Zavallı 0 Oluşturuldu: Temmuz 16, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Temmuz 16, 2014 (düzenlendi) Londra’da çoğunlukla radikal İslamcıların yaşadığı alanlara, artık şer’i hukuka uygun yaşanılacağını ve fuhuş, kumar ile alkol tüketiminin yasak olduğunu ilan eden posterler asıldı. http://halkin-birlig...eriat-ilan.html http://www.opsiyonha...akta-21482h.htm http://www.kavkazcen...1/23/8355.shtml http://www.habervaktim.com/haber/5678/londrada-seriat-center-kuruldu.html ESKİ bir haber....ama ilginç...ne dersiniz ? Temmuz 16, 2014 tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
FaktheBATI 0 Temmuz 16, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 16, 2014 gönderildi Kaç yıl öncesinin fotoğrafı bunlar Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Temmuz 16, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 16, 2014 gönderildi Kaç yıl öncesinin fotoğrafı bunlar yani? artık geldi mi şeriat oraya? Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Temmuz 16, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 16, 2014 gönderildi Avrupaya şeriat geldi yakında Türkiyeyede gelecek. Tüm dünyaya şeriat geldiği zaman kaçaca delik arayın. Link to post Sitelerde Paylaş
FaktheBATI 0 Temmuz 16, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 16, 2014 gönderildi Avrupaya şeriat geldi yakında Türkiyeyede gelecek. Tüm dünyaya şeriat geldiği zaman kaçaca delik arayın. Hani ben niye göremiyorum? Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Temmuz 16, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 16, 2014 gönderildi Hani ben niye göremiyorum? Müslüman sayısı dünyada artıyor. Müslümanlar çok çocuk yapıyor. Türkiyede internet sayesinde türkçe kuran okuyan müslüman sayısı artımı daha bilinçli bir müslüman grubu oluşacaktır. Link to post Sitelerde Paylaş
MaskedVigilante 0 Temmuz 16, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 16, 2014 gönderildi Hani ben niye göremiyorum? Sen tanrıyı da göremiyorsun. Ama var olduğundan hiç şüphen yok. Bu Avrupada şeriyat bulunduğuna dair şüphen niye var? Link to post Sitelerde Paylaş
FaktheBATI 0 Temmuz 17, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 17, 2014 gönderildi Müslüman sayısı dünyada artıyor. Müslümanlar çok çocuk yapıyor. Türkiyede internet sayesinde türkçe kuran okuyan müslüman sayısı artımı daha bilinçli bir müslüman grubu oluşacaktır. Hani Kuran okuyan ateist olurdu? Link to post Sitelerde Paylaş
FaktheBATI 0 Temmuz 17, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 17, 2014 gönderildi Sen tanrıyı da göremiyorsun. Ama var olduğundan hiç şüphen yok. Bu Avrupada şeriyat bulunduğuna dair şüphen niye var? Saçmalıyorsunuz. Avrupa İslam şeriatına göre yönetilmiyor. Müslümanlar nüfusu da geri kalan nüfusa göre çok değil. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Temmuz 17, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 17, 2014 gönderildi Saçmalıyorsunuz. Avrupa İslam şeriatına göre yönetilmiyor. Müslümanlar nüfusu da geri kalan nüfusa göre çok değil. tabiki islama göre yönetilmiyorlar.... o yüzden her konuda daha İLERİDEler. Link to post Sitelerde Paylaş
Audaz 0 Temmuz 17, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 17, 2014 gönderildi Eski haber bu ben de aynı eylemleri tekrar yaptılar sandım başlığı görünce.Müslümanların nüfusunun Avrupada çok artması en çok İngilterede sıkıntı çıkaracak.Almanya , İsviçre , Avusturya gibi ülkeler için şeriat tehlikesi yok çünkü burdaki Müslümanların çoğu Türkiye kökenli.Alevi de çok var ve ayrıca Türkiyeli olmayan Arnavut , Boşnak müslüman da çok.Ancak bu müslümanların birçoğu ılımlı , tatlı su müslümanı olan milletlerden.Ama İngilterede Pakistanlı , Bangladeşli ve Arap müslümanlar çoğunluğu oluşturuyor.Bunlar ise genellikle koyu müslüman ve çok çocuk yapıyorlar.Fransa için de tehlike var.Hollanda ve Belçikanın nüfusu nispeten az olduğu için müslümanlar çok çocuk yaparak yoğunluğunu kolayca arttırabilir. Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Temmuz 17, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 17, 2014 gönderildi Hani Kuran okuyan ateist olurdu? Her kuran okuyan ateist olacak diye birşey yok. Dünyanın çoğu ülkesinde müslümanlar kendi dilinde kuran okuyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Temmuz 17, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 17, 2014 gönderildi zamanında ispanyadan avrupanın içlerine kadar müslüman olmuştu batı... sonra ispanyollar önderliğinde batılılar ne yaptılar ?.... ilerleyen zamanda tehlike büyürse aynısını gene yaparlar muhtemelen. Link to post Sitelerde Paylaş
FaktheBATI 0 Temmuz 17, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 17, 2014 gönderildi zamanında ispanyadan avrupanın içlerine kadar müslüman olmuştu batı... sonra ispanyollar önderliğinde batılılar ne yaptılar ?.... ilerleyen zamanda tehlike büyürse aynısını gene yaparlar muhtemelen. Çok da iyi olmuştu. Her yer ilim yuvası idi. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Temmuz 17, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 17, 2014 gönderildi Çok da iyi olmuştu. Her yer ilim yuvası idi. he öle mi ? neden tepetaklak oldular ? madem ilim irfan yuvası idiler ? Link to post Sitelerde Paylaş
Gaelo 0 Temmuz 17, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 17, 2014 gönderildi he öle mi ? neden tepetaklak oldular ? madem ilim irfan yuvası idiler ? Cünkü bunlar hep Yahudi oyunlari. Link to post Sitelerde Paylaş
albastı 0 Temmuz 17, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 17, 2014 gönderildi Müslümanlar tarihlerinin en rezil dönemlerini yaşıyorlar. Duruma bakılırsa daha da kötüye gidecekler. Batı şimdilik bunları birbirine kırdırmak ile yetiniyor. Yetmez ise bizzat müdahale edip kökünü kurutacak güce de sahipler. Link to post Sitelerde Paylaş
FaktheBATI 0 Temmuz 18, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 18, 2014 gönderildi he öle mi ? neden tepetaklak oldular ? madem ilim irfan yuvası idiler ? Tarihi süreç böyle gelişti. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Temmuz 18, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 18, 2014 gönderildi Tarihi süreç böyle gelişti. komiksin teknolojide - bilimde geri kaldılar.....ispanyollar top döküp barut geliştirirken - müslümanlar orucu bozan şeyleri ve kadınların saçının gözüküp gözükmediği ile ilgileniyorlardı... günümüzdeki gibi tıpkı. Link to post Sitelerde Paylaş
MaskedVigilante 0 Temmuz 18, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 18, 2014 gönderildi Tarihi süreç böyle gelişti. Allah olmasın o sürecin arkasında? Müslümanlar hiçbir zaman ilim adamı olmadılar. Müslüman dünyasındaki ilimcilerin çoğu (tamamına yakın değilse) gayrimüslimler idi. Sizler ancak hazıra konabilirsiniz. Sizlere hazır dayanmaz. Ancak soyup soğana çevirilecek bir şey varsa sizler yaşarsınız. Geçmişte teknoloji fazla yoktu diye sizlere karşı koymak kolay iş değildi. Fareler gibi çoğalıp sayıca üstünlükle biryerlere gelebiliyordunuz. Ha tarlada yetişen domatesler, ha 8 karıdan doğan 40 çocuk. Aynı şeydi sizin gözünüzde. Ama sonra zaman değişti. Teknoloji gelişti. Sizler ise günde 5 defa yerlere yatarak birgün allahın sizi düz yollara çıkartacağını ümit ettiniz. Bu ümit etme işine hala bugün devam ediyorsunuz. Hatta onlardan biri olan siz gelip bu forumda "o zamanlar ilim yaptık" şeklinde gaflarda bile bulunuyorsunuz. Ne diyeyim. Müslümanlar sürekli ortalıkta g.t gezdirerek biryerlere varabileceklerini sanıyorlar. Sansınlar. İyi ki sizler cahil canilersiniz. Akıllı caniler olsanız işimiz zor olurdu. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts