Jump to content

Başbakan Seni Yatağından Alırım


Recommended Posts

18 Mayıs 2014

BAŞBAKAN SENİ YATAĞINDAN ALIRIM

SİZ BU ÜLKEDEKİ EN KORKAK EN BASİRETSİZ EN BASİT EN ADİ İNSANLARSINIZ. VATANDAŞINA TEKME ATAN YUMRUK ATAN BİRDE UTANMADAN 300 KORUMANIN ARASINDA KÜLHANBEYLİK YAPARAK KAÇMASANA GELSENE İDİYE ERKEKLİK YAPMAYA ÇALIŞAN İNSAN ,ADAM , ERKEK MÜSVEDDESİNDEN BAŞKA BİŞEY OLMAYAN VİCDAN YOKSUNU ACİZ YARATIKSIN. BENİ ÖLDÜRMEK İÇİN GÖNDERDİĞİNİZ MİLİTANLAR BAŞARILI OLAMADI GÖNDERDİKLERİNİN NE HALE GELDİĞİNİ GÖRDÜN SANIRIM,

KORUMALARIN ARASINDA YAPTIĞIN ERKEKLİĞİ KORUMALARIN YOKKEN YAPSAYDIN YA VATANDAŞA SANA ACIYORUM. O KADAR KORKAK ACİZSİNKİ MECLİSTE KOMİSYON KURUP ORADA HALKA HESAP VERMEYE CESARETİN YOK BEN AĞZIMDAN HERŞEYİ TEK TEK ISPATLAMAYA HAZIRIM SENİN BİRAZ YÜREĞİN VARSA MECLİSTE KOMİSYONU KUR BEN ISPATLAYIM HALKA HESAP VER AMA YAPAMAZSIN ÇÜNKÜ OZAMAN SEN BU ÜLKEDE BAŞKANLIK YAPAMAZSIN BAŞKANLIK SİSTEMİNE GEÇEMEZSİN BOP TA EŞ BAŞKAN OLAMAZSIN SENİN CESARETİN ERKEKLİĞİN 300 KORUMANIN ARASINDA ACILI VATANDAŞA AHKAM KESMEK EFELİK YAPMAK

ÖDLEK HERİF O DANIŞMAN BOZUNTULARINA SÖYLEDİĞİMİ SÖYLÜYORUM DEĞİL 200 1500 KORUMAN OLSA SENİ YATAĞINDAN ALIRIM

DEVLETİN VERECEĞİ TEK BİR TALİMATA BAKARIM SEN YÜCE DİVANDA YARGILANACAKSIN HESAP VERECEKSİN SEN VATAN HAİNİSİN KATİLSİN SEN BU ÜLKENİN YAŞAYAN TEK UCUBESİSİN SEN VE SENİN TAYFANIN TÜM PİSLİKLERİNİ HEPİNİZ YÜCEDİVANDA YARGILANIP HALKA HESAP VERENE KADAR ORTAYA DÖKMEYE DEVAM EDECEĞİM .

GÖNDERDİĞİN SİLAHLARIN BİR BÖLÜMÜ BENDE GÖNDERDİĞİN BOMBA YÜKLÜ ARAÇLARDAN BİR TANESİ BENDE EL KAİDEYE EĞİTİM VERMELERİ İÇİN GÖNDERDİĞİN MİT ELEMANLARINDAN 4 TANESİ BENDE KAHVEHANELERDEN MAAŞLA TOPLAYIP SURİYEYE GÖNDERDİĞİN ÇOCUKLARDAN ON TANESİ BENDE SENİN CEMAATLE YAPTIĞIN PLANI DEŞİFRE ETTİM

SANA AİT BAZI TELEFON KAYITLARI BENDE DANIŞMANLARININ İÇERİSİNDE Kİ KÖSTEBEK CIA VE MOSSADA BİLGİ SATIYOR

KORUMA MEMURLARININ İÇERİSİNDEKİ ÜÇ TANE KÖSTEBEK SENİN ATTIĞIN ADIMI CIA MOSSAD BİLDİRİYOR KENDİ MAHİYETİNE BİLE SAHİP ÇIKAMAYACAK KADAR ACİZSİN.

