Jump to content

Ateizm Anketi yapılacak..


Recommended Posts

Dernek yardım yemekleri, aidat vs topluyor ayıca projeye için zengin dinsizler maddi yardımda bulunabilir belki..

Çıkan sonuçlar eminim ki herkesi şaşırtır %99 olayı tartışılır hale gelir Tv'lerde konuşulur ancak buna inanmayan dindarlar bunları Ateizmi yaymak ve güçlendirmek için mesnetsiz iddialar veya manipule edilen anketler olarak yorumlarlar ve ateiste güven olmaz deyip kabul etmezler....

herşeye rağmen çok ses getirebilir bu anket, o kadarda azınlık olunmadığı görülür..

Link to post
Sitelerde Paylaş

bir çok insan ateist olduğunu bilmiyor yada diğerleri ben bile yeni farkettm bi kaç yıldır agnostik deist çok nadir ateist ve panenteist oluyorm bilinç meselesi geleneksel bir davranış kimse tam olarak kendini bilemiyor nadir azınlık hariç ve hergün bişey daha öğreniyorm din ile ilgili sokak tv de ceviz kabuğundan çok şey öğrendim !!! adam soruyor eğer cenntte ebedi hayat varsa biz de tanrılaşmş olmuyormuyuz diye............ bu hayatın ne ve neden olduğunu en azından yakın zamanda çözemezler ya paralel evren teorisi quantum vs vs !!! ya peki ölünce de öğrenemezsek yani ahret yoksa the end!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Evet ya ateizm derneğinin adı bile bu ülke için fazla bence doğrudan ateizmi çağrıştırmayan bir şey olamalıydı birde anket falan işine girmesinler daha bu milletin o olugunluğa erişebilmesi için 15-20 yıl var yoksa dayak yiyen çok anketör görürüz sokaklarda.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslüman ülkede anket falan yapılmaz. Müslüman ülkeler terörist ülkelerdir. Anket yapan kişinin can güvenliği olmaz. Bu ülkede din adına çok adam öldürdüler. Ateizm derneğine tehditler yağarken birde anket mi yapılacak ?

Türkiyede ateist sayısınında %1 geçmez. Kuranın türkçesini okuyan kaç kişi var ki. Bu ülkenin halkı çok cahil.

Bu siteye gelen müslümanların seviyesini görüyoz. Adam kuranı açıp baştan sona okumamış hadis kitaplarından haberi yok. Müslümanın diye piyasada geziyorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...