Jump to content

RTE asla Cumhurbaşkanı Olamamalı!


Recommended Posts

RTE onursuz bir insandır.

RTE bir şeyi seviyorsa işine geldiği içindir.(şuan ki atatürk sevgisi gibi).

Bu onursuz adam Tüm ülkemize sızan adamla el şıkışmadı mı.

Bu onursuz adam Yıllardır askerlerimizi öldüren lanet PKK nin ele başi bebek katili insanla el sıkışmadımı.

Bunları ne çabuk unuttunuz.

Bu varlıktan ne adam olur ne de insan.15 yıldır yaptıği tek şey hak yemektir.

tarihinde UzayFina tarafından düzenlendi
İmla hatası
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 months later...
  • İleti 328
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

On 03.08.2014 at 22:27, strong yazdı:

Kimse kusura bakmasın,ölümü gösterip sıtmaya razı olun diyenlere boyun eğmem...

RTE ne kadar şeriatçıysa Ekmeleddin de o kadar şeriatçıdır..

Bir kişi yurt dışında yaşadığı için olaylara duygusal bakabilir,bazı şeyleri mantığıyla değerlendiremez..

56 senedir Tr de yaşamaktayım ve olayların içindeyim..

Bakın ne diyor Ekmeleddin

Gelmiş hala Ekmeledin'den hayır bekliyorsunuz..

Demokrasiye gelince TR de demokrasinin belki de sadece d harfi vardır..

Gerçek demokrasi de,Cigi nin dediği gibi adayları bile halk belirler,

CB adaylığı için 20 milletvekilinin imzasını şart koy,sonra da de ki CB halk seçiyor..

Kısacası iki dangalağın aralarında anlaşıp bir aday çıkartması ve bu adayı seçmenine dayatmasının demokratlıkla da demokrasi ile de alakası yoktur..

Buna demokrasi diyen varsa da ,sokayım böyle demokrasiye..

Süper, olay budur.  İleri görüşlü biriymişsiniz. Çizgisinden sapmama durumu yani. 

Çoğu kişi bu konudaki yorumlarda fena saçmalamış. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Kuvayi Milliye

