Jump to content

Müslümanlar can almaya devam ediyor (bu da gol değil tabi)


Recommended Posts

Hürriyet gazetesinin haberini gördüm. Irakta bir günde 165 kişi müslümanların elinde ölmüş.

Suddi Arabistan ve Katara akan petrol paraları İŞİD miltanlarını güzel güzel yedirip içirmekte. Türkiye'den pek de gizli olmayan yöntemlerle de silahlandırılmaktadır. Bütün bunların başındakiler kim? Bir diğer Müslümanlar. Sonra da aramızda bazı kendini zeki sanan ahmak kafalılar da çıkıp "Yahu bu Müslümanlar Batıya" hizmet ediyor diye nağaralar atarlar. Suddi Arabistan ve Katar üstelik Türkiye bunları destekliyorsa, bu demek oluyor ki batı mı bunları besleyip kendisine hizmet ettiriyor?

İslam dini yok edilmek zorundadır. Korkarım en sonunda bunların da kafasına bir atom bombası atacaklar. Japonlular da ikinci dünya savaşında teslim olmuyordu. En sonunda atom bombası yedi iki şehrine, hemencik teslim oldu. İlla ki bu işi o noktaya getirecekler. Bu da demek oluyor ki İsrailliler doğru yapıyor. Hiç acımıyor bu müslümanlara. Onlarla medeniyetçilik oynamıyor. Direkt anladığı dilden cevap veriyor. Doğru da yapıyor. Gerçekten de anladıkları dil bu.

-------------

Musul kan gölüne döndü: 165 ölü

DHA

7 Haziran 2014

Irak'ın kuzeyindeki Musul kentindeki saldırılarda son 24 saatte resmi olmayan rakamlara göre 165 kişi hayatını kaybetti. Hareketli saatler geçiren Irak'ta aynı gün IŞİD militanlarının Enbar Üniversitesi'ne saldırarak, güvenlik görevlilerini öldürdüğü ve aralarında öğretim üyeleriyle öğrencilerin de bulunduğu çok sayıda kişiyi rehin aldığı sonrasında ise bu kişileri serbest bıraktığı öğrenilmişti.

Haberin devamı burada:

http://www.hurriyet....ya/26568716.asp

Link to post
Sitelerde Paylaş

Belgesel izleyenler,medeni insanların bir hayvan için nasıl çırpındıklarını çok iyi bilir..

Aynı medeni insanlar Irak'taki veya Suriye'deki katliamlara duyarsız kalıyorlar genelde..Çünkü yapabilecekleri bir şey olmadığını çok iyi biliyorlar..!

Müslümanlar vahşi bir sırtlan gibiler..O kadar vahşiler ki,o kadar acımasızlar ki;yanı başlarında müslümanlar müslümanları keserken;(açlık sınırı altında yaşayan milyonlarca insana rağmen)milyarlarca lira harcayıp gönül rahatlığı ile umreye gidebiliyorlar veya avm'ler de milyarlarca lirayı bir saate/telefona verebiliyorlar..

Müthiş bir şey bu..Bu vurdumduymazlık/acımasızlık/duyarsızlık tarif edilemez..Öyle ahlaksızlık veya yozlaşma lafları filan çok hafif kalıyor bu durumda..

Din kardeşin birkaç yüz kilometre ötede öldürülüyor ama senin umurunda olmuyor bu..Böyle müslümanlık olmaz..Böyle insanlık olmaz..Sonra da ''batı nerede?'' diyorlar..Sen din kardeşin için bir şey yapmayı bırak,üzülmüyorsun bile ama batıdan yardım diliyorsun..!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sarhoş insanları anlıyamıyorum. Bazen Hırsızın eli kesilir mi bu ne barbarlıktan der. Gider gasp cının kışına bomba koyar bunu dogru birşeymiş gibi anlatır. Bi bakarsın müslümanlar katlediyor der savunmasız müslümanları kadleden yahudileri destekler. Bir bakarsın Irak taki katliamları konuşur. Amerika'nın huzur getirecem diye bozduğu düzeni,açtığı yarayı müslümanlara yamar. Bir bakarsın Müslüman olmayan lara ölüm kelimesini kınar öte yandan atam bombasını hak kılar. Zor iş anlaşmak sarhoşlarla..

Link to post
Sitelerde Paylaş

IŞİD Taliban El Kaide gibi radikallerin yaşayışları ibadet ve silahtan ibarettir.Üniversiteleri hedef almaları ise onların gözünde üniversitelerin batılı tarzda küfür eğitimi vermeleri.Güvenlik görevlilerini saldırırlar çünkü güvenlik görevlilerinin şeriat olmayan bir düzende şirk içinde olduğunu düşünürler.Laik düzen İslam uğrunda her türlü kan dökme eyleminin yapılacağı anarşi ortamıdır onlara göre.Hiçbir şey tanımazlar,müslüman olmayan bebekleri bile öldürebilirler gözlerini kırpmadan.6 YY da İslam nasıl yayılmışsa o savaşı devam ettirirler ellerinde silahlarıyla ve eylemleriyle.

Bunlardan kurtulmanın bir yolu yok malesef.Bazı fikirler tarihin tozlu sayfalarına karışıp giderler,çünkü insanları etkileme ve uyuşturma oranları düşüktür.Ama İslam "cihad" denen olayla hem kendisini maddi ve manevi olarak yayıyor hem de insanlara aşıladığı katı inanç ve yaşayış tarzıyla insanları uyuşturup daha da etkiliyor.Bana göre bir fikir ne kadar çok eyleme dökülürse ve yaşamla ilişkilenirse varlığını o kadar uzun süre devam ettirir.İslam'ın da yaptığı budur işte.

Bunun sonunu ancak dünya savaşları getirebilir.Başka kurtuluş yolu yok.İsterseniz ateizm dernekleri açın,dinle ilgili eleştiri içeren kitaplar makaleler yayınlayın.Din alt kesimin malı olmaya devam ettikçe milyonlarca dindar alt kesimin bırakın dinini sorgulamasını eline alıp bir gazete bile okumasını bekleyemezsiniz.Alt kesim olmayan dindarların ise dini bırakması onların ne kadar sorgulayıcı bir yapıya sahip olmaları ile ilgilidir.

Kenar mahallede oturan bir insan inançsız olabilir sorgulayıcı yapısıyla fakat köşkte oturan bir insan hala inanabilir.

Bu dünya düzeni dinin devam etmesine izin verir.

Bunu kabullenmek lazım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hristiyanlık dini kurallarla şekillendirilmiş bir devlet yönetimi ve yaşam tarzı sunmaz insana.Bu yüzden bana göre hristiyan birisinin dinden kurtulması daha kolaydır.Bunu ben şu çerçeve içinde açıklarım:

Din ne kadar yaşamla ilişkilenirse ve ne kadar çok inanç aşılarsa insana kurtulması o kadar zordur.Çünkü dine göre şekillenmiş yaşantılarınızı ve inançlarınızdan kurtulmanız zordur,onları bir kalemde silemezsiniz.

İslam'da durum böyle değildir.İslamdan kurtulmanız demek bayram anılarınızdan,kıldığınız beş vakit namazdan vs vs tonca şeyden arınmanız demektir ki bu da çok zordur.

İslam bu yüzden daha varlığını devam ettirir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...