Jump to content

RTE asla Cumhurbaşkanı Olamamalı!


Recommended Posts

Hic kimse bos yere kiprasmasin R.T.E. kesin cumhurbaskani olacak ve horuldamanin islama yaglanmanin sonuclarina katlanacaklar. Bir musibetin bin nasihattan iyi oldugunu da görüp ögrenecekler.

Gercek laik bir ülkenin bagimsiz yarginin hukukun olmazsa olmazlarini halka anlatmayip savunmayip islam yalakaligi yapip cukka dolduran cakma aydinlar bi telasla islamin diger versiyonuna yapismaya calisiyorlar ama is isten gecti.

Catinin cürük kiremitine secim kampanyasi icin hatiri sayilir bagis bile yapamiyacaklar cünkü AKP cikarttigi yasa ile onu da engellemis durumda. CHP cok uyanik ya saf salak bir durumda cirpinip debelenmekte. Alevi oldugunu söylemeye bile cesaret edemiyen baskan kafasi kiyak bir durumda koltuk derdine düstü.

Güzelim mirasin icine edip car cur etmenin devamli birilerinden bir seyler beklemenin ve islama prim yaptirmanin bedelini herkes ödeyecek.

R.T.E. cumhurbaskani olduktan sonra sacma sapan degerler icin simdiye kadar mangalda kül birakmayanlar o degerlerin ne kadar degersiz seyler oldugunu da cok iyi ögrenecekler.

Simdiden herkese "gecmis olsun" dileklerimi sunuyorum...

...kendi düsen aglamamali.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 328
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Sen cümlelerin sonunu okumaz mısın be salak!

Yoksa "kolaylaşabilir" sözcüğünün anlamını da bilmeyecek kadar cahil misin...

Kolaylaşabiliri boşver,''sorunun çözümü'' ile başlıyor lafına,behey aymaz..

Ben zırcahilim..Bunu da her zaman derim ama sen boş tenekesin..Ses var ama hepsi o kadar.. <_<

Hala Ekmeleddin İhsanoğlu'nu sindiremeyen 'aydınlara', bir nebze düşünmeleri dileğiyle...

İnsanların yaptıkları seçimlerden dolayı ''düşünemiyorlar'' demek ne kadar kolay..Mesela ben Selahattin Demirtaş'a oy vereceğim diyelim..Şimdi ben düşünemiyor muyum?Bu nasıl bir ukalalıktır..

Ekmel'i desteklemeyenler düşünemiyor ama pante ve satsuma57 çok düşünüyor..Kendinizi komik duruma düşürmeyin..Ekmele vereceğim deyin geçin sadece..Niye bu kadar yapacağınız seçimin DOĞRU olduğunu iddia ediyorsunuz?

Niye İLKELİ olmuyorsunuz?

İlkeli birisi,islamcı bir Atatürk düşmanına oy verebilir mi?

Sizler nasıl oluyor da,burada çağdaşlığı savunup,son derece gerici birini seçmeyeceklerini söyleyenlere ''düşünemiyorlar'' filan diyorsunuz?

Siyaset omurgasız olmak demek değildir..Siz bu ülkedeki konjonktürü öyle algıladığınız için,bizimde omurgasız davranmamızı istiyorsunuz..

Babacığım biz omurgasız değiliz..RTE denilen faşiste de oy vermeyeceğiz,Ekmel denen Türk/Atatürk düşmanı İslamcı yobaza da..

Bizim sandığa gitmememiz kime yararsa yararsın..

Ben çok samimi söylüyorum..Ekmel kazanacağına RTE kazansın..Ekmel kazanırsa,çok farklı bir kulvara kayabiliriz çünkü..RTE kazanırsa,daha çok pisliğe batarız ve bu batış,bu ülke için iyi olacaktır..

Bu forumda yüz defa dedik..Radikal islamcılar,gerçek müslümanlardır ve bu insanların meydanda olmaları İslam'ın zararınadır..Asıl İslam'ı ayakta tutanlar ılımlı müslümanlardır ve bu insanlar şeytana pabucunu ters giydirecek kadar kalleş olabilirler..Bunlar insanı sırtından vurur,radikaller direk kafanıza sıkarlar..Bu bakımdan ılımlı islamcılar çok daha tehlikelidir ve bu insanlarla uğraşılması son derece zordur..(RTE radikal,Ekmel ılımlı)

RTE'nin cumhurbaşkanı olması kısa vadede,bu ülkenin geleceği adına bir kazanım olabilir..Eğer Ekmel kazanırsa,kısa vade uzun vadeye dönüşür ve daha çoook feryat eder bu ülke insanı..

Kötünün iyisi muhabbetini omurgasız/sığ/apolitik/zırcahil insanlar yaparlar..RTE kazanacağına Ekmel kazansın demek,şuna benziyor..Ülke işgal edilmiş ve bize soruyor işgalciler..Fransız mı,İtalyan mı?

