Jump to content

Bir Ümmetin Helak Edilmesi..

Recommended Posts

şu ana kadar olmuş doğal afetlerde tutarlı ve tutarsız bir irade aramadım..görmedim....Adı üzerinde doğal afet...depremlerle...sellerle vb gibi afetler hakkında bilimsel bilgileri öğrenmek yeterlidir....

bir yerde bir deprem olduğu zaman acaba orada ne zulümler olmuşta Allah orayı mahvetti gibi düşüncelere kapılacak kadar aklımı yitirmedim...kutsal kitaplarda yazılan helak etme olayı ile doğal afetleri bir tutmanız sizin gaflet içinde olduğunuzu gösterir....çünkü helak işinde karavan yoktur..tam isabet olayı vardır...peygambere iman eden azınlık dışında herkes yok edilir...deprem öylemi...hiç kimseye bir zararı olmayan kendi halinde bir çok kişi mahfolurken..her türlü pisliğe bulaşmı..paralı pullu bir çok kodaman evlerinin sağlamlığı sayesinde paçayı kurtarıp daha sonraları normal bi şekilde ecelleri ile ölüyorlar....

Burda tam bir hedefi tutturamama durumu var...zalim bir çok kodaman ayakta kalırken fakir-fukara-gariban bir çok kişide ya sakat yada rahmetlik oluyor....siz burada nasıl bir irade görüyorsunuz...

En son Soma'da resmi rakam ile 301 kişi öldü. Bu adamların hepsi helak edildi müslümanlara göre

tarihinde BabyKnight tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • İleti 74
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Sen test edebilir misin? Yada edilmiş testler var mı? paylaşırsan sevinirim

Gözlrini aç ve çevrene bi bak; Allah'ın (Coca Cola) mücizeleriyle çevrilisin. Bunu bil ve yaratanına şükret.

Şu anda başında bulunduğum bilgisayar bile Allah-û Neâlâ'nin yaratmış olduğu bir varlıktır.

Sitelerde Paylaş

Gözlrini aç ve çevrene bi bak; Allah'ın (Coca Cola) mücizeleriyle çevrilisin. Bunu bil ve yaratanına şükret.

Şu anda başında bulunduğum bilgisayar bile Allah-û Neâlâ'nin yaratmış olduğu bir varlıktır.

o kadar basit değil.. "rakamların diliyle" oluşturulmuş bir testten bahsediyorum.

Sitelerde Paylaş

Bir kavmin yok edilmesinin simdi bir de detayina girelim..

Isa dunyaya bakiyor. Orada sarkinti yapacak bakireler kalmamis.. (hani annesini 12 yasindayken hamile birakmisti ya, aliksanlik yapmis aslinda).

Orada sarkinti yapacak bakire kuçuk kiz olmayinca, derhal bir peygamber gönderiyor. Onlarda onu inkar ediyorlar.

Iste Isa tam orada devreye giriyor, ve bunu bahane edip deprem, sel, salginlarla onlari yok ediveriyor. Isin arka kulisleri bu.

Bir hiristiyan arkadasa neden Isa depremler, firtinalar ve çocuklarin ölumune neden oluyor diye sordum, cevabini buraya aynen asayim : onlar köpek sayildiklari için bunda bir sakinca yok.

Sitelerde Paylaş

Ölen çocukların bu konu için ahirette Allah'a karşı "bizi neden öldürdün!, keşke yaşatsaydın" gibisinden bir yakınmada bulunacaklarını zannetmiyorum. Zira kendilerine büyük bir nimet bahşedilmiş ve azaba uğramadan cennete gitmeleri sağlanmıştır..

Hani dünyaya gelme amacı testti imtihandı ? bunlar niye sınavsız yerleşiyor ?

Sitelerde Paylaş

şu ana kadar olmuş doğal afetlerde tutarlı ve tutarsız bir irade aramadım..görmedim....Adı üzerinde doğal afet...depremlerle...sellerle vb gibi afetler hakkında bilimsel bilgileri öğrenmek yeterlidir....

bir yerde bir deprem olduğu zaman acaba orada ne zulümler olmuşta Allah orayı mahvetti gibi düşüncelere kapılacak kadar aklımı yitirmedim...kutsal kitaplarda yazılan helak etme olayı ile doğal afetleri bir tutmanız sizin gaflet içinde olduğunuzu gösterir....çünkü helak işinde karavan yoktur..tam isabet olayı vardır...peygambere iman eden azınlık dışında herkes yok edilir...deprem öylemi...hiç kimseye bir zararı olmayan kendi halinde bir çok kişi mahfolurken..her türlü pisliğe bulaşmı..paralı pullu bir çok kodaman evlerinin sağlamlığı sayesinde paçayı kurtarıp daha sonraları normal bi şekilde ecelleri ile ölüyorlar....

Burda tam bir hedefi tutturamama durumu var...zalim bir çok kodaman ayakta kalırken fakir-fukara-gariban bir çok kişide ya sakat yada rahmetlik oluyor....siz burada nasıl bir irade görüyorsunuz...

Doğal afet derken?

İyice dağıldınız sanıyorum.

Unutmayın, Lut kavmi meselesini, Tanrının var olduğu varsayımı üzerinden tartışıyoruz.

Doğal afetleri Tanrının iradesinden ayıramazsınız. Yani onlar olurken de Tanrı vardı, Lut kavmi helak edilirkende.

Tüm tasarrufun Tanrı'da olduğunu unutmayın.

Tüm bu felaketlerde inançlı-inançsız erkek, kadın, bebekler, çocuklar, yaşlılar öldü.

Asıl trajikomik olan, asıl sorgulamanız gerekeni farketmemiş olmanız.

Lut kavmi en kolayı, kitabında bahsetmiş, her türlü rezillik varmış ve yok olmasını irade etmiş. O kadar.

Eğer soru "Neden Tanrı doğal afetleri olan bir dünya yaratmış" olsaydı, işte bana cevap verirken zorlanırdım.

Şimdi size tekrar soruyorum;

"Şimdiye kadar olmuş doğal afetlerde ölen milyonlarca çocuk ve bebeğin ölümününde nasıl tutarlı bir irade gördünüzde, Lut toplumunun yok edilmesinde gösterilen iradeyi -sadece kitaplarda yazıyor diye- yargılıyorsunuz"

tarihinde papik tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

"Şimdiye kadar olmuş doğal afetlerde ölen milyonlarca çocuk ve bebeğin ölümününde nasıl tutarlı bir irade gördünüzde, Lut toplumunun yok edilmesinde gösterilen iradeyi -sadece kitaplarda yazıyor diye- yargılıyorsunuz"

Bir irade falan görmüyorum. Asıl sorun birilerinin bunların arkasında bir irade olduğunu iddia etmesi. Bu iddia ettikleri iradenin milyonlarca bebek ve çocuğu öldürmesine rağmen hala bu iradeye merhametli, adil demeleri. Asıl tutarsızlık, asıl çelişki bu işte.

Sitelerde Paylaş

Bir irade falan görmüyorum. Asıl sorun birilerinin bunların arkasında bir irade olduğunu iddia etmesi. Bu iddia ettikleri iradenin milyonlarca bebek ve çocuğu öldürmesine rağmen hala bu iradeye merhametli, adil demeleri. Asıl tutarsızlık, asıl çelişki bu işte.

Bu ayrı bir tartışma konusu.

Biz, Tanrı'nın var olduğu varsayımı üzerine felaketleri tartışıyoruz.

Sitelerde Paylaş

Lan müslüler çok komiksiniz haaa... Demek tanrıyı var sayarak tartışacağız ha? Yok ya? Başka sıkıntınız? Lan burası ateist forumu be! Ne iyi iş! "Ebemin sakalı olsa dedem olur muydu?" diye tartış, sonra da "bir de olursaaaa... Ebem asker kaçağı olur iyi mi..." diye saçmala!

Sizin niyetiniz bizi gülmekten öldürmek mi be! :lol:

Sitelerde Paylaş

Lan müslüler çok komiksiniz haaa... Demek tanrıyı var sayarak tartışacağız ha? Yok ya? Başka sıkıntınız? Lan burası ateist forumu be! Ne iyi iş! "Ebemin sakalı olsa dedem olur muydu?" diye tartış, sonra da "bir de olursaaaa... Ebem asker kaçağı olur iyi mi..." diye saçmala!

Sizin niyetiniz bizi gülmekten öldürmek mi be! :lol:

Sen ne çapsız adamsın yahu. bide gülücük koymuş.

Rahatsız mısın, algılan mı zayıf, okuduğunu anlıyamıyor musun?

Yazıları takip etsene, hangi konudan bahsettiğimizi anlamadan niye dallamalık yaptın şimdi?

Sanada müslünede başlatma. Neye güldüğünün bile farkında değilsin.

Üç gram aklınla bundan sonra benim yazılara cevap verme sakın.

tarihinde papik tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
Lut kavmi en kolayı, kitabında bahsetmiş, her türlü rezillik varmış ve yok olmasını irade etmiş. O kadar.

Her türlü rezillik varmış....bende onu diyorum..her toplumda rezil insanlar vardı...eskiden vardı...şimdi de...

Amerika..israil...ve bilimum emperyalist ülkeler yıılardır kendilerinden uzak yerleri kan gölüne çeviriken...suudi arabistanda ve bir çok islam ülkelerinde çocuk tecavüzleri normal hayatın bir parçası olmuşken...senin allahın bunlara irade etmemişte....somada...zongultakta yerin binlerce metre altında ekmek parası kazanmak için alınteri döken bu garibanlarda ne rezillik bulmuşta onları helak etme gereği buluyor....Almanyada,türkiyeden kat kat fazla maden ocağı ve madenci sayısı fazlayken son yüzyılda neden 2-3 madenci dışında ölmüyor....yoksa yaptıkları önlemler karşısında acizmi kalmış...yada herhangi bir rezillik mi görmemiş....ne....ne...

Ban mantıklı bir şey söyle ya.....Allah irade etti...bittti....bu kadar...game over.

Sitelerde Paylaş

Eğri otursak da doğru konuşalım. Ebemin sakalı olsa dedem olur muydu, bir argüman değildir. Böyle bir tartışma açılamaz. Ebenin sakalı çıkar, o zaman bu soruyu sorarsın. Biz de gerekli incelemeleri yaparız. Ebenin sakalı çıkmadığı sürece böyle bir soru sorman aptallık olur.

Konu bu kadar açık ve net iken, ben aptalların hakaretlerine karşılık vermeye tenezzül bile etmeyi aptallık sayarım. Aptalla aptal olunmaz. Deliyle deli olunmaz. Psikopatla psikopat olunmaz. Bunlar benim ilkelerim arasında yer alır.

Sitelerde Paylaş
2012 senesinde alkol 3 miliyon kimsenin ölumune neden oldu. Ve bu yukselerek gidiyor. Bir senede 3 miliyon, ikinci Cihan harbiyle basbasa bir tehdit demek.

Ah canım...bırak bu ayakları...(sizlere göre)Allahın alkolikleri ölüyor işte,neyine gam yapıyorsun bunu....sen,yüzyıllardır birbirlerini boğazlayan...kanlarını oluk gibi akıtan şu müslümanlara biraz acı istersen ha...insanlığın en büyük tehdidini görmüyorsunda alkol alıp ölenleri tehdit görüyorsun....

Yesinler seni.....

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...