Jump to content

Herşey açık ve nettir görmek isteyene


Recommended Posts

  • İleti 44
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

dr. Kemal safsataları getirip buraya yapıştırma.

Önce muhammedin peygamber olduğunu kanıtla biz inanalım. Forumun adı ateist olmaktan çıksın ondan sonra bu konulara gir.

Kuranın da zaten insanlar tarafından yazılmış, birkaç kez düzenleme geçirmiş bomboş bir kitap.

Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?

şahsen senin herhangibir şeye (dinle ilgili ilgisiz) inanabileceğini sanmıyorum

yani senin aleminde "kabul" diye birşey yok

buna islam literatüründe "adem-i kabul" deniyor

yani kabul duygusu fikriyatı yok

kendi kendini bloke etmişsin

o nedenle sana söyleyecek sözüm yok

senin gibi birkaç kişi daha var forumda

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sonradan derken, olaylardan sonra mi ? Yoksa önce mi ? =D

Hadis kaynaklarında bahsediyoruz. 100 yıl öncesi yazılmış kaynaklardan bahsetmiyorum.

Bu söylediğiniz hadislerin en az 1000 yıl öncesi yazılmış kaynaklardan örnek verin.

HY basımevinin sonradan uydurduğu kaynakları değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu hadis kaynaklarinin çogu 800 yil öncesine ait elyazmalariyla hala elimizdeler. Ve bu olacagi ifade edilen ve gerçeklesen seyler asirlar öncesine ait o eserlerde yazili sekliyle muzelerde duruyor.

Ayrica, insanlarin son dönemine ait verilen su olaylar da ayni eserlerde mevcut :

1. Gökten taslar yagacak.

2. Yeryuzunu duman kaplayacak.

3. Dunyanin uç noktasinda buyuk yer çökmesi olacak.

4. Senelerce depremler olusacak.

5. Gunler uzayacak...

6. Kuraklik olacak.

7. Bir kimse hilali görecek ve "iki gunluk bu" diyecek ama ilk çikis gunu olacak.

8. Deforme insanlar dogacak.

9. Deccal gun bir sideral sene uzunluguna gelince ortaya çikacak.

10. Sonra gunes Bati'dan dogacak.

11. kisa bir sure tekrar dunya çok verimli olacak.

12. Ama Yemenden çikan bir yangin dunyayi sarip hayat eseri birakmayacak.

Bunlar hala elimizdeki eserlerde de aynen yazililar. Ve gökten ilk sözu edilen hadisteki gökten cisim dusme olayi gerçeklesmesi durumunda modern bilime göre zincirleme olarak ortaya çikmalari kaçinilmazdir. Ama bunlar Muhammed zamaninda akla bastan sona ters seyler idi.

Ateroid dusunce yerden tozlar kalkip dunyayi aylarca bastiracaktir. Depremler çogalacak, yer çökmeleri de... Depremler dunyanin rotasini oynatip gunleri uzatabilecek. Duman ve gunlerin uzamasi kurakligi kaçinilmaz olarak tetikleyecek. Asteroidin çarpmasi nedeniyle radyoaktivite olusup sakat ve deforme doguslar çakinilmaz olacak. Bir gun 48 saat surunce ayni hizla dolasan ay ilk çikisinda iki kat daha kalin olacak ve 14 gunde devresini tamamlar olacak. Bir gun bir sene kadar uzayinca Deccal çikip, dunyanin gunlerini belirleyen kendi etrafindaki dönmesinde daha da yavaslamasiyla gunes Batidan dogar olacak. Yeraltindan lava çikip yeni minerallerle dunyayi çok verilmli kilacak... Ama bu kisa surecek ve dunyanin duzeni bozuldugundan artik insanlar çok fazla hayatlarini surduremeyecek. Ve lava sizdigi yerden dunyaya yayilmakla hayatin kökunu kaziyacak.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslümler size tevrat incil sorulmadı. Size, her ne kadar alakası olmasa da kamçının ucunun konuştuğu hadisin kaynağı soruldu. Antenin ucu filan da konuşmaz ya, neyse... Hiç bir şeyden anlamıyorsunuz. Antenin ucundaki parçanın yayın işlevi yoktur. Yayın tüm antenden yayılır. O antenin boyu yayın frekansına göredir. Ucu mucu yayın yapmaz. O çizgi filmlerde olur. Çizgi film müslümleri sizi... :D

Tevratta yok bilmem kılıç sahibi filan lafları varsa, bunu da uydurmuyorsanız, İsa'dan bahsettiği de iddia edilebilir. İsa da kılıç kuşanmaya, barış için değil savaş için geldim filan diyesiymiş. İncil'de varsa eğer, yine fos. Yahudilerde peygamberlik gelenektir. onlar peygamber bitti filan demezler. İsa da yahudidir. Peygamberin kardeşi bile peygamber olur. O yüzden bu laflar hiç bir şeyi kanıtlamaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yine, hadislerde gelen haberler gunumuzu Muhammed aynen görmustur.

Baldiri çiplak çobanlarin sehilerde yuksek bina yapmakta yarismalari (kuresel kentlesme), kadinlarin erkeklere erkeklerin kadinlara benzesmesi (cinsel esitlik adina ortak kiyafetler, erkek makiyaji, translik), giyinik-çiplaklar (transparan, mulan, dekolte), pazarlarin yaklasmasi (borsa), faizin her tarafi sarmasi (dunya bankasi egemen ve faiz dunyada her yerde yerlesik), ...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eğer iddia edilenler dediğiniz gibi 1000 yıl öncesinde yazılmışsa, kaynakları doğruladıktan sonra tek tek incelemek gerek. Ancak bunun gibi yüzlerce iddia olabilir ve şimdiki durumlara benzeyenleri getirip, diğerlerini elemiş olabilirsiniz(farkında veya değil)

Bu tür iddialarla bende karşılaştım ve o zamandan şimdiki durumları nasıl tahmin etmişler merak ediyorum. Ancak farklı zamanlarda farklı kehanetler ortaya çıkabilir ve kimi tutar kimi tutmaz. Bu da büyük ihtimal onlardan biri. Arada bir kehanet uydurup sonradan bir çoğunun gerçekleştiği durumlar da var.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eger Muhammed'in olacagini söyleyip de olusmayan veya imkansiz oldugu iddia edilen seyler varsa bunu internet çaginda ortaya çikarmak çok kolay olurdu. Varsa böyle bir hadis, paylasabilirsin somutlassin ifaden.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eger Muhammed'in olacagini söyleyip de olusmayan veya imkansiz oldugu iddia edilen seyler varsa bunu internet çaginda ortaya çikarmak çok kolay olurdu. Varsa böyle bir hadis, paylasabilirsin somutlassin ifaden.

Sen Harun Yahya nın gösterdiği hadislere ne diyorsun? Kıyametle ilgili olanlara.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ha ne demisti dr. kemal "Hersey görmek isteyene açik ve net. Kalbi muhurlulere degil. Onlarin gözleri var ama gösterilmez..

Ya şu Levia engelleyecek bir kişi yok mu ?

Diyoruz ki müslüman mısın ? Cevap yok !

Ateist misin diyoruz yine cevap yok !

Kimdir neyin nesidir ? Kime hizmet ediyor belli değil !

tarihinde PearlyGates tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kurşun gibi dilin varmış. Bide

eline silah alsan senden iyi mücahit ateis olur. senin dünyan bu forum istemediğin insanlara ölüm diyorsun,aynı ortamda bile durmaya tahammülün yok. Bu tavrınla yaboz dediklerinden hiç farkın yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Herkes kaynak kaynak diyorda, ya binlerce yıl önceden gelen yazıtlar, eserler doğruysa? Mesela güneşe tapanlardan gelen eserleri baz almalıysak ya? Muhammed onlardan yakın zamanda diye doğru olduğunu nerden bileceğiz. Yüzyıllar önce ateşe tapanlar gibi siz müslümanlarda yok olup giderseniz nolacak? Kanıtınız ne? Bilimsel olarak kıyamet, ahiret, cin, allah, ... gibi şeyleri ispatlıyabiliyor musunuz? Yoksa öyle boş boş havaya mı konuşuyorsunuz? Bence ikincisi..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...