Vahdettin'in şeyhülislamı'ydı Mustafa Sabri… Sevr'in imzalanması için özel çaba harcadı. Sarıklı İngiliz finosuydu, İngiliz Muhipleri Cemiyeti'nin kurucularındandı. Anadolu'daki direnişi kırmak için İngilizler tarafından icat edilen İslam Teali Cemiyeti'nin kurucularındandı. Mustafa Kemal'in idam fermanını bizzat kaleme aldı, fetva verdi, “Mustafa Kemal'in öldürülmesi caizdir, hatta her müslümanın dini vazifesidir” dedi. Böylesine süzme şerefsizdi yani… Kuvayi Milliye'den nefret ediyordu, “kudurmuş haydutlar, hainler, caniler” diyordu. “Eyy Allah'tan korkmayan, eyy peygamberden haya etmeyen mahluklar” diyordu. “Mustafa Kemal ve Ankara Hükümeti kahpedir” diyordu. “Bunların dinsizlik derecesi tasavvur edilemez, cenabı hakkın gazabı ve laneti bunların üzerine olsun” diyordu. Milli mücadelenin moralini bozmak için elinden geleni yapıyordu, “İngilizlerin, Fransızların ve sair devletlerin, iki paralık Mustafa Kemal kuvvetinin baskısına boyun eğerek İstanbul'dan çekip gitmelerini, ancak Kemalist Türk aklı kabul edebilir” diyordu. “Yunanlılara fazla zayiat verdirmek bizim için hayırlı ve menfaatli olamaz, İngilizleri kızdırırız, İngiliz gibi muazzam devlete karşı katiyen kazanma ihtimali yoktur” diyordu. “Yunan ordusu halifenin ordusudur, asıl kafası koparılacak mahlukat Ankara'dadır” diyordu. “Eyy askerler, Mustafa Kemal'in gayrimeşru emirlerine uyduğunuz yeter, bunların vücudlarını külliyen dünyadan kaldırmak beşeriyet için, müslümanlık için farz olmuştur, sizin bu hainlere itaatiniz mescitlerimizi mabetlerimizi harap eyleyecek, bu zalimlere, bu katil canavarlara alet olduğunuz yeter, padişahımız halifemiz efendimiz hazretlerinin merhamet kucağı size açılmıştır, Allahını peygamberini seven bu tarafa gelsin” diyordu. Kuvayi Milliye'nin yanında saf tutan Denizli, Isparta, Uşak, Antalya, Sinop müftülerini görevden azletti, Ankara müftüsü Börekçizade Rıfat için idam fermanı çıkarttı. İzmir'deki Yunan Yüksek Komiserliği'ne teklifte bulundu, “Mustafa Kemal'in pençesinden kurtulmak için Batı Anadolu'da sizin kontrolünüzde özerk hükümet kuralım” dedi, Atina'ya iletildi, Yunan başbakanı Gunaris teklifi inceledi, “kendi milletini satan hainlere ihtiyacımız yok” dedi, reddetti. Bu haysiyetsiz yobaz… Milli mücadele kazanılınca, padişahı efendisi Vahdettin gibi, İngiliz gemisiyle kaçtı, Yunanistan'a sığındı, Yarın adıyla gazete çıkardı. O gazeteye 1927 senesinde “Allah'ın huzurunda Türklükten istifa ediyorum, tövbe yarabbi tövbe Türklüğüme, beni Türk milletinden addetme” diye makale yazdı. “Elimden gelse bütün Türkleri Arap yaparım, bunların vaktiyle Araplaşmadığına eseflenirim” diye yazdı. Hilafetin yeniden kurulması için dönemin Papa'sına mektup gönderdi, İslamiyet adına Vatikan'dan yardım istedi. Yunanistan'dan Suudi Arabistan'a geçti, en son Mısır'a yerleşti, El Ezher Üniversitesi'nde ders verdi, Kahire'de öldü, Gafir mezarlığına gömüldü.

*

Mehmet İhsan efendi, bu haysiyetsiz Mustafa Sabri'nin en birinci öğrencisiydi. Atatürk Cumhuriyeti'ne katlanamadı, Cumhuriyet ilan edilir edilmez tası tarağı topladı, henüz 22 yaşındayken, Mustafa Sabri'nin yanına Mısır'a gitti. Birbirlerini öylesine seviyorlardı ki, Mehmet İhsan efendi öldüğünde, Mustafa Sabri'nin yanına gömüldü.

*

Kemal kılıçdaroğlu efendi, bu Mehmet İhsan efendinin oğlunu Atatürk Cumhuriyeti'ne cumhurbaşkanı adayı yaptı!

*

Atatürkçüler şoke oldu. Memlekette adam kalmamış gibi, tee Mısır'dan getirilmişti. Herkes google'a koştu, “kim bu ekmeleddin?” diye aradı. Vatandaşların yüzde 78'i adını bile duymamıştı. Yukarıda özetlediğim zihniyetle, Arap kültürüyle yetişmişti. Kahire'de doğmuş, Türkiye'ye hayatında ilk defa 27 yaşında gelmişti, 27 yaşına kadar memlekete adım bile atmamıştı. Akp'nin ve özellikle Abdullah Gül'ün desteğiyle İslam İşbirliği Teşkilatı genel sekreteri olmuştu. İslam Ordusu kurulmasını önerdi, ki, bu İslam Ordusu aslında ABD'nin projesiydi. Açık açık “CHP'li değilim” diyordu. Demokrat Parti geleneğinden geldiğini söylüyor, Turgut Özal hayranı olduğunu söylüyor, güya rakip olduğu Tayyip Erdoğan için “aile dostum” diyordu. Seçim bildirgesini okumaya Fatiha suresiyle başladı, Menderes'in mezarının başında konuşma yaparken ağladı. Yurt gezilerinde en önce türbelere gitti, vatandaşları “ehlen ve sehlen” diye Arapça selamladı. Ekmeleddin ihsanoğlu efendinin cumhurbaşkanı adaylığını, kemal kılıçdaroğlu efendi ve devlet bahçeli efendiden başka, sadece fethullah gülen destekliyordu, pensilvanya'daki vaazında “her halimizde, her tavrımızda iman-ı ekmel, İslam-ı ekmel, ihsan-ı ekmel, ihlas-ı ekmel, rıza-yı ekmel, yakin-i ekmel demeliyiz, hayatımızı bu atkılar arasında dantela gibi işlemeliyiz, sürçsek bile, kalktığımızda el ihsan demeliyiz” diyordu. Ekmeleddin efendinin adaylığına itiraz etmek adeta suç haline getirilmişti, itiraz edenler “CHP düşmanı, Atatürk düşmanı, AKP yandaşı” ilan ediliyordu. Kemal kılıçdaroğlu efendi “tıpış tıpış oy vereceksiniz” diyordu. Netice kaçınılmazdı… Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı seçildi. CHP seçmeni saçını başını yolarken, ekmeleddin efendi gevrek gevrek gülümseyerek “çok mutluyum” dedi. Kemal kılıçdaroğlu efendi de “siyaset dünyamız çok önemli bir aktör kazandı, bugün seçim olsa yine sayın ihsanoğlu'nu aday gösterirdim” dedi.

*

Chp'nin cumhurbaşkanı adayı olan ekmeleddin efendi, Chp'den milletvekili olmayı kabul etmedi, gitti Mhp'den milletvekili oldu.

*

Mhp'deki tüm muhalifleri fetocu olmakla suçlayan devlet bahçeli efendi, fetonun bizzat dualar ettiği ekmeleddin efendiyi hem cumhurbaşkanı çatı adayı yaptı, hem milletvekili yaptı, hem TBMM başkan adayı yaptı.

*

Ve şimdi, bu ekmeleddin efendi, Türkiye Cumhuriyeti'nin rejimini değiştirecek olan yeni anayasaya, halkın egemenliğini saraya veren yeni anasayasa “evet” oyu verdi. Henüz aksini açıklamadığına göre… Kemal kılıçdaroğlu efendinin halka dayattığı cumhurbaşkanı adayı, gitti, Tayyip Erdoğan'ın başkanlığı lehine oy kullandı!

*

Bitmedi…

*

Dün anlatmıştım, başbakan binali efendi, muhalefet kulisine geldi, yılışık yılışık sırıtan Chp'lilerle çay içti, kemal kılıçdaroğlu efendiyle Kars kazı muhabbeti yaptı, hep birlikte Kars kazı yeme konusunda anlaştılar.

*

Meclis kulisindeki bu görüşmede Chp ve Akp kurmaylarından başka biri daha vardı. Ekmeleddin ihsanoğlu efendi de oradaydı!

*

TBMM'de rejim değiştirilirken… Bir avuç namuslu CHP milletvekili canhıraş şekilde direnirken… CHP'li kadın milletvekili AKP milletvekilleri tarafından tartaklanırken… Atatürkçü yurttaşlar bu vahim hadiseleri Halk tv ekranından seyredip, kahrolurken… Ekmeleddin efendi, binali efendiye ne dedi biliyor musunuz?

*

“Osmanlı hanedanı mensuplarına maaş bağlanması, hanedanın çocuklarına yurt ve burs imkanı sağlanması için bir yasa teklifi sunmuştum, bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum” dedi!

*

Evet, yanlış okumadınız…

*

Atatürk Cumhuriyeti'nin adeta kapısına kilit vurulurken… Atatürkçü seçmene zorla dayatılan cumhurbaşkanı adayı ekmeleddin efendi, Osmanlı'ya maaş bağlanması için kulis yapmakla meşguldü.

*

Üzülüyorsunuz, daha çok üzülün diye yazmıyorum bu satırları…

*

Bile bile, göz göre göre, yurtsever duygularınızı istismar edip, aslanlar gibi direniyorlar, bravo chp yönetimine, kılıçdaroğlunun Atatürk'lü klibine bayıldım, elli kere tıkladım filan diyebilirdim. Kişisel olarak bana çok faydası olur ama, memlekete yazık olur.

*

Yarınların aydınlık olmasını istiyorsak, bu karanlık günlere nasıl sürüklendiğimizi asla unutmayalım diye yazıyorum… Mücadele ediyormuş gibi görünürken, aslında kimlerin Kuvayi Milliye maskesinin altına gizlendiğini görelim diye yazıyorum

 

Yılmaz Özdil

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 hours ago, poiuz said:

Mehmet İhsan efendi, bu haysiyetsiz Mustafa Sabri'nin en birinci öğrencisiydi. Atatürk Cumhuriyeti'ne katlanamadı, Cumhuriyet ilan edilir edilmez tası tarağı topladı, henüz 22 yaşındayken, Mustafa Sabri'nin yanına Mısır'a gitti. Birbirlerini öylesine seviyorlardı ki, Mehmet İhsan efendi öldüğünde, Mustafa Sabri'nin yanına gömüldü. Kemal kılıçdaroğlu, bu Mehmet İhsan efendinin oğlunu Atatürk Cumhuriyeti'ne cumhurbaşkanı adayı yaptı 

İhsanoğlu'nun adylığına hepimiz karşıydık ama kendi adaylıklarını koyamadılar Kılıçdaroğlu ve Bahçeli. HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, TC'nin selameti için İhsanoğlu'nun adaylığı yanında daha yeğ bir adaydı. Şu da varki Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP ve MHP'nin yanlışlarda anlaşabildiğini ama doğrularda biraraya gelerek anlaşamadıklarını göstermesi bakımından da bir veri oluşturdu 2014 CB seçimi sürecinde.

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

2014 cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu, islama uzak olmadıklarının mesajını seçmenlere vermeye çalıştı ama seçmen Kılıçdaroğlu'nun elinden o yemi yemedi ve yemiyor. İslam yemini sadece RTE seçmenlerin önüne atarsa yiyor. Aynı hatayı Deniz baykal da yapmıştı. Az kalsın çarşaflı bir kadınla evleniyordu seçmenleri islamla barışık bir chp olduğuna inadırmak için ama o zamanda yine seçmen o yemi yemedi. Türkiye seçmeni islam yemini sadece RTE den yemlenirse yiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 13.1.2017 at 06:49, Engse Hohol said:

İhsanoğlu'nun adylığına hepimiz karşıydık ama kendi adaylıklarını koyamadılar Kılıçdaroğlu ve Bahçeli. HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, TC'nin selameti için İhsanoğlu'nun adaylığı yanında daha yeğ bir adaydı. Şu da varki Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP ve MHP'nin yanlışlarda anlaşabildiğini ama doğrularda biraraya gelerek anlaşamadıklarını göstermesi bakımından da bir veri oluşturdu 2014 CB seçimi sürecinde.

Sayfalara şöyle bir göz attım, yazıların çoğu doğru.

 

Planları tutmazsa liderlerin istifa etmeleri gerektiğini yazmışım.

Etmediler...

Biri, Türkiye Cumhuriyetinin uçurumdan atılmasına yardımcı oluyor..

Diğerinin siyasi kapsitesi yeterli değil ama şimdi gönderilmesi  çok büyük bir siyasi risk olur... Ya herşeyi doğru yapıp kazanabilirsin, ya da herşeyi kaybedersin. 

 

Çok kötü durumdayız.

İçim sıkılıyor :(

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 months later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...