Jump to content

Türk olsaydı tecavüz etmezdik


Recommended Posts

3 Türk kardeş, Fransa'da bir kıza 2 saat boyunca tecavüz etti. 3 kardeşin kanlar içinde bıraktığı kızın polise verdiği ifade sayesinde yakalanan gençler, ifadesinde "Türk olsaydı tecavüz etmezdik" dedi.

Türkiye'den Paris'e göçen bir ailenin çocukları olan 17, 15, 13 yaşlarındaki 3 kardeş 1 Faslı ile birlikte Fransa'da tecavüz olayına karıştı.

30 Mart akşamı meydana gelen tecavüz vakası şöyle gelişti:

Evry garında trenden inen 18 yaşındaki genç kız, cep telefonuyla konuşuyordu. Tam bu sırada kendisine saldıran 4 kişi, kızı yakınlardaki parka sürükledi.

Daily Mail'in haberine göre, saldırganlar önce genç kızın üzerindeki eşyaları aldı, ardından kıza iki saat boyunca tecavüz etti. Saldırganlar, genç kızı kanlar içinde bırakıp kaçtı. Yoldan geçen bir sürücü ilk yardım çağırarak genç kızı kurtardı.

Polis tarafından hastane acil sevisine kaldırılan genç kıza üç ay çalışmama raporu verildi.

'FRANSIZ OLDUĞU İÇİN TECAVÜZ ETTİK'

Aynı gece olayın faillerini aramaya çıkan polis, video kayıtları ve genç kızın detaylı tanıklığı sayesinde 4 genci 24 saat içinde yakaladı.

Valleurs Actuelles dergisinin iddiasına göre, üç kardeş, “Eğer kız Türk olsaydı tecavüz etmezdik. Fransız olduğu için tecavüz ettik. Fransızların hepsi O… çocuğu” diye ifade verdi.

Hakimin, bu savunma üzerine Türk gençleri hakkında “yalnızca tecavüz ve barbarlık değil, ırkçılık suçundan” da soruşturma açtığı öne sürüldü.

17 yaşında olan büyük kardeşin daha önce de bir jandarmanın oğluna tecavüzden ceza aldığı ve altı ay önce şartlı salıverildiği ortaya çıktı. Diğer iki kardeşin ise şiddet kullanarak hırsızlık yapmaktan sabıkalı oldukları belirlendi.

kaynak

http://www.ntvmsnbc.com/id/25510449/

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu da Kürt göçmenlerin Almanya'da yaptıkları kabadayılık. İt sürüsü gibi toplanmışlar, gözlerine kestirdikleri bir Cermen kızı keyifle pataklıyorlar.

https://www.facebook...239403962893297

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Tipik karalama operasyonu. Ulan Paris'te iki kadın vurulur tüm haber ajansları Pariste 2 kürt vuruldu diye haber yapar. Ama kızlarına üç kürt tecavüz ettiğinde Türk diye yaygara kopartırlar. Daha öncede aynısı oldu üç kürt bir fransız kıza tecavüz etti. Önce Türk dediler sonra kürt oldukları anlaşıldı aldığım haberlere göre bu olayda da aynı durum söz konusu Tecavüzcüler Türk değil kürt Eyyy AFP bunu da yazz.....

2012 deki olay : http://www.bestanuce...n-mahkum-edildi

******************************************

tarihinde b213hs5fn2skx-m3 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu da Kürt göçmenlerin Almanya'da yaptıkları kabadayılık. İt sürüsü gibi toplanmışlar, gözlerine kestirdikleri bir Cermen kızı keyifle pataklıyorlar.

https://www.facebook...239403962893297

Sonra o cermenlerden bir genç çıkar Bu çingene sürüsünü sabun yapar. Tüm dünyada Adolph ne yaptın der ! Böyle dünyanın da tarihin de ....

Link to post
Sitelerde Paylaş

Gençler 18 yaşın altında, fazla bir ceza almazlar. Bence annesi babasıda cezalandırılmalı, çocuklarını medeni yetiştirmediği için.

Bir zamanlar türkiyede de bir afrikalı bir türk kızına tecavüz etmişti, savunmasında, benim ülkemde tecavüz gayet normal demişti :-)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...