Tremor 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi İşid binlerce müslüman kafası keser,binlerce müslümanı kafasından vurur.. Bunlar yine suçlu batı der.. Bunlar ahmak,gerizekalı hamam böcekleridir.. Kanalizasyon çukurunda yaşayan bok böceklerinin sonu,ilk görüldüklerinde vücutlarının üzerine basılmaktır.. Ya da yiyecek bok bulamazlarsa birbirlerini yerler,aksi olamaz.. Link to post Sitelerde Paylaş
sertanyaril 0 Ağustos 5, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 5, 2014 gönderildi Salak salak konuşma. İnternet kullanma onu yapma bunu yapma. Sonra nasıl gelişir bu ülke? Böyle bilim mi olur? Ülkeyle ne ilgisi var? Ben senin ahlaksızca yazdığın mahlasına vurgu yapıyorum. Yurdum insanının içinde ekmek yediği tekneye küfretmeyecek kadar ahlaklı olanları var merak etme. Onlarla gelişiriz biz. Sen bilim diyorsan Avrupa'ya yöneleceksin yine, elin mahkum. Hani şu arkalarından ahlaksızca küfrettiklerine, zira bu hükümet yüzünden memlekette bilim kalmadı. Utanmasa ODTÜ'yü kapatacak kadar gericiler bunlar. Link to post Sitelerde Paylaş
Alpagut 0 Ağustos 7, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 7, 2014 gönderildi Buna ne demeli ? Buyrun: Link to post Sitelerde Paylaş
nefridium 0 Eylül 10, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 10, 2014 gönderildi Devildriver in dediği gibi yaymayacaksın dinini. Veya israilden daha çok çalışıp üstün olacaksın ve seslerini keseceksin bir müslüman olarak. Kelle kesmek yerine, türbanı dayatmak yerine, insanların el ve ayaklarını kesmek yerine... az bilime önem verseydiniz böyle olmazdı. Asıl aşağılık siz müslümanlarsınız. Facede twitterda beddua okumakla israil bitmez gülüm. sen böyle boş boş konuşunca İslam ı bitirecek misin? Hıh zavallı! Link to post Sitelerde Paylaş
ReAlPeReSt 0 Eylül 11, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 11, 2014 gönderildi sen böyle boş boş konuşunca İslam ı bitirecek misin? Hıh zavallı! İslam bitmezse alın hayrını görün. Tepe tepe kullanın. Beni bulaştırmayın ama. Link to post Sitelerde Paylaş
nefridium 0 Eylül 11, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 11, 2014 gönderildi İslam bitmezse alın hayrını görün. Tepe tepe kullanın. Beni bulaştırmayın ama. Sen de İsrail ini al. Link to post Sitelerde Paylaş
ÜslupFarkı 0 Eylül 11, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 11, 2014 gönderildi İnsanları ne sebeple olursun öldüren barbardır. IŞİD de barbardır, İsrail de, Esad da. Türkiye'de değil de sırf müslümanı öldürüyor diye savunduğunuz İsrail'de yaşayan bir ateist olduğunuzu düşünün. O zaman da herhangi bir yahudinin canının yanması hoşunuza gidecekti. Bu tamamen sığlık, bencillik ve YOBAZLIKTIR. Link to post Sitelerde Paylaş
Hizip 0 Eylül 11, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 11, 2014 gönderildi Bu başlığın 5 6 sayfasını okuduktan sonra son sayfaya geldim ve izleyeceğiniz videoyla ilgili bir tespit göremedim. Facebookta arkadaşlarımdan biri bu videoyu paylaşmış. Konuyla ilgili olduğu için izlemenizde yarar görüyorum. Video : Link to post Sitelerde Paylaş
BilimDinimdir 0 Eylül 11, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 11, 2014 gönderildi (düzenlendi) Ben de savaş olmasın istiyorum. Ama o katledilen Müslümanlar da sütten çıkmış ak kaşık değil tabi ki. Güçleri yetseydi aynı şeyleri onlar da yapardı. Zaten hep diyorlar ya dünyayı fethedeceğiz şeriat bütün dünyaya hükmedecek falan. Eylül 11, 2014 tarihinde Deist Adam tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Tasvir-i Efkar 0 Eylül 15, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 15, 2014 gönderildi (düzenlendi) Hamas İsrail'i yıkma misyonunda başarılı olsaydı Müslümanlar yeni bir Benî Kureyza Soykırımına ve holokosta imza atarlardı. Her iki taraf da temelde aynı mantaliteye sahip: dünya egemenliği, insanları gereksiz yere biz ve onlar diye ayırmak ve kendi dininden olanları üstün millet olarak görme saplantısı. Eylül 15, 2014 tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Mindsurfer 0 Eylül 21, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2014 gönderildi Filistin veya İsrail, zerre kadar farketmez. katillerin hepsini kınamalıyız. hiçbir insan dininden dolayı öldürülmeyi haketmez. Din adına cinayet işleyenler ise, aslında en büyük hakareti kendi dinlerine yapıyorlar. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts