Jump to content

RTE asla Cumhurbaşkanı Olamamalı!


Recommended Posts

Verin verin, oylarınızı AKP'nin Truva atı Ekmeleddin'e verin ki, boşa gitmesin...

Çatı aday olarak Ekmeleddin İhsanoğlu adı ilk gündeme geldiğinde içimden: "İşte, Çankaya'nın yeni Gül'ü" demiştim. Çatıyı zaten bahçeli çatmıştı. O bahçeli ki, Gül'ün seçilmesinde AKP'nin payandası olmuş, başka zor günlerinde de Hızır gibi yetişmişti AKP'nin imdadına...

Ekmeleddin Beyin çatı aday olarak ilan edillmesi, Gül'ün -eğer aday olmayı düşünüyor idiyse- yolunu kesmiş, en azından başbakanlık için pazarlık yapma şansını elinden almış, Erdoğan'ın ise adaylığını kesinleştirmiştir.

Ben, Ekmeleddin Beyin adaylığını Bahçeli'nin gündeme getirdiğini, Kılıçdaroğlu'na kabul ettirdiğini ve kamuoyuna sunumunu da Kılıçdaroğlun'nun yapması konusunda anlaştıkları şeklinde yorumluyordum. Kim bilir belki de "Hiç olmazsa böyle olsun" umuduyla kendimi kandırmaya çalışıyordum.

Keşke böyle olsaymış ama ne yazık ki, ikna eden ve kabul ettiren AKP olmuş. Nereden mi biliyorum? CNN Türk'te çıktığı programda kendi ağzından dinleyerek biliyorum.

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu, beyefendi üzerinde çok ısrar etmişler. O ise; Türkiye'de bu görevi yapacak, bu göreve layık çok değerli insanlar var, mealinde sözlerle "Beni mazur görün" diye, kibarca reddetmiş ama onlar ısrar etmeye devam etmişler.( Püf noktası bundan sonrası)

Hatta AKP'nin kurucuları arasında yer alan ve halen bir çoğu aktif görevde olan değerli dostlarından da teklif gelmiş. Onlar da: "Türkiyenin demokratik bir alternatif adaya ihtiyacı var, Türk Milleti size görev veriyor." Ben de artık sonunda şairin dediği gibi: '.....(anlaşılamadı ) onu hak bilir ehli edep' bir şey siz talep etmeden gelirse bu haktan (Hak büyük harfle, küçük harfle de olabilir) Allah'tan bir hak görevi gelirse bunu ancak ehli edep olarak kabul etmeniz lazım", ben de bunu böyle bu şekilde kabul ettim. İki sayın başkan temasa geçtiler.

Sonrası malum...

CHP ve MHP yalvaryakar olmuşlar ama beyefendiyi ikna edememişler. Karşı taraf damardan giriyor ve işi bitiriyor.

Ne demişler: Şıracının halinden bozacı anlar, demişler

Çatı şimdiden su damlatmaya başladı, karda kışta ne yapacağız...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 328
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Önümüzde bir yerel/genel seçim yok..3 tane cumhurbaşkanı adayı var..

Selahattin'i boşverin..Diğer ikisi İslamcı..Hem de hayatlarını İslam'a adamış kişiler bunlar..Al birini,vur ötekine..

Bu Ekmeleddin denen şahıs,recme bile müsamaha gösterecek kadar yobaz..RTE zaten malum..

Ben şimdi sandığa gitmeyince,RTE bundan faydalanacaksa faydalansın babacığım..Ben aklımı peynir ekmekle yemedim daha..Ekmel'e oy verecek bir dinsiz,tükürdüğünü yalamış olacaktır..Biz burada İslam'a tükürüyoruz..Hem İslam'a tükürüp,hem de RTE ve Ekmel arasında bir seçim yapamayız..Tükürdüğünü yalayacaklar ister RTE'ye,isterlerse de Ekmel'e oy versinler..

Kaybedelim ama dik duralım babacığım..Eğildikten sonra,yaşamın bir anlamı kalmaz..

Aynen durum bu !

