Jump to content

Neden Müslümansınız!


Recommended Posts

  • İleti 127
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Beden yok olur, ruh azad olur; berzah alemine geçer.

Kabir hayatı başlar.

Sorgu, sual vardır.

Hesap günü vardır.

Cennet Cehennem vardır.

Allah vardır.

Not: Bunların hepsinin isbatı da imzamdadır. İsteyen inanır, isteyen inanmaz, çünkü bunun adı iman'dır.

Cennet Cehennem vardır, Allah vardır diyorsun. Bana Allah'ın muhteviyatını söyleyebilir misin? Yani Allah maddi mi, manevi mi?...maddi ise canlı mı, cansız mı?...canlı ise ne yiyip ne içiyor? ve canlı ise bir gün ölmesi gerekiyor...cansız ise, nasıl canlıları yaratabiliyor? Manevidir dersen, maddi varlıkları nasıl yaratıyor?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Öldükten sonra bilinç yok zaten, nasıl "tüüüüh lan öldüm işte gördün mü!" diyeceksin!

Bilader, sen sorunlu filan olmayasın! Yani şimdi bir okuduğunu anlayamıyor musun? Ben sana ölünce öldüm diyemeyeceğimizi mi kanıtlamaya çalışıyorum? Bu kadar anlamazlık da olmaz. Olmamalı.

Ben sana bunu kanıtlamaya filan çalışmıyorum.Bu bilgi üzerinden yorum yapıyorum. Anlamak istemiyorsan anlamazsın. Fontları büyüte büyüte yanıt döşenmene gerek var mı? Yorumuma verebileceğin hiç bir yanıt yok. Olmayabilir. Olacak diye bir şart yok. Yorumuma karşı hiç bir yanıt üetemiyorsan yanıt vermezsin. Böyle sanki sana ölünce öldük işte diyemeyeceğimizi kanıtlamaya çalışmışım gibi saptırma karıştırma yapmana hiç gerek yok!

Ölmeden, yaşarken ölümü niye düşüneyim düşüncesiz? Yaşıyorum. Ölüm mölüm yok ortada. Bunu senin gibi allah filan var zannedenler düşünür. Ben niye düşüneyim? Ölünceye kadar düşünmem. Ölünce de tüh öldüm diyemeyeceğime göre ölüm diye bir şey hiç gündeme gelmez. Bu kadar, bunu anlayamayacak kadar geri olman olanaksız da, işine gelmiyor.

Siz istiyorsunuz ki insanlar öleceğiz, allahın karşısında el pençe divan duracağız diye tir tir titresinler ki, bol bol sövüşleyebilelim. Allahınızdan mallahınızdan hiç ama hiç korkmuyoruz, oldu mu? Gözlerin doldu mu? Gidin saftirik kerizleyin. Demirden korksak trene binmezdik!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 years later...

Neden müslümanlar?

Çünkü ataları tarafından,atalar dini islama inanmaya ve islamı savunmaya programlandılar.Muhammede yani Allaha iman ettirilerek,Kuranın içeriğinde ne yazıyorsa katılmak,doğru ve gerçek olarak görmek zorunda bırakıldılar.İman putuna tutsak edilmiş bu kişilerin kuranı eleştirme,Kuranda yanlış,yalan,mantıksızlık bulma hakları da yok.Var da yok yani.Ne yazıyorsa katılacaklar,yoksa dinden çıkarlar.Bunlar atalarının inanç ve öğretilerinin tutsağı olmuş,atalarının kendilerine biçtiği rolü oynayan,farkındalık yaratamamış bilinçsiz zombilerdir.Hiçbiri,Kuran ayetlerini doğrulayıp,gerçekleyip,Kuran ayetlerinden de Allahın varlığına ulaşıp,kanıtlamış da değillerdir.Elbette böyle bir durum da söz konusu da değildir.Çünkü akıl dışı,mantıksız,komik kuran ayetlerinden ancak ve ancak Allahın uyduruk,bir yalan olduğu sonucuna ulaşılabilir.Öyleyse ne yapacaksın iman edecek ve  ettireceksin ve ne yazıyorsa katılacaksın.Kuşkuya düşenlerden olmayacaksın.O nedenle islam asla ve asla akıl dini felan değildir.İslam akılsızlık, iman et ve ne yazıyorsa katıl dinidir.Tabi işin ilginç yanı ataları dinine inanmaya programlanmış bu zombiler,biz doğru yoldayız,biz doğru dini seçtik diyerek ataları tarafından başka dinlere inanmaya programlanmış kişilere akılsızlar diyip,eleştirirler.Kendisi de atalar dini islama inanmaya programlanmış ama akıl veriyor.Birde biz doğru dini seçtik demezler mi.Özgür iradeden felan söz ediyorlar.Atalarının dinine inanmaya programlanmış,atalarının kuklası olan bir zombisin,ne seçmesinden söz ediyorsun sen.İslama göre yapılandırılmış bu zombiler,oldukça küstah ve kibirlidir.

