NOLAN 0 Oluşturuldu: Nisan 13, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Nisan 13, 2014 Sigarayı bıraktırma filmi ’Bırakmak İstiyorum’un Antalya’daki gösterimini izleyen 550 kişi ile yapılan ankette, 500’ünün sigarayı bıraktığı açıklandı. Bu sayının içerisinde 3 sinema personeli de bulunuyor. http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/26212546.asp Sigara içenler,bir yolunu bulup izlesin bu filmi Link to post Sitelerde Paylaş
pil 0 Nisan 13, 2014 gönderildi Raporla Share Nisan 13, 2014 gönderildi O sigarayı bıraktım diyenlerle çok değıl 1 ay sonra tekrar bir anket yapsınlar. Sonuç nasıl olur, siz tahmin edin. Sigara içmeyi bırakmak kolay değil, güçlü bir irade gereklidir. Az insan kısa bir zamanda bunu başarabilir. Bildiğiniz gibi sigara paketlerinin üzerindeki uyarıların pek bir faydası olmuşmu ? Böyle film izlemekle bu bağımlılıktan kurtulmanın mümkün olacağını zannetmiyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
sssst 0 Nisan 13, 2014 gönderildi Raporla Share Nisan 13, 2014 gönderildi (düzenlendi) Saçma.........................................................dolayı. Nisan 13, 2014 tarihinde sssst tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
ehl-i dünya 0 Nisan 13, 2014 gönderildi Raporla Share Nisan 13, 2014 gönderildi O sigarayı bıraktım diyenlerle çok değıl 1 ay sonra tekrar bir anket yapsınlar. Sonuç nasıl olur, siz tahmin edin. Sigara içmeyi bırakmak kolay değil, güçlü bir irade gereklidir. Az insan kısa bir zamanda bunu başarabilir. Bildiğiniz gibi sigara paketlerinin üzerindeki uyarıların pek bir faydası olmuşmu ? Böyle film izlemekle bu bağımlılıktan kurtulmanın mümkün olacağını zannetmiyorum. ne bir 1ayı? ilk 24 saat'in sonunda kırılma en iyimser tahminle %60 olacaktır 3. gün sonunda bu sayı %80'e çıkar. hala inatla 1 hafta sonunda ''içmeme'' sürecini azim ve inatla istikrarlı devam etiren %5 kalır. ''bıraktı'' diyebilmemiz için en az 3 ay tek dal ağrına dahi sürmemiş olmalı. çünkü tekrar maddeye kaymak işten bile değildir. mesela 3 yıl sonra bile. bir-iki derken, bakmışsın haftada direkt eski dozun 2 pakete boş laf bu film izleyip gaza gelerek sigara yada madde bırakılmaz. kişisel gelişim, nöro-linguistik çağrışım, motivasyon hava civalarıyla olmaz. film yakında net'e düşer. yani bırakacak adamda kafa olsa, kendi belki o zamana kadar şartlar, izler evinde mis gib, öyle bırakır Link to post Sitelerde Paylaş
Tasvir-i Efkar 0 Nisan 13, 2014 gönderildi Raporla Share Nisan 13, 2014 gönderildi (düzenlendi) Bi ara da jinsei kolye furyası vardı. Onu takan pozitif enerjiyle doluyormuş, depresyona, strese, panik atağa, migrene, uykusuzluğa iyi geliyormuş filan. Bu da onun gibi mucizevi çözümlerden biri. Mucizevi çözümlere pek güvenmemek lazım. Nisan 13, 2014 tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Nisan 13, 2014 gönderildi Raporla Share Nisan 13, 2014 gönderildi Bi ara da jinsei kolye furyası vardı. Onu takan pozitif enerjiyle doluyormuş, depresyona, strese, panik atağa, migrene, uykusuzluğa iyi geliyormuş filan. Bu da onun gibi mucizevi çözümlerden biri. Mucizevi çözümlere pek güvenmemek lazım. aynen varsa bi yöntem - ameliyat ile beyindeki sigara ile ilgili kısım kesilip alınıyorsa...inanalım ?... var mı öle bi yöntem? şimdilik yok sanırım..... Link to post Sitelerde Paylaş
satsuma57 0 Nisan 13, 2014 gönderildi Raporla Share Nisan 13, 2014 gönderildi 31 yıl sigara içmiş birisi olarak sigarayı bırakma formülünü vereyim. Sigarayı dost değil, düşmanın olarak görmedikçe bırakamazsın. Öyle yavaş yavaş azaltarak falan değil, öyle bant yapıştırma vb. yöntemleriyle değil. Bebeler bile memeden, emzikten vazgeçiyor. En fazla birkaç gün mızırdanıyor, o kadar. Ondan sonra alışıyor. Bir parça kuru otun tüm benliğini tutsak etmesine son ver. Artık kararını ver ve onu bırak! Link to post Sitelerde Paylaş
ReAlPeReSt 0 Nisan 13, 2014 gönderildi Raporla Share Nisan 13, 2014 gönderildi biz çok gördük böyle filmleri. dedirten olay... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts