yavhehe11 0 Oluşturuldu: Haziran 7, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Haziran 7, 2014 Geçen gün arkadaşla büyük mecidiye camisinin açılışında tayip erdoğanın mitingine katıldık arkadasla..... Tabi müslümanların arasında bayağı sıkıldım..... Bizim arkadasın adı osman ayrıca 5 vakit namaz kılmaz sadece cumaya gıder.... Mitingde bir süre sonra halk ayasofya ibadete açılsın diye bağırmaya başladı..... Tabi bizim arkadasta bağırmaya başladı.... Çok şaşırdım... Çünkü bizim osman 5 vakit namaz kılmıyuodu..... ama ayasofya ibadete açılsın diye bağırmaya başladı... İşte müslümanların salak ve akılsız olduğunun en büyük ispatnı bir kez daha görmus olduk.... '''NAMAZ KILMAYIP AYASOFYA İBADETE AÇILSIN DİYE BAĞIRAN ŞAKİRT :lol: Sizin bu konu hakkınbda görüşleriniz nelerdir??? Link to post Sitelerde Paylaş
Cesed 0 Haziran 7, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 7, 2014 gönderildi Bütün sorunların çözümünü ayasofyada kılınacak 2 rekat namazda sanan zat Link to post Sitelerde Paylaş
tanri tanimaz 0 Haziran 7, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 7, 2014 gönderildi Peki sen neyin arayisi icerisindeydin orada ??? Link to post Sitelerde Paylaş
Engse Hohol 0 Temmuz 29, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 29, 2014 gönderildi istanbul'da turistlerin en fazla kazıklandığı mekan ve bölge ayasofya. ayasofya ibadete açılırsa bedava girebilir herkes. ben müze olarak kalmasından yana olsamda eskisi kadar umrumda değil. izmir'de ve trabzon'da müze iken 2 eski kilise mamiye çevrildi tekrardan, ayasofya'nın da başına gelebilir bu... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts