Jump to content

herşeye bir kılıf uydurmak!

Recommended Posts

Allah psikopatsa kendisini merhametli ve adil tanımlaması çelişkidir ve aynı zamanda yalancı bir tanrıdır, yalancı ve psikopat bir tanrıya da güvenilmez, psikopatlar dengesiz, acımasız insanlardır, empati duyguları yoktur. Onun için ona inanmak veya inanmamak cehennemden kurtuluş garantisi veya cennete kapağı atma garantisi değildir. kafası kızar, bakrsın sizlerin topunu cehenneme atar, bizleri cennete alır. Var mı bir garantin? Sonra yine kafası bozulur, bu defa da tersini yapar.

Yahu Allah Kuran'da cehennemde insanları nasıl yakacağını, nasıl işkence edeceğini ballandıra ballandıra anlatmış sen hala yakacak mı, yoksa salamura mı yapacak bilmiyoruz diyorsun. neden Allah'a insan yakmayı yakıştıramıyorsun? Sırf önümde eğilmediler diye kavimleri helak eden bu psikopat tanrı değil mi? Nuh'a inamadılar diye bir tufanla çoluk çocuk, suçlu suçsuz tüm insanları boğan da bu tanrı değil mi?

Ee, hani imtihan vardı? Ne oldu imtihan? Çocukken ölenler yırtıyor, İslam'dan ahberi olmayanlar yırtıyor, akli dengesi bozuk olanlar konusunda kararsız kalmış Allah.

Bu ne biçim imtihandır ki, herkese farklı farklı süre verilmiş. Kimisi doğarken, kimisi 3 yaşında kimisi, 21 yaşında kimisi 50 yaşında kimisi de 99 yaşında ölüyor.

Bu ne biçim imtihandır ki, herkese farklı farklı duygular, zeka, yetenek, imkanlar verilmiş. Nerede adalet?

Mesela erginliğe ulaşmamış bir çocuk Allah yoktur, Muhammed'in uydurmasıdır diyor. Bu çocuk ne olacak?

Bir tanrı insanlığa kendini tanıtmak için insanlardan elçi mi seçer? Bu tanrı bilmiyor mu insanların diğer insanların ne kadar yalancı, sahtekar olabileceğini bildiğini ve bir insana kolay kolay güvenmeyeceğini?

Bir tanrı insanlığa bir kitap gönderecek olsa onu sadece arapça mı gönderir? Dünyada kaç değişik dil var, bilmiyor mu?

Sana göre Allah Muhammed'i ve Kuran'ı tüm insanlığa ve tüm zamanlara göndermiş değil mi? Peki bu iddiadan yola çıkarsak, 632 yılında kaç kişi Muhammed'in peygamber olduğunu biliyordu? Kaç kişi tüm insanlığa gönderilmiş olan Kuran'ı okumuştu, ona ulaşabilmişti? Ya 710 yılında? Ya 850'de? Ya 1150'de? Ya 1500'de? Ya 1900'de? Tam 1300 küzur yıldır insanlığın %99,99'unun okuyamadığı bir kitap için hangi mantıkla tüm insanlığa gönderilmiş diyebiliyorsun?

sağduyu islamdan haberi olmayan zaten mesul değildir sen bir resmi parçalara ayırıp o şekilde kafanda puzzle çözmeye çalışıyorsun ben her zaman şunu savunuyorum kelimeler sihirlidir ve kullanan kişinin yeteneğine göre şekillenir bence bunları bana sormak yerine kendine sor çünki sen Allahı inkar etmek için inanmamak için taraflı sorular soruyorsun tarafsız olmadığın müddetçe doğruyu bulamazsın bilimde dahi tarafsızlık geçerlidir birde camın diğer tarafından bak olaylara yasakladığı şeylere, dünyanın rengi gibi gözüküpte aslında insanlığa nasıl darbe vuran günahlara faizden tut zinaya veya alkole uyuşturucuya yani şuan bile elinde türkçe kuran varken arapça kuranı sorguluyorsun.

hz. Muhammed varken hristiyanlıkta vardı musevilikte vardır budistlkte islamı duymamış kişi mesul olmaz kendi dininden mesul olur yani şuan kimi fakir kimi zengin doğmuş bunun gibi düşün bir sebebi vardır demeyi bilmemiz lazım çünki beynimizin sınırları belirli bir yere kadar işliyor malesef ötesi yok geldiğimiz yeri bilmiyoruz nerden nasıl gönderildik neden birileri hristiyan birileri müslüman doğuyor bu kaderi nasıl bir güç belirliyor yani bunları bilmemiz mümkün değil.

eğerki Allah varsa süper ötesi belki limitsiz bir zekadan bahsediyoruz kaderi yazmak demek ne demek şuan dünyada 5milyar insan varsa hepsini birbirine bağlayan doğada en ufacık bir hareketi dahi kontrol eden bir zekadan ve buna bağlı belkide dünyaya ait olmayan teknolojilerden bahsediyoruz.