Link to post
Sitelerde Paylaş

''Gerçekte Allah onlarla alay eder (alaylarından dolayı onları cezalandırır); azgınlıkları içinde bocalayıp dururlarken onlara mühlet ''verir.2 / BAKARA - 15

''Eğer Allah, günahları, isyanları ve inkârları yüzünden insanları anında cezalandıracak olsaydı, yeryüzünde cezalandırmadık hiçbir canlı bırakmazdı. Fakat onlara belli bir müddete kadar vâde tanıyor. Ecelleri geldiği zaman, onu ne bir an erteleyebilirler, ne de belirlenmiş vadeyi öne alabilirler.''Nahl / 61

Fazla böbürlenme ''Yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Çünkü sen yeri asla yaramazsın, boyca da dağlara asla erişemezsin.''17 / İSRÂ - 37

Sen hangi devirden ışınlandın birader ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

+

Bize çürüklerin iyisi değil,sağlam lazım.

Ayrıca ,halk seçecek diyorlar CB nını,halkın aday gösteremediği adayı halk seçse ne olur ki.

CB lığına layık hiç mi aday yok bu halkın içinde.

Bana çürüklerden iyisini seç diyen demokrasiye .........

Son seçimde 22 parti seçime girmiş..Her partinin bir aday gösterme hakkı olmalı..Toplamda 22 kişi cumhurbaşkanlığına aday olmalı..Eğer böyle bir durum olsaydı,cumhurbaşkanını halk seçecek derdik..

Link to post
Sitelerde Paylaş

CHP li milletvekilleri yeni bir moda daha baslattilar.. Kiclarini yirta yirta "CHP ye saygi duymalisiniz efendim" diyerek karsi görüslü insanlarra dayatmalar yapmaya calismaktalar. Ayni ahmaklarin "inancima saygi duyacaksin" diye gerzeklemeleri gibi.

Bu olayda tek sevinelecek bir durum ortaya cikti diye düsünüyorum....

Yillardir islami minciklayip oksamaya calisan Atatürk kamuflajli yavsak düsünceli CHP zihniyetinin sonu gelmistir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Noldu lan şeriat gelir diye biyerleriniz mi korktu ?

Korkmayın ! Allahın izniyle şeriat ülkemize tekrar geri gelecek..

Ve siz örümcekler buna engel olamayacaksınız.

Biz burada kalıyoruz. Sizin gibi örümceklerin kafasına vura vura buranın bir orta çağ ülkesi olmadığını kabul ettirdik. Beğenmiyorsanız s.ktir olup gidebilirsiniz.

tarihinde Genç Bakış tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

CHP li milletvekilleri yeni bir moda daha baslattilar.. Kiclarini yirta yirta "CHP ye saygi duymalisiniz efendim" diyerek karsi görüslü insanlarra dayatmalar yapmaya calismaktalar. Ayni ahmaklarin "inancima saygi duyacaksin" diye gerzeklemeleri gibi.

Bu olayda tek sevinelecek bir durum ortaya cikti diye düsünüyorum....

Yillardir islami minciklayip oksamaya calisan Atatürk kamuflajli yavsak düsünceli CHP zihniyetinin sonu gelmistir.

Yeni CHP dedikleri bu olsa gerek :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Noldu lan şeriat gelir diye biyerleriniz mi korktu ?

Korkmayın ! Allahın izniyle şeriat ülkemize tekrar geri gelecek..

Ve siz örümcekler buna engel olamayacaksınız.

Şeriati bu kadar istiyordunuz da neden hicret etmediniz?

Yani kuran size şunu anlatmak istiyor değil mi? Allah'ın hükümlerinin ötesinde hüküm aramayın. Allaha ve resulüne itaat edin. Onlar bir işe hüküm verdiklerinde mümin erkek ve mümin kadına itiraz etme hakkı yoktur. Ederse sapkındır.

33.36 - Allah ve Resûlü bir iş hakkında hüküm verdikleri zaman, hiçbir mü'min erkek ve hiçbir mü'min kadın için kendi işleri konusunda tercih kullanma hakları yoktur. Kim Allah'a ve Resûlüne karşı gelirse, şüphesiz ki o apaçık bir şekilde sapmıştır.

