Jump to content

Neden sünnet?


Recommended Posts

bunlar eski toplumun gelenekleridir...

geleneklerin nasıl oluştuğu nasıl geliştiği ve nasıl evrildiği konusu ayrı bir araştırma konusu...

bizler geleneklere karşı nasıl bir tutum almalıyız...

akıl mantık bilim vicdan kriterleriyle baktığımızda doğru olanları alıp diğerlerini bırakmalıyız...

faydalı olan gelenekler alınır zararlı olanları engellenmeye çalışılır...

fayda yada zarar konusunda hangi yöne yaklaşıyorsa ona göre tutum alınır...

yani gelenekleri toptan red yada toptan kabul gibi bir tutum benimsemek gereksiz...

dinler gelenekler töreler adetler hep böyledir...

doğrusunu alırsın yanlışını bırakırsın...

Link to post
Sitelerde Paylaş

İnsanlık tarihin en büyük faciası islam gibi sapık bir dinin var olması. İnsanların çoğu islamın kölesi olmuş yavşak bir şekilde yaşıyor.

Ben bu forumda sünneti savunan geri zekalı ateistlerde gördüm. İnsanların beyninine islam öyle işlemişki ateist olsa bile islamın sapık kültürünü savunuyor.

Erkek ve kadın sünneti gibi sapık gelenekler dünyadan yok edilmeli.

Kadın sünnetini yok etmek için önce erkek sünneti yok etmek gerekli. Önce erkekleri adam etmek gerekli erkekleri adam etmeden bu dünyada hiç bir bok yapılmaz.

Hadis kaynaklarında kadın sünnetinin erkek sünnetinde daha önemli olduğu yazıyor. Erkek sünnetini yok etmeden kadın sünnetini nasıl yok edecekler peki? Türkiyede erkek sünneti yok edilebildi mi? Türkiyede sünneti ateşli şekilde savunan çok geri zekalılar var.

Türkiyenin yavşak siyasetçileri ve bilim adamları islamın pisliklerini görmeden yaşıyorlar. Türkiyde kaç doktor televizyonlara çıkıp sünnet zararlıdır diyor. Doktorlar islamın yağcısı olmuşlar bu ülkede. Türkiye dünyanın en kokuşmuş ülkelerinden biri.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Mantık aramak gibi hata yaptım sanırım.

Kadın zevk alırsa orospu olur. Erkek zevk alırsa onun bunun karısına kızına saldırır mı diye düşünülüyor.

Bi gazetede okumuştum yaşlı Ruslar neden bizim zamanımızda seksi , zevk almayı kötü gösterdiler ki ne güzel sevişsek doyasıya, zevk alsak diyorlardı.

Neden sekse karşılar eski kültürler ve dinler. Ne güzel çocuk olacak işte nüfus artacak . Nüfusun artması eski kültürlerin isteyeceği birşey. Üremeye evet ama zevk almaya hayır

Link to post
Sitelerde Paylaş

Aynen öyle sayın analiz.

Sünnetin mantığı bu.

O da ayrı bir sapkınlık! Hâlbuki, kadın vücûdunun her milimetrekaresi, erojen noktadır. Fiziksel olarak da en erjen noktası, G noktasıdır. Ama Arap, G noktasından ne anlar!

Gerçekçi bir bakış açısıyla, kadının en erojen yanı, beynidir. Ama câhil Arap, kadının her tür özgürlüğünü yasakladığı an, kadındaki tüm erojenliği yoketti!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sünnet mastürbasyonu zorlaştırıp vajinal birleşmeyi kolaylaştırır. Bu yüzden başarılı bir memdir.

mastürbasyonu zorlaştırırsan veya tümden yasaklarsan türk kadınının %90 ı ya boşanır ya intihar eder. türk erkeği sevişmeyi bilmiyor çünkü.

normal hayatta, gündüz öküz olan bir yaratıktan (hepsi değil tabi), gece incelik beklemek salaklık olurdu zaten..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kadın sakatlamasını genelde 0 ila 10 yaş arası yapıyorlar. Erkek sünneti ile kadın cinsel sakatlama çok farklı. Erkekte deri kesilirken kız çocuğunu sakatlarken etinden et kesiliyor. Yani kadın cinsel sakatlama, erkeğin penisinin tamamı kesilirse aynısı olmuş olur, ancak böyle kıyaslanır. Sakatlanan her üç kızdan bir tanesi kan kaybından ya hemen ölüyor yada yakın gelecekte. Müslümanlar israilin 30, 40 çocuk öldürdüğüne acıyorlar. Sakatlamada milyonlarca kız çocuğu öldü ve hâlâ ölmekte, hiç bir müslüman bu kız çocuklarına acımıyor. Müslümanlar kendi kız çocuklarını bile bile öldürüyorlar ondan sonrada kalkıp müslümanlık sayesinde kız çocukları diri diri gömülmüyormuşmuşmuşmuşmuş. Kadın sakatlama zararlı gelenek 5000 seneden beri var. Müslümanlık kız çocuklarına yapılan bu işkenceyi kaldırmadı. Hatta hadislere yeni hadis eklemişler, kız çocukları işkence görmeye devam etsin diye. Müslümanlar çok acımasız, vijdansızlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