Bizde bir seçim yapmak zorunda hissediyoruz kendimizi ve seçim yapmayanlara ''düşüncesiz insanlar'' filan diyoruz..Yahu,adamlar şunu diyor;seni Fransız mı becersin,İtalyan mı?Bu kadar niye açık yazdırıyorsunuz bize?!

BENİ RTE BECERECEĞİNE EKMEL BECERSİN,ÇÜNKÜ EKMEL ILIMLI diyenlere,gülüyorum sadece :)

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Çatı adayı Ekmel abi, RTE'yi kazandırma adayından başka bir şey değil.

Ülkenin yapısını biraz bile tanımadan, siyasi hayallerle yola çıkanlar var sanırım.

MHP 12 yıldır her anlamda AKP'ye destek olan bir parti. İlk anketler zaten MHPlilerin neredeyse yarısının ilk turda RTE'ye oy vereceğini gösteriyor.

BDP ve kürt açılımı zaten matematik olarak RTE'nin seçilmesini de garantiliyor. Demirtaş'ın aday olmasıyla birlikte MHP'den kayan oylarda hızlı bir artış var ki olay ilk turda kürt oylarına gerek kalmadan bitsin diye.

Öte yandan muhafazakar adayla AKP oylarını çalma gibi bir hayalle yola çıkanlar bunları çalamadığı gibi kendi tabanlarını da yitirmek üzereler.

Ellerinde bir AKCHP ile ortada kalakaldılar.

RTE ne kadar kötü olursa olsun alternatif aday, ki bu karşıt düşünce demek, belirli bir çizgide savunma yapar ve sonrasında gelecek milletvekili seçimlerine kadar RTE'nin meydanlardan uzak kalması, AKP'nin tek adam partisi olması dolayısıyla, elinde tüm güçlerin RTE'de olmaması gibi ekstra bir argüman da olarak iktidarı zorlayabilir veya RTE ve AKP'nin tek başına rahat iktidar olamamasını sağlardı.

Şimdiki durumda RTE seçilmesi halinde, ki büyük olasılıkla ilk turda, muhalefetin tümden dağılması söz konusu ve 6-7 ay gibi bir sürede toparlanması, yeniden bir parti kurması ya da mevcut kadroları değiştirmesi pek olabilecek bir şey değil.

Kanımca bu bir CHP ve MHP'yi bitirme operasyonudur. Arkasından da oldukça ezici bir çoğunlukla meclise gelmeleri söz konusu.

Gerek Ekmel, gerek Kılıçdaroğlu konuştukça batıyor durumdalar.

Hal böyleyken milleti şeriat geliyor diye korkutarak sağlıklı düşünmelerini engelleyip iki aynı tip adaya mahkum ettiler. Şeriatın öyle hop diye gelecek hali yok, uzun bir süreç. Ancak topluma biçilen muhafazakar dindar elbisenin de zaten alternatifi kalmadı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiye'de islami kurani elestirebilen bir "AYDIN" gören var mi? Ben görmedim...

Elestirmelerinden vaz gectik de islama yalakalik yapmalari icin yavsak düsüncelilerin kafalarina birileri silah dayayip zorla konusturup yazilar mi yazdiriyor?

Öyle bir sey de yok.!

Emre Kongar, Liboslarin efendisi ile "yorum farki" programinda yillarca kayikci kavgasi yapip cukka dolduran cumbullu degil mi? Öyle... Bir kez olsun agzindan ülke hayirna ipe sapa yarar bir laf ciktigini duymamisimdir... Ha de bari laikligin ne oldugunu anlatsan da kafami duvara cakacagim derdim ama duvari benim deve kafamdan hep kurtarirdi Emre efendi.

Simdi bu güruh profesor bozuntusu cikmis Ekmegimle oynamayin diye cartlak kebabi yapmaya kalkmis.

Bunun her tarafi cartlak kebabi olsa ne olur olmasa ne olur?

Bunlardan cacik bile olmaz ama Türkiye'de Abdurrahman Celebi olduklarindan tek tek sekerek kuyruklarinin altlarindan her taraf siyah boncuk yuvarlamasini cok iyi bilirler.

Bunlar boncuklari oraya buraya serpistermeden duramazlar ama o boncuklari tek tek toklayip üzüm taneleri zannedip afiyetle yiyenlere ne demeli?

Afiyet olsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiye'de laik var mı ? Cumhuriyetçi var mı ? Demokrat var mı ?

Bence sorun buradan kaynaklanıyor. Altyapısı olmayan bir toplum yaratıldı.

Aman bu adam faşist deyip, zaten iktidarda olan adamın karşısına Türkiye gerçeği diye bir ümmetçi çıkarılıyor.

Adamı tanıyan da yok. paraşütle gökten iniyor. Tanıdıkça seversiniz deniyor. Sürü sepet adam da aniden sevebiliyor veya canım bir kredi tanıyalım adama diyebiliyor.

Şimdi konuya başka açıdan yaklaşalım. Böyle tuhaf ve sürrealist bir durumun herhangi bir gelişmiş ülkede olabilmesi olası mıdır ? Buna inanan var mı ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Adam açıkça Akp'nin içindeki DİNDARLARDAN DA oy bekliyorum diyor...Daha ne desin?!

Adamın/muhalefetin derdi,DİNDARLARDAN OY ALMAK..

Bizim dinsizlerde ''islamcı ama Rte gibi sert değil'' filan diyerek,bu Atatürk düşmanı gericiyi destekliyorlar..Reziller,aymazlar..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Asıl rezil senin gibi Tayyip'i destekleyen pisliklerdir.

Pante,bu desteklediğin aday DERİN TARİH dergisinin danışma kurulunda yer alan birisi..Bu dergideki isimler de,Mustafa Armağan veya Mümtazer Türköne gibi Atatürk düşmanı isimler..Bu dergi tamamen Akp güruhuna hitap eden,muhtemelen Akp tarafından finanse edilen,Akp'lilerin mantalitelerini aktaran bir dergi..

Rezil pante,azıcık gözünü aç..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Pante,bu desteklediğin aday DERİN TARİH dergisinin danışma kurulunda yer alan birisi..Bu dergideki isimler de,Mustafa Armağan veya Mümtazer Türköne gibi Atatürk düşmanı isimler..Bu dergi tamamen Akp güruhuna hitap eden,muhtemelen Akp tarafından finanse edilen,Akp'lilerin mantalitelerini aktaran bir dergi..

Rezil pante,azıcık gözünü aç..

Sen adi herifin tekisin!

Tayyip'in ne olduğunu bilmezmiş gibi bize kalkmış Ekmel'in ne olduğundan bahseden ahlaksız bir rezilsin.

Defol git, benimle muhatap olma, sana forumu dar ederim pislik!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen adi herifin tekisin!

Tayyip'in ne olduğunu bilmezmiş gibi bize kalkmış Ekmel'in ne olduğundan bahseden ahlaksız bir rezilsin.

Defol git, benimle muhatap olma, sana forumu dar ederim pislik!

Gerçekleri yüzüne biri yapıştırınca,deliye döndün bir anda..

Ekmek için ekmel :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdi aşağıdaki yazıyı yazanı da İslamcı diye eleştirir boykotçu takımı, okuyun o İslamcı Tayyip seçildiği takdirde neleri öngörmüş :

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNİ PROTESTO EDİP ,OY KULLANMAMAYI DÜŞÜNENLER LÜTFEN BU YAZIYI OKUYUN !

“YÜZDE 50” oy almak...

Bütün hesabı, bütün stratejisi, bütün taktiği, bütün çabası, bütün enerjisi bunun için.

İZMİR'İ TARAYACAK, ABD'Yİ TARAYACAK

Alacak yüzde 50’yi...

Ve başlayacak makineli tüfekle taramaya...

- Cemaat’i tarayacak.

- CHP’yi tarayacak, MHP’yi tarayacak, hatta BDP’yi tarayacak.

- Amerika’yı tarayacak.

- Ateistleri tarayacak.

- TÜSİAD’ı tarayacak.

- İzmir’i tarayacak.

- AB’yi tarayacak.

- Kalan son gazetecileri tarayacak.

- Sosyal medyada aklına eseni yazan çoluk çocuğu tarayacak.

- TUSKON’u tarayacak.

- ODTÜ’yü tarayacak.

- Tribünleri tarayacak.

- İtaatsizleri tarayacak.

- Gezicilere demediğini bırakmayan ama Cemaat’e tek laf etmeyen Gökçek’i tarayacak.

- Muhteşem Yüzyıl’cıları bile tarayacak.

HERKESE GÜNÜNÜ GÖSTERECEK

Ah bir alsa yüzde 50’yi...

Gösterecek herkese gününü...

- Açacak Obama’ya telefonu, “ver o hocayı bana” diyecek.

- Cemaatçi gazetecilerin bileklerine kelepçe takacak.

- 17 Aralık’ı başlatan savcı ve polisleri ham yapacak.

- Kuzguncuk’a tank gönderecek.

- Zaman gazetesine tazyikli su sıkacak.

İNADINA REZA'NIN HEYKELİNİ DİKECEK

Ah bir yüzde 50’yi kapabilse...

- İnadına Reza’nın heykelini dikecek.

- İnadına trilyona “üç beş kuruş” diyen Bakan oğlunu danışman yapacak.

- İnadına bakanlarının tümüne yeni ve pahalı saatler armağan ettirecek.