Maide 44'te yahudilere ve hristiyanlara dahi Allah'ın indirdiği ile hükmetmeyen kafirdir fasıktır diyor kuran

Oysa bu ülkenin yasaları, sizin inancınızdan farklı hükümler veriyor ve siz de yıllarca buna kafa salladınız değil mi?

ama bu şeriatçiler aşağıdaki soruya muhattap kalıyorlar kitaplarına göre;

4.97 - Kendilerine zulmetmekteler iken meleklerin canlarını aldığı kimseler var ya; melekler onlara şöyle derler: "Ne durumdaydınız? (Niçin hicret etmediniz?)" Onlar da, "Biz yeryüzünde zayıf ve güçsüz kimselerdik" derler.

Melekler, "Allah'ın arzı geniş değil miydi, orada hicret etseydiniz ya!" derler. İşte bunların gidecekleri yer cehennemdir. O ne kötü varış yeridir.

Soruyorum arz geniş değil miydi?

4.100 - Kim Allah yolunda hicret ederse, yeryüzünde gidecek çok yer de bulur, bollukta. Kim Allah'a ve Peygamberine hicret etmek amacıyla evinden çıkar da sonra kendisine ölüm yetişirse, şüphesiz onun mükâfatı Allah'a düşer. Allah, çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

Evet bakın hicret etseydiniz ve Allah'ın hükümleri ile yaşamayı seçseydiniz size bol bollukta vaat etmiş, neden yapmadınız? Çocuklarınız ve mallarınız bir imtihan aracıydı da, ya da arkada kalan sevdikleriniz onlar size Allah'tan daha mı yakın geldi?

Ne yapıyorsun sende mrdragon kardeşim? İnsanların dillerinde bir tanrı yaşatıp aslında kitaplarını da hiçe saydıklarını söylüyorum.

Ya da yıllarca filistin'de acı çektiler;

Aşağıdaki ayeti neden baz almadınız? İmanınız mı gevşekti?

4.75 - Size ne oluyor da, Allah yolunda ve "Ey Rabbimiz! Bizleri halkı zalim olan şu memleketten çıkar, katından bize bir dost ver, bize katından bir yardımcı ver" diye yalvarıp duran zayıf ve zavallı erkekler, kadınlar ve çocukların uğrunda savaşa çıkmıyorsunuz?

Ya da tanrının vaadlerine mi güvenmediniz? Hani onların teknolojisi çok üstün. Ne olur diye mi düşündünüz?

9.26 - Sonra Allah, Resûlü ile mü'minler üzerine kendi katından güven duygusu ve huzur indirdi. Bir de sizin göremediğiniz ordular indirdi ve inkâr edenlere azap verdi. İşte bu, inkârcıların cezasıdır.

Size vermeyeceğini mi düşünüyorsunuz? Teknoloji karşısında tanrının ordularının sönük kaldığını mı?

3.124 - Hani sen mü'minlere, "Rabbinizin, indirilmiş üç bin melek ile yardım etmesi size yetmez mi?" diyordun.

3.125 - Evet, sabrettiğiniz ve Allah'a karşı gelmekten sakındığınız takdirde; onlar ansızın üzerinize gelseler bile Rabbiniz nişanlı beş bin melekle size yardım eder.

Demek ki, sizde bu melek masallarına bir türlü inanıp içinizi rahatlatamadığınızdan kıç üstü oturup gavur icadı internet aracılığı ile yazı yazıyorsunuz.

9.111 - Şüphesiz Allah, mü'minlerden canlarını ve mallarını, kendilerine vereceği cennet karşılığında satın almıştır. Artık, onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler ve ölürler. Allah, bunu Tevrat'ta, İncil'de ve Kur'an'da kesin olarak va'detmiştir. Kimdir sözünü Allah'tan daha iyi yerine getiren? O hâlde, yapmış olduğunuz bu alışverişten dolayı sevinin. İşte asıl bu büyük başarıdır.

