Jump to content

RTE asla Cumhurbaşkanı Olamamalı!


Recommended Posts

Tayyibe karşı onun fikirlerini ve ideolojisini benimseyen,

eskilerden yol arkadaşı,

dava arkadaşı,

2007'de CB yapmayı bile düşündüğü,

Ümmet teşkilatının başına eliyle koyduğu,

bir adaya oy vererek Tayyib'e tokat atabileceğini sanmak...

ahmaklıktır..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 328
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

CHP nin Kar-islamatik adayi sorulara yanit vermeye ve ilk icratinin ne oldugunu acikliyor.

Iskelet ziyareti...

Adamin en önemli icraati farkli sehirlerde mezarlarda bulunan iskeletleri ziyaret etmek olmus ve bunu ballandira ballandira anlatirken kendisini cok büyük bir halt yapmis edalarinda göstermeye calisti.. Anlasilan birileri buna "dur yeter" demis yoksa adam nerde türbe, cami bahcesi mezarligi varsa gezip dualar okuyacakmis.Secime yetistiremiyecegini de bilmiyormus arkadas. 5 sene sonra olacak secim icin simdiden planlar yapmali iskelet ziyaretleri, dualar okuma gibi hazirlaniyormus arkadas.

Liderinin kendi kimligini söylemeye cesaret edemedigi bir partiden disaridan dürtükleme ile ancak böyle bir komedi adayi olurdu ve oldu da. Adam evlere senlik. Her konusmasindan komik hikayeler yazilir.

Gülmekten bir hal olurken "acaba iskelet ziyaretcisi ses kaza cumhurbaskani olursa ve altin AKP hükümeti ile ne gibi tahteravalli komedileri olusur" diye düsünmekten kendimi alamiyorum.

CHP, Istanbul belediye baskan adayi olarak el altindan Tayyip'e cemaate göz kirpan sahtekar hirsiz, konustugu her cümlesinde "allah, rabbim" eksik olmayan bir firildagi aday gösterebildigine göre Tayyip'in üzerini cizenler Kar-islamatik iskelet ziyaretcisini göstermesinde bir tuhaflik görmeyenlerin akil tutulmalari yasamaktadirlar.

Secimden sonra akillari baslarina gelecek.

He he he...

tarihinde cigi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Cumhurbaşkanı seçilemediğinde tokadı yemiş olacaktır. Bir yedi yıl sonraya dayanamaz, biter.

Bundan daha önemlisi Tayyip'in tokadını yemeyeceksin.

Tabi umurundaysa...

Kaza olur da Ekmel seçilirse durmak yok yola devam. Hükümet filan düşmeyecek.

RTE zaten iktidar. Algı yönetiminin esiri RTE'ye kafayı takmış millet, olay RTE değil sistem. Ekmel sistemin garantörüdür.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu insanlar Türkleri tanımıyorlar..Türkler,başı açık birinin kocasına destek olmazlar..Son derece sert birini(rte) destekleyen insanlar,tutupta yaşlı birine oy vermezler..Gerçekten laikliği,Atatürkçülüğü savunan insanlar,bu Ekmel'e oy vermezler..

Ekmel kazanamayacak,bu çok bariz..

Ben zaten Ekmelin RTE'nin kazanıp meclisi de akabinde garantilemesi için muhalefeti dağıtan aday olduğunu savunanlardanım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben zaten Ekmelin RTE'nin kazanıp meclisi de akabinde garantilemesi için muhalefeti dağıtan aday olduğunu savunanlardanım.

Kesinlikle öyle..Bu aday Tayyip'in kazanması için ortaya çıkarıldı..

Marmaray'a binmiş Ekmel..Sormuşlar ne diyorsunuz Marmaray hakkında diye..Allah razı olsun bu hizmeti yapanlardan demiş..

Böyle birisi işte :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cocukken mahallemizin sokagindan her gün gecen (45 sene önce) macuncumuz vardi. Kaytan biyikli kasketli 1.80 boylarinda salvarli yakisikli neseli briydi macuncumuz.Rengarenk macunlarini tahta comaga dolarken bir yandan da türküler söyler ilahiler okurdu. Anlayacaginiz sokagimizin hatta alt üst ve mahallenin diger sokaklarinin nesesi sevileniydi macuncumuz. Kendisini "izmir" diye cagirirdi herkes ve o da bundan acayip hoslanirdi.

