Jump to content

sarıkamış ve çanakkale savaşlarında kürtler neredeydi dersiniz

Recommended Posts

Kendini ateist olarak tanımlayan ya da öyle düşünen herhangi birinin neden bir ırka kendilerini ait gördüklerini pek fazla anlamıyorum. ırklar ve dinler insanların en büyük yalanları olmakla kalmaz aynı zamanda en zararlı olanlarıdır. kendini sadece insan olarak görmek böyle saçma sapan ön yargıları aşmayı kolaylaştıracaktır. En azından tanrı gibi bir tabuyu aşmış insanların daha aklı başında düşünmesi beklenir. Bence dindarlar ve milliyetçiler aynı zihniyete sahiptirler ve kendini her hangi bir ırka mensup gören herkes aslında ırkçıdır.

Sitelerde Paylaş
  • İleti 49
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

faydalı bir paylaşım. kürt toplumu, türk toplumunun üstünde daima yük olmuştur, kambur olmuştur ve olmaya devam da ediyordur.tarih bize kürt halkının genel olarak sırt biçiçi olduğunu gösteriyor. ölen kürt şehitlerini ve düşmanla çarpışan kürt gazilerini saygı ve hürmetle anıyorum elbette ki fakat bu insanlar bu genellemeyi bozamayacak kadar azınlıktadır... bunların yanı sıra günümüzde, kürtlerin bir kaç çağ geride yaşıyormuşcasına sosyal davranış bozukluğuna sahip olmaları konusu da belirgin ve reddedilemez bir gerçektir. kürtlerin, aydınlanması ve nefretten arınması gereken bir toplum olduğunu düşünüyorum.

Bababınızı ülkesimi kimin yerinden kimi konvuyorsun türkler kürtler için bir yüktür.Irkçılık yaparsan ırkçılık alırsın.
Sitelerde Paylaş

Bu başlığı ve destek verenleri kınıyorum. Ben şuyum, ben buyum demek bir müslüman için ırkçılıktır ve ırkçılık müslümana yasaklanmıştır. Çok şükür müslümanım ve sizin gibi zihniyetlerden uzağım diyebilecek insanların var olması temennisiyle, tolonbey gibilerinin fitnelerinin insanlardan uzak olmasını diliyorum.

Güzel konuşmuşun ağzına sağlık.
Sitelerde Paylaş

Atatürk türk milliyetçiliği açısında başarılı ama insani değerler bakımından başarısız bir devlet kurdu.Ey türk gençliği demesi en büyük örnektir.İlk öğretim yıllarımı anımsadımda bir an kendimden iğrendim neden çünkü bana her sabah türküm doğruyum dedirtiliyordu sınıf arkadaşlarımda ve tüm okulada lanet olsun o günler Kürdüm daha doğruyum daha çalışkanım.

Sitelerde Paylaş

Atatürk türk milliyetçiliği açısında başarılı ama insani değerler bakımından başarısız bir devlet kurdu.Ey türk gençliği demesi en büyük örnektir.İlk öğretim yıllarımı anımsadımda bir an kendimden iğrendim neden çünkü bana her sabah türküm doğruyum dedirtiliyordu sınıf arkadaşlarımda ve tüm okulada lanet olsun o günler Kürdüm daha doğruyum daha çalışkanım.

ABD vatandaşıysan ve İtalyan asıllıysan İtalyanım demezsin ABD liyim dersin.Ve Orada Askerlik yaparsın. ABD için kanınıda canınıda verirsin.Bu sadece ABD için geçerli değildir . Hangi ülkenin vatandaşıysan o Ülkenin insanısın. O Ülkede ASKERLİK yaparsın ve o Ülke için kanını canını vereceğine yemin edersin. Burası ise TÜRKİYE CUMHURİYETİ dir. Dingonun ahırı değil!

