Jump to content

İslam'la Ateizm Arasında Bir Uzlaşma Mümkün mü?


Recommended Posts

  • İleti 141
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

dürüst ve iyi bir insan ateistde olsa müslümanda olsa sevilir...

Bak bu doğru. Ben doğruya her zaman doğru derim. Ateist ahlakı mutlaka gelişmeli. Ateizmin başka çıkışı yoktur! Bunun için de önerim daima karma determinist ahlakıdır. Bu ahlak kadar yüksek ahlak tanımıyorum. Raslantının nedenleri vardır sözü o yüzden hayat felsefemdir. Hayata daima bu gözle bakarım.

Şimdi bu konu şuraya gider millet:

Biz ateistler yoksa feto gibi mi örgütlenmeliyiz? Müslümlere biz de müslümüz deyip onları kekleyip sinsice iktidarı ele geçirmeye mi uğraşmalı, ikiyüzlü sahtekarlar mı olmalıyız? Yalandan oruç tutup yalandan namaz kılıp müslüm görünmeli, islamın altını sinsice mi oymalıyız?

Ben şahsen bunu hayatta yapamam. Yapmak isteyenleri görüyorum. İsteyen buyursun. Ben bunu asla yapamam. Bunu yapmak isteyenleri uyarıyorum: Tıpkı feto gibi duvara toslayacaklardır.

Müslümleri kekleyen kekleyene... Keklemedik kimse kalmadı. Hem de bunu zaten a. k. partililer yapıyor. Bakara makara, salla bi ayet diye müslümleri kekliyorlar. Gidip İsrail'den yahudi yıldızlı madalya alıyorlar. Hâla vammünüt, müslümanız, ya allah bismillah diyorlar.

Bunlar da duvara mutlaka toslayacaklar. Bu yol yol değil. Tamam müslümler çok aşırı kek ama, kekliğin de bir sınırı mutlaka olacak. Kirli ittifakın bir kanadı tosladı. Öbür kanadı da mutlaka ve mutlaka toslayacak. Zamanını bilemem. Bu yolu düşünenlere hiç tavsiye etmiyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...