ONURLU DAVRAN İSTİFA ET DİYECEĞİM AMA SEN İNSAN DEĞİLSİNKİ ONURUN ŞEREFİN NE OLDUĞUNU BİLESİN . SEN BOP EŞBAŞKANLIĞINA OYNUYOR DEDİĞİMİZDE ISPATLASINLAR HERŞEYE HAZIRIM ISPATLAMAYAN ŞEREFSİZDİR DİYORDUN

KENDİ AĞZINLA BİR HAFTA SONRA BOP EŞ BAŞKANLIK GÖREVİNİ ÜSTLENDİĞİNİ İTİRAF ETTİN ŞEREFİN OLSA İSTİFA EDERDİN DEDİĞİM GİBİ İNSAN DEĞİLSİNKİ ŞEREFİ NAMUSU ONURU BİLESİN .

SOMADAKİ FACİDA HAYATINI KAYBEDENLEREİ BİLE AÇIKLAMAYA CESARETİN YOK SOYTARI KILIKLI BAKANLARIN SAÇMA SAPAN SAFSATA YALAN AÇIKLAMALARLA İNSANLARI KANDIRDIĞINI SANIYORSUNUZ ÇÜNKÜ İNSANLARI APTAL SANIYORSUNUZ OYSA APTAL OLAN SİZLERSİNİZ KENDİNİZİN BİLE İNANMADIĞI ŞEYLERE HALKI İNANDIRMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ

HATTA HALKIN İNANDIĞINI SANIYORSUNUZ MERAK EDİYORUM ŞİRKET SAHİBİ OLAYA AÇIKLAMA GETİREMEDİ BAKANIN OLACAK SOYTARI SUÇU KEDİYEMİ ATACAK KÖPEĞEMİ ATACAK HENÜZ NETLİK KAZANDIRAMADINIZ HERALDE SEÇİMLERDE SUÇU KEDİYE YÜKLEDİNİZ BUNDA KİME YADA NEYE YÜKLEYECEKSİNİZ MERAK EDİYORUM.

SOMADA HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIN YAKINLARINA ACILARINI YAŞAMA HAKKI BİLE TANIMAYACAK KADAR ALÇAK HAİN VİCDANSIZ ZALİM BİR YARATIKSIN SANA BİR SIFAT BULAMADIĞIM İÇİN YARATIK DİYORUM EMİNİM O BİLE SENDEN VİCDANLIDIR ONURLUDUR DÜRÜSTTÜR HİÇ BİŞEY DEĞİLSE EN AZINDAN SENİN GİBİ HIRSIZ DEĞİLDİR.

SENİN TALİMATINLA BU HALKA SU SIKAN POLİSLERDE SENİN EMRİNLE İŞ YAPAN ASKERDE EN AZ SENİN KADAR SUÇLUDUR ÇÜNKÜ TÜRK POLİSİ TÜRK ASKERİ HİÇ BİR ZAMAN ŞİZOFREN BİR RUH HASTASI PSİKOPATTAN EMİR ALMAZ BOYUN EĞMEZ İNANIYORUMKİ İÇİNDE AİLEYE İNSANA ÜLKEYE BAYRAĞA VATANA SAYGISI SEVGİSİ OLAN HER VATANDAŞ SANA LANET OKUYORDUR.

SANA DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM EMNİYETİN ASKERİN YAKASINI BIRAK İŞLERİNİ YAPSINLAR PKK 12 İLDE EYLEM YAPACAK ÇÜNKÜ SÖZDE SENİN ÇÖZÜM SÜRECİN TIKANDI ZATEN APTALCA BİR ÇALIŞMA YAPIYORDUN ÜLKEYİ BÖLMEK VE SENİN GİBİ BİR VATAN HAİNİNİ SERBEST BIRAKABİLMEK İÇİN ÇABALADIĞIN SÜREÇ TIKANDI 1 HAZİRANDAN İTİBAREN 12 İLDE BÜYÜK ÇAPLI EYLEMLER YAPACAK PKK.