Allah kuranda insanları nasıl yakacağını anlatıyor diyorsun yakacakta dünyadada yakmıyormu?

yani aynı şeylerin etrafından devamlı geçiyoruz sonuçta elimizde bir dünya örneği var ve yaratıcısı varsa yaratıcısı hakkında fikir sahibi olabiliyoruz burda şunu soralım dünya yaratılmışsa yaratıcı nasıldır?

bunu cevaplayabilmen için tarafsız olmalısın sadece kötüleri değil iyileride görmelisin ona göre karar vermelisin dediğim gibi bu soruları kendine sorup kendin yanıtlamalısın vicdanına danışırsan elbet doğruyu gösterecektir ve kelimelerle zorlama çünki kelimeler istediğin gibi kullanırsın tarafsız olamaz kelimeler.

ama özellikle vahşi doğayı vahşi savaşları bir gözünün önüne getir ve Allahı inkar etmekle Allahı kabul edip onun istediği gibi yaşamakla kazanıp kaybedeceğin şeyleri iyice listele ve ona göre kararını ver.

Gerçi bu zamanda işiniz çok zor hz. Muhammedin(sav) in uyardığı deccaliyet dönemini yaşıyoruz cenneti cehennem cehennemi cennet olarak gösteriyor dünyanın renkleri ve günahları ilginç şekilde arttı heryer rengarenk bu renk karmaşası içinde insanları karanlığa çekiyor gibi oluyoruz aslında tam tersi olsada malesef siyah renkli gözüküyor insanlara açıkcası kendi imanını kurtaran şanslı peygamber efendimiz bile diyor zamanı gelecek iman bir kor parçası gibi olacak.

İleride bir fitne olacak. Kişi sabahleyin mümin kalkacak, akşama kafir olmuş bir halde girecek. Ancak Allahın ilimle ihya ettiği kimseler müstesna.

hadisi görüyormusun yani çok tehlkeli bir dönemdeyiz ahir zaman başladı ben burda senle yazışıyorum ama bakma belkide bende sakattayım Allah yardımcımız olsun kardeş iş gerçekten çok tehlikeli ancak merhamet ve vicdan sahibiysen ve takıldığın noktada vicdanına danışmayı biliyorsan şansın o zaman yüksek demektir.

sen soruları kendine sor ve kendi vicdanınla konuş samimi bir şekilde doğru olanın peşindeysen sana vicdanın mutlaka fısıldayacaktır.

Sitelerde Paylaş
  • İleti 97
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

sağduyu islamdan haberi olmayan zaten mesul değildir sen bir resmi parçalara ayırıp o şekilde kafanda puzzle çözmeye çalışıyorsun ben her zaman şunu savunuyorum kelimeler sihirlidir ve kullanan kişinin yeteneğine göre şekillenir bence bunları bana sormak yerine kendine sor çünki sen Allahı inkar etmek için inanmamak için taraflı sorular soruyorsun tarafsız olmadığın müddetçe doğruyu bulamazsın bilimde dahi tarafsızlık geçerlidir birde camın diğer tarafından bak olaylara yasakladığı şeylere, dünyanın rengi gibi gözüküpte aslında insanlığa nasıl darbe vuran günahlara faizden tut zinaya veya alkole uyuşturucuya yani şuan bile elinde türkçe kuran varken arapça kuranı sorguluyorsun.

hz. Muhammed varken hristiyanlıkta vardı musevilikte vardır budistlkte islamı duymamış kişi mesul olmaz kendi dininden mesul olur yani şuan kimi fakir kimi zengin doğmuş bunun gibi düşün bir sebebi vardır demeyi bilmemiz lazım çünki beynimizin sınırları belirli bir yere kadar işliyor malesef ötesi yok geldiğimiz yeri bilmiyoruz nerden nasıl gönderildik neden birileri hristiyan birileri müslüman doğuyor bu kaderi nasıl bir güç belirliyor yani bunları bilmemiz mümkün değil.

Hani imtihan vardı? Bu nasıl imtihan ki kiminin haberi oluyor, kiminin olmuyor?

Allah kuranda insanları nasıl yakacağını anlatıyor diyorsun yakacakta dünyadada yakmıyormu?

Neden yakıyor? Nedir insan yakmaktaki amaç?

bunu cevaplayabilmen için tarafsız olmalısın sadece kötüleri değil iyileride görmelisin ona göre karar vermelisin dediğim gibi bu soruları kendine sorup kendin yanıtlamalısın vicdanına danışırsan elbet doğruyu gösterecektir ve kelimelerle zorlama çünki kelimeler istediğin gibi kullanırsın tarafsız olamaz kelimeler.

İyileri görünce kötüler yok mu oluyor? Bu kafayı kuma gömmek değil mi?

ama özellikle vahşi doğayı vahşi savaşları bir gözünün önüne getir ve Allahı inkar etmekle Allahı kabul edip onun istediği gibi yaşamakla kazanıp kaybedeceğin şeyleri iyice listele ve ona göre kararını ver.

Allah'ı inkar etsem ne olacak? Bu Allah benim onu tanımamı neden bu kadar çok istiyor? Çok mu ilgiye muhtaç? Madem onu tanımamı isityor neden bana kendisini göstermiyor?

Gerçekten, bu Allah neden insanların ona inanması için yırtınıp duruyor? Nedir derdi? Diğer tanrılara hava atmak mı?

Gerçi bu zamanda işiniz çok zor hz. Muhammedin(sav) in uyardığı deccaliyet dönemini yaşıyoruz cenneti cehennem cehennemi cennet olarak gösteriyor dünyanın renkleri ve günahları ilginç şekilde arttı heryer rengarenk bu renk karmaşası içinde insanları karanlığa çekiyor gibi oluyoruz aslında tam tersi olsada malesef siyah renkli gözüküyor insanlara açıkcası kendi imanını kurtaran şanslı peygamber efendimiz bile diyor zamanı gelecek iman bir kor parçası gibi olacak.

İleride bir fitne olacak. Kişi sabahleyin mümin kalkacak, akşama kafir olmuş bir halde girecek. Ancak Allahın ilimle ihya ettiği kimseler müstesna.

hadisi görüyormusun yani çok tehlkeli bir dönemdeyiz ahir zaman başladı ben burda senle yazışıyorum ama bakma belkide bende sakattayım Allah yardımcımız olsun kardeş iş gerçekten çok tehlikeli ancak merhamet ve vicdan sahibiysen ve takıldığın noktada vicdanına danışmayı biliyorsan şansın o zaman yüksek demektir.

sen soruları kendine sor ve kendi vicdanınla konuş samimi bir şekilde doğru olanın peşindeysen sana vicdanın mutlaka fısıldayacaktır.

Peygamber efendini de biliyoruz, 9 yaşındaki bir çocukla, evlatlığını karısı ile, ailelerini ve kocalarını öldürttüğü kadınlarla evlenen, yağma ve talanla elde ettiği ganimetten kendisine beşte bir pay ayıran bir arap lideri. Şimdi bu adama inanınca sonsuza kadar zevk ve sefa içinde mi yaşayacağız? Bu kadar basit mi bu olay yani? Bir insanın sonsuz hayatı bu adama inanıp inanmamaya mı bağlı?

Sitelerde Paylaş

söylerkenki ağız yüz ifadeleri belirler.

Bu ne yahu? Kurana smili koysalarmış madem. Müşrikleri öldürün derken gülücük koysalarmış da öldürün derken fıkra anlatın, gülmekten öldürün demek istediklerini anlasaymışız bari! Ya da allah direk yüzünü ekşiterek, sırıtarak kendi konuşaymış gelip. Peygamber gönder, kuran yazdır, smili de koyma, haaa şimdi olmadı, ne dediği anlaşılmıyor öyle mi?

Anayasa yazarken suratımızı nereye koyacağız? Resimli anayasa mı yazacağız? Bir akıllı düzgün laf edin de dişimi kırayım be...

Sitelerde Paylaş

yavhehe11 işte öyle bir mantıksızca konuşuyorsun ki aslında bu savaştan öyle büyük ve mükemmel sonuçlar çıkartabilirsiniz ki onu dahi göremiyecek kadar .... sınız (noktalı kısımı kafanıza göre uyarlarsınız).

akıllıca soru sorma ve mantıklı düşünebilme yeteneğiniz olsa bu savaşı kullanarak müslümanları nasıl uyarır ve uyandırabilirsiniz ama kafa boş niyet ard böyle olunca kafada tek tarafa odaklandığından farklı düşünmeyi beceremiyor.

sus lan 2 yüzlü müslüman 20 bin adam ölmüş hayla bu savaşı savunuyon aptal herif

..............çocuğu ( noktalı yeri kafana göre doldurabilirsin) :lol:

Sitelerde Paylaş

sus lan 2 yüzlü müslüman 20 bin adam ölmüş hayla bu savaşı savunuyon aptal herif

..............çocuğu ( noktalı yeri kafana göre doldurabilirsin) :lol:

yavhehe11 önce edepli olalım kardeş bu şekilde yazışacaksan adam olmayı beceremiyorsan o zaman sus o şekilde seni adam sansınlar çoluk çocuk avutacak değilim o dediğim örneği anlayan anladı sen merak etme senin kafan basmaz bundan sonra bana yazma kardeşim git kafana göre takıl o söylemek istediğin kelimeyide sana iade ediyorum malesef adam değilsiniz.

Sitelerde Paylaş

Peygamber efendini de biliyoruz, 9 yaşındaki bir çocukla, evlatlığını karısı ile, ailelerini ve kocalarını öldürttüğü kadınlarla evlenen, yağma ve talanla elde ettiği ganimetten kendisine beşte bir pay ayıran bir arap lideri. Şimdi bu adama inanınca sonsuza kadar zevk ve sefa içinde mi yaşayacağız? Bu kadar basit mi bu olay yani? Bir insanın sonsuz hayatı bu adama inanıp inanmamaya mı bağlı?

neyse sağduyu olay anlaşıldı aynı konular etrafında aynı soruları sormaya devam edeceksin salla gerek yok kardeş sende inanmayıver.

Sitelerde Paylaş

Bu ne yahu? Kurana smili koysalarmış madem. Müşrikleri öldürün derken gülücük koysalarmış da öldürün derken fıkra anlatın, gülmekten öldürün demek istediklerini anlasaymışız bari! Ya da allah direk yüzünü ekşiterek, sırıtarak kendi konuşaymış gelip. Peygamber gönder, kuran yazdır, smili de koyma, haaa şimdi olmadı, ne dediği anlaşılmıyor öyle mi?

Anayasa yazarken suratımızı nereye koyacağız? Resimli anayasa mı yazacağız? Bir akıllı düzgün laf edin de dişimi kırayım be...

kuranın ne dediği iyi anlaşılıyor democrossian da sizler anlamamak için direniyorsunuz neyse yapacak birşey yok çünki şunu gördüm ki Allah bir kuluna inkar ettiriyorsa gerçekten çok geçerli sebepleri var biz ne yaparsak yapalım onun hidayet etmediği bir kişiye mümkün değil birşey yapamayız ateistleride aslında yakınen tanıma fırsatı buldum demekki etrafımızdaki ateistlerde aslında sakin gözükürken içten içe hertürlü pislikleri geçiriyorlarmış elbet gözünüzün önündeki o renk cümbüşü bitecek ve o korkunç karanlık kapınızı çalacak işte o zamanki pişmanlık artık çok geç olacak o an gelene kadar kendinizi kandırmaya devam gençlik :)

Sitelerde Paylaş

kuranın ne dediği iyi anlaşılıyor democrossian

E ben de öyle diyorum. Kuranın amacı, ne dediği bellidir. Belli olmayan bir şey yok. Ha, var bazı anlaşılmayan sözler de, önemli değil. Örneğin Ay yarıldı derken Ay karpuz gibi yarıldı mı diyor yoksa şaşılacak bir şey oldu anlamında deyim mi kimse bilmiyor. "Sihr" demesinden biraz sanki Ay yarıldı gerçekten diye palavra sıktığını da tahminen anlayabiliyoruz.

Yani bu tür durumlar hariç, anlaşılmayacak bir şey yok kuran'da. Bu çağda çöl bedevilerinin yazdıklarını da anlamayacaksak, yuh olsun artık! Uzayca değil allahça değil. Normal arapça işte...

İnanç ayrımı yapıyor, cinsiyet ayrımı yapıyor, hür köle ayrımı yapıyor. İnançlarından dolayı insanlara pislik diyor, eşek diyor, aşağılık maymun bile diyerek sözde kendim yarattım dediği hayvana da hakaret ediyor.

İnancınıza gelmeyenleri öldürün, mallarını yağmalayın, kızlarını cariye yapın diyor.

Bunlarda anlaşılmayacak hiç bir şey yok.

Sitelerde Paylaş

E ben de öyle diyorum. Kuranın amacı, ne dediği bellidir. Belli olmayan bir şey yok. Ha, var bazı anlaşılmayan sözler de, önemli değil. Örneğin Ay yarıldı derken Ay karpuz gibi yarıldı mı diyor yoksa şaşılacak bir şey oldu anlamında deyim mi kimse bilmiyor. "Sihr" demesinden biraz sanki Ay yarıldı gerçekten diye palavra sıktığını da tahminen anlayabiliyoruz.

Yani bu tür durumlar hariç, anlaşılmayacak bir şey yok kuran'da. Bu çağda çöl bedevilerinin yazdıklarını da anlamayacaksak, yuh olsun artık! Uzayca değil allahça değil. Normal arapça işte...

İnanç ayrımı yapıyor, cinsiyet ayrımı yapıyor, hür köle ayrımı yapıyor. İnançlarından dolayı insanlara pislik diyor, eşek diyor, aşağılık maymun bile diyerek sözde kendim yarattım dediği hayvana da hakaret ediyor.

İnancınıza gelmeyenleri öldürün, mallarını yağmalayın, kızlarını cariye yapın diyor.

Bunlarda anlaşılmayacak hiç bir şey yok.

şimdi mesele şu mümkün değil bir araya gelmemiz bunu bu forumda daha net gördüm taraflar gittikçe belirginleşiyor bu açıdan aslında bu durum hoşuma gidiyor eskiden bu kadar belirgin olmazdı iyi kötü iç içe geçmişti burda müşriklerin ne olduğunu çok daha iyi anladım gördüm ki size ne dersek diyelim mesele inançsız olmak değil neye inandığınızın önemi yok önemli olan insan olmak veya olmamak.

her inancın her düşüncenin tarafını tutan iyiler vardır kötüler vardır bir spor takımı tutarsın kimi vardır eğlence amaçlı zaman geçirmek için takım tutar diğeri maçlarda korkunç keyif ve haz alır tuttuğu takımla bütünleşir kendini ona ait hisseder herşeyiyle o takıma gönülden bağlanır ama sınırı vardır yıkayım dökeyim fanatizm yoktur ama kimisi vardır adam sırf piskopattır tek derdi birilerini öldürmek veya yaralamak yada olay çıkartıp sağı solu kırıp dökmek bundanda korkunç derecede haz alır şimdi son örneğe göre tün taraftarları psikopatlıkla suçlayamayız o onun psikolojisiyle alakalı durumdur.

Aynı şey siyaset içinde geçerlidir veya hayatımızın çoğu alanında bu böyledir herşeyin mutlaka iyiside vardır kötüsüde vardır.

Yahudilerde bile insanlığın kardeş olduğunu kan dökülmemesi gerektiğini savunan ve bunun için israil devletine karşı çıkan hahamları dahi gördüm aslında yahudiler hristiyanlarda bile bu ayrımlar söz konusudur ki zaten ahir zaman yapılacak olan savaşta inançlı yahudiler hristiyanlar ve müslümanların birleşeceğide haber veriliyor.

Ancak müşriklerde şunu çok net gördüm müşriklerin iyisi yokmuş burda forumu takip ediyorum ne kadar ateist varsa ama tamamı korkunç şekilde pislik ve iftira atıyor insanları en kötü şekilde aşağılıyor ve olmayan şeyleri varmış gibi göstermek için büyük çaba sarfediyor.Tam bir faşism yaptığınız orta yolunuz kesinlikle yok kaldıramıyorsunuz inançları ve insanların değerlerini.

şimdi şöyle bakın olaya futbol taraftarları dedik ya orda mesela fanatikler ne yaparlar gördüğümü anlatayım adamlar savaştan zevk alırlar mesela fenerin psikopat bir taraftar grubu olur birde beşiktaşın olur internetten sözleşirler yer ve mekan verirler ve o saatte bir araya sadece birbirleriyle savaşmak için gelirler yani o tvde gördüğümüz kavga görüntülerinin çoğu bu şekilde oluşur iki psikopat grup birbirlerini mutlaka bulurlar ve savaşırlar arada suçsuzlarda gider ama genelinde birbirleriyle savaşırlar.

sizin orta yolunuz olmadığından hepiniz fanatik din düşmanı olduğunuzdan olay gayet basit sizde kendinize göre psikopatları üzerinize çekiyorsunuz.Anladığım kadarıylada böyle gidecek bu durum çünki mümkün değil ne laftan anlıyorsunuz ne sözden inatla herkese aynı uygulamayı yapıp her dindara saldırıyorsunuz Allahında bu tür kulları için yaratmış olduğu özel müslüman psikopat vurucu gücü var onlarda sizin gibi psikopat zamanı geldiğinde sizleri bulup gerekli cezayı kesiyor.

Turan Dursun olayında olduğu gibi.

Herşey çift yaratılmıştır birşey iyi veya kötü varsa dünyada onun mutlaka terside vardır ve bu ara gittikçe açılacak siz bu kafada gitmeye devam ettiğiniz müddetçe Yaratıcıda sizin anladığınız dili konuşan kullarını mutlaka gönderecektir.

Sitelerde Paylaş

sizin orta yolunuz olmadığından hepiniz fanatik din düşmanı olduğunuzdan olay gayet basit sizde kendinize göre psikopatları üzerinize çekiyorsunuz.Anladığım kadarıylada böyle gidecek bu durum çünki mümkün değil ne laftan anlıyorsunuz ne sözden inatla herkese aynı uygulamayı yapıp her dindara saldırıyorsunuz Allahında bu tür kulları için yaratmış olduğu özel müslüman psikopat vurucu gücü var onlarda sizin gibi psikopat zamanı geldiğinde sizleri bulup gerekli cezayı kesiyor.

Turan Dursun olayında olduğu gibi.

Sen, ne demek istiyorsun?

Turan Dursunun öldürülmesini dogru mu buluyorsun?

Sitelerde Paylaş

ben bunun doğal bir sonuç olduğunu düşünüyorum sen Allaha savaş açarsan Allahta sana savaş açar tek taraflı ne yapacaksın atacaksın tutacaksın hatta eline geçirsen tüm müslümanları boğazlamak isteyeceksin bu düşüncede olurdan düşüncene göre insanlar karşına çıkar yazdığımın tamamını okumadığın belli oluyor öldüğü için üzülmemde sevinmemde kendisi davet etmiş tıpkı burdaki insanların çoğunun bu durumu davet ettiği gibi sen inkar ediyosun diye Allah yok olmuyor bilakis tüm hiddetiyle senin karşına çıkacaktır zamanı geldiğinde şeytana verdiği süre kıyamete kadar sürecekte size verilen süre 3-5 yılla sınırlı bir şekilde intikamını kendisine savaş açanlardan sevdiklerine hakaret edenlerden ve kendisine hakaret edenlerden mutlaka alacaktır hakettiğiniz şekilde muamele göreceksiniz olumusz düşüncede olanlar kendileri gibi olumsuzluğu üstlerine çekerler.

Sitelerde Paylaş

Bulur, din insandaki vicdanı çalar onun yerine sahtesini kor. Bir dincinin vicdanı ancak onun dinindeysen, onun dinini övüp yüceltirsen devreye girer, dinindeki pislikleri, saçmalıkları gösterirsen asıl vicdan devreden çıkar, din vicdanı devreye girer. Din vicdanı devreye girdi mi, artık doğru yanlış, insani değerler falan kalmaz, yerini putunun emirleri ve yasakları alır. Artık bundan sonra insan öldürmek bile onlara normal gelir, kendisi yapamazsa başkalarının yaptıklarını alkışlar. Yeter ki putları ondan hoşnut olsun.

Sitelerde Paylaş

"... ne laftan anlıyorsunuz ne sözden inatla herkese aynı uygulamayı yapıp her dindara saldırıyorsunuz..."

Allahında bu tür kulları için yaratmış olduğu özel müslüman psikopat vurucu gücü var onlarda sizin gibi psikopat zamanı geldiğinde sizleri bulup gerekli cezayı kesiyor.

Tanriya inanmayanlarin toplandigi bir siteye giriyorsun, islama saldiriliyor diye sikayetci oluyorsun ve Allahin bunu cezalandiracagini söylüyorsun, Turan Dursun örnegindeki gibi sonu ölümde olabilir diyerek bunu kabulleniyorsun/destekliyorsun.

Sen, sanirim, cennetlik bir müslümansin.

Biz, cehennimlik ateistler, toplanip herkesle konusulamayan konulari acikca konusabilecegimiz bir sitede, müslümanlar tarafindan, ölümü hak ettigimizi duymak zorunda kaliyoruz.

Ama "büyük bir gücün" sizden intikam almasini istemiyoruz!

Siz cennete, biz cehenneme

her seyin bir kilifi var ;)

tarihinde poiuz tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

"... ne laftan anlıyorsunuz ne sözden inatla herkese aynı uygulamayı yapıp her dindara saldırıyorsunuz..."

Allahında bu tür kulları için yaratmış olduğu özel müslüman psikopat vurucu gücü var onlarda sizin gibi psikopat zamanı geldiğinde sizleri bulup gerekli cezayı kesiyor.

Tanriya inanmayanlarin toplandigi bir siteye giriyorsun, islama saldiriliyor diye sikayetci oluyorsun ve Allahin bunu cezalandiracagini söylüyorsun, Turan Dursun örnegindeki gibi sonu ölümde olabilir diyerek bunu kabulleniyorsun/destekliyorsun.

Sen, sanirim, cennetlik bir müslümansin.

Biz, cehennimlik ateistler, toplanip herkesle konusulamayan konulari acikca konusabilecegimiz bir sitede, müslümanlar tarafindan, ölümü hak ettigimizi duymak zorunda kaliyoruz.

Ama "büyük bir gücün" sizden intikam almasini istemiyoruz!

Siz cennete, biz cehenneme

her seyin bir kilifi var ;)

%80 inin müslüman olduğu bir ülkede Allaha savaş açan bir site açıyorsun ateizm propagandası yapıyorsun ve tüm müslümanları inançlarından dolayı aşağılıyor onlarla dalga geçiyorsun hatta yetmiyor ellerinize geçse onları yok etmekle tehdit ediyorsun sonrada suşu bizemi atıyorsun :)

cennetide cehennemide Allah yaratmış kimin gideceğinede o karar verir ben sadece durum değerlendirmesi yapıyorum ateist olmak ayrıdır ateist yobaz olmak ayrıdır ben kimsenin diniyle veya dinsizliğiyle dalga geçmiyorsam kimsede benim dinimle dalga geçmemeli fikir alışverişi veya tartışmak ayrıdır ama aşağılamak insanları öldürmek istemek apayrıdır.

her fikirden her çeşit insan vardır iyisi vardır kötüsü vardır ama benim gördüğüm ateizmde tek tip model var oda sadece olabildiğinde tüm güçleriyle Allaha ve ona inanlara saldırmak sonra bundan dolayı öldürülüncede ağlıyorsunuz arkadaş sen savaşı başlatıyosun senin açtığın kapıdan senin gibi yobazlar ama farklı düşünen yobazlar kapıdan içeri dalınca ağlıyorsunuı eee nolacaktı tek taraflı atacaksın tutacaksın keseceksin karşı tarafta hani bana hani banamı diyecekti?

Sitelerde Paylaş

%80 inin müslüman olduğu bir ülkede Allaha savaş açan bir site açıyorsun ateizm propagandası yapıyorsun ve tüm müslümanları inançlarından dolayı aşağılıyor onlarla dalga geçiyorsun hatta yetmiyor ellerinize geçse onları yok etmekle tehdit ediyorsun sonrada suşu bizemi atıyorsun :)

cennetide cehennemide Allah yaratmış kimin gideceğinede o karar verir ben sadece durum değerlendirmesi yapıyorum ateist olmak ayrıdır ateist yobaz olmak ayrıdır ben kimsenin diniyle veya dinsizliğiyle dalga geçmiyorsam kimsede benim dinimle dalga geçmemeli fikir alışverişi veya tartışmak ayrıdır ama aşağılamak insanları öldürmek istemek apayrıdır.

her fikirden her çeşit insan vardır iyisi vardır kötüsü vardır ama benim gördüğüm ateizmde tek tip model var oda sadece olabildiğinde tüm güçleriyle Allaha ve ona inanlara saldırmak sonra bundan dolayı öldürülüncede ağlıyorsunuz arkadaş sen savaşı başlatıyosun senin açtığın kapıdan senin gibi yobazlar ama farklı düşünen yobazlar kapıdan içeri dalınca ağlıyorsunuı eee nolacaktı tek taraflı atacaksın tutacaksın keseceksin karşı tarafta hani bana hani banamı diyecekti?

%80 çoğunluğa sahip olmanız haklı olduğunuz ve her istediğinizi yapabileceğiniz anlamına mı geliyor? Hem Allah'a savaş açmışsak sana ne oluyor? Bu put kendi kendini savunamıyor mu da sizin gibilerin savunmasına ihtiyaç duyuyor?

Siz hiç utanmadan sıkılmadan 7/24 bu pislik dinin propagandasını yapıyorsunuz da biz neden bu dinin yanlışlığını, zulmünü, adaletsizliğini dile getirmeyelim? Karşınızdaki görüşleri fikirleri akıl ve mantık yoluyla çürütemeyince elinizdeki tek silah olan kelle sayısı ile kaba kuvvetinize mi sarılmak zorundasınız?

Sitelerde Paylaş

%80i müslüman diye inamak zorundamiyiz?

Inanmayanlar bu sitede konusamayacakta nerde konusabilecekler?

%80 müslüman olmayan ülkelerde de islam siteleri var.

Var olamsida iyi.

Herkes her yerde düsüncelerini acikca ifade edebilmeli!

"Bunu müslüman analyamaz" deyince, "müslümanlar asagalaniyor" diye yaygara cikariyorsun.

Sitelerde Paylaş

%80 çoğunluğa sahip olmanız haklı olduğunuz ve her istediğinizi yapabileceğiniz anlamına mı geliyor? Hem Allah'a savaş açmışsak sana ne oluyor? Bu put kendi kendini savunamıyor mu da sizin gibilerin savunmasına ihtiyaç duyuyor?

Siz hiç utanmadan sıkılmadan 7/24 bu pislik dinin propagandasını yapıyorsunuz da biz neden bu dinin yanlışlığını, zulmünü, adaletsizliğini dile getirmeyelim? Karşınızdaki görüşleri fikirleri akıl ve mantık yoluyla çürütemeyince elinizdeki tek silah olan kelle sayısı ile kaba kuvvetinize mi sarılmak zorundasınız?

bende onu diyorum Allah kendini savunabiliyor bu nasıl olur?

size göre kendi yarattığı özel piskopat kullarını üzerinize salıyor ya yakıyor ya patlatıyor bombayla sonuçta herşeyi dengeli yaratmıştır yani sen neysen bulacağında odur.

kötüysen kötü kullar çıkar iyiysen iyi kullar.

ancak ben tartışmada sıkıntı yaşamıyorum ben üsluptan yana sıkıntı yaşıyorum küfür ve aşağılama olursa bu işte yokum ama edepli terbiyeli ve sınırları aşmadan fikir alışverişinde bulunulacaksa tartışalım artık küfürler falan edilmeye başladı ona tepki veriyorum.

siz şunu anlamıyorsunuz Allaha yok demekle onun varlığını ortadan kaldırmıyorsunuz sen istediğini yap istediğin delili getir Allah var kabul etsende etmesende ve istediğin dine inanabilirsin hatta dininin veya dinsizliğinin tanıtımınıda yapabilirsin ama Allaha ve sevdikleri ve değer verdiklerine dil uzatırsan senden ergeç mutlaka ama mutlaka intikamını en kötü şekilde alcaktır ister beğen ister beğenme başına ergeç bela gelecektir.

Sitelerde Paylaş

%80i müslüman diye inamak zorundamiyiz?

Inanmayanlar bu sitede konusamayacakta nerde konusabilecekler?

%80 müslüman olmayan ülkelerde de islam siteleri var.

Var olamsida iyi.

Herkes her yerde düsüncelerini acikca ifade edebilmeli!

"Bunu müslüman analyamaz" deyince, "müslümanlar asagalaniyor" diye yaygara cikariyorsun.

kardeş tartışmak ayrı edebi aşmak ayrı fikir alışverişi olacaksa buyur tartışalım ama hakaret veya aşağalama olursa bunun sonu gelmez ben küfretmeyi bilmediğimdenmi kimseye burda hakaret etmiyorum?

anlayamaz demek ayrıdır aptal demek ayrıdır sana göre ben anlayamam bana göre sen anlayamazsın sen benden daha zeki olduğun için veya ben senden daha zeki olduğum için ben haklıyım sen haklısın demiyorum ben kendi mantığıma göre bunu kabul etmişim sen kendi mantığına göre bilimde hiçbir şeyi bu konuda ispatlamamışsa o zaman sanki dünya yuvarlakta ben dünyanın kare olduğunu savunan bir deliymişim gibi hakaret edemezsin bilim ispatlasın o zaman gel kardeşim bana dünyanın yuvarlaklığının ispatlandığı gibi Allahın olmadığınıda ispatla hatta delilleriyle resimleriyle ve kamera görüntüleriyle göster o zaman oturup konuşalım ama ortada fol yok yumurta yok bilimsel ispat yok eeeee nolacak Allah var diye aptal olacaz sizde inkar ettiğinizde akıllı ve bu arada dünyayı yönetenlerin şeytana tapma ayinleride videolarıyla birlikte varken bana diyeceksin ki şeytanda yoktur bende sana inanacam öylemi?

haaa bak ne diyorum gene gel tartışalım ama hakaret veya küfür olmadan ama hakaret veya küfüre yokum ve karşısındayım adam gibi tartışalım.

Sitelerde Paylaş

bende onu diyorum Allah kendini savunabiliyor bu nasıl olur?

size göre kendi yarattığı özel piskopat kullarını üzerinize salıyor ya yakıyor ya patlatıyor bombayla sonuçta herşeyi dengeli yaratmıştır yani sen neysen bulacağında odur.

O zaman müslümanları öldürenler de Allah'ın defans hattını mı delmiş oluyor? Bu put Kuran'da şu kavmi böyle helak ettim, bu kavmi suda boğdum diye diye böbürlenip dururken şimdi kocayınca sizlerin savunmasına mı kaldı? Neden kendi pis işlerini kendi yapmıyor da sizin gibilere yaptırıyor?

kötüysen kötü kullar çıkar iyiysen iyi kullar.

ancak ben tartışmada sıkıntı yaşamıyorum ben üsluptan yana sıkıntı yaşıyorum küfür ve aşağılama olursa bu işte yokum ama edepli terbiyeli ve sınırları aşmadan fikir alışverişinde bulunulacaksa tartışalım artık küfürler falan edilmeye başladı ona tepki veriyorum.

Bir de kendi kitabındaki üsluba bak!

siz şunu anlamıyorsunuz Allaha yok demekle onun varlığını ortadan kaldırmıyorsunuz sen istediğini yap istediğin delili getir Allah var kabul etsende etmesende ve istediğin dine inanabilirsin hatta dininin veya dinsizliğinin tanıtımınıda yapabilirsin ama Allaha ve sevdikleri ve değer verdiklerine dil uzatırsan senden ergeç mutlaka ama mutlaka intikamını en kötü şekilde alcaktır ister beğen ister beğenme başına ergeç bela gelecektir.

Sen var demekle gerçek olduğunu mu sanıyorsun? Yahu bu çağda hala insanın başına gelenleri bir putun getirdiğini sanıyorsun? Hiç mi ilerlemezsiniz? Hep taş devrinde mi kalmak zorundasınız? Siz bu kadar tapınıp duruyorsunuz da başınıza hiç bela gelmiyor mu? Siz kimin putuna dil uzatıyorsunuz da belalar sizin başınıza da geliyor?

Sitelerde Paylaş

İnanmayı bu kadar özel kılan ne olabilir? hayat boyu inanmak inanmak inanmak... Tüm beyin gücümüzle düşündüğümüz vakit neden hayatın "inanmak" üzerine kurulu olduğu az da olsa dikkat çekici değil mi? İnanmak nedir? olup olmadığını bilmediğin bir şeyin var olmasını ummaktan başka bir şey midir?

Bir insanın zeka ve yapabilecekleri, bir karıncanın zeka ve yapabilecekleri ile kıyaslandığında dahi, Allah-insan kıyasının yakınından geçemez. İnsan; karınca değil, terliksi hayvan bile değildir Allahın yanında. Sonsuz kudretten bahsediyoruz arkadaşlar. Sınırlılık, sonsuzluğun yanında hep "yok" hükmündedir.

Sonsuz kudrette olan bir varlığın, bizimle ne işi olabilir? Heleki inanıp inanmamamıza bu kadar nasıl takabilir? Ben bile biri bana inanmasa ona hak veririm, "zaman kötü adam belkide şöyle düşündü" derim. Ben bana inanmayanı hoş karşılıyorsam ben sonsuz Allahtan daha mı merhametliyim? İnanmanın özelliği nedir ki sonsuz azaba sebebiyet verecek kadar önemlidir?

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...