balıkla binlerce kişiyi doyurabiliyorsa,Muhammed'de 1 hurmayla 40 cariyeyi doyurabilir :D

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 8 months later...

Yazı çokluga cevaptır. Ve bir selefi orta derecede de hoca arkadaşıma bu konuyu sordum. Hiç lafı gevelemeden

-Aişe 6 yaşında evlendi 9 yaşında gerdeğe girdi Ama Arabistan'da kadınların küçük yaşta daha da iyileştigini falan söyledi.

Sen 9 yaşında ki çocuğunu evlendirir misin ? Kesinlikle hayır dedi ve ezan okunmaya başladı, Camiiye koştu

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...