BU HALKADAHA NE KADAR ZULÜM EDECEKSİN DERDİN PARAYSA ÇALDIKLARINLA BİRLİKTE DEFOLUP GİT DAHA KAÇ İNSANIN SENİN YÜZÜNDEN ÖLMESİNİ BEKLİYORSUN .

MADEN OCAĞINDAKİ YANGININ NEDENİNİ BEN AÇIKLIYAYIM 787 KİŞİYİ İNDİRDİĞİNİZ MADENDE GALERİDE 500 KİŞİLİK YAŞAM ODASI VAR ALIŞKINSIN SEN İSTANBULDAN BELEDİYE OTONÜSLERİNE TIKLIM TIKIŞ ADAM DOLDURMAYA ONDAN DENETLEME RAPORLARI SÜMEN ALTI EDİLİYOR

500 KİŞİLİK YAŞAM ODASINA 787 KİŞİ SIĞMAZ SIĞDIRMAK İSTER SIKIŞTIRIP SIĞDIRIRSAN ORASI ZATEN YAŞAM ODASI DEĞİL ÖLÜM ODASI OLUR . SÖZDE İLERİ GELİŞMİŞ MODER BÜYÜK TÜRKİYE MODELİNDE O MADENDE ACİL ÇIKIŞ ASANSÖRÜN ELEKTRİKLE ÇALIŞIYOR ÇÜNKÜ BU KADAR APTALSINIZ ACİL ÇIKIŞ ASANSÖRLERİNİ HAVA BASINÇLI YAPIP ELEKTRİKLİ ASANSÖRLERİ DİĞER ZAMANLARDA ÇALIŞMA SAATLERİNDE KULLANDIRSAN BUGİBİ PATLAMALAR YANGINLARDA ELEKTRİKLİ ASANSÖR DEVRE DIŞI KALSADA HAVA BASINÇLI ASANSÖRLER ÇALIŞIR DURUMDA OLACAKTIR VE İNSANLAR GALERİDEN DAHA KOLAY TAHLİYE EDİLECEKTİR

.220 METRE AŞAĞIDA GALERİDE YANGIN ÇIKIYOR VE SENİN BAKANIN İÇERİYE OKSİJEN BASTIRIYORSUNUZ BU YANGINI KÖRÜKLEMEK TİR HİÇ BİR İŞÇİDE GAZ MASKESİ YOK ÖLMÜŞ KİŞİLERE MASKE TAKTIRIP İŞ GÜVENLİĞİ İHLALİ OLMADIĞINI GÖSTERME ÇABASINA DÜŞECEK KADARDA CİN FİKİRLİSİNİZ

ŞİRKET SAHİBİNİN İSKENDERPAŞA DERGAHINA YAPTIĞI BAĞIŞLAR DİKKAT ÇEKİCİ SENİNDE O DERGAHTAN ÇIKMA OLDUĞUNU GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK TABLO DAHA NET ORTAYA ÇIKIYORKİ RESMEN PEŞKEŞ ÇEKTİN MADENİ BU YÜZDENDE 10 KEZ DENETLENMİŞ 66 KEZ RAPOR TUTULMUŞ İKİ KEZ ÖNERGE VERİLMİŞ BİR MADEN HALEN ÇALIŞIYOR .BU FAİCANIN SORUMLUSU SEN VE HÜKÜMETİNDİR.

BİR ÜLKENİN BAŞBAKANINA YUH ÇEKERSEN TOKADI YERSİN DEMEYİ BİLİYORSUN AMA BİR ÜLKENİN BAŞBAKANI OLARAK ÇIKIP OLAĞAN BİR KAZA ÖLÜM MADENCİNİN KADERİDİR DİYEBİLİYORSUN YUHLANMAKTA SOYSUZLARIN KADERİDİR HIRSIZLARIN KADERİDİR .

ÖLÜM KADER SE NEDEN 200 KORUMA İLE GEZİYORSUN KADERİNDENMİŞ KORKUYORSUN .