Teklifim hala geçerli, arkanızda 5000 nişanlı melek olacak Allah onun adına savaşanı görürde, neden israile karşı harekete geçmiyorsunuz? Şeriat isterler, şeriat ile yönetilen bir yere gitmezler toprak sevgisi ve yaşantıları ağır basar. İnsanoğlunun aklı ve ilmi ile ürettiği teknoloji, iman ettikleri tanrının hayali meleklerini de sollar.

Belki de bu ayetler nedeni ile kısıtlı matematik bilgileri onlardan bu cesareti alıyordur.

8.65 - Ey Peygamber! Mü'minleri savaşa teşvik et. Eğer içinizde sabırlı yirmi kişi bulunursa, iki yüz kişiye galip gelirler. Eğer içinizde (sabırlı) yüz kişi bulunursa, inkâr edenlerden bin kişiye galip gelirler. Çünkü onlar anlamayan bir kavimdir.

8.66 - Şimdi ise, Allah yükünüzü hafifletti ve sizde muhakkak bir zaaf olduğunu bildi. Eğer içinizde sabırlı yüz kişi olursa iki yüz kişiye galip gelirler. Eğer içinizde (sabırlı) bin kişi olursa, Allah'ın izniyle iki bin kişiye galip gelirler. Allah, sabredenlerle beraberdir.

Kılıç-deve-at üstünde nişancı melek tayfası ile cihadda dahi 1-2 denklemi kullanan tanrı adına elbette otururlar yerlerinde anca güçlerinin yettiği dinsiz, silahsız sadece fikir beyanında bulunan insanlara sadaşırlar.

Bir de şeriat kapsamında mrütedin kellesini alırken hep bir ağızdan tekbir getirecek kadar cehaletlerini, ve insanlık dışı duygularını açığa çıkartırlar.

Yukarıdaki tüm satırlar şeriat talebi isteyen müslümanlar adınadır. Bu ülkede insan olmayı seçen, laik müslüman olduğunu dillendiren, modern düşünceler üreten(bana uysun uymasın) en azından vicdanlarını dinlerinin üstünde tutacak kadar insanlığını yitirmemişlerde yaşıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

''Noldu lan'' diye sözlerine başlıyan bir MÜSLÜMAN,bu müslümana yaşantısının ayetler ile ne kadar tutarsız olduğunu gösteren bir KAFİR..

Aslında müslümanların ayetleri baz alıp,kafirlere bir şeyler anlatması lazım ama bizim müslümanların ne ayetlerden haberi var,ne de terbiyeden..

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Tuncay Özkan:

"Adayı beğenmedik. Adayla ilgili süreçte tatmin olamadık. Aday neden tercih edildi, anlatılamadı. Haklıyız. Ancak haklılığımızın faydası yok!

Bizim olmayan bu katillerle hırsızlar düzeninin iki seçimle yok olması çok önemli. CHP seçmeni bu nedenle CHP'nin çare olduğunu düşünmelidir. CHP seçmeni kendisi ve de AKP’ye oy veren yurttaşları çare biziz diyerek sandığa götürmelidir. Aksi olursa zalim kazanır, seçilmiş kral olur. Sorunun bir adaya oy toplamak olmadığını Türkiye ve dünya barışını kurtarmak olduğunu unutmayalım.

Yurtseverlerin dağılmadan, bölünmeden; sandığı boykot ettirmeye dönük çabalara aldırmadan, bu seçimi 2015 öncesi eşik olarak görmeleri gerek."

http://www.odatv.com/n.php?n=tuncay-ozkan-ekmel-beyi-destekleyecek-mi-0507141200

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tuncay Özkan:

"Adayı beğenmedik. Adayla ilgili süreçte tatmin olamadık. Aday neden tercih edildi, anlatılamadı. Haklıyız. Ancak haklılığımızın faydası yok!

