Jump to content

Hz Muhammed otuz erkek gücündeydi


Recommended Posts

Bu bana verilen bir imtihandır.Allah-u teala,beni sınamak,ona bağlılığımı görmek için bana bu belayı vermiştir.Eşcinseller lanetlenmiş vs. değildir İslamda.Ama lut kavmi ise,eşcinsel olup,Allah'a karşı gelen gruptur.Ben Allah'a karşı gelmiyorum,eşcinsel ilişkiye girmiyorum.Gerçi hiçbir türlü ilişkiye girmedim henüz.Evlenmeden de girmeyi düşünmüyorum.Heteroseksüel olmak için dua ediyorum,elimden geleni yapıyorum.

Ayrıca diğer dediklerime de bir baksanız diyorum..?

Müslümanlara bakmayıp islama baksanız?

İleti arşivim açıktır. Müslümanlara bakıp islamı yargıladığım hiç olmadı, ama islam yüzünden kafayı sıyırmış müslümanlarla dalga geçmek için açtığım başlıklar ve gönderdiğim iletiler oldu. Buyrun, çokça uzun olmayan arşivimde bir gezinti iyi gelecektir.

Diğer söyledikleriniz, sanıyorum ki özetle: o zamanlar toplum sapkındı ve kadınlara, çocuklara kötü davranıyorlardı.

Toplum elbette sapkındır. Arap toplumunun öncesi rezil bir kabilecilik ve kölecilik sistemi üzerine kuruludur. Çöl gibi zorlu koşullarda yaşayan insan topluluklarında kabilecilik ve bunun sonucu olarak kölecilik, ganimetçilik son derece yaygındır. Afrika kabilelerinde ve topluluklarında da bunu görebilirsiniz. Canetti'nin kitle ve iktidar isimli eserini okumak faydalı olacaktır.

Muhammed, kendi kişilik bozukluklarından kaynaklanan nedenler ile insanları etrafına toplayabilmek için var olan tanrılardan en büyüğüne el koymuş ve bunu zamanla siyaseti gereğince değiştirmiştir. Fakat nihayet, ortada bir tanrı olmadığı için, Muhammed'in emirleri ve yöntemleri de ancak o toplumda yetişen bir ruh hastasına uygun olarak şekillenmiştir.

İçinde yaşadığı toplum kölecidir. Muhammed de kölecidir.

İçinde yaşadığı toplum talancıdır. Muhammed de talancıdır.

İçinde yaşadığı toplum yalancıdır. Muhammed de yalancıdır.

vb.

Bakın: kadınlara ve çocuklara kötü davranmak ifadesi, sizin günümüzde edindiğiniz terbiye ve dünya görüşüne göre yaptığınız değerlendirmedir. Nisa:3, Talak:4 gibi ayetler müslümanların çocuklara nasıl davranıldığını gayet güzel anlatır. Ya da

Nisa: 24

Kocalı kadınlarla evlenmek de haram; ancak sahibi olduğunuz cariyeler müstesna. Allah'ın yazısı bu, emri bunlar size ve bunlardan başkalarını, evlenmeniz ve zinâda bulunmamanız için arayıp istemeniz helâl edilmiştir size. Kadınlardan biriyle evlenerek faydalandığınız takdîrde mehirlerini kararlaştırıldığı veçhile verin. Miktarını tâyin ettikten sonra gönül hoşluğuyla herhangi bir hususta uyuşursanız suç yok size. Şüphe yok ki Allah her şeyi bilir, hüküm ve hikmet sahibidir.

Mearic 29-30

Ve öyle kişilerdir onlar ki ırzlarını korurlar.Ancak eşleri ve temellük ettikleri müstesnâ ve artık bu hususta da kınanmazlar onlar.

temellük ettikleri : mülk sahibi oldukları, yani cariyeler

Muhammed ile islam öncesi toplumlarda kadınlara davranış açısından tek fark, Muhammed'in kadınları hayvan yerine koymasıdır -ki bu büyük ihtimalle annesinin onu bir başına koyup gitmesi (kadın ölmüş) ve Muhammed'in sığıntı olarak yetişmek zorunda kalması yüzünden, mahummed'de kadınlara karşı biriken bir nefretin dışa vurumudur- . Eyyam-ül arab konusunu araştırın. Bu konu hem arap toplumundaki kabileciliği, köleciliği, hem de kadınlara bakışı açıklar.

Muhammed arap toplumunun birbiri ile kavga etmesini, kendine biat etmeyenleri kılıçtan geçirerek engellemiş ve kalanlar ve ona uyanlar ile de arap yarımadasını kana boğmuş, kadın ve çocuklarını köle etmiş, ırzlarına geçtirmiştir. Bunlar da hem ayetler, hem hadisler ile sabittir.

tarihinde bir_akil_insan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 79
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Bunlar -zinanın haram olması dışında - tamamen sizin uydurmalarınızdır.

Seks köleliğinden kastınız birkaç kadın ile nikah kıyılması ise,zaten konuşulacak birşeyimiz kalmamıştır,zira bir tarafın istemediği ilişki de İslamda zina sayılmıştır.

Seks köleliği cariyeler konusudur. Birkaç kadınla nikah kıyılması ise yine seks içindir ama işin içinde kölelik yoktur.

Nisa:3 der ki, yetimler (9 yaşından ufak adet görmemiş kızlar) ile evlndiğinizde onlara haksızlık etmekten korkarsınız, 2şer 3er 4er kadınla evlenin, bunlara gücünüz yetmezse 1 kadınla evlenin, olmazsa cariyeleriniz ile yetinin.

Cariyeler ile yetinin kısmı, zaten işin seks ihtiyacını görmekle ilgili olduğunu anlatıyor. Yani yeni kadın istiyorsun ve en kolay yoldan erişimin altındaki velisi olduğun yetim ile evlenmek istiyorsun, fakat ona mehir yüzünden haksızlık edeceğinden korkuyorsan (bu kısmı anlatan hadisler mevcut), başka kadınlar al. Başka kadınlara parasal veya sosyal olarak güç yetiremezsen 1 tane al, olmazsa cariyelerinle ilişkiye girip ateşini söndürmeye devam et.

Bu ayette hem sübyancılık -ki aslında islam toplumunun normlarındandır- kölecilik, kadınların seks için kullanılması vb bulunmaktadır.

Savaşlarda ele geçirilen kadınlar,müslüman yapılmak şartı ile cariye olabilmektedir,evet.

Müslüman yapılmak şartı yoktur. Eğer cariye olmak için müslüman yapılmak şartı gerekseydi, Muhammed aşaıdaki sorgulamaya girişmezdi.

İMAN VE İSLAM HAKKINDA|İmanın Hakikati|ebu davudnesai|eş-Şerrid İbnu's-Süueyd es-Sakafi|"Ey Allah'ın Resulü", dedim, "annem bana, kendisi adına mü'mine bir cariye azad etmenü vasiyet etti. Benim yanımda, Sudanlı (nübi) siyah bir cariye var, onu azad edeyim mi?" Hz. Peygamber (sav): "Çağır, onu (göreyim)" dedi. Çağırdım ve geldi. Cariyeye sordu: "Rabbin kim?" Cariye: "Allah!" dedi, tekrar sordu: "Ben kimim?" Cariye: "Allah'ın elçisisin!" cevabını verince Hz. Peygamber (sav): "Bunu azad et, zira mü'minedir" buyurdu. |Ebu Davud, Eyman 19 (3283); Nesai, Vesaya 8, (6, 251)|20

Ama tutup ta müslüman bir kadını köle vs. yapmak,her türlü fuhşiyat İslamca yasaklanmıştır.

İDDET VE İSTİBRA BÖLÜMÜ|İstibra|müslimtirmiziebu davudnesai|Ebu Said|Resulullah (sav) Huneyn seferi sırasında Evtas'a bir ordu gönderdi. Ordu düşmanla karşılaştı ve çarpıştılar. Müslüman askerler onlara galebe çaldı, bir miktar kadını da esir etti. Resulullah (sav)'ın Ashabından bir kısımları, ele geçirilen cariyelere teması, müşrik kocaları sebebiyle sanki günah addettiler. Bunun üzerine aziz ve celil olan Allah şu ayeti inzal buyurdu. (Mealen): "Evli kadınlarla evlenmeniz de haram kılındı. Maliki bulunduğunuz cariyeler müstesna..." (Nisa 24) Yani "bunlar (esir aldıklarınız) iddetlerini doldurunca size helaldir." |Müslim, Rada' 33, (1456); Tirmizi, Nikah 36, (1132); Ebu Davud, Nikah 45, (2155, 2157); Nesai, Nikah 59, (6,110)|4198

NİKAH BÖLÜMÜ|Müebbed Haramlık|muvatta|Abdullah İbnu Dinar|Bir adam İbnu Ömer (ra)'e büyüğün emmesinden sormuştu. Şu cevabı verdi: "Bir adam Ömer (ra)'e gelip: "Benim, kendisine temasta bulunduğum bir cariyem vardı. Hanımım bunu önlemeye azmetti ve cariyeyi emzirdi ve bana da: "Sakın ha! Vallahi ben cariyeni emzirdim!" dedi. (Şimdi ne yapmalıyım?" diye) sordu. Babam Ömer ona şöyle cevap verdi: "Hanımım çatlat: Git cariyene temasta bulun. Çünkü (harama sebep olan) emme küçüklükte olan emmedir." |Muvatta, Rada 13, (2, 606)|5677

Tabii müslüman bir kadını köle yapmak yasaktır ifadeniz de yine Savaşlarda ele geçirilen kadınlar,müslüman yapılmak şartı ile cariye olabilmektedir,evet. ifadeniz ile çelişiyor. Çünkü müslümanı köle yapamıyorsanız, köle yaptıktan sonra islama geçen birini de tutmamanız gerekir. Ama gayet de mümin kölelerin varlığını biliriz ki bir tanesi yukardaki örnektir.

tarihinde bir_akil_insan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Nick-mesaj uyumsuzluğu.O kadar akilsin pekii neden adam gibi cevap yazmaktan aciz bir durumda gülüyorsun?Bir şey söyle.Sonra o at resimlerini koy ha?

Evet,nedeni şudur.

O dönemde inanmayan bazıları,kadınlara tacizde bulunmaktadır,köle yapmaktadır.Sadece bir erkeğin nikahının altına geçenler güvendeydi.Allah-u teala ise,Peygamberimiz nikahına olabildiğince fazla kadın geçirsin diye ona şevhet duygusunu fazla vermiştir.

Kölelik yasaklansaydı direkt olmazbmıydı?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kölelik yasaklansaydı direkt olmazbmıydı?

İnsanlar ömür boyu inandıkları, atalarının tanrılarını bırakıp yepyeni bir din olan islama geçmeye hazırdır, fakat her nasılsa köleliğin kaldırılmasına hazır değildir.

Allah'ın gücü ansızın bütün inançların yanlış olduğunu söylemeye ve tüm insanları kendisine inanmaya zorlamaya yeterken; büzüğü, üç tane arap'a köleliğin yanlış olduğunu söylemeye pek gevşek gelir.

tarihinde bir_akil_insan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben bu @iubar arkadaşa bir yanıt verecektim ama, yani arada bir doğru söylediği şeyler olsa da ordan başlasak, yok. Baştan aşağı bu kadar yanlış bilgiler, önyargılar, sabir fikirler, hiç bir şey bilmediği halde bilmemezlikle kendini değil başkalarını suçlamalar, inandığı din hakkında hiç bir bilgisi olmadığı halde bilseniz inanırdınız demeler... Yani Kenan Doğulu şarkısına dönmüş iş. Neresinden tutup düzeleyim ben olayı... Düzeltmek için tutacak bir küçük uç olacak da ordan çekip düzelteceksin.

Bilader biz kuranı o kadar iyi öğrendik ki artık neresinde ne yazıyor neredeyse ezberleyeceğiz. Buna rağmen öyle bir ayet görüyorum ki, meğer sandığımdan çok daha berbatmış. Ben bu ayetleri çok kötü, kabul edilemez diye bilirken daha derinlemesine inceleyince olabileceğin en kötüsü, ultra berbat olduklarını anlayabiliyorsun.

Ben önce kuranı tamamen okudum, sonra ateist oldum. Okurken müslüm olduğum için hep iyiye yormaya çalışarak okudum. Fakat çok berbat yani, iyiye yormanın bir yolu yok. Kendimi sıka sıka, öfkemi nefretimi patlatmamak için zor bitirdim. Bu kadar berbat olacağını hiç tahmin etmiyordum.

Bitirince derhal, hemen ateist oldum. Bu kitaba inanmak için insanlıktan çıkmak şarttı.