SOMA HOLDİNG SEÇİMLER ÖNCESİ SEÇMENLEWRİNE DAĞITTIĞI KÖMÜRLERE KARŞILIK NAYLON FATURA DÜZENLİYOR SENDE MALİYE BAKANLIĞINDA BUNA GÖZ YUMUYOR SEN BİRDE BU ŞİRKETİ NÜKLEER ENERJİ İŞİNE İHALESİNE SOKMAK İÇİN ADAY YAPIYORSUN KURDA KUZU TESLİM EDİYORSUN ÇOK KARAKTERSİZ KİŞİLİKSİZ KORKAK VE ACİZSİN

SENİN BU ÜLKEDEKİ BAŞBAKANLIK SIFATIN BİTMİŞTİR SEN BU ÜLKEDEKİ VATANDAŞLARIN BAŞBAKANI OLAMAZSIN HÜKMÜNÜ KAYBETTİN TÜRKİYE BAŞBAKANINI KAYBETMİŞTİR HÜKÜMSÜZDÜR.

SENİN BAKANIN ÇOCUKLARINIZA ÇIĞLIK ATMAYI ÖĞRETİN DİYORDU . ŞİMDİ TÜM TÜRKİYE ÇIĞLIK ATIYOR DUYABİLİYORMUSUN . BU ÇIĞLIK SİZİ MAHŞERE KADAR KULAKLARINIZDAN GİTMEYECEK VİCDANLARINIZ PASLANMIŞ AMA KULAKLARINIZDAN BU ÇIĞLIK MAHŞERE KADAR GİTMEYECEK KATİL BAŞBAKAN

AHMET ÖZTÜRK USTA

KAYNAK. www.haber-siz.com

Ahmet Öztürk Usta Kimdir Tıklayınız

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben facebook paylaşımlarından bulup okuduysam herkeste okumuştur.

http://haber-siz.com/ adlı sitede de görmüştüm.

anladım faceye hiç takılmamda bilmiyorum cidiye alıncak birsi deyil bende heycanlandım ulan yoksa tayyip alıyorlarmı ne sindire sindire dura duar okudum meyer yalanmış :lol: olsun azda olsa mutlu oldum sağol :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Chatham House’ın Türkiye Projesindeki Yerli Hizmetçiler !

1 inci parça: İngiltere Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü’nün (Chatham House) “Yılın Devlet Adamı-2010” seçip, “Kristal Cam Ödülü” vermesinin arka planı, DEİK Türk-İngiliz İş Konseyi heyeti ile Londra’daki Mandarin Oriental Otel’de aydınlandı.

15 Ekim’de yapılan seçimle DEİK Türk-İngiliz İş Konseyi Başkanlığı’na seçilen Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, 2008 yılının Temmuz ayında da Chatham House Mütevelli Heyeti’ne girmiştir. İngiltere’de etkin lobi yapma olanağı bulan Sabancı Dinçer, Gül’ü ödül için heyete öneren isimdir.

Sabancı Dinçer, çok uluslu şirketlerin patronlarının içinde yer aldığı 130 üyesi olan Chatham House’un ödül sürecini şöyle anlatır:

“Chatham House’un 16 kişilik Mütevelli Heyeti’ne “Yılın Devlet Adamı” seçilmesi için Sayın Gül’ün adını ben önerdim. Heyet içinden ödül için son kararı veren 3 kişilik komite; Fransız Maliye Bakanı Christine Laparge ile Hırvatistan Cumhurbaşkanı Stipe Mesiç’in de adaylığını değerlendirip, Gül’ü ilan etti.”

Ödül bir tesadüf değil

Amerika ile kritik bir dönem yaşandığı sırada İngiltere’nin açık desteğinin alınmasının önemine değinen Suzan Sabancı Dinçer, “Chatham House’a üye olmamla birlikte, Sayın Gül’ü önerme şansım oldu. Ancak her ne kadar kurum içinde olsanız da, önerinizin kabul görmesi için tezinizin kuvvetli olması gerekir, benim de tezim kuvvetliydi. Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ödüllendirmesi bir tesadüf değil.