- İnadına Ebru Gündeş’i “milli irade sanatçısı” ilan edecek.

- İnadına “o telefon kaydı montaj falan değil ulan, var mı diyeceğiniz” diye haykıracak.

YOLSUZLUK SÖZCÜĞÜNÜ YASAKLAYACAK

Bir alsa o yüzde 50’yi...

- Kıracak kalemleri, uçuracak kelleleri.

- Yasaklayacak “yolsuzluk” sözcüğünü.

- Kendisine sadece “10 milyon dolarcık” gönderme cüretinde bulunan o madrabaza haddini bildirecek.

- Defteri olan herkesin üzerine salacak vergi müfettişlerini.

HERKESİ ZİNDANA KOYACAK

Yüzde 50’yi bir alsa...

Biliyor ne yapacağını.

Taramalıyla tarayacak ortalığı... Kelepçeleyecek bilekleri... Zindanlara koyacak herkesi... Acıtacak bütün canları... Dikecek bütün ocaklara incir ağaçlarını...

Öyle şeyler yapacak ki...

Bir daha bu topraklarda sözünün üstüne söz söylemeye kimse cüret edemeyecek.

O ASLA DİKTATÖR DEĞİL

Ama durun bir dakika!

Yüzde 50’yi alırsa yapacak bunları...

Çünkü o asla bir diktatör değil.

Milli iradeye acayip saygılı süper demokrat biri..!!

AHMET HAKAN

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ahmet Hakan güzel yazmis...Eksikleri de var ama arkadas kendini bayagi gelsitirdi tarafsiz kaliteli bir yazar oldu.

Padisah T.C. nin basina gelecek ve Ahmet Hakan'in yazdiklari mutlaka gerceklesmeli.Silkinip uyanabilmek icin bunlar sart. Güzel bir firsat.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Edebiyat güzel tabi.

Ama karşısına bunları engelleyecek bir aday çıkarıldı mı o ayrı bir soru.

Aday zaten bu ideolojinin muhaliflerce de benimsetilmesi adayı.

Kendisi söylüyor ben demiyorum.

https://www.facebook...&type=2

Menderes için ağlayan,İnönü'lü Chp dönemine kin kusan,Özal'ı çok seven bir cumhurbaşkanı adayımız var..Tam bir sağcı..Tam bir bukalemun..Tam bir Atatürk düşmanı..

Link to post
Sitelerde Paylaş

wwbposar.jpg

Sandığa Ekmel için değil, Tayyip için gideceğiz.

Tayyip'in Çankaya'ya çıkmasına engel olmak için. Rakibine oy vererek Tayyip'e tokat atmak için.

Çünkü bu Türkiye'nin onur meselesi olmuştur.

Bunca kepazeliğe rağmen hiçbir şey olmamış gibi Tayyip'in cumhurbaşkanlığı ile şereflendirilmesi kara bir leke olacaktır.

Bu durumda bu kara lekenin üreticileri sadece Tayyip'e oy verenler değil, Tayyip'e karşı mücadele etmek yerine rakibine karşı mücadele edenlerdir aynı zamanda. Sanki Tayyip cumhurbaşkanı olduğunda her şey değişecekmiş gibi her gün Ekmel aleyhinde atıp tutanlardır ayrıca. Gerçi giderek azaldılar. Aykırı sesler seçim yaklaştıkça cılızlaşacak, birkaç küçük ve toplumdan kopuk sözde sosyalist parti ile, söylediklerine kendileri de inanmayan entel-danteller kalacaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tayyibe karşı onun fikirlerini ve ideolojisini benimseyen,

eskilerden yol arkadaşı,

dava arkadaşı,

2007'de CB yapmayı bile düşündüğü,

Ümmet teşkilatının başına eliyle koyduğu,

bir adaya oy vererek Tayyib'e tokat atabileceğini sanmak...

Cumhurbaşkanı seçilemediğinde tokadı yemiş olacaktır. Bir yedi yıl sonraya dayanamaz, biter.

Bundan daha önemlisi Tayyip'in tokadını yemeyeceksin.

Tabi umurundaysa...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tayyibe karşı onun fikirlerini ve ideolojisini benimseyen,

eskilerden yol arkadaşı,

dava arkadaşı,

2007'de CB yapmayı bile düşündüğü,

Ümmet teşkilatının başına eliyle koyduğu,

bir adaya oy vererek Tayyib'e tokat atabileceğini sanmak...

Bu insanlar Türkleri tanımıyorlar..Türkler,başı açık birinin kocasına destek olmazlar..Son derece sert birini(rte) destekleyen insanlar,tutupta yaşlı birine oy vermezler..Gerçekten laikliği,Atatürkçülüğü savunan insanlar,bu Ekmel'e oy vermezler..

Ekmel kazanamayacak,bu çok bariz..

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...