canb 0 Oluşturuldu: Haziran 10, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Haziran 10, 2014 Kaan Göktaş’ın #direnpipi’si çıktı! Kaan Göktaş’ın #direnpipi adlı çalışması ekitap formatında çıktı! Sünnet, bu toprakların sorgulanmadan kabül edilen vahşi uygulamalarından, geleneklerinden biri. Gerek dini, gerekse kültürel nedenlerle toplumda kabül edilegelen, sıradanlaştırılan ve göz ardı edilen erkek sünneti, hala yeterli siyasi ilgiyi göremedi. Kaan Göktaş’ın çalışması bu ezberi bozuyor. #direnpipi’de yazar, sünnetin din ile ilişkisini ele alarak tartışmaya başlıyor. Ardından, sünnetin insan hakları, hukuk ve en önemlisi de etik yönlerden tartışıp, meselenin sorunlu noktalarını ifşa ediyor. Bunu da sürükleyici ve heyecanlı bir dille yapıyor. Bir çırpıda okunacak, meselenin göz ardı edilmiş noktalarıyla okuru ürkütecek bir çalışma #direnpipi. Eseri, ekitap olarak 6 Liraya sitemizden satın alabilirsiniz: http://propagandayayinlari.net/direnpipi.html veya http://propagandayayinlari.org/direnpipi.html http://propagandayayinlari.net/dukkan/ veya http://propagandayayinlari.org/dukkan/ Kitap, ayrıca Google Play, iTunes, Smashwords, Scribd gibi uluslararası ekitap portallarında da bulunmaktadır. Google Books üzerinden önizlemesini yapmak da mümkündür. Bu kitap, yazarın bir buçuk sene önce yayınlanan “Oldu da Bitti Maşallah” kitabının gözden geçirilmiş ve genişletilmiş baskısıdır. Kitabın kapak tasarımı İç Mihrak kolektifi tarafından yapılmıştır. Kitapta kullandığımız karikatürler Ramiz Gökçe’ye ve Cafer Zorlu’ya aittir ve Akbaba dergisinden alınmıştır. Arşivindeki karikatürleri bizlerle paylaştığı için Levent Cantek’e teşekkür ederiz. Bu duyurumuzu sosyal medyada yaymanız bizi mutlu edecektir. iletisim@propagandayayinlari.net http://propagandayayinlari.net http://propagandayayinlari.org Twitter: @propagandaY Propaganda Yayınları, Ocak 2011'de kurulmuş Türkiye'nin ilk tam teşekküllü e-kitap yayınevidir. Yayınevi hakkında daha fazla bilgiye ve yayınladığı kitaplara yayınevinin internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Biz ayrıca ses getiren, Aydın Türk'ün Ateizmi Anlamak kitabının yayıncısıyız. Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Haziran 10, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2014 gönderildi (düzenlendi) Sünnet konusu aile kavramının ne kadar kokuşmuş bir kavram olduğunu gösterir. Aile kendi iğrenç dini inancını kendi çocuğuna nasıl zorladığının göstergesidir. Ben 4 yaşında zorla işkence edilerek sünnet oldum. O günden sonra Aile ve din kavramını sorguladım. İkiside dünyanın en iğrenç kavramı. Annemle baba mı hiç sevmez oldum 4 yaşından sonra. İğrenç b.k çukuru islamı layık olduğu yere göndermeye yeminliyim. Sübyancı tecavüzcü yavşak Muhammedin uydurduğu din yüzünden başıma geldi. Müslümanlarsa bu toprağa gübre olamacak kadar değersiz ahmak ve ahlaksız gerizekalı insanlardır. Aldıkları oksijene yazık. Haziran 10, 2014 tarihinde zeus- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
BabyKnight 0 Haziran 10, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2014 gönderildi (düzenlendi) Sünnet konusu aile kavramının ne kadar kokuşmuş bir kavram olduğunu gösterir. Aile kendi iğrenç dini inancını kendi çocuğuna nasıl zorladığının göstergesidir. Ben 4 yaşında zorla işkence edilerek sünnet oldum. O günden sonra Aile ve din kavramını sorguladım. İkiside dünyanın en iğrenç kavramı. Annemle baba mı hiç sevmez oldum 4 yaşından sonra. İğrenç b.k çukuru islamı layık olduğu yere göndermeye yeminliyim. Sübyancı tecavüzcü yavşak Muhammedin uydurduğu din yüzünden başıma geldi. Müslümanlarsa bu toprağa gübre olamacak kadar değersiz ahmak ve ahlaksız gerizekalı insanlardır. Aldıkları oksijene yazık. ben aile ve din kavramını 2 yaşımda sorgulamaya başladım 3 yaşımda agnostiktim. 4 yaşımda ateist oldum. 7 yaşımda Harvard'dan Phd derecesi ile mezun oldum. Haziran 10, 2014 tarihinde BabyKnight tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Haziran 10, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2014 gönderildi Kitap beğenilirse direnpoponun çıkması da muhtemel Link to post Sitelerde Paylaş