Chatham House verdiği ödülle, Türkiye’nin içinde bulunduğu bölgeye istikrar ve refah getirme çabalarını, ayrıca reform sürecinde Avrupa Birliği ile tam entegrasyon yolunda hızla ilerlemesini tanıdığı anlamına geliyor. Bu ödül aynı zamanda, İngiltere’nin ülkemizin dünyada oynadığı role verdiği önemin altını bir kez daha çizmiştir” Büyük Ortadoğu Projesinde Vatikanın gizli derin güç olması ve perde arkasındaki yönlendirme politikası bu şekilde daha rahat işleyecekti.

Toplantı sırasında finansal işbirliği isteyen Suzan Sabancı Dinçer, bu alanda DEİK Türk-Amerikan İş Konseyi ile de ortak çalışma başlatıyorlarTürkiye’nin dış ticaretinde fazla verdiği az sayıda ülkeden biri olan İngiltere ile gerçekleşen dış ticaret 2009 yılında toplam 6 milyar dolara ulaştı. 2010 yılının ilk 8 ayında da ikili ticaret hacmi artış seyrini sürdürdü ve 4.4 milyar dolara yaklaştı.

Türkiye’nin finans merkezi olma potansiyeline sahip olduğundanİngiliz sermayesinin bu alana yatırım yapabileceği ön görülüyor ve bunun için Türkiyeden şirketler seçiliyor Ağaoğlu Cengiz İnşaat Kolin İnşaat bugün yolsuzluk operasyonunda adı geçen şirketler

Türk-İngiliz İş Konseyi’nin üç başkan yardımcısı bulunuyor. İçlerinden Vodofone CEO’su Serpil Timuray Türkiye’ye yatırıma sıcak bakıldığının altını çiziyor.

İş Konseyi’nin tanıtım ve kültür işlerinden sorumlu olan Timuray, Londra yatırım piyasalarına Türkiye’yi tanıtmak için 2011 yılı başında bir Rood-Show düzenlemesiyle tanınıyor.

Şerif Egeli ise toplantıda Irak’ın petrol zenginliğini vurgulayarak “Suudi Arabistan’dan bile zenginler. İngiltere’nin hâkim olduğu Basra bölgesine birlikte yatırım yapabiliriz. Ayrıca Körfez’de ağırlıkta olan İngiliz inşaat mühendislik birikimini Türkiye’nin müteahhitleri ile bir araya getirebiliriz” görüşlerini dile getiriyor.

İngiltere’de uzun süre tekstil işi ile ilgilendikten sonra Türkiye’ye dönen Remzi Gür de “Türkiye, İngiltere gibi bir finans merkezi olacak. İngiltere Batı’da gelişen İslamofobiyi yenerek Arap ve Körfez sermayesini ülkesine çekebildi. İsviçre bankaları ölü para tutuyor, buradaki para aktif. Önümüzdeki 10 yıl içinde Türkiye bu aktif parayı çekebilir” yorumunu yapıyor.

Türk-İngiliz İş Konseyi üyelerinden İş Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Çağlan Mursaloğlu’nun da katıldığı Londra’daki görüşmeyi belki de en iyi özetleyen cümle “İngiltere’nin Türkiye’ye yaklaşmasını neye bağlıyorsunuz” sorusuna “Rüzgârın farkındayız!” Chatham House ödülü ile ilgili gelişmeleri konuşmak üzere, Türk-İngiliz İş Konseyi Başkanı Suzan Sabancı Dinçer Serpil Timuray Şerif Egeli ve Remzi Gür’ün katılımı ile London Mandarin Orient Otel’de dar kapsamlı bir basın toplantısı düzenledi.

Gül’ün Chatham House’ta İngiltere Kraliçesi II. Elizabet’in elinden Kristal Cam ödülünü alması, zamanlama açısından da ilgi çekiyor. Türkiye, Amerika ve İngiltere’nin başını çektiği NATO “Füze Kalkanı”nı Türkiye’ye kabul ettirdi ve 20 Kasım’da Lizbon’da imzalar atıldı

.

Türkiye NATO’nun has evladı olarak yakasına bir kırmızı kurdele takmayı da hak etti. Chatham House’un Gül’e “Irak’ta farklı mezhepler arasında arabuluculuk da üstlendi. Afganistan Pakistan liderlerini bir araya getirdi.

Türkiye’nin Ortadoğu ile bölgesel işbirliğine yapılan katkılarda bulundu.

