Jump to content

THY teknisyeninden Atatürk�e hakaret


Recommended Posts

10325266_476620115774152_4575428252145055653_n.jpg?oh=87e823b4b37b8491dc7c7abc7ae1262f&oe=53C83E94&__gda__=1404881218_f151be19e63e84bee342ee56197e9dda

Türk Hava Yolları’nda çalışan takkeli cübbeli bir teknisyenin Atatürk hakkındaki hakaret içeren sözleri sosyal medyada çalkalanıyor.

Türk Hava Yolları’nda çalışan takkeli cübbeli bir teknisyenin Atatürk hakkındaki hakaret içeren sözleri sosyal medyada tepki çekti. İşte haddini aşan o teknisyenin o sözleri…

THY Teknik A.Ş’de teknisyen olarak görev yapan Fatih Yeşilova, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Atatürk’e hakaretler yağdırdı.

THY’de çalışan bir başka personelin Pakistan’da çektiği ‘ Ataturk Avenue’ fotoğrafının altına hakaret içeren yorumlan yazan Yeşilova, Atatürk için ‘ Cehennem Lideri’ ifadesini kullandı.

“Allah Pakistanlılar’a akıl fikir versin bizi de onları da bu beladan kurtarsın” diyen Yeşilova’ya anında tepkiler gelse de hakaretlerini sürdürdü.

Fotoğraf altına yapılan yorumlarda kendisine yönelik eleştiriler gelince hakaretin dozunu daha da artıran Yeşilova, “Tevbe dinen yasak olan bisey yapılıp pişman olunduğunda söylenir. Asıl bu adamı (Atatürk’ü kastediyor) sevenlerin tevbe etmesi lazım. Çünkü bu adam ALLAH ve RASULUNE savaş açmış keferenin biridir. Bir müslümanın hem peygamberi hem Ebu Cehili sevmesi gibidir. ALLAH şerrinden korusun” sözlerini sarfetti.

Bir yorumcunun Atatürk için, ‘ Tüm dünyanın kabul ettiği lider’ tanımlamasına da göndermede bulunan THY teknisyeni, “ Cehennem Lideri” diyerek Atatürk’e bir kez daha hakaret etti.

Airporthaber’e gelen bilgilere göre, THY teknisyeni Fatih Yeşilova’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik bu sözlerinin kurum içinde birçok çalışanda rahatsızlık yarattığı ve hakkında şikayetlerde bulunulduğu öğrenildi.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/thy-teknisyeninden-ataturke-hakaret-498311/

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 61
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

bölelerinin artması gerek bence....daha çok bu tipde adam lazım bu ülkeye...

hatta RECM isteyen

BURKA isteyen - karşı gelenlerin yüzüne KEZZAP atılmasını destekleyen

kadının ÇALIŞMAMASINI - EVDE OTURMASINI isteyen karşı gelenleri KIRBAÇLAMAK isteyen

kızların okula gönderilmemesini isteyen - okula gönderilen kızlara TECAVÜZ edilmesini - ailelerinin isa ağır şekilde cezalandırılmasını isteyen

tüm okulların kapatılmasını - derslerin kaldırılarak yerine sadece KURAN okutulmasını isteyen

TÜM şeriat hükümlerinin harfiyen ve eksiksiz uygulanmasını isteyen

adamlar çoğalmalı - artmalıdır....ki ozaman belki CUMHURİYETİN - LAİKLİĞİN ne demek olduğunu - değerini anlar bu toplum----BELKİ!!!!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Adam da haklı, harbi müslümanmış gerçekten takdir ettim

Neyini takdir ediyorsun? Dinine o kadar düşkünse kalkıp şeriatın geçerli olduğu ülkelerden vatandaşlık almanın yollarını arasaymış. Ben bu koyu müslümanları anlamıyorum, o kadar idealistsen rejimi değiştirmeye çalışacağına gitsene İran'a, Arabistan'a? Burada bulunduğun her saniye için hanene günah yazılmıyor mu?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Neyini takdir ediyorsun? Dinine o kadar düşkünse kalkıp şeriatın geçerli olduğu

ülkelerden vatandaşlık almanın yollarını arasaymış. Ben bu koyu müslümanları anlamıyorum, o kadar idealistsen rejimi

değiştirmeye çalışacağına gitsene İran'a, Arabistan'a? Burada bulunduğun her saniye için

hanene günah yazılmıyor mu?

Sen niye İsveç'e, Hollanda'ya gitmiyorsun derse ne cevap vereceksin ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne var bunda anlaşılmayacak bu kadar,

Bu adamın kafasında Atatürk osmanlıyı yıkıp laik Türkiye cumhuriyetini Kuran adam

Adamın cevabıyla senin cevabının ne alakası var? Adam diyor ki bu kadar şeriatçıysa neden şeriat ülkelerine vatandaşlık almaya çalışmıyor diyor sen de Hollanda'ya falan git o zaman diyorsun.Ee zaten Türkiye laik bir ülke neden adam Hollanda'ya gitsin?
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne var bunda anlaşılmayacak bu kadar,

Bu adamın kafasında Atatürk osmanlıyı yıkıp laik Türkiye cumhuriyetini Kuran adam

Osmanlı çoktan bitmişti. Bu topraklar Fransız'ın, İngiliz'in, onun, bunun toprağı olacaktı ve şimdi müslümanlığı böyle ateşli savunanlar kilisede ayin yapıyor olacaktı! Paralel evrenleri görebilsek de bu gerçeği bu yobazlara gösterebilsek!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cahillerin babası ve başı yani çıbanbaşı muhammeddir. Ebu cehil diye iftira attıkları zat-ı muterem de Amr bin Hişam Türkçesiyle Hişam'ın oğlu Amr'dır. Halkın deyimiyle Ebû'l-Hakem yani Bilgeliğin Babası Muhammed bin Abdullah onun tırnağı bile olamaz ve olamadı da.

tarihinde b213hs5fn2skx-m3 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Adamın cevabıyla senin cevabının ne alakası var? Adam diyor ki bu kadar şeriatçıysa neden şeriat ülkelerine vatandaşlık almaya çalışmıyor diyor sen de Hollanda'ya falan git o zaman diyorsun.Ee zaten Türkiye laik bir ülke neden

adam Hollanda'ya gitsin?

O adam Türkiye'nin tekrardan şeriata falan dönüşeceğine falan inanıyor olabilir. Milleti bir yerlere kovmak ne kadar kolay. Keşke de gitseler ama kolay mı ya öyle ülke değiştirmek.

Harbi bir Müslüman Atatürk'ü falan sevemez , bu imkansız. Bizim ülkemizdeki Atatürk seven Müslüman çoğunluk ise, tatlı su müslümanlarıdır. Ve ben bu tür müslümanlardan, harbi müslümanlara oranla daha çok iğrenirim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...