Gezen 0 Haziran 10, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2014 gönderildi Oğlumu sünnet ettirdiğime pişmanım. Link to post Sitelerde Paylaş
ReAlPeReSt 0 Haziran 10, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2014 gönderildi Ben oğlum olursa sünnet ettirmeyeceğim. Bunun kanunen bir sakıncası var mı? Askerde zorluk çıkarırlar diyorlar, doğru mu? Birde lütfen şu konuya biri açıklık getirsin. Sünnet iyi mi kötü mü? Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Haziran 10, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2014 gönderildi Ben oğlum olursa sünnet ettirmeyeceğim. Bunun kanunen bir sakıncası var mı? Askerde zorluk çıkarırlar diyorlar, doğru mu? Birde lütfen şu konuya biri açıklık getirsin. Sünnet iyi mi kötü mü? Kanunen sakıncası yok..Askerde ''sünnet olmayan var mı?'' diye sorduklarını iyi hatırlıyorum..Sünnetsiz olanlara ne yaptılar bilmiyorum.. Sünnetin bir faydası olduğu da yok..Bu da müslümanların uydurması.. Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Haziran 10, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2014 gönderildi Ben oğlum olursa sünnet ettirmeyeceğim. Bunun kanunen bir sakıncası var mı? Askerde zorluk çıkarırlar diyorlar, doğru mu? Birde lütfen şu konuya biri açıklık getirsin. Sünnet iyi mi kötü mü? Askerde birşey demiyorlar. Türkiyede yaşıyan hristiyanlar zaten sünnet olmuyor. Sünnetin pek çok zararı var. Mesala küçük yaşta yaşanmış olan cinsel travma, bende var. Tecavüze eş değer. Sünnet olmuş erkekler daha saldırgan oluyormuş Psikiyatırlar söylüyor. Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Haziran 10, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2014 gönderildi ben aile ve din kavramını 2 yaşımda sorgulamaya başladım 3 yaşımda agnostiktim. 4 yaşımda ateist oldum. 7 yaşımda Harvard'dan Phd derecesi ile mezun oldum. Ben gerçek söylüyorum. O kadar yalvardım ama beni zorla sünnet ettiler. Ben böyle insanlara güvenemem Kendi iğrenç egoları ve iğrenç dinleri için çocuklarına bile acımıyor insanlar. Anne Baba hepsi yalan. Aile kurumu çıkar ve yavşaklıktan ibaret. Aile kurumu islamdan bile daha yavşak ve iğrenç Benim için Annemle Babam bir anlam ifade etmez. Ölseler umrumda bile olmaz. Link to post Sitelerde Paylaş
democrossian 0 Haziran 11, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2014 gönderildi Konunun gezi direnişi ile bağlantılı ele alınması, gezi bilincinde ateist bir bilincin büyük oranda bulunduğunun bir göstergesi. Antikapitalist müslümanlar hemen haldır huldur koşup bu görünümü engellemeye çalışsa ve bazı saftirik gençler de onları namaz kılarken korusalar da bu izlenim açık! Açık olan başka bir şey, tayipin insanları dinden nefret ettirmiş olması. Ateizmin artmasında bu nefretin büyük payı var. Daha doğrusu zaten ateist olan ama bunu dışa vurmayanlar tayipe duydukları öfke nedeniyle bunu dışa vurur hale geldiler. Gezi çok önemli bir milat. Kürt ırkçıları haldır huldur koşup ortalığı ulusalcılara bırakmak istemediler. Eşcinseller haldır huldur koşup geziyi kendi renklerine bürümek istediler. Herkes bu direnişi kendi tarafına çekmeye çalıştı. Ama apaçık ki bu direniş din dogmasına karşı bir direniş. Bunu kimse başka tarafa çekemez. Bu din belası bu ülkenin başından gidecek! Bu din dogması ile sonuna kadar, ölüme kadar mücadele edecek, buna pabuç asla ve asla bırakmayacağız. Link to post Sitelerde Paylaş
canb 0 Haziran 11, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 11, 2014 gönderildi aslinda, burada sorulan sorularin cogunun cevabi var kitapta [reklama girer, demeyin simdi ] Link to post Sitelerde Paylaş
democrossian 0 Haziran 11, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2014 gönderildi Ne yazık ki ateist bilinç son derece yetersiz. Gezide biri de çıkıp burada siz ne din satıyorsunuz, köleci yağmacı dininizi antikapitalist diye yutturuyorsunuz demedi. Evet bir ateist dalga var, yok değil. Ama çok cılız. Dogmanın putlarını yıkmaya asla yetecek güçte değil. Tünelin taaa ucunda iğne ucu kadar bir ışık anca varsa var. Dogmanın zifiri karanlığı çok yoğun. Olsun, umut umuttur. Dogmanın putlarınınyıkılacağı gün mutlaka kaçınılmaz olarak gelecek. Ama bu zaman şu an yakın gibi durmuyor. Daha çok bilinç gerek. Ama dogma putunun içine küçücük bir çatlaktan iğne ucu kadar bir ışık sızmıştır. Bu put mutlaka çatırdayıp çökecek. Süreç başladı... Link to post Sitelerde Paylaş
