Jump to content

Recommended Posts

zjyu3g6.jpg

Hitler kesinlikle Müslüman olmamasına rağmen İslam'a karşı bir sempatisi vardı. Hitler'in savaş zamanı Silahlanma ve Cephane Bakanı Albert Speer, anılarında şunları kaydediyor:

"Hitler bir Arap delegasyonundan öğrendiği tarih kırıntısından çok etkilenmişti. Eğer Müslümanlar, geri püskürüldükleri Puvatya Muharebesinden sonra 8 asır boyunca Fransa ve Orta Avrupa'da nüfuz sahibi olmaya çalışsalardı, Araplar bu savaşı kazanır ve dünya Müslüman olurdu. Onlar için tüm ulusların kılıçla boyunduruk altına alınarak yayılması gereken bir dindi. Bu durumda Germenler dinin mirasçıları haline gelecekti. Böylesi bir inanç sistemi Almanların mizacına mükemmel uygun olurdu. Hitler galip gelen Arapların, ırksal aşağılıkları yüzünden, uzun vadede ülkenin sert iklim ve koşulları ile mücadele etmeye muktedir olamayacaklarını söyledi. Onlar daha dinç yerlileri kontrol altında tutamazlardı. Bu yüzden nihayetinde Araplar değil ama Müslümanlaşmış Almanlar bu Muhammedi İmparatorluğun başında durabilirdi."

- - Adolf Hitler Üçüncü Reich, sayfa 96, Albert Speer tarafından yorumlandı."

732 Puvatya Muharebesi hakkında, Hitler büyük bir İslam hayranı olarak Charles Martel'in zaferinden pişmanlık duyuyordu.

"Zaten, görüyorsun, dünya çoktan Yahudilerin eline düşmüş, Hristiyanlık çok yüreksiz bir şey. Charles Martel Puvatya Muharebesi'inde galip olmasaydı, o zaman büyük olasılıkla Müslümanlığa dönüştürülmüş olurduk, ki kahramanlıkları yücelten ve yalnızca cesur bir savaşçıya yedinci Cennet'i açan bir kült. O zaman Cermen ırkları dünyayı fethedebilirdi. Hristiyanlık tek başına bunu yapmaktan onları alıkoydu."

- - Adolf Hitler, Ağustos 28, 1942, öğle vakti Hitler'in Gizli Konuşmaları'ndan, sayfa 542

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Müslümenleri yönlendirmekten kolay hiçbirşey yok.Hitler müslümanlığa degil,müslümanların abtallığına hayrandı.

Naplyon gelip Kahireye çıktığında şöyle demişti,bu müslümenlik harıka bir din.Bu söz bütün müslümenler arasında kısa zamanda yayılır.Napolyonun ayaklarını nerdeyse müslümenler öpeceklerdi.Napolyon müslümen oldu deye.

Hitlerde kudüs müftüsüne derki eger benim dediklerimi yapar bana yardımcı olursan sana 5 milyon degerinde altın vercem.

Parayı duyan Arap müftü emrin olur Hitler gardaş benden ne istiyürsün der.

Hitler derki beni iyi dinle,sen beni müslümenlere gizli müslümen tanıtacan.Benim adım Hitler degil Hikmettir.

Mussollinenin adıda Mussolline degil Musadır.Eyyyyyyy müslümenler kim bu müslümen gardaşlara yardıma giderse öldüklerimde yallah cennete(Bir elleri hörülerin şeyinde öte elleride gılmanların götünde)

Küdüs müftüsü emrin olur der başlar yaygaraya.

Kısa zamanda 100,000 kişi müslümen Almanyaya ulaşır,100,000 de İtelyeye, veeeeeeeeee kudus müftüsüde 5 milyon altını cebe kor.

Savaşta müslümen eskerler BOK YOLUNA GİTTİ Niyezi olurlar.

Napolyonla

Hitlerin

Sız ahlınızla bin yaşayın müselmanlar,

Mussolinenin müslümen hayranlığının nedeni bundan.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 5 months later...
gönderildi (düzenlendi)

Hitler'in müttefiki Mussolini de Hristiyanlığı yererken İslamın daha etkin bir din olduğunu söylemiştir. Bir defasında kabinesine "İslam belki de Hristiyanlıktan daha etkili bir dindi" demiş ve papalığın İtalya'nın vücudunda bir tümör olduğunu ve kesin olarak kökünün kazınması gerektiğini söylemiştir.

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslümanlarda Hitler'e hayrandır yahudileri öldürdü diye. Müslümanların çoğu yahudi düşmanıdır.

Naziler ve Müslümanlar ortak ideolojilere ve ortak düşmanlara sahiptirler. Her ikisi de Yahudilerden nefret eder, her ikisi de kararlı birer anti-komünist, ve her ikisi de "Filistin"den İngilizleri dışarı çıkarmak istediler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

O insanlık suçu işlemiş bir canidir. O sadece yahudileri katletmemiştir, aynı zamanda muhaliflerini ve engelli, sakat insanları da gaz odalarına göndertmiştir. Müslümanlarla olan işbirliği ise, forumdaşların da dile getirdiği gibi, bazı ortak noktalara dayanmaktadır. Onun savunulacak hiç bir tarafı yoktur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)

Age of Empires II the Conquerors'ta Tours olarak geçen savaş mı bu puvatya dedikleri?

Puvatya Muharebesi, Tours Savaşı olarak da bilinir. Kuzey-merkezî Fransa'daki Poitiers ve Tours şehirleri arasında savaşılmıştır. Bu savaş dünya tarihindeki en önemli dönemlerden birinin dönüm noktasıydı.

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...