O yüzden senin bu çok çok basit ön yargılı ve bilgisiz gevelemelerin bana son derece komik geldi. İslam hakkında çok çok bilgisizsin ve islam dışı insanlar hakkında da inanılmayacak kadar ön yargılısın. Sana laf anlatmak için sabır taşı olmak lazım. Senin bu cahilce ön yargılarını değirmene atsan değirmen taşı çatlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ancak lütfen müslümanlara değil islama bakın.Ben de bir müslüman olarak eşcinselim,bununla savaşıyorum.Ben de günahkarım.

Eşcinsel olmanız ile ilgili en ufak bir problemim bulunmamakla beraber, müslüman olarak eşcinsel olmanız ağız dolusu kahkahayı hakediyor.

Lut kavmi masalı size birşey anlatmıyor mu?

İslama bakmaya devam edelim:

HUDUD BÖLÜMÜ|Livata Ve Hayvana Temasın Haddi|tirmiziebu davud|İbnu Abbas|Resulullah (sav) buyurdu ki: "Kimin Lüt kavminin sapık işini yaptığını görürseniz, faili de mefulü de öldürün." (Tirmizi, Ebu Hüreyre'nin de böyle bir rivayette bulunduğunu belirtir. Ebu Davud'da İbnu Abbas (ra)'tan yapılan bir rivayette: "Livata yaparken yakalanan bekar (yani muhsan olmayan kişi) de recmedilir" denmiştir) |Tirmizi, Hudud 24, (1456); Ebu Davud, Hudud 29, (4462, 4463)|1614

HUDUD BÖLÜMÜ|Livata Ve Hayvana Temasın Haddi|rezin|İbnu Abbas|Hz. Ali, livata yapan çifti yaktırmıştır. Hz. Ebu Bekir (ra) üzerlerine bir duvarı yıktırmıştır. (Rezin ilavesidir) |Rezin|1615

HUDUD BÖLÜMÜ|Livata Ve Hayvana Temasın Haddi|rezin|Ebu Hüreyre|Resulullah (sav) buyurdular ki: "Lut kavminin iğrenç fiilini işleyen kimse mel'un dur." [Rezin ilavesidir. (Münzir'de kaydedilen uzunca bir hadisin parçasıdır).] |Rezin|1616

HUDUD BÖLÜMÜ|Livata Ve Hayvana Temasın Haddi|tirmiziibnu mace|Cabir|Resulullah (sav): "Ümmetim için en ziyade korktuğum şey Lut kavminin amelidir" buyurdular." |Tirmizi, Hudud 24, (1457); İbnu Mace, Hudud 12, (2563)|1617

HUDUD BÖLÜMÜ|Livata Ve Hayvana Temasın Haddi|tirmizi|İbnu Abbas|Resulullah (sav) buyurdular ki: "Allahu Teala hazretleri, erkeğe temas eden veya kadınlara arka uzvundan temas eden erkeğe (kıyamet günü rahmet nazarıyla) bakmaz." |Tirmizi, Rada 12, (1165)|1619

Bunlar gibi nicesi var. Bunlar islamın eşcinselliğe bakışıdır. Bu yüzden müslüman ve eşcinselim demeniz, üstüne üstlük bir de islamı savunmaya çalışmanız kahkahayı hakediyor. Bu kahkaha, ne yazık ki, insanı mutlu kılan bir kahkaha değil.

Siz günahkar değilsiniz. Siz arabın pislik dolu masalları ile korkutulmuş bir insansınız. Bu zırvaların birer masal olduğunu anlamanız ve aklınızı bu pislikten kurtarmanız gerekiyor. Bunu kimse sizin için, sizin yerinize yapamaz.

Lütfen, zaman ayırın ve bu forumdaki değerli katılımcıların bunca zamandır saatlerini, günlerini ayırarak yaptıkları araştırmaların, çalışmaların sonunda ortaya çıkardıkları islam zırvalarını, kuran ve islamın ne tür bir pislik olduğunu ortaya koydukları yazıları okuyun. Kendinizi korkularınızdan kurtardığınızda, umuyorum ki cinsel kimliğiniz ile barışabilir ve hayatınızı nispeten huzurla geçirebilirsiniz.

tarihinde bir_akil_insan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Nick-mesaj uyumsuzluğu.O kadar akilsin pekii neden adam gibi cevap yazmaktan aciz bir durumda gülüyorsun?Bir şey söyle.Sonra o at resimlerini koy ha?

Evet,nedeni şudur.

O dönemde inanmayan bazıları,kadınlara tacizde bulunmaktadır,köle yapmaktadır.Sadece bir erkeğin nikahının altına geçenler güvendeydi.Allah-u teala ise,Peygamberimiz nikahına olabildiğince fazla kadın geçirsin diye ona şevhet duygusunu fazla vermiştir.

işin içine şevheti katmasanız olmaz yav arkadaşım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Livata:Eş cinsel erkeklere deniyor.Müslüman ve eşcinsel olunmaz.

kadın eşcinsellere nasıl bakılıyor acaba?Yukarıdaki arkadaşın demek istediği sen dinden çıkmak istersen çıkabilirsin arabın sahtekarlık dolu öğretilerini reddedirsin seni birisi gelip kurtarmayacak bundan diyor burada bilgi paylaşımı yapılıyor dileyen inanabilir Müslümanlıkta kalabilir gördüğü halde halen kalıyorsa yanlışları o kişi samimi değildir inancında.

tarihinde DevilDriver tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İslama bakmaya devam edelim:

HUDUD BÖLÜMÜ|Livata Ve Hayvana Temasın Haddi|tirmiziebu davud|İbnu Abbas|Resulullah (sav) buyurdu ki: "Kimin Lüt kavminin sapık işini yaptığını görürseniz, faili de mefulü de öldürün." (Tirmizi, Ebu Hüreyre'nin de böyle bir rivayette bulunduğunu belirtir. Ebu Davud'da İbnu Abbas (ra)'tan yapılan bir rivayette: "Livata yaparken yakalanan bekar (yani muhsan olmayan kişi) de recmedilir" denmiştir) |Tirmizi, Hudud 24, (1456); Ebu Davud, Hudud 29, (4462, 4463)|1614

HUDUD BÖLÜMÜ|Livata Ve Hayvana Temasın Haddi|rezin|İbnu Abbas|Hz. Ali, livata yapan çifti yaktırmıştır. Hz. Ebu Bekir (ra) üzerlerine bir duvarı yıktırmıştır. (Rezin ilavesidir) |Rezin|1615

HUDUD BÖLÜMÜ|Livata Ve Hayvana Temasın Haddi|rezin|Ebu Hüreyre|Resulullah (sav) buyurdular ki: "Lut kavminin iğrenç fiilini işleyen kimse mel'un dur." [Rezin ilavesidir. (Münzir'de kaydedilen uzunca bir hadisin parçasıdır).] |Rezin|1616

HUDUD BÖLÜMÜ|Livata Ve Hayvana Temasın Haddi|tirmiziibnu mace|Cabir|Resulullah (sav): "Ümmetim için en ziyade korktuğum şey Lut kavminin amelidir" buyurdular." |Tirmizi, Hudud 24, (1457); İbnu Mace, Hudud 12, (2563)|1617

HUDUD BÖLÜMÜ|Livata Ve Hayvana Temasın Haddi|tirmizi|İbnu Abbas|Resulullah (sav) buyurdular ki: "Allahu Teala hazretleri, erkeğe temas eden veya kadınlara arka uzvundan temas eden erkeğe (kıyamet günü rahmet nazarıyla) bakmaz." |Tirmizi, Rada 12, (1165)|1619

Bunlar gibi nicesi var. Bunlar islamın eşcinselliğe bakışıdır. Bu yüzden müslüman ve eşcinselim demeniz, üstüne üstlük bir de islamı savunmaya çalışmanız kahkahayı hakediyor. Bu kahkaha, ne yazık ki, insanı mutlu kılan bir kahkaha değil.

Siz günahkar değilsiniz. Siz arabın pislik dolu masalları ile korkutulmuş bir insansınız. Bu zırvaların birer masal olduğunu anlamanız ve aklınızı bu pislikten kurtarmanız gerekiyor. Bunu kimse sizin için, sizin yerinize yapamaz.

Lütfen, zaman ayırın ve bu forumdaki değerli katılımcıların bunca zamandır saatlerini, günlerini ayırarak yaptıkları araştırmaların, çalışmaların sonunda ortaya çıkardıkları islam zırvalarını, kuran ve islamın ne tür bir pislik olduğunu ortaya koydukları yazıları okuyun. Kendinizi korkularınızdan kurtardığınızda, umuyorum ki cinsel kimliğiniz ile barışabilir ve hayatınızı nispeten huzurla geçirebilirsiniz.

Ben livata yapmadım.Hatta oral sex vs hiçbirşey.Sadece allah'a dua ediyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben livata yapmadım.Hatta oral sex vs hiçbirşey.Sadece allah'a dua ediyorum.

Odaklanmanız gereken kısımlar bunlardır:

Bunlar gibi nicesi var. Bunlar islamın eşcinselliğe bakışıdır. Bu yüzden müslüman ve eşcinselim demeniz, üstüne üstlük bir de islamı savunmaya çalışmanız kahkahayı hakediyor. Bu kahkaha, ne yazık ki, insanı mutlu kılan bir kahkaha değil.

Siz günahkar değilsiniz. Siz arabın pislik dolu masalları ile korkutulmuş bir insansınız. Bu zırvaların birer masal olduğunu anlamanız ve aklınızı bu pislikten kurtarmanız gerekiyor. Bunu kimse sizin için, sizin yerinize yapamaz.

Lütfen, zaman ayırın ve bu forumdaki değerli katılımcıların bunca zamandır saatlerini, günlerini ayırarak yaptıkları araştırmaların, çalışmaların sonunda ortaya çıkardıkları islam zırvalarını, kuran ve islamın ne tür bir pislik olduğunu ortaya koydukları yazıları okuyun. Kendinizi korkularınızdan kurtardığınızda, umuyorum ki cinsel kimliğiniz ile barışabilir ve hayatınızı nispeten huzurla geçirebilirsiniz.

Kuranı okumamışsınız ya da anlamaya çalışarak okumamışsınız ki hala iyi bir şey olduğuna inanıyorsunuz. Bu durumda sizin gibi kendini kandırmaya devam edenlere ulaşmaya çalışabilirsiniz. En azından aynı durumdaki insanların, birlikte birbirlerinin kafasını kuma gömerek rahatlatmaya çalıştıkları yerler bulabilirsiniz. Örneğin şöyle bir site mevcut: http://gayislam.blogspot.co.uk/ Eminim ki bunlar gibi nicesi de vardır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben livata yapmadım.Hatta oral sex vs hiçbirşey.Sadece allah'a dua ediyorum.

bayan olaydın - belki anlardın ne denmek istediğini kuranda....

ama yok yaw anlamazdın gene....okadar bayan var - başörtüsü - çarşaf takıp dolanıolar kendi istekleri ile...

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Ben gençligimde 24 saate 9-10 kere yaptığım olurdu.

10x11= eder 110.Demek adam Mevleneyide solladı.

Mevlene bir kere başladımı tam 70 kere garıyı becerir.

Garı bir yolunu bulup dama çıkar ve bağırır.Eyyyyyyyyyyyyy gonya halkı bu adam beni yiyecek,cangurtaran yomu diye bağırır.Savaş Ay.

Tolondede

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Mehemmed 30 erkek gücündeymiş.

Karıları acaba kaç garı gücündeydi?Onları söyleyenler yok nedense.

Muhammede ikinci garı olan sevde yaşlı,şişman bir kadındı.

Muuhammed seni boşayacağım deyince ağlayarak yalvarır.Ne olur beni boşama.Biliyürüm,YAŞLIYIM,ÇİRKİNİM,o yüzden benimle yatmak istemiyürsün,şışmanımda

Yatma benimle,ama benide dışarı atma,çünkü gidecegim yerim yok.Bu sözü işiden Mehemmedin gözleri parlar ve KABUL der.

Peki diger 10 garının herisi

Mehemmed gibi 30 garı gücünde olduğunu düşünürsek.Mehemmed bu garılara nasıl yetecek.Tabiat bir garıya bir erkek bir erkegede bir garı demiştir.10 garının dışında bir sürüde carıyası vardı Mehemmedin.

Torunu Hüseyinin garıları dışında 200 denede carıyası vardı.Ne dersiniz bu carıyalara 3 ayda bir sıra gelirmiydi?

Islamın MUAZZAMLIĞI burada işte.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...