Jump to content

Allahın varlığı hakkında.

Recommended Posts

• İleti 85
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Ben de ejderhalar hakkında sorularınızı bekliyorum. Ne yer ne içerlerdi? Nasıl ağızlarından ateş püskürtürlerdi? Nasıl uçarlardı?

Sadece ejderhalar hakkında değil. Uçan, kanatlı ve insan başlı, ok atan savaşçı atlar hakkında da sorabilirsiniz. Ne isterseniz sorun. İtina ile atmasyon cevaplar verilir... İsterseniz resimlerini bile gösteririm.

Sitelerde Paylaş

babyknight, yaratılmak yaratılmama isteği gibi bir şansımız yok.çünkü biz gerçek değiliz o gerçek biz onun tasarladığı bir programız sadece.Allah bizi sonsun bir hayat için kısa bir süre imtihandan geçirmek istemiş olamaz mı.ayrıca bu onun yokluğuna da kanıt olamaz.

Sitelerde Paylaş

Dogmada uyduruk sorular ve uyduruk yanıtları hiç bitmez. "Melekler allahın kızları mıdır?" diye sor faraza. "Yooook, haaaşaaa!" diye sayfalar tutan cevap verebilirler. Böyle sorulara bayılırlar. Ama "allah var mı da kızları olacak?" dedin mi suratları asılır. Böyle sorulardan hiç hoşlanmazlar.

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
görünmez uçan bir çaydanlık

Bunun da kanıtlarını üç sayfa anlatabilrim. Bu konuda kitap bile yazabilirim. Şaka yapmıyorum. Görünmez uçan çaydanlık (GUÇ) un varlığı hakkında bir kitap yazmak son derece kolaydır. Allahın varlığını iddia eden Kuran adlı kitap olduğu iddia edilen şeyden de bin kat daha tutarlı olur.

Sitelerde Paylaş

modest, Allah olmasaydı bırak maddeyi maddenin yer kapladığı uzay boşluğu bile olmazdı.çünkü boşluk ta neticede önceden hazırlanmış bir programın parçasıdır.

Madde olmasaydı Allah olurdu çünkü madde Allahın bir ürünüdür.

Sitelerde Paylaş

Tersine... Madde olmasaydı yaşam oluşmaz, insan evrimleşmez ve zihni meydana gelmez, allahı da yaratamazdı. Her ne varsa, hepsinin kaynağı maddedir. Varlıklar olmadan allah diye bir şey olamaz. Olmayana ergi yapalım, faraza madde yokken allah vardı kabul edelim. Bu allah neyin allahı olacak? Kendi kendinin mi? Allah olabilmek için altında, hükmedebileceği bir şeylere ihtiyacı olurdu. Bunlar olmadan allah olamazdı. Demek hiç bir şey yokken allah olamaz. Allah fikrini de yaratan maddedir.

Sitelerde Paylaş

Bu kadar kendini begenmiş kibirli bir topluluğa daha rastlamak zor olsa gerek, adamcağız eleştrillerinizi, sorgulamalarınızı istemiş ona bile tahammül edilememiş olmayan şey hakkında ne soracağım defol git buradan deniyor. peki ders almayan ders veren dağlar kadar büyük ego sahibi siz sevgili ateler, buyrun siz anlatın biz dinleyelim o halde, Allah'ın var olmadığını ispat edin bana, ama lütfen kuranda avakado geçmiyor demekki Allah yok cocuksuluğundan uzak olsun. Unutma karşı teze göre bu dünya bir sınav yeri ve sınavı yapanda sonsuz kudret sahibi, belki sen hariç evrenin tarihi boyunca varolan tüm madde ve canlılar sadece dekor ve figüranlar oluşmuş, ve bu uçsuz bucaksız evrende sadece seni sınamak için , unutma sonsuz kudret sahibi için böyle birşeyi yapmak senin parmağını sıklatman , herhangi birşeyi yapmak kadar basit, sadece bu da değil trilyonlarca sınanacak ruh için trilyonlar farklı evren var diye öneriyorum, hadi bakalım! Yani bu evrenlerin yaratıcısı kusursuz olduğu için içerisinde matrix gibi hatalı kodlar da bulunmuyor bunun senin için hazırlanmış bir dekor olduğunu anlayabileceğin en ufak bir ipucu bile yakalayamazsın. Bana bunun olamayacağını ispatla bakalım.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...