Jump to content

RTE asla Cumhurbaşkanı Olamamalı!


Recommended Posts

O reklam afişleri, o gayret, o çalışma benim onurumdur.

Dolaylı olarak da olsa Tayyip için çalışmak da sizin onursuzluğunuz.

Amacınıza erdiniz. sevinmek hakkınız, kazandırdınız kutlarım.

Tepe tepe kullanın.

Kimin haklı olduğunu ise zaman gösterecektir.

Burada çocuk gibi "Tayyip mi kazanacak, Ekmel mi?" rekabeti yapmadık, böyle düşünmek olaya nasıl basit baktığını gösteriyor.

"Boykot Tayyip'e kazandırır" dedik ve doğru çıktı. Siz ise "Kazansın, daha iyi olur" kafasındaydınız. Göreceğiz nasıl olacağını...

Sevgili Pante senin nevrin dönmüs sana gercekten bir seyler olmus.

1-Secimlerde yapilan tercihlerin onurla bir alakasi yoktur.

2-CHP aday sunamadi Amerika'ya domaldi cok yakinda domalmasinin cezasini catir catir cekecek.

3-Benim parti tutmadigimi hic bir zaman oy kullanmadigimi ve Hollanda'daa yasadigimi bildigin halde nasil olurda otopark degnekcisinin cumhur baskani olabilmesi icin gayret gösterebilirim? Olacak sey degil/

4-Ben olaylari gözlemleyip ona göre yorumlayip tasarimlarda bulunmaktayim. Tayyip'in ilk turda isi bitiremiyecegini anlayamamak saftirikliktir.

5-Ekmel efendiyi aday olarak icine sindiremedigin halde kendini sahte bir rüzgara kaptirdin aklin basindan gitti ihtiyarladin mi nedir? :)

6-Yillarca AKP ye Tayyip'e yalakalik yapan yavsak düsünceli aydin bozmalari simdi kara kara düsünmeye basladilar ama artik cok gec.

7-Padisah geldi kilicini kusandi bundan sonra yapacaklari ile gene kimse sesini cikartmazsa hayirli ugurlu olsun demekten baska bir sey yok fakat gemini aziya alan bir padisah gelecek icin güzel bir firsattir.

8-CIA hem cemaat hemde cumhur baskanligi seciminde kicina okkali bir tekme yedi ama mutlaka karsilik vereceklerdir.Tayyip dinlemelerle basbakanligi kaybetse idi Amerika'da ki emperyalist usagi Türkiye'ye halife gibi geri dönecekti.(Yolsuzluklari onaylamiyorm haa ihtiyarladin ya yanlis anlarsin filan :) )

9-Kilic kusanmis padisahinizin kiymetini bilin Türkiye icin ileride cok güzel günlerin gelmesine firsat olacak.

10-Gördügün gibi olaylari yorumlamaktan baska bir sey yapmiyorum. Serde biraz da istihbaratcilik olunca pek zor olmuyor. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 328
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Onurlu insanlar konusmaya basladilar.

Tarhan’dan sert açıklamalar.Emine Ülker Tarhan ve Süheyl Batum açıklama yaptı.

CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan TBMM’de düzenlediği basın toplantısında cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.

Tarhan, “İlk turda rakibin kazanma ihtimali yok edilecekti. İkinci tura taşıyabileceğimiz bir seçimi biz ilk turda kaybettik. Dünyada herhangi bir siyasal parti yoktur ki daha seçime girmeden kendi değer ve önermelerinden vazgeçsin ve havlu atsın. Artı bir oy için ilkelerinden ödün verip milyonlarcasını kaybetsin” dedi.

GENEL BAŞKAN MAKAMDAN ÇEKİLMELİ

‘Bu muhalefet anlayışında artık sona gelinmiştir. CHP başkası gibi olmaya çalıştı ve kaybetti. Artık ya kendini kandırmaya devam edecek ya da yeni bir yol çizecektir. Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibi, seçmeni suçlamaktan vazgeçip makamdan çekilme ve kurultaya gitme olgunluğunu göstermelidir’

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/tarhandan-flas-basin-toplantisi-575788/

****

Haber asip linklerini verme sirasi bana gecti.Her beyin gecmiste ve günümüzde ki olaylari özümleyip ileride neler olacagini düsünemez. Bu basligi cok seviyorum. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne oldu Ekmelciler?

Ekmek için diye feryat ettiniz ama millet aç değilmiş :tongue:

Konya'nın %75'i Tayyip dedi..Daha ne desinler?

BU Tayyip veya Akp mevzularını bu ülkede çok az bir azınlık anlıyor..Gerisi gerçekten anlamıyor bu konuyu..Tayyip'i,başka bir Tayyip'le yıkmaya kalktılar ve boylarının ölçüsünü aldılar..

Tayyip o koltuğu hak ediyor..Otursun babacığım,hepinizi öpsün sonra..Paraları da iyice sıfırlasın..Yakışır Tayyip'e..

Link to post
Sitelerde Paylaş

mhp seçmeni akp ye oy verir yine chp ye oy vermez çünkü mhplilerde dindardır. chp bunu bilincinde olarak dindar birini aday gösterdi.

Ekmeleddin siyasi açıdan bakıldığında mantıklı hamleydi. %38 chpnin desteklediği bir adayın alması başarıdır. Chp parti olarak hiç bir zaman bu oy rakamanına ulaşamaz.

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne oldu Ekmelciler?

Ekmek için diye feryat ettiniz ama millet aç değilmiş :tongue:

Konya'nın %75'i Tayyip dedi..Daha ne desinler?

BU Tayyip veya Akp mevzularını bu ülkede çok az bir azınlık anlıyor..Gerisi gerçekten anlamıyor bu konuyu..Tayyip'i,başka bir Tayyip'le yıkmaya kalktılar ve boylarının ölçüsünü aldılar..

Tayyip o koltuğu hak ediyor..Otursun babacığım,hepinizi öpsün sonra..Paraları da iyice sıfırlasın..Yakışır Tayyip'e..

Ateistin de yobazı oluyormuş demek ki. :(

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ateistin de yobazı oluyormuş demek ki. :(

Yobazım tabi..Müslüman iken de yobazdım.. :)

Kabe'nin yıkılmasını savunan bir ateistim..Bu yobazlıksa,evet yobazım..

Tayyip'e yıllar önce askerin darbe yapmasını savunan birisiyim..Bu faşistlikse,evet faşistim..

Hiç bir zaman ılımlı olamadım ben..Bir şeyi savunacaksan,adam gibi savunacaksın..

Atatürk'ün partisini destekleyeceksen,Atatürk düşmanı Ekmel'e oy vermeyeceksin..Ben böyle birisi olamam..Türkiye'de birkaç milyon kişi tıpkı benim gibi düşündü ve gitmedi sandığa..

Türkiye'de çok önemli bir sorun bu..Hemen herkes yalpak..Böyle bir ülkede birkaç milyon dik duran insan kalmış..Eğer bu insanlar örgütlenemezse,Türkiye yok olacaktır..Bu kesin artık..

Bugün ağzına s...ın adamın,yarın eli öpülmez ama bu ülkenin %90'ı yapıyor bunu..Tayyip'e kızıp,Atatürk'e düşman olan birine oy verdi Chp ve Mhp'liler..!

Tayyip'e kızdığımız zaman,Tayyip'in şahsına kızmıyoruz..Bunu bir türlü idrak edemedi beyinsizler..Biz Tayyip'in temsil ettiği zihniyete,irticaya,şeriate,ılımlı müslümanlığa,emperyalistlerle işbirliği yapılmasına,karanlığa,cehalete,sanat düşmanlığına ..vb kızıyoruz..Bunun farkında olan birisi,başka bir Tayyip'e(Ekmel) oy verebilir mi?!

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

CHP'li Muharrem İnce, sosyal paylaşım sitesinden partisini sert bir dille eleştirdi.

“Ortada büyük bir hezimet var”

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Twitter’dan partisini eleştirdi. “Ortada büyük bir hezimet var” yazan İnce, şunları paylaştı.

1- Ortada büyük bir hezimet var, hala susmak ve başarılıyız demek yakışmıyor. Bu durumu kabullenemeyiz, geçiştiremeyiz.

2-Yurttaşlarımızın umutsuzluğa sürüklenmesini ve partimin eriyip gitmesini seyretmeyeceğim.

3- Bu kötü sonucu öngördüm, uyardım ama partime zarar vermemek için sustum ve seçimi kazanmak için çalıştım.

4- Atatürk’ü terk eden, emeği önemsemeyen, kuruluş felsefesinden uzaklaşan, solu yok sayıp çareyi sağda arayanlar CHP’de başarılı olamaz.

5- Şimdi hezimete kılıf bulma zamanı değil, çare olma zamanıdır.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/ortada-buyuk-bir-hezimet-var-575516/

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kazanlar kaynamaya icine atilacak kisiler aranmaya baslandi. :)

Catinin kiremitleri teker teker 14 partinin üzerlerine dökülmekte...

Secmenini hafife alan onlarla adeta dalga gecip kafa yapan CHP + MHP tescilli hirsiz bir basbakanin cumhurbaskani olabilmesine engel olamadilar.Adam mali amudu ile götürürken tipitos kafayi islama takip "kul hakki yenmez, harama el uzatilmaz" sayiklamalari ile saskin ördek gibi cati örmeye calisirken AKP bunlarin yuvalarini yapti.

Paralari mogol oglu ile sifirlayabilen Tayyip bu ülkeyi tamamen sifirlar.

Haydi simdi eller havaya. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nihat Genç'e bayılırım..Geçen gün yine çoştu Ulusal kanalda..Yok muydu arkadaş Erzurum'lu biri,yok muydu Edirne'li biri,yok muydu bu toprakların tozunu yutmuş biri diye haykırıyordu..Ne adam ama..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kemal Kılıçdaroğlu kendisi adına tatsız biten seçimin ardından:

- Bugün seçim olsa yine Sayın İhsanoğlu’nu aday gösterirdim.

- Tatilciler, boykotçular olmasaydı Erdoğan yüzde 51 oy oranını bulamayacaktı...

- Erdoğan’ı yüzde 55-57 gösteren o araştırmalar, yurttaşlarımızın sandığa gitmesini engelledi.

http://www.gazetevatan.com/chp-de-buyuk-suphe--667357-gundem/

*****

Tayyip padisahsa Kilicdaroglu'da kazan kaldiran sehzadedir... Adamin zihniyetinden ilkellik yobazlik akmakta. Böyle bir zihniyete sahip kisi demokrasiden bir haberdir. Zürafayi aday gösterse sorgusuz sualsiz herkesin oy vermesini mecbur tutan zihniyet. Bunlara Türkiye'de sosyal demokrat diyorlarmis.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...

Zamani gelmeye basladi hele bi güncelliyelim...

Her hangi bir konu hakkinda ne yazdiklarimi ne düsüncelerimi nede söylenilenleri unuturum...

...balik hafizali degilim ve hic olmadim.

Önce Hüsmen Aga'yi pardon neydi yahu cumbullunun ismi?

Haaa ismi ekmekci emmiydi tamam bulduk.

Ekmekci emminin reisi cumbullu olmasi icin yana döne tek tek basarak göbek attiraraktan zil calanlarin düsüncelerini ögrenelim...

Sonra kocum tayyibe geceriz.

Durmadan rüzgara karsi iseyen ama bir türlü akillanimayan Anadolu'lularin zamani bitirmekte olduklarini bilmemeleri de gercekten cok ilginc...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 10 months later...

Tekrar güncelleyelim...

Sistemi cöken ülkenin siyasi partileri bürokratlari aydinlari ve ülkesini seven insanlar bu firsati degerlendirmelidirier. 

R.T.E. insanlari birbirlerine kutuplastirdi cikari ugruna her seyi yapti ve felaketler zincirilerinin yasanmasina neden oldu. Hic birisi unutulmaz fakat 15 Temmuz darbe girisimi ile Türkiye keskin bir yol ayrimina gelmis bulunuyor. 

Muhalefet ve aydinlar ülkenin aydinlik gelecegi icin laiklik hukuk bilimsel egitim ve esit haklar özgürlükler konularinda hep birlikte AKP ye dayatmaci olurlarsa ele gecen firsat degerlendirilmis olur diye düsünüyorum.

Su anda R.T.E nin itiraz edebilecek pozisyonu yok. ABD nin ve AB ülkelerinin maskeleri feto cemaati ile yerlerde sürünmektedir dolayisi ile güvenebilcegi pek bir sey kalmadi.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

RTE kurnaz bir adam ve Türkiye nufusunun %60'ı da kendini kurnaz sanan insanlardan oluşuyor. Böyle olunca kendi gibi insanların tercihlerinden oy topluyor. Kılıçdaroğlu gibi dürüst veya kurnazlık yapmayı beceremeyen insanlar nufusumuz içerisinde azlar. Veya Bahçeli gibi, dediklerinde ve yaptıklarında hiçbir hedefe varmayan... Muhalefetteki 3 parti becerip de 1 ortak aday çıkaramamışlardı. En büyük sebebi mhp - hdp uyuşmazlığıydı ama tek sebep bu değildi tabiki.

 130 yaşında oy kullanmaya gitmek (1 kasım 2015 seçimi)

Türkiye'de seçmenler arasında halen okuma yazma bilmeyen ve ülke'nin anayasal dilini konuşamayan insanlar varken ve ülke gündemini yandaş TV'lerden izleyenler varken RTE her seçimi en az %55 çoğunlukla kazanacaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...