yavhehe11 0 Haziran 11, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2014 gönderildi anneminde babamında gelmişini geçmişini sülalesini neyse devamını getirmeyeyim..... Utanmazlar ...... Benide sünnet ettirdiler 7 yaşında...... Daşşaklarımdan yediğim iğnenin acısını hayla unutamıyom...... Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Haziran 11, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2014 gönderildi anneminde babamında gelmişini geçmişini sülalesini neyse devamını getirmeyeyim..... Utanmazlar ...... Benide sünnet ettirdiler 7 yaşında...... Daşşaklarımdan yediğim iğnenin acısını hayla unutamıyom...... Ne mutlu sana! Anestezi uygulamışlar. Ya benim kuşak? Biz, iğneye râzıydık; ama nerdeeeeee? Canlı-canlı pipimiz kesildi! Link to post Sitelerde Paylaş
Gezen 0 Haziran 11, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2014 gönderildi Bazı oğlanlarda pipinin ucu yapışıyor ve işemesi zorlaşıyor, bu gibi istisna durumlarda sünnet yapılabilir. ( yapılıyorda. ) Kenyada devlet aidse karşı oğlanların sünnet edilmesini tavsiye ediyor. Aidsle sünnetin ne bağlantısı var anlamış değilim. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Haziran 11, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2014 gönderildi (düzenlendi) Bazı oğlanlarda pipinin ucu yapışıyor ve işemesi zorlaşıyor, bu gibi istisna durumlarda sünnet yapılabilir. ( yapılıyorda. ) Kenyada devlet aidse karşı oğlanların sünnet edilmesini tavsiye ediyor. Aidsle sünnetin ne bağlantısı var anlamış değilim. deri kalınlaşıyor...mikroskobik çizikler daha nadir oluşuyor ilişki sırasında....virüs de giremiyor o mikriskopik çiziklerden içeri....vs.vs.vs... ama onun yerine PREZERVATİF kullan kardeşim...alala.... hatta boşver hayat kadınları ile beraber olma ? ... Haziran 11, 2014 tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
DreiMalAli 0 Haziran 11, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2014 gönderildi Bu kitabın varlığına sevindim ve reklamını yaptım. Hem de henüz okumadan. Hafta sonuna satın alırım. Umarım bir kaç çocuğunuzun sünnet işkencesi yaşamasını engeller. Sevgiler Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Haziran 11, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2014 gönderildi Bazı oğlanlarda pipinin ucu yapışıyor ve işemesi zorlaşıyor, bu gibi istisna durumlarda sünnet yapılabilir. ( yapılıyorda. ) Kenyada devlet aidse karşı oğlanların sünnet edilmesini tavsiye ediyor. Aidsle sünnetin ne bağlantısı var anlamış değilim. Sünnetin aidsle ilgisi yok tamamen yalan. Müslüman ülkelerdede çok sayıda insan aidsden gidiyor ama basına yansımıyor Türkiyede kaç kişi aidsden gitti ama basına yansımadı. Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Haziran 11, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2014 gönderildi (düzenlendi) Bu konu üzereine Nİl Gün de kitap yazmıştı Sünnetle İlgili Yalanlar ve Gerçekler isminde bir kitaptı. Haziran 11, 2014 tarihinde zeus- tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
democrossian 0 Haziran 11, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 11, 2014 gönderildi Bir de bu aidis muhabbetini çıkardılar! Bunlara kalsa aptes alırken boynuna su sürünce boyun fıtığı olmazmış! Bilmem başını meshedince başın ağrımazmış! Yok bilmem kulaklarını ovcalayınca kedi kadar iyi işitirsin diyecekler az daha! Bunlar apaçık ki kafayı yemişler. Bunların saçmalamasında artık bir sınır filan bulunmuyor. Neyin var, ayağın takıldı sendeledin mi! Haaa bak işte namaz kılsaydın ayağın taşa takılmazdı! Lan kaşın seğirse haaa bak işte oruç tutanların kaşı seğirmez! Yahu tik oldun tik, gözünü kırpıyorsun! Haaa bak işte öyle harama bakarsan böyle olur! Bunlar kesin kafayı yemiş, başka olmaz. Adam kaza geçirmiş, kafasına sargı yapmışlar, kulağımla duymasam inanmazdım! "Yaaa işte allah böyle sünnetini yapmayana zorla yaptırır!" Herifçioğlu kafadaki sargıyı sarık olarak görüyor yahu! Bunlar kafayı yememişse ben de aynıştaynım! Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts