BabyKnight 0 Oluşturuldu: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Mayıs 4, 2014 Arkadaşlar ne zamandır IQ testi yapmak istiyorum ancak bazı sitelerde ücretli bazılarıda gayriciddi geldi bana. Bildiğiniz bir IQ testi var mı? Eğer varsa yapıp skorları burada paylaşalım mı? Ben kendimi hiç denemedim ve denemek istiyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Mayıs 4, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 4, 2014 gönderildi Ben bir sitede yapmıştım ama ismini hatırlamıyorum sitenin..Benim IQ normal(100) çıkmıştı.. Link to post Sitelerde Paylaş
Wolfram 0 Mayıs 5, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 5, 2014 gönderildi Benimki birinde 120 diğerinde 130 çıkmıştı. Hasktr diyip kapamıştım Güvenilir değil internettekilerin çoğu.. Link to post Sitelerde Paylaş
depresyon_ 0 Mayıs 5, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 5, 2014 gönderildi Bir tanesinde yarısını sallamıştım 117 çıkmıştı ki sorular sanırım 5 şıklıydı. Bu yüzden öyle şeylere güven olmaz. En basitinden yaşı bile sormuyorlar yaş çok önemlidir IQ testinde. Link to post Sitelerde Paylaş
Reflect 0 Mayıs 5, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 5, 2014 gönderildi IQ dönemi kapanalı çok oldu. EQ'yu deneyin. Link to post Sitelerde Paylaş
Doga_Bilim 0 Mayıs 5, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 5, 2014 gönderildi bulundugun ildeki satranc turnuvalarina katil. 5-9 yas arasi cocuklarda ki zekayi gorunce sasiracaksin. oynarken sakin onlari hafife alma. Link to post Sitelerde Paylaş
depresyon_ 0 Mayıs 5, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 5, 2014 gönderildi bulundugun ildeki satranc turnuvalarina katil. 5-9 yas arasi cocuklarda ki zekayi gorunce sasiracaksin. oynarken sakin onlari hafife alma. Satranç zeka oyunu değil hesaplama oyunu. Basit yapay zekalar en büyük satranç ustalarını yenebiliyorlar ki yanılmıyorsam en gelişmiş yapay zeka ancak 4 yaşında ki çocuk kadar zeki. Link to post Sitelerde Paylaş
devrimciateist 0 Mayıs 5, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 5, 2014 gönderildi Ben internet'teki testlere pek güvenmiyorum IQ testi yapan bir yer varmı? Link to post Sitelerde Paylaş
Hercümerç 0 Mayıs 5, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 5, 2014 gönderildi Psikologlar yapıyormuş. Link to post Sitelerde Paylaş
FaktheBATI 0 Mayıs 5, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 5, 2014 gönderildi Yaş önemli, güvenli bir kuruluş yapmış mı o da önemli. Gerçek testler 200-300 tl civarı... Link to post Sitelerde Paylaş
BabyKnight 0 Mayıs 5, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 5, 2014 gönderildi http://www.zekatestimerkezi.com/index.php bunu hic gormemistim deneyebilirsiniz. Link to post Sitelerde Paylaş
BabyKnight 0 Mayıs 5, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 5, 2014 gönderildi Evet 146 Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Mayıs 6, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2014 gönderildi Evet 146 Vay be! Einstein'nın zekâsına yaklaşıyorsun. Link to post Sitelerde Paylaş
BabyKnight 0 Mayıs 6, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 6, 2014 gönderildi Vay be! Einstein'nın zekâsına yaklaşıyorsun. Einstein 160 puanlik zekasi ile bir sey ifade etmiyor! Goethe 210! kasparov 190 gecen mucize cocuk cikmisti 300 iq! millet dokturuyor Link to post Sitelerde Paylaş
ReAlPeReSt 0 Mayıs 6, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2014 gönderildi İnternetten yapılan her türlü teste inanmıyorum. Seninde inanmamanı tavsiye ediyorum. Çok yanıltıcı oluyor. Bir zamanlar bilim kültür dergilerinde olurdu ama şu an için bilmiyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Doga_Bilim 0 Mayıs 6, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2014 gönderildi Güvenilir IQ testi hazırlamak çok zordur. Dünyanın en zeki insanı Marilyn vos Savant adında bir kadın. 12 haftada beyin geliştirme diye bir kitabı var. Genetik alt yapınız yoksa 12 haftada asla beyniniz gelişmez. Kadının soyadı savant bilgin demekmiş.Otistiklerin bazılarına da savant adı veriliyor. Bu kadın Ernst Mach adlı bilim adamı ve felsefecinin soyundan geliyormuş. Link to post Sitelerde Paylaş
ReAlPeReSt 0 Mayıs 6, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2014 gönderildi @Doğa_Bilim Aslını söylemek gerekirse çevremizdeki bu işin okulunu okumuş insanlar bu tür kitaplarada pek itibar edilmez diyor. (Senin örnek gösterdiğin kitap belki iyidir. İddia etmiyorum tabiki) Çünkü birsürü kişisel gelişim kitabı var piyasada. Ve bu kitapların yazarlarının birçoğunun da ne akademik kariyeri var, ne bilimsel. Sadece yazar. Kitap satmak için yağlayıp ballayıp satıyorlar. Bu nedenle almayın deniyor bu kitapları. Eskiden ben çok okurdum ama hiçbir yararını görmedim. Hikaye. Link to post Sitelerde Paylaş
Doga_Bilim 0 Mayıs 6, 2014 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2014 gönderildi @Doğa_Bilim Aslını söylemek gerekirse çevremizdeki bu işin okulunu okumuş insanlar bu tür kitaplarada pek itibar edilmez diyor. (Senin örnek gösterdiğin kitap belki iyidir. İddia etmiyorum tabiki) Çünkü birsürü kişisel gelişim kitabı var piyasada. Ve bu kitapların yazarlarının birçoğunun da ne akademik kariyeri var, ne bilimsel. Sadece yazar. Kitap satmak için yağlayıp ballayıp satıyorlar. Bu nedenle almayın deniyor bu kitapları. Eskiden ben çok okurdum ama hiçbir yararını görmedim. Hikaye. Bu kitap içindeki yöntemlerin çoğunu bildiğim için genetik olarak alt yapımda olmadığı için bende hiçbir yararını görmedim. Kitap içinde içindeki yöntemleri bilmeyenler için ve küçük yaşta olanlar için faydalı olabilir. Birde benim zeka ile sorunum fazla yok hafıza ile ilgili sorunlarım var.Bulunduğum mekanı devamlı görüştüğüm kişilerin isimlerini bile unutuyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts