Jump to content

Ateist komunistler niye böyle iki yüzlü?

Recommended Posts

Rus bi kıza komünist misin diye sormuştumda gerçekçiyim diye cevap vermişti.Bu yeterli sanırım.Birde putinin şu sözünü yazayım.'sovyetleri özlemeyen kalpsizdir,o günlere geri dönmek isteyen ise beyinsizdir' adamlar sakızı bile bayramları buluyolarmış siz neyi savunuyonuz ya.

Sitelerde Paylaş
  • İleti 493
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

İnsan haklarından dem vurup islama çatanlar,iş sovyetlerin yaptığı sürgünlere gelince insan hakkı falan tanımıyolar ve haklı buluyolar.Neymiş burunları sürtsün diyeymiş.O zaman müslümanlarda haklı.30 milyon insanın açlıktan öldüğü Çin devrimini bilmeyen görmeyen insanlarla ne tartışabilirsinki.Stalinin öldürdüğü kadar rus u hiçbir millet öldürmedi.İnsanlar komünizmdeki kadar hiçbi sistemde sürünmedi.Siz müslim dediklerinizden daha kaz kafalısınız ya.Siz onlardan daha fanatiksiniz.Sizin en büyük farkınız beyninizi onlar kadar bile işletmiyosunuz.Hadi onlar bilmediklerine inanıyor.Siz gördüğünüze inanmıyonuz ya.

Sitelerde Paylaş

Komünizm tevrat menşeili yahudi tezgahıdor.Yahudiliği bilmeyen araştırmayan dangalaklar bunları hep komplo sanır.Siz yahudi ateizmi bile bilmiyosunuz.Yahudi ateist olur ama hristiyan ve müslüman olamaz.Yahudi nasıl olur diye soranlar bizi komplo teoricisi sanan ahmaklardır.Bu insanlarla tartışılmaz.

Sitelerde Paylaş

Bana neler döndüğünü hiç bilmiyor muşum gibi anlatma bunları.

Sizin gördüğünüzle komünizmi teorik düzeyde bilen ve özümseyenlerin gördüğü farklı.

Komünist sistemde eğer birileri ezilmiş ise sisteme entegre olamadıkları içindir.

Yukarıdakilerin çeteleşmesi söz konusu değil.

Sanki şu anda dünyada farklı şey oluyormuş gibi.

Para yoksa seni mezara bile gömmezler.

Kötülediğin iftira attığın sistem şu anki vahşetten daha insancıl.

Ben sana diyorum.

Sorun komünit sistemde değil.

Entegrasyonda.

Entegrasyon kısmına fazla odaklanamadılar kurulduğu zamanda savaş yaralarını sarmaktan.ve daha sonra savaş yüzünden.

Rotasyona daha fazla önem verlmeliydi.

Yani nüfus karışımı yüzbinlerle değil on milyonlarla yapılmalıydı.

Karıncalar gibi.

O zaman bu şikayet ettiğin yerler ortadan kalkardı.

Bunu Çin çok güzel uyguluyor şu anda.

Bütün nfusu rotasyona sokuyorlar.

Rotasyon için saatte 800 km giden trenler tasarlıyorlar.

Rotasyona tabi tutulmadığınız nüfusunuzdan belli.

Sovyetlerde herhangi bir DCDumhuriyetin veya Fedwrasyonun nüfusunun %90'ı bir tek millet olur mu?

Böyle saçmalık olur mu?

Bir taraftan eleştirdiğin şeyler diğer taraftan uygulanmadığı ortaya çıkıyor.

Azerice eğitim veren okul bile verdiler size değil mi? Yasak olması lazım normalde.

Ama bahse girerim Azerbaycanda eğitim veren tüm okulların en az %20si Azericeydi.

Normalde Birlik Dili, Ortak Dil (Rusça) olması lazım değil mi tamamı?

Gördün mü sistem uygulanmamış.

Sen uygulanıp başarısız olduğunu söylüyorsun.

Bir taraftan asimilasyonla suçluyorsunuz, diğer taraftan onun olmadığı çıkıyor.

Ayrıca ekonomik varlıkların belli bir kesimde olmaıs da yalan.

Sovyetler dışa açık değildi ki.

Adamlar işinden ayrılamıyor ki yurtdışında par ayemeye gitsinler.

Senin dediğin ayrıcalıklı yerler senatoryumlar, kamplar olsa gerek.

İyi de her grubun kendi kampı vardır.

Doktorların kendi kamp ve tesisileri, mühendislerin kendi kampları, yöneticilerin de kendi tesisleri.

Bunda ne var?

Komünizm hatalı bir sistem değil.

Adaptasyonda sorunlarınız olmuş.

Bunu dağılırkenki nüfus oranına bakan herkes görebilir.

İddianın biri diğerini çürütüyor.

Bu tipik bir suçlama.

Sen ne yaşandığını taraflı olarak görmüş olabilirsin.

Ama ben neler yaşandığını biliyorum.

Sistemin el kitabı bende, üretimi bende.

Kullanıcının maruz kalabileceği herşey el kitabında yer alır.

El kitabında olmayan bir senaryo başına gelmiş olamaz.

İmkansız bu.

Sitelerde Paylaş

Komünizm tevrat menşeili yahudi tezgahıdor.Yahudiliği bilmeyen araştırmayan dangalaklar bunları hep komplo sanır.Siz yahudi ateizmi bile bilmiyosunuz.Yahudi ateist olur ama hristiyan ve müslüman olamaz.Yahudi nasıl olur diye soranlar bizi komplo teoricisi sanan ahmaklardır.Bu insanlarla tartışılmaz.

Tevrat menşeyli nasıl oluyor? Hangi pasuklarda Komunizm geçiyor?Hadi ben cevap vereyim ezbere yazmayın.Yusuf Bahsine açın eski ahitte.Kıtlık şiddetleniyor47/13 den başlayın.Özetle yazayım Kıtlık öyle şiddetlenirki Mısırda.Mısırlılarda Yusuftan buğday satın almaya başlarlar.Yusuf onlardan topladığı bütün paraları Firavuna verir.

Ve Mısır halkında artık parada kalmaz(Yani para kalkar)Ama kıtlık devam eder. Halk Yusufa tekrar gider Ondan buğday ister.Yusuf bu sefer "Paranız bittiyse davarlarınızı verin" der.Daha sonrada Yusuf Davarlara atlara sığır sürülerine eşeklere karşılık onlara yiyecek verir. (Bakın önce para sonrada üretim araçları halkın elinden gidiyor)Ama kıtlık yine devam eder buy sefer Halk Yusufa şunu der:"Paramız tükendi Davarlarımızıda sana verdik.Canımızdan ve toprağımızdan başka birşeyimiz kalmadı.Canımıza ve toprağımıza karşılık bize yiyecek sat. Toprağımızla birlikte Firavunun kölesi olalım.Bize tohum verki ölmeyelimyaşayalım toprakda çöle dönmesin"Böylece torakların tümü Firavunun oldu.Yusuf Mısırın bir ucundan diğer ucuna kadar bütün Halkı köleleştirdi.

Yalnız kahinlerin toprağını satın almadı.Çünkü onlar Firavundan aylık alıyor,Firavunun bağladığı aylıkla geçiniyorlardı.Bu yüzden topraklarını satmadılar.

Yusuf halka"Sizide toprağınızıda Firavun için satın aldım.İşte size tohum toprağı ekin.Ürün devşirdiğinizde Beşte birini Firavuna vereceksiniz.Beşte dördünü ise tohumluk olarak kullanacak ve ailelerinizle çocuklarınızla yiyeceksiniz"

Budur sizin bahsettiğiniz. Yalnız Beşte bir hams İslamada geçmiştir!

Bunun dışında Bazı Yahudiler Allaha ulaşabilmek için Araziler satın alıp ortak mülkiyet ve paylaşmaya dayalı çalışmalar yaptılar.Yani Zenginlikten vazgeçtiler.Kolhoz ve solhozların temelinin bunlar olduğu söylenirsede. Varlıkla Yarin ihsanına varılmayacağı İslam dışında Gerek Yahudilikte gerekse Hiristiyanlıkta hep vardır.Ruhban olacaksan Varlığını terk edeceksin. İslam ise Rubanlığı redder. Hem Dünya malı ve ikbal bir yandanda şekli ibadetler kıyafetler gırla gider.

Sitelerde Paylaş

Ateizmi komünizm bazında tartışmak ateizme çok büyük bir haksızlık. Ateistler komünistlerden ibaret olmadığı gibi, komünizm bir ideolojidir. Ateizm ise bir ideoloji değildir. Arada ilinti yok.

Antikapitalist müslüman nasıl anlamsız bir tanımlama ise, komünist ateist de öyle anlamsız bir tanımlamadır. Siyasi ideolojiler ayrı bir konu, din hakkındaki görüşler ayrı bir konudur. Bunları özdeşleştirmek çarpıtma, aldatma ve bulanıklık yaratmadır. Bir kişinin ideolojisi komünizm, dini görüşü ateizm ise, onunla siyaset tartışacağımda dini işin içine sokmam. Kamu düzeni bazında komünizmi tartışırım. Komünizmin din hakkında ne öngördüğü, dini görüş bakımından önemsizdir. Bu siyasi bir tavırdır. İdeolojiktir. Dini görüşün kendisini etkilemez.

Din ile siyaseti karıştırmamak, laikliğin olmazsa olmazıdır. Komünizm - kapitalizm tartışmasında dinin, din hakkındaki görüşlerin yeri olamaz ve yoktur. Komünizm siyaset konuşurken tartışılır. Ateizm din konuşurken tartışılır. Bu budur ve başka türlüsü olamaz. Olursa çok büyük bir yanlış yapılmış olur. Laiklik rafa kaldırılmış olur. Laiklikten hiç bir şart ve ortamda asla ve asla en küçük ödün verilemez. Verilirse insanlık yara alır.

Sadece dincilerin laik olması gerekmiyor. Ateistler de laik olmalı. Bunun başka çıkarı kaçarı filan yoktur. Bu insanlık erdeminin kesin, şaşmaz kuralıdır. Ateizmi ideoloji bazında tartışmak, futbolun kuralları ile basketbol oynamak gibidir.

Sitelerde Paylaş

Ateizmi komünizm bazında tartışmak ateizme çok büyük bir haksızlık. Ateistler komünistlerden ibaret olmadığı gibi, komünizm bir ideolojidir. Ateizm ise bir ideoloji değildir. Arada ilinti yok.

Antikapitalist müslüman nasıl anlamsız bir tanımlama ise, komünist ateist de öyle anlamsız bir tanımlamadır. Siyasi ideolojiler ayrı bir konu, din hakkındaki görüşler ayrı bir konudur. Bunları özdeşleştirmek çarpıtma, aldatma ve bulanıklık yaratmadır. Bir kişinin ideolojisi komünizm, dini görüşü ateizm ise, onunla siyaset tartışacağımda dini işin içine sokmam. Kamu düzeni bazında komünizmi tartışırım. Komünizmin din hakkında ne öngördüğü, dini görüş bakımından önemsizdir. Bu siyasi bir tavırdır. İdeolojiktir. Dini görüşün kendisini etkilemez.

Din ile siyaseti karıştırmamak, laikliğin olmazsa olmazıdır. Komünizm - kapitalizm tartışmasında dinin, din hakkındaki görüşlerin yeri olamaz ve yoktur. Komünizm siyaset konuşurken tartışılır. Ateizm din konuşurken tartışılır. Bu budur ve başka türlüsü olamaz. Olursa çok büyük bir yanlış yapılmış olur. Laiklik rafa kaldırılmış olur. Laiklikten hiç bir şart ve ortamda asla ve asla en küçük ödün verilemez. Verilirse insanlık yara alır.

Sadece dincilerin laik olması gerekmiyor. Ateistler de laik olmalı. Bunun başka çıkarı kaçarı filan yoktur. Bu insanlık erdeminin kesin, şaşmaz kuralıdır. Ateizmi ideoloji bazında tartışmak, futbolun kuralları ile basketbol oynamak gibidir.

Sen onu bırak da, beni, administrator, sırf, komunizmin gerçek yüzünü ortaya serdim diye banladı, sana bir şey yapmadılar. Buna ne dyieceksin=

Holodomor ve Katyn katliamları var dedim diye, beni muhtemelen komunist olan administrator, banladı. dedi ki yalancı dedi.

Sitelerde Paylaş

Komünizmi mason komplosu sanan süzme oğlu süzme salak çok var. Taşkafa sağın temel tezi budur. Troçki Ittihad Terakki'nin gazetesinde başyazarmış. Gerizekalı. Sen hiç Troçkist gördün mü? Ittihad Terakki'yi faşist kabul ederler.

Ayrıca sana bir sır vereyim. Troçki Türkiye'ye geldiğinde ne İtthad kalmıştı ne de Terakki. Troçki Türkiye'ye 1929 yılında geldi. Ittihad Terakki liderleri çoktan yurtdışında vurulup öldürülmüştü. Ittihad Terakki dergisi falan da yoktu. Yalancı dallama.

Büyün tezleriniz böyle işte. Yalan dolan, osuruk düşünceler. Gelmiş ciddi ciddi anlatıyor bir de. Rusça bilen varsa gönderecekmiş. He, Ittihad Terakki dergisi Rusçaydı. Yalama.

http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/

oku bakayım. Ya, ben farkındaysanız, eleştirirken, kim kurdu falan diye eleştiremdim. Oraya girersek zaten bitmişsiniz de, batılı komplosu oldugunuz için.

Sırf tarihinizle bile rezilsiniz. O kadar katliam sürgün zart zurt var. Ama ne hikmetse, democrassian, ateist komunist kardeşlerine pek laf etmiyor!

Sitelerde Paylaş

Yahudilere müslümlerin yaptığı zulmü başka hiç kimse yapmamıştır. Müslümler etnik temzilikle yahudileri vatansız bıraktılar, yarımadayı tümüyle araplaştırdılar. Tarih bu kadar yoğun etnik temizlik ve zulüm görmemiş, yazmamıştır. Koca yarımadada birlikte asırlarca yaşamış iki halk birbirine düşürülüp kanlı bir soykırım yapılmış, yahudiler öldürülmüş, köleleştirilmiş, sürülmüş veya zorla müslüman yapılmıştır.

Yahudilerin ellerini arkalarına bağlayıp ölüm çukurlarının başında kafalarını nasıl kesip çukurlara doldurduklarını islam tarihçileri kendi ağızlarıyla çok iyi bir bok yemiş gibi anlatırlar.

Ühüüü ağlayalım ühüü.

Plaj bombalayan sivil yerleri bombalayan israildir. Ama sen de bir işlik var. Yahudi misin anlamadım. Ne zaman görsem, ya Amerikayı översin, ya İsrail oh iyi yapıyor dersin.

Sitelerde Paylaş

Ben burada, komunizmi, farkındaysanız, hiç ateizmle bir tutmadım. Başlıkta da özellikle belirttim, ateist olan komunistler. Zaten komunistler ateisttir. Yalan mı?

Sitelerde Paylaş

Ateizm, Materyalizm ana arterine bağlı bir koldur.

Materyalizm ana arteri iki kola ayrılır.

Biri Ateizm diğeri Bilim.

Bu iki kolun bağlı olduğu ana arterdeki hareketler, ikisini de etkiler.

İkisinin de hareket tarzını etkiler.

18. yüzyıldan sonra materyalizm ana arterinde ilk önce entelektüel bir şablon, sonra da sosyal bir şablon oluşuyor.

Bu bazen komünizm gibi toptan büyük bir sistem oluyor.

Bazen de parça parça (örneğin kanunlar, haklar, uygulamalar vb gibi konularda nesnelliğin empoze edilmesi) oluyor.

Ama bir şekilde Materyalizm insanların toplumlarına toplu veya ayrı ayrı konularda el koyuyor.

Bu bir ideoloji değil.

Ana Arterde enerji birikimi oluyor.

Bu Enerji birikimi Bilim ve Ateizm kollarına yansıtılamıyor.

Bu enerji daha çok alan, daha etkili var oluş ve daha iyi bir yok etme (idealizmi yok etme) şeklinde yansıtılıyor.

Bu yine yansıyacak.

Sen istediğin kadar ideoloji de.

Komünizmi propaganda ile toptan yok etmeye çalışırsan o da kendini parçalar ve farklı farklı kanallardan girer.

Çünkü hamuru Materyalizm.

Bu enerji yine boşalacak.

Her zaman boşalacak.

Gerçekler er ya da geç empoze eder kendisini.

Sitelerde Paylaş

Sen onu bırak da, beni, administrator, sırf, komunizmin gerçek yüzünü ortaya serdim diye banladı, sana bir şey yapmadılar. Buna ne dyieceksin=

Holodomor ve Katyn katliamları var dedim diye, beni muhtemelen komunist olan administrator, banladı. dedi ki yalancı dedi.

Yalancılık yapma.

Sen angut ve dangalak olduğundan banlandın.

Entelektüel bir şeyler koymuyorsun ortaya.

Sitelerde Paylaş

Yalancılık yapma.

Sen angut ve dangalak olduğundan banlandın.

Entelektüel bir şeyler koymuyorsun ortaya.

BATININanasını nikli kirlilik kaynağı yalancı forumdan atılmıştır.

Yalancı demiş bana admin.

Niye, siz komunistler katliam yaptınız diye.

bu tartışılanbir şey, niye böyle direk yalancı dedi ki?

Sitelerde Paylaş

BATININanasını nikli kirlilik kaynağı yalancı forumdan atılmıştır.

Yalancı demiş bana admin.

Niye, siz komunistler katliam yaptınız diye.

bu tartışılanbir şey, niye böyle direk yalancı dedi ki?

Sadece yalancılık değil, dinin için katillik, hırsızlık, ırz düşmanlığı gibi şeyler de yapabilirsin.

Yalan mı?

Sitelerde Paylaş

Tevrat menşeyli nasıl oluyor? Hangi pasuklarda Komunizm geçiyor?Hadi ben cevap vereyim ezbere yazmayın.Yusuf Bahsine açın eski ahitte.Kıtlık şiddetleniyor47/13 den başlayın.Özetle yazayım Kıtlık öyle şiddetlenirki Mısırda.Mısırlılarda Yusuftan buğday satın almaya başlarlar.Yusuf onlardan topladığı bütün paraları Firavuna verir.

Ve Mısır halkında artık parada kalmaz(Yani para kalkar)Ama kıtlık devam eder. Halk Yusufa tekrar gider Ondan buğday ister.Yusuf bu sefer "Paranız bittiyse davarlarınızı verin" der.Daha sonrada Yusuf Davarlara atlara sığır sürülerine eşeklere karşılık onlara yiyecek verir. (Bakın önce para sonrada üretim araçları halkın elinden gidiyor)Ama kıtlık yine devam eder buy sefer Halk Yusufa şunu der:"Paramız tükendi Davarlarımızıda sana verdik.Canımızdan ve toprağımızdan başka birşeyimiz kalmadı.Canımıza ve toprağımıza karşılık bize yiyecek sat. Toprağımızla birlikte Firavunun kölesi olalım.Bize tohum verki ölmeyelimyaşayalım toprakda çöle dönmesin"Böylece torakların tümü Firavunun oldu.Yusuf Mısırın bir ucundan diğer ucuna kadar bütün Halkı köleleştirdi.

Yalnız kahinlerin toprağını satın almadı.Çünkü onlar Firavundan aylık alıyor,Firavunun bağladığı aylıkla geçiniyorlardı.Bu yüzden topraklarını satmadılar.

Yusuf halka"Sizide toprağınızıda Firavun için satın aldım.İşte size tohum toprağı ekin.Ürün devşirdiğinizde Beşte birini Firavuna vereceksiniz.Beşte dördünü ise tohumluk olarak kullanacak ve ailelerinizle çocuklarınızla yiyeceksiniz"

Bunun dışında Bazı Yahudiler Allaha ulaşabilmek için Araziler satın alıp ortak mülkiyet ve paylaşmaya dayalı çalışmalar yaptılar.Yani Zenginlikten vazgeçtiler.Kolhoz ve solhozların temelinin bunlar olduğu söylenirsede. Varlıkla Yarin ihsanına varılmayacağı İslam dışında Gerek Yahudilikte gerekse Hiristiyanlıkta hep vardır.Ruhban olacaksan Varlığını terk edeceksin. İslam ise Rubanlığı redder. Hem Dünya malı ve ikbal bir yandanda şekli ibadetler kıyafetler gırla gider.

Belki adamın diyecek başka şeyleri vardır. Diyemezse, o zaman sen haklısındır.

İttihad terakki şeysi için de kanıt bekliyorum.

Benle aynı görüşten diye, öyle iman edecek değilim.(miki miydi neydi ona işte veya azer de olabiliir kim dedi tam hatırlamıyorum.)

Sitelerde Paylaş

Tevrattaki ekonomik sistemden aldığını biliyorum.Komünist olun demiyor elbette.Ben ondan esinlendiğini söyledim.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...