Biz o zamanlar bilmezdik hanefi, alevi, rum, ermeni, kürt, türk, laz, cerkes vs...Cünkü sokagimiz farkli kültürlerin ic ice birlikte huzur icinde yasadigi bir yerdi. Macuncumuz "izmir" herkesi kucaklayan seven tek tek ilgilenen özenle macunlarini hazirlarken sarkisini, türküsünü, ilahisini eksik etmeden hazirladigi macun ile birlikte sunan dünya tatlisi bir insandi.

Düsünyorum da su anda cumhurbaskani adaylarinin ücündende sevimli, insancil, sevecen, kimseyi ayirt etmeden yüregi insan sevgisi ile dolu adam gibi bir adam.Daha dogrusu insan, insan... Ajan degil, emperyalist usagi hic degil.!

Simdi bakiyoruz T.C. nin 2014 senesinde cumhurbaskani adaylarina...

Birisi ona buna hirlayan avanta pesinde kosan otopark degnekcisi iken tesadüfen "bundan iyi hatip ve siyasetci olur" diye düsünen birisi tarafindan elinden tutulup basbakanliga kadar yükselmis ucana kacana hirlayan insanlari birbilerine kutuplastirip durmadan cukkasini doldurmaya calisan hirsizin ahlaksizin birisi.

Digeri terörden, kandan, feodalizmden, irkciliktan nemalanan ama feodalizm hakkinda tek kelime etmeden aklinca demokratik renkli sekerlemeler yapmaya calisan yandan carkli feodalist demokratik birisi.

Ücüncüsü islam, kuran, cöl bedevisi arap yalakasi her agzini actiginda "allah, cak cuk,islamcuk, mezarcuk, türbecuk,sarikcuk,peygambercuk,mevlutcuk" diyen laik rolü oynamaya calisan firildagin birisi.

Gelde bunlardan birisine oy ver. Akli mantigi olan birisi bu üc adaydan hangisine oy verir? Dikkat edin "akli mantigi olan birisi" diyorum lütfen pas gecilmesin.

Cocuklugumun sokak macuncusu "izmir" bunlara 2500 defa basar 3500 kez katlar 5000 kere carpar yahu...

Türkiye geldigi bu durumunda her türlü felaketi yasamayi fazlasiyla hak etmis bir ülkedir ve bunu kacinilmaz olarak yasayacaktir.

2014 senesinde akil, mantik, iletesim caginda 45 sene öncesinin anlayisini zihniyetini tasiyan bir insani dahi cumhurbaskani adayi olarak gösteremiyen bir ülke her türlü felaketi fazlasiyla hak etmis demektir.

Cumhurbaskani kim mi olacak?

Tabi ki otopark degnekcisi...

T.C. ne yakisani ve layik oldugu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

konustukca-gecmisi-ortaya-saciliyor-2607141200_m.jpg

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na yönelik eleştirilerini sürdürmeye devam ediyor. Aygün son olarak sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada İhsanoğlu'nun Gülen örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan polislere sahip çıkıp, Ergenekon ve Balyoz gibi davalar için ise 'hukuk beklenmeli' sözlerini de hatırlatarak "tüm çıkışları tarih ve bilim dışı ve yanlış olan Ekmeleddin İhsanoğlu siyasal İslamcı geçmişini ve kültürünü ne kadar inkâr etse de, her olayda işte böyle ortaya saçılıyor.." eleştirisinde bulundu.

Aygün şunları söyledi:

"Gözaltına alınan F Tipi polislere dün net olarak sahip çıkan, bununla yetinmeyip sert şekilde gözaltıları kınayan, 'kumpas' olduğu Anayasa Mahkemesi kararıyla da kesinleşen Ergenekon, Balyoz ve bitişik komplo davalarına ise 'hukuku beklemeli' diye garip bir yorum yapan Ekmeleddin bey geçen hafta 'Muhsin Yazıcıoğlu gerçek bir kahramandır' demişti. Dünkü BirGün'de Gezi için 'şiddet eylemine dönüştü' diyen Ekmeleddin bey gece ise CNN'de Suriye Alevileri ile ilgili, 'Suriye'deki Alevi denen grup ile bizim ülkemiz arasında büyük fark var, Suriyedekiler Nusayri'dir' demiş. Yukarıda özetlediğim tüm çıkışları tarih ve bilim dışı ve yanlış olan Ekmeleddin İhsanoğlu siyasal İslamcı geçmişini ve kültürünü ne kadar inkâr etse de, her olayda işte böyle ortaya saçılıyor.."

