Jump to content

Irakta Işid islamı yayıyor!

Recommended Posts

Musulda 49 vatandışımızı kaçıran teröristler tekbir getirerek halka ateş açıyor....

yaklaşık 500.000 kişi evini terkedip komşu illere gitti......

Müslümanlaın yorumları merakla bekleniyor....

Kankalarınız ırakta islamı yayıyor siz burda ateist forumda tebliğ yapıyosunuz....

hadi durmak yola devam.....

bir an önce ırağa gidip islam örgütüne katılın...

Işid sunni bir şeriat devleti kurmak istiyo....

Bir an önce örgüte katılın halka bombalayın masum halkı öldürün.....

Şeriat devletinin kurulması için sizin gibi mücahitlere ihtiyacı var bu örgütün....

Zaten ölürseniz şehit olursunuz sizi cennette bekleyen bakire hurileri düşünün....

memeleri tomurcuklanmış bacakları sütun gibi kiraz dudaklı ceylan gözlü

hadi ne duruyosunuz??? :huh:^_^

Sitelerde Paylaş

Buradakiler de ortalığı Suriye gibi yapacakları günü kolluyorlar. Bunlar Şam'la mamla doymaz. Din allahın dini oluncaya kadar durmama emri almışlardır dogmatik putlarından. Huri muri de hikaye olduğunu iyi bilirler. Gözleri buradaki hurilerde. Sarışın, açık renkli gözlü olanlarda. Cariyeleri hareme doldurmaya bayılırlar. Tüm hayalleri rüyaları budur.

Ganimet, cariye... Rüyalarını bunlar süsler. Hurilere filan inandıklarını hiç sanmıyorum. Ohoo, ölecen de, hesap görülecek de, terazi ağır basacak da, sıratı geçecen de, cennete girecen de... Ölme eşşeğim ölme. Onu anca saftiriklere yuttururlar. "Bize yardım edin, size yetmiş huri..." Yardım edenlerin de kızını bacısını cariye yaparlar. Bunların semtine uğradığı, bir daha iflah olmaz. Dinci mi, eşikten değil, avludan içeri adım attırmak salaklığın en büyüğüdür.

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Yakinda kuduse girecegi soyleniyor kuduse girmeden inanmam. Degisik bir orgut ele gecirecegi vilayeti bi gece onceden beyan ediyor

kudüse mi girecekmiş ? :D :D israil devletinin içine yani ? hatta KALBİNE diyebiliriz ?.....

israil davet ederse bilmem.....ama israil istemeden SİNEK giremez küdüse......hiç znnetmem

Sitelerde Paylaş

Tüm dünya bıraktı bu salak müslümanları bu çağda adamlar keleşle şehir ele geçiriyor komedi ya bu arapların ordusuda tam mal silahı arabayı bırakıp şehri teslim etmişler. Bizim övündüğümüz cesur özel harekatçılarımızda teslim olmuş lan hani siz vatana canınızı feda ediyordunuz hani sizin kahramanlığınız türkiye şuan dünyanın en rezil ülkesi beceriksiz korkak tembel insanlar yığını.

Sitelerde Paylaş

Vay siz tırlarla gönderdiğimiz silahları niye ortaya çıkarıyorsunuz, biz istediğimizi göndeririz, biz ne dersek odur, biz ne yaparsak doğrusudur, siz bilmezsiniz biz biliriz, biz on bin kişiyi öldürürsek sevaptır, başkası bir kişiyi öldürürse cinayettir. Biz on milyar çalarsak sevaptır, başkası bir lira çalsa suçtur yollu saçmalıklar geveleyen zevatı muhteremeden itiraf: Beslediğimiz karga gözümüzü oydu.

Peki utanacak, sıkılacak, vicdanları elvermeyecek, hatalarını anlayacaklar diye bir beklentisi olan var mı?

Böyle bir beklentisi olan dünyanın en salak kişisidir. Dünyada bundan aptal ahana bu var diye gösterilebilecek tek embesil, yoktur.

Sitelerde Paylaş

Vay siz tırlarla gönderdiğimiz silahları niye ortaya çıkarıyorsunuz, biz istediğimizi göndeririz, biz ne dersek odur, biz ne yaparsak doğrusudur, siz bilmezsiniz biz biliriz, biz on bin kişiyi öldürürsek sevaptır, başkası bir kişiyi öldürürse cinayettir. Biz on milyar çalarsak sevaptır, başkası bir lira çalsa suçtur yollu saçmalıklar geveleyen zevatı muhteremeden itiraf: Beslediğimiz karga gözümüzü oydu.

Peki utanacak, sıkılacak, vicdanları elvermeyecek, hatalarını anlayacaklar diye bir beklentisi olan var mı?

Böyle bir beklentisi olan dünyanın en salak kişisidir. Dünyada bundan aptal ahana bu var diye gösterilebilecek tek embesil, yoktur.