Bölünmüş Kıbrıs’ın bir bütün haline gelmesi konusunda adımlar attı. Türkiye ile Ermenistan arasında ilişkilerin normalleşmesi için etkin rol oynadı” ödül törenindeki yemek için Akbank, Vodofone, HSBC, Arcelik Turkish Azerbaycan Şirketi, Citibank gibi Türkiye’nin ve İngiltere’nin önde gelen kuruluşları sponsor oldular.

Son bir hatırlatma daha yapayım, bu ödül son 5 yıldır veriliyor. Daha önceki yıllarda TMSF’den Sabah grubunu satın alan Turkuvaz’ın ortakları arasında bulunan Katar Emiri Tali’nin eşi Sheikha Mozah, Gana, Brezilya ve Mozambik devlet başkanları bulunuyordu.

Kısaca Tayyip Erdoğanın eş başkanlık görevini üstlenmesi bu sebeple oluyor Güle verilen ödül ile gülün kullanım ve irade hakkını Vatikan ve ingiltereye veren Türkiye İngiltere ve vatikanın istekleri doğrultusunda Türkiyede kararlar alınmasını ve yapılan sözde işbirlikleri ile Türkiyenin iç Sermayesinin yabancı yatırımcılar tarafından kullanılmasına izin vermiştir ve bu Sayıştay raporlarına Türkiyeye Yabancı sermaye girdi olarak geçsede sermaye girmemiş.

Ahmet Öztürk Usta

Tolonbeg Devamı var

tarihinde tolonbey tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kılıçdaroğluna saldırı yapan adi için ne yazdıysam, Başbakana saldıran vatan haini için de geçerlidir. Burası dingonun ahırı değil. Elini kolunu sallayan, halkın takdirine el uzatamaz. Böyle haysiyetsiz insanlar yüzünden Türkiye sürekli değer kaybediyor. Sevmeyebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz fakat saygılı olmak zorundasınız. Bugün insanlar bu konu üzerinden prim yada propoganda yapıyorsa, işte bunu yapanların da o kişiden hiçbir farkı yok.

Bu nasıl bir ülkedir, nasıl bir muhalefet yapmaktır, nasıl bir bakış açısıdır. İnsan olan şu tablodan utanması lazım iken kalkıp puştun birinin yaptığı pervasızlığı marifet gibi savunuyorsunuz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kılıçdaroğluna saldırı yapan adi için ne yazdıysam, Başbakana saldıran vatan haini için de geçerlidir. Burası dingonun ahırı değil. Elini kolunu sallayan, halkın takdirine el uzatamaz. Böyle haysiyetsiz insanlar yüzünden Türkiye sürekli değer kaybediyor. Sevmeyebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz fakat saygılı olmak zorundasınız. Bugün insanlar bu konu üzerinden prim yada propoganda yapıyorsa, işte bunu yapanların da o kişiden hiçbir farkı yok.

Bu nasıl bir ülkedir, nasıl bir muhalefet yapmaktır, nasıl bir bakış açısıdır. İnsan olan şu tablodan utanması lazım iken kalkıp puştun birinin yaptığı pervasızlığı marifet gibi savunuyorsunuz.

Adam tokatlayana birşey yok, yazı yazana sert bir cevap var öyle mi?

Sen önce adam tokatlayanı kına, gel sonra konuş. Senin boşbakanın değil miydi acılı vatandaşı tokatlayan, 300 korumanın arasında artistlik yapıp, "gel benim yanımda yuhala" diyen?

Vaybe! 300 korumanın arasında artis artis konuş.

Halk tarafından seçildim diye yemediğin halt kalmasın. Yok öyle yağma. Ölümün çok berbat olacak senin.

"Gezi parkı, ayakkabı kutusu, yatak odasında dolar kasaları, kol saati ve paraları sıfırla"nın önce lekesini sil, sonra gel konuş.

tarihinde ReAlPeReSt tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Adam tokatlayana birşey yok, yazı yazana sert bir cevap var öyle mi?

Sen önce adam tokatlayanı kına, gel sonra konuş. Senin boşbakanın değil miydi acılı vatandaşı tokatlayan, 300 korumanın arasında artistlik yapıp, "gel benim yanımda yuhala" diyen?

Vaybe! 300 korumanın arasında artis artis konuş.

Halk tarafından seçildim diye yemediğin halt kalmasın. Yok öyle yağma. Ölümün çok berbat olacak senin.

"Gezi parkı, ayakkabı kutusu, yatak odasında dolar kasaları, kol saati ve paraları sıfırla"nın önce lekesini sil, sonra gel konuş.

Zalimi benimsemem, ihaneti alkışlamam. Kılıçdaroğluna yapılan şerefsizlik ne ise Başbakana yapılan aynısıdır. Birisinde fiil gerçekleşmiş, diğerinde gerçekleşmememiş. İkisi de rezillik, ikisi de şerefsizliktir. Bugün bu eylemleri alkışlayanlar, yarın kendilerine yapılacak zulümlerde sesini çıkartma hakkına sahip olamazlar. Hak ne ise konuşmayanlar, haksızlığa uğrayınca savunmasız kalırlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Bu adamın yazılarını eccik didikliyelim.Garıştırmaya deger yazıları var adamın.Çohda CESÜR.

:D :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Okuyalım Ehmet ustanın şiirini.

Gönüller kapalı vicdanlar tutuk

Bin ayıbı gizler boş laf boş nutuk

Tepki vermez zehre içi boş kütük

Eğri dal düz baston vermiyor Usta

Törenle verilir çalana nişan

Mazlumu ezene makam rütbe şan

Ölçü tepetaklak mikyas perişan

Gidişata akıl ermiyor Usta

Nebbaşlar topluyor serveti malı

Ekranlarda türlü mış mış masalı

Çirkefe boyandı uhuvvet dalı

O bağdan kimse gül dermiyor Usta

Öksüzü düşkünü alma yanına

Belki halel gelir yüce şanına

Devşirdin malını, kastın canına

Zaten kimse hesap sormuyor Usta

Devretti salibe mülkü pazarı

Talimata hazır sa'yi nazarı

Nerde milletimin şair yazarı

Bariz haksızlığı yermiyor Usta

Kürecik'e kurduk radarı üssü

Dumura uğradı istiklal hissi

Baskıyla omurga olmuş yamyassı

Tecavüze göğüs germiyor Usta

Asım'ım Mehmet'im uyusun yastık

Hem gezsin eğlensin koluna fıstık

Ayşe'ye Zeynep'e fondöten rastık

Ayaklar dergâha varmıyor Usta

Elestteki hükme sahneyken mekân

Deccal belasına müptela zaman

Tefekkür kıl diyor hazreti Kur'an

Lakin ümmet aklı yormuyor Usta

Hakkın üstünü ört batılı akla

Hak diye racon kes hakkı yasakla

Tevhitten nebiyi sildin ne hakla?

Boş çuval ayakta durmuyor Usta

Ahmet Öztürk

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,Arap marazına yakalandırılan 1,5 milyer ınsan ve gece gündüz bu marazı gizli ve açıktan açığa azdıracah merhemlerle desteklersek bu halklardan usa uygun hiçbirşey beklemeye hakkımız olamaz.

Maoçetung,a gelinceye kadar İngiltere Çinde hertürlü uyuşturucuyu serbest etmişti.Çinde ekilen uyuşturuculardan başka dışardan yılda 60,000 sandık uyuşturucu sokuyordu Çine İngiltere.

Maoçetung halkın önüne geçip halkı ayaklandırınca batılılar Çinde donlarını yukarı çekmeye bile zaman bulamamışlardı.

Gerçi Mustafa Kemal Atatürkte bu milletin uyusturulmasını engellemiş bu milletin önüne geçip cumhuriyeti kurduydu ama .O ölünce Arap uyuşturucusunun satışı gittikce hız kazanmıştır.

Atatürkün gençlige SÖYLEVİNDE söyledikleri ne yazıkkı bugün %45 kendini göstermiştir.

Türk gençligi HARAKAT için yeni bir önder beklemektedir.

Bunlar gittikçe daha azmakta milletide azdırmaktadırlar..

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...