Sitelerde Paylaş

ABD vatandaşıysan ve İtalyan asıllıysan İtalyanım demezsin ABD liyim dersin.Ve Orada Askerlik yaparsın. ABD için kanınıda canınıda verirsin.Bu sadece ABD için geçerli değildir . Hangi ülkenin vatandaşıysan o Ülkenin insanısın. O Ülkede ASKERLİK yaparsın ve o Ülke için kanını canını vereceğine yemin edersin. Burası ise TÜRKİYE CUMHURİYETİ dir. Dingonun ahırı değil!

Sevgili XERŞAN abi bide gerçekçinin laflarına bak.Bana kimse türküm dedirtemez.İtalyan amerikalıyım diyor amerikanım demiyor kendi kendini çürüttün sevgili gerçekçi.
Sitelerde Paylaş

Sevgili XERŞAN abi bide gerçekçinin laflarına bak.Bana kimse türküm dedirtemez.İtalyan amerikalıyım diyor amerikanım demiyor kendi kendini çürüttün sevgili gerçekçi.

Amerikanım diye bir şey yoktur. AMERİKALIYIM vardır.Ve Vatandaşlığına alındığında sana sağ elini kaldırtıp yemin ettirirler. Orada senin ana kimliğine bakılmaz.Yarın askere gittiğindede sana Türk askeri denir. Sonra şu var bende İlkokul günlerimi hatırlıyorum Arnavut, Çerkez,Türk karışımı olmama rağmen hiç ama hiç gocunmadım andımızdan.Kaldıki şunuda rahatlıkla ifade edeyim ne Arnavutluğa nede Çerkezliğe karşı sıcak değilim.

Bu budur. Yarın Arnavutlarla savaş olursada Özbe öz Türküm diyenden hiç bir farkım yoktur. Sizinde öyle olmanızı dilerim.

Sitelerde Paylaş

Çok haklısınız ama ne bileyim bana kimse zorla türk dedirtmemeli demek istiyorsam ben demeliyim öyle değilmi herkes vatansever veya milliyetçi olmak zorunda değil zaten gerizekalı öğretmenler yüzünden habire vatanseverlik yok bilmem milliyetçilik aşılanıyor gençlerimize iyi bir halmış gibi ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Sitelerde Paylaş

Şayet Atatürk Kürt olsaydı ve Kurtuluş savaşını Türklerle yapıp Kürdistan Cumhuriyeti kursaydı. Ben rahatlıkla o zaman KÜRDÜM der. Ve Türkçülük yapanlarada Burası Dingonun ahırı değil derdim.Kürt Türk Laz Çerkez aynı insanlarız. Kürdünde Türkünde Lazında dangalaklarıda var aydınlarıda.Onun için birbirimizi hiç aşağılamayalım üstelik Kürt Türk karışımı o kadar çok insan varki ? İnanın onlar ne diyeceklerini bilemiyorlar.Ve çok üzülüyorlar.

Sitelerde Paylaş

Şayet Atatürk Kürt olsaydı ve Kurtuluş savaşını Türklerle yapıp Kürdistan Cumhuriyeti kursaydı. Ben rahatlıkla o zaman KÜRDÜM der. Ve Türkçülük yapanlarada Burası Dingonun ahırı değil derdim.Kürt Türk Laz Çerkez aynı insanlarız. Kürdünde Türkünde Lazında dangalaklarıda var aydınlarıda.Onun için birbirimizi hiç aşağılamayalım üstelik Kürt Türk karışımı o kadar çok insan varki ? İnanın onlar ne diyeceklerini bilemiyorlar.Ve çok üzülüyorlar.

Haklısınız ama dediğim gibi bu bir seçim gibi birşey olmalı kimse zorla bir şey dedirtmemeli birisine hala ANDIMIZ denilen aşşağılıkça şeyi savunan var.
Sitelerde Paylaş

osmanlı hanedanlık kaygısından türkleri hükümet içerisine almıyordu.

muhteşem yüzyıl dizisinde görüldüğü gibi türkler, öz yurtlarında devşirmelerin astı olabiliyorlardı anca...

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...