Jump to content

İsrail'i Sonuna Kadar destekliyorum !

Recommended Posts

İşid binlerce müslüman kafası keser,binlerce müslümanı kafasından vurur..

Bunlar yine suçlu batı der..

Bunlar ahmak,gerizekalı hamam böcekleridir..

Kanalizasyon çukurunda yaşayan bok böceklerinin sonu,ilk görüldüklerinde vücutlarının üzerine basılmaktır..

Ya da yiyecek bok bulamazlarsa birbirlerini yerler,aksi olamaz..

Sitelerde Paylaş
  • İleti 170
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Salak salak konuşma. İnternet kullanma onu yapma bunu yapma. Sonra nasıl gelişir bu ülke? Böyle bilim mi olur?

Ülkeyle ne ilgisi var? Ben senin ahlaksızca yazdığın mahlasına vurgu yapıyorum. Yurdum insanının içinde ekmek yediği tekneye küfretmeyecek kadar ahlaklı olanları var merak etme. Onlarla gelişiriz biz. Sen bilim diyorsan Avrupa'ya yöneleceksin yine, elin mahkum. Hani şu arkalarından ahlaksızca küfrettiklerine, zira bu hükümet yüzünden memlekette bilim kalmadı. Utanmasa ODTÜ'yü kapatacak kadar gericiler bunlar.

Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Devildriver in dediği gibi yaymayacaksın dinini. Veya israilden daha çok çalışıp üstün olacaksın ve seslerini keseceksin bir müslüman olarak. Kelle kesmek yerine, türbanı dayatmak yerine, insanların el ve ayaklarını kesmek yerine... az bilime önem verseydiniz böyle olmazdı. Asıl aşağılık siz müslümanlarsınız.

Facede twitterda beddua okumakla israil bitmez gülüm.

sen böyle boş boş konuşunca İslam ı bitirecek misin? Hıh zavallı!

Sitelerde Paylaş

İnsanları ne sebeple olursun öldüren barbardır. IŞİD de barbardır, İsrail de, Esad da. Türkiye'de değil de sırf müslümanı öldürüyor diye savunduğunuz İsrail'de yaşayan bir ateist olduğunuzu düşünün. O zaman da herhangi bir yahudinin canının yanması hoşunuza gidecekti. Bu tamamen sığlık, bencillik ve YOBAZLIKTIR.

Sitelerde Paylaş

Bu başlığın 5 6 sayfasını okuduktan sonra son sayfaya geldim ve izleyeceğiniz videoyla ilgili bir tespit göremedim. Facebookta arkadaşlarımdan biri bu videoyu paylaşmış. Konuyla ilgili olduğu için izlemenizde yarar görüyorum.

Video :

Sitelerde Paylaş

Ben de savaş olmasın istiyorum. Ama o katledilen Müslümanlar da sütten çıkmış ak kaşık değil tabi ki. Güçleri yetseydi aynı şeyleri onlar da yapardı. Zaten hep diyorlar ya dünyayı fethedeceğiz şeriat bütün dünyaya hükmedecek falan.

tarihinde Deist Adam tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Hamas İsrail'i yıkma misyonunda başarılı olsaydı Müslümanlar yeni bir Benî Kureyza Soykırımına ve holokosta imza atarlardı. Her iki taraf da temelde aynı mantaliteye sahip: dünya egemenliği, insanları gereksiz yere biz ve onlar diye ayırmak ve kendi dininden olanları üstün millet olarak görme saplantısı.

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...