özellikle kadın sünnetinin doğuş noktası mısır/firavun diye biliyorum. zaten adına da firavun sünneti denmiş (en ağır türdeki kadın sünnetinin)

ben dini sorgulamaya ilk defa sünnet ile başlamıştım. sünnet işleminin neden zorla yapıldığını sorgulayarak. ve kime sorsam: "işsiz misin lan git işe yarar şeylere kafa yor, senin neyine sünnet işlemini sorgulamak" diye alaya alıcı cevaplar almıştım doğal olarak. çünkü biz müslüman ve sorgulama düşmanı bi ülkeyiz.

neyse kendim yabancı kaynaklardan araştırdım sünnetin ne faydası olduğunu, hiv bulaşımını azalttığının gözlemdiğini öğrendim. bilim adamları bunun nasıl olduğunu anlayabilmek için bir araştırma yapmışlar ve sonuçta açıklamasını bulmuşlar. olay şu; sünnetli erkeklerin cinsel birliktelik süreleri sünnetsiz erkeklere göre hatrı sayılır şekilde az olduğu görülmüş, bu da doğal olarak virüs bulaşımının ihtimalini azaltıyor. kısacası, sünnetli erkek daha çabuk boşalıyor.

sünneti savunan müslüman kesmin en büyük destek noktası budur, yani hiv bulaşımını azaltması. ancak araştırınca görüyorsun ki aslında bunun sünnetle akalası yok, bunun cinsel birlikteliği kısa kesmekle alakası var. yani sen sünnetsiz de olsan kendi isteğinle cinsel birliktelik süreni kısa tuttuğun sürece hiv bulaşım riskini zaten azaltırsın.

müslümanların asla açıklayamadıkları nokta ise, allahın bizi kusursuz yarattığını düşünüp kadının kaşının kılını almanın bile allahın kusursuzluk anlayışına hakaret olduğunu düşünüp bunu bile yasaklarken (erkekler sakalları daha güzel görünsün diye sakal fazlalıklarını alırlar bide) öte yanda sanki allah bizi hatalı yaratmış gibi: "o deri alınmazsa orada sıvı kalıyo sonra miktop üremesi için uygun ortam oliyjhsdfj" deyip deriyi kesmeleri ve bide bunu ZORUNLU olarak yapmaları.

kaldı ki sünnet işleminin dinde yeri de yok, ama hangi müslümana sorsam: "ne demek yeri yok haşaa dini red mi ediyon haşaa!!!" diyolar, kendilerine sünnet ile ilgili bir ayet göster deyince de önce bi düşünüp, sonra: "ya işte peygamber sünnetli doğdjfgkjfdg" diye kıvırmaya çalışıyolar. peki o zaman neden bu işlem zorunlu yapılıyor deyince de: "işsiz misin kardeşim ya neleri konuşuyon sana mı kaldı bunları tartışmak, o kadar alim yorumlamış hükmü koymuş sen kimsin" tarzı aşağılama mode on yapıyolar.

tarihinde Ben Masumum tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sünnet mastürbasyonu zorlaştırıp vajinal birleşmeyi kolaylaştırır. Bu yüzden başarılı bir memdir.

Erkek penis başını kendi sünnet derisi içinde ileri geri sürtmekten daha çok zevk alır diyorsan başlangıçta olabilir.

Ereksiyondan sonra sünnet derisi gerildiği için masturbasyon sırasında işe yaramaz. Dışa dönmüş sünnet derisi içinde de sinirler var mı bilmiyorum.

Ereksiyon büyük oranda beyine bağlıdır. Erkek sünnetinin cinsel fonksiyonlar yönünden negatif etkisi olmadığı söyleniyor.

İlk ne zaman ve neden ortaya çıktığı konusunda çeşitli teoriler var.

En akla yatkını, savaşlarda ele geçirilen erkek kölelerin işaretlenmesi için kullanılmasıdır. Hadım olayı ölümcül olabildiğinden bunun yerine işaretleme yapmak için sünnet edilmiştir. Eski Mısırda yahudi köleleri bu şekilde işaretliyorlardı. Yahudiler Mısırdan çıkıp Filistin'e geldiklerinde bu adetleri dinsel olarak devam etti.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bence 2 temel sebebi var,

1. Sebep: Aslında bu ikinci sebebe zemin oluşturuyor; Adamın kadını yatakta memnun etme durumu ortadan kalkıyor, kendisi rahatlıkla (çoğu 3-5 saniye içinde) boşalabiliyor ve bunun adı çocuk yapmak için oluyor. Kadının temel görevi doğurmak olduğu için de zevk kısmını sorgula(ya)mıyor.

2. Kadın sexten zevk almadığı için erekeği aldatmasına gerek kalmıyor. Çünkü onun için tüm erkekler aynı oluyor.

Not: Buna neden sünnet dediklerini bilmiyorum,çünkü sünnet peygamberin yaptıklarına denir, kendisinin vajinası olmadığı için kestirdiğini düşünmüyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kadınlarda sünnet bazı Müslüman ülkelerde var bizde uygulanmıyor olsa da. Amacı ise zevk almayı azaltıp birleşmeyi çocuk için yapmak.

Neden zevk almaya karşılar?

Erkeklerde aldıkları "zararlı" dedikleri sünnet derisi aslında penisin korunmasında büyük rol oynuyor. Ayrıca onların amacı zevk almayı azaltmak değil

kadınların zevk almasını azaltmak. Diğer her konuda olduğu gibi..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...