Bence sinirlenmene gerek yok. Sinirlenmek, bir beklentisi olanların eylemidir :D sen bu halktan bir şeyler mi bekliyorsun hala?

utanacak,sıkılacak,hatalarını anlayacak diye bekleyen halkı boşver. Bu halk onların "en doğrusunu" yaptıklarına inanıyor. :D

Biz çoktan öldük ama ağlayanımız yok.

Kargaşanın artması dileğiyle.

Sitelerde Paylaş

Baby, uzaktan sinirlendiğimi nasıl anladın? Yok öyle bir şey. Bu halktan da beklentim zaten yok.

Emperyalistler bu kez ülkeyi ortadoğu bataklığına çekmeyi başarabilirler. Bunu başardıkları an zaten bu halk hapı yutar. Hayalinden geçmeyen acılarla yüz yüze kalır. O zaman görür dogmatizmin sırtını sıvazlamak neymiş, allah diye çalan istediği kadar çalsın, allah diye öldüren herkesi öldürsün demek neymiş.

Zamanında Torumtay gibi onurlu Türk subayları vardı. Bastı istifayı, Irak'a girelim diye yerinde duramayan ülkenin özünü almak için görevli şahıs kala kalmıştı. Sonra bir taşeron daha buldular ve bu kez işi sıkı tuttular. Ordunun bu kez işini bitirdiler. Öyle Torumtay gibi şerefli Türk komutanları artık yok.

Konsolosluk saldırısı doğrudan savaş nedenidir. Bile bile lades denmiştir. Şimdi ülke ya bu saldırıyı yutup iki paralık olma, dünyaya rezil olma durumunda, ya da savaş açıp ortadoğu bataklığına dalmak zorunda. Seçenekleri bitirdiler.

İki ucu da pis değnek. Dünyaya rezil bir iki paralık ülke olmakla bir kör dövüşünün içinde evlatlarını pisi pisine yitirme seçenekleri arasında bu halk. Anasının örekesini işte böyle gösterirler aptal olanlar. Şimdi seçsin beğensin bu halk hangisini yapacak...

Emin olun bu halk şerefinin iki paralık olmasını tercih eder ama bakalım emperyalistler nereye kadar bırakacak. Onurunu şerefini iki paralık, bir paralık ede ede sonunda sıfırlayıp ellerini kollarını sallayarak işgal etmeleri de var. Her halükarda dogmaya yalakalanan bu halk hapı yuttu.

Irak, Suriye ikincil üçüncül hedeflerdir. Ana hedef Türkiye ve İskenderun limanıdır. Bu halk kuzu kuzu bu limanı teslim edecek. Hedeflerine adım adım yaklaşıyor, bunun için taşeronlarını çalıştırıyorlar. Burdaki taşeron silahları yüklüyor, gönderiyor, ordaki taşeron sivilleri katliamdan geçiriyor. Bu halk döktüğü bu kanda boğulacaktır. Türk halkı şu anda katil bir halktır. Elleri kanlıdır. Cinayetler işlemiştir.

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Sizin dininiz size,

Benim dinim bana demiş peygamber.

Daha ne desin.

Sonuçta saygı duymuş ki, saygı görmüş.

Götünün kılı olmak isteyen milyonlar yanılıyor mu?

Bi siz mi akıllısınız.

Şarabı da sevseydi mübarek,

tam tapınılacak adamdı.

Değerini bilemediler.

peygamber kalkmış, okuma yazma bilmeden geometri, felsefe, astroloji, matematik, edebiyat çözmüş.

Daha ne istersiniz siz

tarihinde AZRAİL tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Zaten sorun recep filan değil. Zurnanın son deliği olan sivrisinek cazcılarının lafı olmaz. Çok geçmez sesi soluğu izi tozu yok olur gider. Bitin yavşağı kadar da değeri kalmaz. Sorun halkta. Bu halk katil bir halktır. Ellerinde kan olan bir halktır. Hırsız ve ahlaksızdır. Bunu yapan halklar ceremesini kan banyosundan geçerek ödediler. Bu halk kendisinin allahın korumasında olduğu, bir şey olmayacağı, allahın koruyacağı gibi ahmakça bir inanca sahip. İşler ise böyle aptalca inançlarla filan yürümüyor.

Bu halkın geleceğini karanlık görüyorum. Buna layık olduğu için de hiç acımıyorum. Emperyalistler tüm kullandıkları kuklaları gibi bunları da öyle tekmeleyecek ki, herkesin içi acıyacak. Benimse hiç umrum olmayacak. Bunlar yine mağduru oynayıp tekmelendik aşağılandık itildik kakıldık diye oy toplayacaklar. Bu halk da yine verecek oyunu yine. Çünkü başka hiç bir işe kafası basmaz. Bu halk olmaz. Bu halk dünyada zurnanın son deliği olarak kalmaya layık bir halk ve öyle kalacak. Bu halktan yakasını sıyırıp insan gibi yaşayacağı çağdaş uygar bir topluma kapağı atan bataklıktan çıkmış, kurtulmuş olur.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...