Odatv.com

Link to post
Sitelerde Paylaş

Meymenetsizi izlemek iseyenler CIA örgütünün televizyonu Samanyolu tv'ye baksinlar, Tabi zaman, bugün ve taraf gazetesini de ihmal etmesinler.

Biraz önce yavsak düsünceli firildak "islamiyet, kuran, peygamber bizim her seyimiz, bla bla bla bla" diye konustu.

Yillardir islami kuran ayetlerini elestirip karsi duranlar CIA nin adayina ve örgütüne tam destek vermektedirler. CHP - MHP ihanetin bedelini cok agir ödeyecekler. Az kaldi hemde cok az....

Taslar iyice yerli yerine oturmaya kimlerin ihanet ve gaflet icinde olduklari iyice gözükmeye basladi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yazık size, gerçekten çok yazık!

Şu başlıkta karşımızda AKP'liler olmalıydı.

Ama onlara ihtiyaç hissettirmiyorsunuz.

Bir de sıkılmadan gafletten, ihanetten söz ediyorsunuz.

Anlayamadınız, anlayamayacaksınız:

Tayyip'in karşısında kim olsa, oyumuz ona olurdu. Çünkü memleket için ondan büyük bela yok.

Gül olsa, onu desteklerdik. Arınç olsa Arınç'ı. Hiçbiri Tayyip kadar zararlı olamaz.

Tayyip'ten farkı yokmuş. Olmasın, Tayyip'le birebir eşit de olsa, Tayyip seçilmesin diye oyumuz rakibine olacak.

Bizim tavrımız bu kadar net.

Ama siz "Tayyip olsun, en büyük bela başkan olsun" diyorsunuz ve ihanetin daniskasını yapıyorsunuz.

Tarih affetmez! Yazın kenara...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tayyip'in karşısında kim olsa, oyumuz ona olurdu.

Sakat mantık..

Tayyip'in karşısında A.Öcalan olsa ona da oy atar mıydın..

Atmam diyorsan kendinle çelişmiyor musun?

Atardım diyorsan,kim ihanet içinde olurdu,sen mi, oy atmayan biz mi?

Kısacası Tayyip'den kurtulalım diye,düşünce bazında Tayyip'le aynı olan birine oy atan bir dinsiz kendisiyle çelişir...

tarihinde strong tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bela olmali cumhurbaskani...CIA nin adayi degil. Bela olmali ki herkes horuldudagi uykusundan uyanip viyaklamaya baslasin.

CHP akilli uslu bir aday cikartmis olsa idi secimde 4 tane aday hatta daha fazla olacakti. Kafasiz beyinsizler.!

CHP aslinda 3 aday birden cikartmaliydi fakat onlarda bu islerden yani stratejilerden anlayacak beyin yok. Onun icin gidip CIA nin adayina dört elle sarildilar ve karsiliginda bazi vaatler aldilar. Dogru düzgün adaylarla ilk turda Tayyip'in secilme sansi hic yoktu. Gösterilen adaylarla birlikte ülkede yeni bir rüzgar estirilip insanlar motive edilmeliydi. 2. turda her yer dar olacakti Tayyip'e.

Ne yaptilar beyinsizler.? Ortada küskün, hayal kirikligina ugramis insanlar yarattilar. Ne rüzgar var ne de dogru dürüst bir aday.Yaptiklari hatayi gördüler ve su anda pismanlari oynamaktalar. Cünkü CIA odakli CHP - MHP adayi kukumav kusu gibi yalnizlari oynuyor.

Disaridan mi kabak gibi gözüküyor yoksa icerdekiler mi kabagi göremiyorlar? :)

tarihinde cigi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sakat mantık..

Tayyip'in karşısında A.Öcalan olsa ona da oy atar mıydın..

Atmam diyorsan kendinle çelişmiyor musun?

Atardım diyorsan,kim ihanet içinde olurdu,sen mi, oy atmayan biz mi?

Kısacası Tayyip'den kurtulalım diye,düşünce bazında Tayyip'le aynı olan birine oy atan bir dinsiz kendisiyle çelişir...

Sakat olan senin aklın, mantığın.