Bizim olmayan bu katillerle hırsızlar düzeninin iki seçimle yok olması çok önemli. CHP seçmeni bu nedenle CHP'nin çare olduğunu düşünmelidir. CHP seçmeni kendisi ve de AKP’ye oy veren yurttaşları çare biziz diyerek sandığa götürmelidir. Aksi olursa zalim kazanır, seçilmiş kral olur. Sorunun bir adaya oy toplamak olmadığını Türkiye ve dünya barışını kurtarmak olduğunu unutmayalım.

Yurtseverlerin dağılmadan, bölünmeden; sandığı boykot ettirmeye dönük çabalara aldırmadan, bu seçimi 2015 öncesi eşik olarak görmeleri gerek."

http://www.odatv.com...k-mi-0507141200

Dostum bugün tepki konursa en azından RTE seçilse bile şaibeli bir seçim olacak.

MHP, muhafazakarlarla filan bu işin sonu 2010 referandumuna döner. Ondan sonra taşını ayıklayacak pirinç de kalmaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu olayı çok abartıyoruz.

Önce şu soruyu kendimize sormalıyız.

Bu halimizle ülke olarak Tayyip'den daha iyi bir başkana layık mıyız, değil miyiz?

Değilsek neyin mücadelesini yapıyorsunuz anlamıyorum.

Tayyip başkan olmasa iyi olur elbette.

Ama seçilirse, koca bir iktir çeker işinize gücünüze devam edersiniz.

Bu halk için fazla üzülmeye değmez.

Don't worry, be happy....

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu olayı çok abartıyoruz.

Önce şu soruyu kendimize sormalıyız.

Bu halimizle ülke olarak Tayyip'den daha iyi bir başkana layık mıyız, değil miyiz?

Değilsek neyin mücadelesini yapıyorsunuz anlamıyorum.

Tayyip başkan olmasa iyi olur elbette.

Ama seçilirse, koca bir iktir çeker işinize gücünüze devam edersiniz.

Bu halk için fazla üzülmeye değmez.

Don't worry, be happy....

Ben aynı fikirdeyim ve buna tümüyle katılıyorum.

Kaldı ki ortada bir seçim olmadığını savunanlardanım. İki ümmetçiden birisini desteklemek bama göre seçim filan değil.

Olay bitmiştir.

İşimize bakalım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tuncay Özkan'da kim oluyor?

Yakasina CHP rozetini Kilicdaroglu takti ya hemen pozisyon almaya basladi. Bunun gibi tipler kendi cikarlari icin insanlari manipüle etmeye bayilirlar. Iste bunlara Türkiye'de "Aydin, yazar, cizer" denilmekte...

ANAP sayesinde götürdüklerinin dolandirdigi insanlarin haddi hesabi yok.

Göstermelik müslüman rolünü her kim oynar ve islama yalakalik yaparsa serefsiz ahlaksiz ve karaktersiz bir kisilige sahiptir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Tuncay Özkan:

"Adayı beğenmedik. Adayla ilgili süreçte tatmin olamadık. Aday neden tercih edildi, anlatılamadı. Haklıyız. Ancak haklılığımızın faydası yok!

Hayata fayda/zarar ekseninde bakanın,RTE'den hiç farkı yoktur..''Haklıyız ama haklılığımızın bize faydası yok'' diyen Tuncay Özkan,ciddi bir gaf yapmıştır..

Sadece çıkarını düşünen,bencilliğini ön planda tutanlar,sürekli fayda/zarar hesabı yaparlar..

Böyle bir bakış açısı olabilir mi?

Ekmeli seçersek bize ne zararı olacak?

Tayyip'i seçersek bize ne yararı olacak?

Bu sığlıktır,aynı zamanda karaktersizliktir..

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Fodulluoglu cumhurbaskani asla olamiyacak bu kesin ama CHP ne iyi ettide kendi ayagina sarjörü oldugu gibi bosaltti... Secimden sonra CHP de cöküs olacak diye düsünüyorum ve pekte güzel olacak.

Türkiye'de yasayanlari yandan carkli cakma demokratik diktatör tatmin etmez ve etmedi padisah istiyorlardi muratlarina cok yakinda erecekler.

.. ve misil misil uyuduklari uykularindan kan ter icinde uyanacaklar.

Cok güzel olacak cok...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...