Jump to content

Helal Genelev...


Recommended Posts

Hollandanın Amsterdam kentinde, önümüzdeki aydan itibaren sadece helal Müslüman hayat kadınlarının çalışacağı bir genelev açılıyor. Üç imam da Croissant Chaud (Sıcak Çörek) adı verilen genelevin açılabilmesi için onay verdi. Genelevin yönetici adayı Jonathan Swick, Croissant Chaud hakkında Belçika merkezli haber ajansı Nord Presse açıklamalarda bulundu. Swickin verdiği bilgilere göre genelevde geçerli olacak en sıkı kural, hayat kadınlarının uyuşturucu ve Alkol kullanımının yasak olması. Bu konuda herhangi bir ihmal olmaması için kadınlar her iki ayda bir kontrolden geçirilecek. Eğer kanlarında uyuşturucu ve alkole rastlanırsa, çalışma izinleri ellerinden alınacak. Sigara ve nargile ile ilgili bir yasak bulunmuyor.

Swick, hayat kadınlarının günde 5 vakit namaz kılacaklarını söyledi. Çalışan kadının o sırada yanında müşterisi olsa bile, namaz kılmak için işine ara vermesi gerekecek. Helal genelevi konusunda kafalarda soru işareti yaratan durum, İslam kuralları gereğince evlilik dışı ilişki kurmak yasak olmasına rağmen, imamların bu geneleve nasıl izin verdiği. Bu ayın sonunda, bu maddelere başka çalışma koşulları da ekleneceği söylendi. Helal hayat kadınlarının ücreti, diğer iş arkadaşlarından yüzde 30 ila 50 arasında daha fazla olacak.

Hollanda nüfusunun yüzde 6sı (yaklaşık 1 milyon) Müslüman. Nüfusa ek olarak her yıl on binlerce Müslüman turist ülkeyi ziyaret ediyor ve genelevlere ilgi gösteriyor.

http://www.milliyet.com.tr/hollanda-da-helal-hayat-kadini-gundem-1888244/

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 47
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Muta denen şey islamda yoktur bilmeden sırf iş olsun diye sallamayalım bilgi kirliliği yaratmayalım!

Ne mutası?

İslam'da nikaha gerek bile yoktur..Savaş sonrası ganimet olarak aldıkları karılara tecavüz edeceğiz diyen sahabeye,Muhammed ''aman dışına boşalmayın'' demiştir..

Nikahmış..!

Kuran'da mesela iddet süresi denir ama Muhammed'in kendisi bile bu sureyi dikkate almamıştır..Safiye'nin güzelliğine dayanamamış,iddeti filan unutmuştur Muhammed..!

Müslümanlar muta yoktur veya hülle yoktur veya ne biliyim cariyeye nikah kıyılır gibi absürd şeyler söylerler sürekli..Bizde gülüyoruz tabi bu cehalete. ^_^

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sizin mutadan anlamak istediğiniz Nisa suresi 24. ayette İstimta' ettiğiniz kadınların ücretini veriniz buyuruluyor bu bu muta değildir mehir ücretidir bugünlerde buna sosyal güvence deniliyor

Ne sosyal güvencesi.

Türkiyede genel evde çalışan kadınlarında sosyal güvencesi var. Onların sigoratası ödenir.

Muta yine en isaflısı seks karşılığı para veriyor.

Cariylik daha kötü. Cariyelikle kadınlara tecavüz ediliyor.

Anlatta dinleyelim Muhammed kaç kadınla yattı o sayıyı biliyor musun ?

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...