Herhalde olasılıklar dahilinde yazıyoruz.

Apo'nun öyle bir şansı var mı?

Bırak Apo'yu, Demirtaş'ın öyle bir şansı olacak mı?

Aklınca çürütmeye çalışacaksın ama yemezler.

Ayrıca senin gibiler, yarın kaybolur. Sonra farklı bir nickle ortaya çıkar yine başlar lagalugaya.

Benim sözüm sizin gibi ne idüğü belirsizlere değil, ne olduğunu bildiğimiz arkadaşlara.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sakat olan senin aklın, mantığın.

Herhalde olasılıklar dahilinde yazıyoruz.

Apo'nun öyle bir şansı var mı?

Bırak Apo'yu, Demirtaş'ın öyle bir şansı olacak mı?

Aklınca çürütmeye çalışacaksın ama yemezler.

Ayrıca senin gibiler, yarın kaybolur. Sonra farklı bir nickle ortaya çıkar yine başlar lagalugaya.

Benim sözüm sizin gibi ne idüğü belirsizlere değil, ne olduğunu bildiğimiz arkadaşlara.

Daha önceden sana saygım vardı,bu başlıktan sonra azaldı,şimdi sıfıra düştü..

Beni tanımadan ,hakkımda götünden sallıyorsun..

Tamam din konularında iyisin lafımız yok ama,siyasi konularda,daha önceden belirttiğim gibi bir boktan anlamıyorsun.Anlamadığın halde ,karşıt fikirde olanlara da hakaret ediyorsun. Çocukluğumdan itibaren eski bir milletvekilinin oğlu ve siyasetin içinde olan biri olarak siyasi konularda seni 10la çarpar 50 ye bölerim.

Kısacası,ne idüğü belirsiz gibi laflar sana yakışmıyor demiyorum,son yazılarından sonra yakışıyor sana..

Ayrıca,benim bir yere kaybolduğum yok,senenin 365 günü forumdayım,kimin kaybolduğu belli..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tartismayi kisisellestirmeden düsüncelerimizi carpistiriyoruz. Bazen kantarin ayari kacsada buna dikkat etmeliyiz sonucta farkli bakis acilari ile ülkenin aydinligini savunmaktayiz.

CHP nin bu kadar cahilce tuzaga düsmesi ve kendi eliyle sonunu hazirlamasi olacak sey degil. Bu kadar basiretsizlik olamaz.!

3 veya 2 adayla halkin nabzina göre ilerisi düsünelerek islenilecek konular bulunmali Tayyip ve takimini kudurtmali hatalar yapmalarina neden olmaliydilar. Bunu yapamadiklari gibi sacma sapan bir adayla secime yenik baslangic yapildi. Resmen dalga geciyorlar Tayyip ve AKP nin danismanlari...

CHP mim kafasizligini strateji üretememeyi hasarsiz atlatmasi mümkün degil. Sanki MHP de bu duruma kis kis gülüyorlar gibi bir durum sezinleniyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Daha önceden sana saygım vardı,bu başlıktan sonra azaldı,şimdi sıfıra düştü..

Beni tanımadan ,hakkımda götünden sallıyorsun..

Tamam din konularında iyisin lafımız yok ama,siyasi konularda,daha önceden belirttiğim gibi bir boktan anlamıyorsun.Anlamadığın halde ,karşıt fikirde olanlara da hakaret ediyorsun. Çocukluğumdan itibaren eski bir milletvekilinin oğlu ve siyasetin içinde olan biri olarak siyasi konularda seni 10la çarpar 50 ye bölerim.

Kısacası,ne idüğü belirsiz gibi laflar sana yakışmıyor demiyorum,son yazılarından sonra yakışıyor sana..

Ayrıca,benim bir yere kaybolduğum yok,senenin 365 günü forumdayım,kimin kaybolduğu belli..

Senin saygın eksik olsun! Daha ilk mesajında gördük saldırganca saygını.

Hakettiğin için karşılığını alıyorsun.

İster milletvekili oğlu ol, ister başbakan torunu. Kapasiten neyse o'sundur.

Öyle çarpmakla, bölmekle, lagaluga yapmakla olmaz bu işler.

Siyasetin s'sinden anlasan zaten böyle atıp tutmazdın.

Çamur atmayı siyaset sanıyorsan, doğru o boku iyi biliyor, iyi yiyorsunuz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...