Birde bunlar sayıyla övünüyorlar.Şu kadar inanan var diyip.La sanki bunlar,düşünüp,sorgulayıp islamı seçtiler.Düşünüp,Allahın varlığını kanıtladılar,gerçeğe ve doğruya ulaştılar.Hemen hemen hepsi ataları tarafından islama inanmaya programlanmış kişiler.Bunla mı övünüyorsunuz?Ne kadar çok kişinin atalar dini islama inanmaya programlanması,atalarının inanç,öğretilerinin ve iman putunun tutsağı olmasıyla mı?Atalar dini islama inanmaya programlananların çok olması islamı gerçek ve doğru mu yapıyor?Bu nasıl mantık,bu nasıl bir akıl dışılık.

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

   Her insan doğduğunda, yani bebekken dini yok şekilde meydana gelir. Tabii, İslam şarlatanları bunu da değiştirip, "her insan müslüman doğar" şekline getirmişlerse bile, esas öyle değildir. 

   Mümkün olduğunca geniş bir yelpazede, bu konuyu ve bu konu tesiri altında kalan kişileri tahlil etmek gerekir. 

Soru gayet basit; Müslümanlar, neden müslümansınız? 

 

   Bu soruya cevap bulamayan Müslüman, aklında kalan eksik bilgilerden yararlanıp karşıdaki insana cevap vermeye çalışır, sonuç; cevap bulamaz. 

   O zaman bu cevabı bizim vermemiz gerekiyor, evet müslümanlar neden müslümandır? 

Çünkü; Ebeveynleri ve çevreleri Müslümandır.

 

   Evet, böyle değil mi? Çevresi müslüman olan ve hiç araştırma zahmetine girmeyen, kendini rahat hisseden bir insan, elbet müslüman olur!

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 10.08.2014 at 13:06, Dindarr yazdı:

Bir avrupalı şöyle demiştir: farz edelim ki hakikatten Bir peygamber gönderilseydi

insanlara kendisini kabul ettiremezdi! çünkü Hazreti Muhammed insanlığa her şeyi bildirmiş! söylenmemiş söz bırakmamıştır!!!

gözünü seveyim senin ben! avrupalı İnsan!!! İnsan nerede olsan İnsandır!! hayvan da nerede olsa yine hayvandır

İslamın bugüne kadar gelen tüm kavramları binlerce sene içinde zaman, mekan ve toplum şartlarına göre şekillenerek gelmiştir ve sanki daha önce yazılı kaynaklarda varmış gibi, muamelata eklenmiştir (yani dini UPDATE etmek olayı). Onun için boşuna heveslenme, Avrupalıların peygambere her söz bildirilmiş gibi söyledikleri iddia edilen lafları zırvadan öteye gitmez. Hatta o kadar çok (binlerce) konu cevapsız kalmıştır ki, sayısız ekol doğmuş ve bunun sonucu olarak mezhepler birbirlerini kafirllikle suçlamaya kadar varmıştır. Bunun canlı örneği Müslümanların birbirlerini katletmelerinden bellidir ve güzel ama hayalci kardeşim, masallarla bir yere varılmaz...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eleman dinleri kiyaslamis, puanlama yapmis ve galip islam ? yav ne adamlar var.

niye muslumansin? Ailemden dolayi.

niye cig balik yiyorsun? Ailemden dolayi.

niye ellerinle yiyorsun? Ailemden dolayi. bu kadar basit.

 

Bu ulkede 1 kisi bile secerek isteyerek musluman olmadi, zaten sonradan olmak isteyende biraz arastirinca ya dinsiz inancsiz kalmaya devam ediyor ya da hristiyan oluyor. Niye hristiyan dedim, ayni dinin laciverti ama su anki orneklere bakiyor arayis icindeki adam, gelismis ulkelerde hep hristiyanlik, farkli ve iyi oldugunu dusunup yoneliyor. Ayni cöl masalinin laciverti.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...