BATININanasını 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi http://www.historyplace.com/worldhistory/genocide/stalin.htm ARTIK KIVIRAMAYACAKSINIZ KOMUNİSTLER. SİZİN O BOZUK PSİKOPAT İDEOLOJİNİZ ÇÖP. TARİHİN TOZLU SAYFALARINDA YERİNİ ALMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMAZ. NE KADAR KIVIRSANIZ DA GERÇEK BU. SİZİN ATALARINIZ KÖPEK İDİLER. LENİN DE STALİN DE MAO DA İT İDİ. ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİYDİ. HALK DÜŞMANIYDI HEPSİ. SİZLER İYİ GÖZÜKEN ŞEYTANSINIZ. SİZİN GİBİLERİN MASKELERİNİ DÜŞÜRECEK BENİM GİBİ KİŞİ AZ DİYE MAALESEF TÜRK GENÇLİĞİ KOMUNİZME KANABİLİYOR. Link to post Sitelerde Paylaş
zorlu 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Mesele Muhammed değil. Muhammedi beğenmeyip Stalini beğenmek. SEn de namus olsa zaten Staline, Muhammede ettiğin küfürlerin 10 katını edersin Muhammed??? Sen nasıl Müslümansın be adam. Hz.Muhammed(sav) yazman gerekir veya en azından Hz. Link to post Sitelerde Paylaş
yeniçeri53 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi IŞID DAN BETERDİR KOMUNİZM. Bırak o Emperyalist reklamlarını.Artık Komunizm çöktü bak bir yığın Rus geliyor Türkiyeye Onlara sor onlarla konuş Sana daha gerçekçi anlatacaklardır.Stalin Kırım Türklerini kesti demiştim bir Rusa . Bana şöyle cevap vermişti."Sadece Türklerimi biz Ruslarıda kesti"Stalini Rusuda Gürcüsüde sevmez. Sen Atatürke DR Nazımı neden öldürtdün? diye sorabilirsin. Ama Staline Sen Kırımda neden tek Türk bırakmadın diye soramazdın.Keza Maoyada. Mao ve Çinlileri ise Doğu Türkistandan gelen Uygurlara bir sor. Ben sordum hiç hoş şeyler yapmıyor Çinliler.Tamamen Irkçı bir davranış gösteriyorlar. Ama şuda varki SSCB de ne Stalin nede ondan sonraki devrelerde işsiz ve aç kalmazdın! Sokakta kalmazsın. Senin gerçekten bir Devletin vardır.Git bak Suudilere petrol zenginleri ama Fakir ve sefil araplarda var. Nedenki?Nerede kaldı Müslümanlıkları?Hani komşun aç yatarken sen yatamazdın? Hikaye bunlar.Araplar kadar bencil bir millet yok .Eğitsenizde tahsil versenizde değişmiyorlar.Ama bak birde O beğenmediğin Yahudilere adamlar değil İsrailde yaşayan İsrail dışında yaşayan dindaşına dahi yardım ediyor. Onu aç ve sefil bırakmıyor. Diğer taraftan Muhammedi bu Liderlerle kıyaslaman çok yanlış. Çünkü aradan 1400 yıl geçmiş. Ve Muhammede ait doğru dürüst tek tarihi delil yok elimizde. Teberiyi bırak bir kenara Muhammedden kaç yüz sene sonra yaşamış.Musayla Davutla Süleymanla İsayla nasıl bu liderler kıyaslanmazlarsa Muhammedlede sen kıyas yapma.Ha sen Bilinen tarihten bu yana Müslümanlar ne yapmışlar bunu tartış. Link to post Sitelerde Paylaş
yeniçeri53 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi http://www.historypl...cide/stalin.htm ARTIK KIVIRAMAYACAKSINIZ KOMUNİSTLER. SİZİN O BOZUK PSİKOPAT İDEOLOJİNİZ ÇÖP. TARİHİN TOZLU SAYFALARINDA YERİNİ ALMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMAZ. NE KADAR KIVIRSANIZ DA GERÇEK BU. SİZİN ATALARINIZ KÖPEK İDİLER. LENİN DE STALİN DE MAO DA İT İDİ. ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİYDİ. HALK DÜŞMANIYDI HEPSİ. SİZLER İYİ GÖZÜKEN ŞEYTANSINIZ. SİZİN GİBİLERİN MASKELERİNİ DÜŞÜRECEK BENİM GİBİ KİŞİ AZ DİYE MAALESEF TÜRK GENÇLİĞİ KOMUNİZME KANABİLİYOR. Senin bütün korkun Din min Vatan Millet değil Servetin. Link to post Sitelerde Paylaş
Gaelo 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Ateizm'de bir Ideoloi yoktur kardesim. Ateizm sana sunu yap sunu yapma yada söyle insan ol, böyle insan olma gibi birsey demiyor. Bir Ateist bir insani öldürürse bu Ateizm ve Ateistlere baglandiramaz. Ateizm sana insan öldür demez, Ateizm birsey demez, Ateizmde bir Ideoloji yok. Bir Müslüman ama Tekbir ve Allahu Eckber esliginde birisini öldürüyorsa bunun nedeni Islamdir, cünkü Islam bunu önce sürüyor bunu emir ediyor. Daha neyi tartisiyorsun anlamadim ? Link to post Sitelerde Paylaş
Materyalist Bilinç 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Mevcut delillerle Lenin'in idealist değil, ancak gerçek ya da hayali olsun sorunları çözmenin en iyi yolunun, Bu yavşaklıkları bırakın dedim size. Uydurma işler. Geri zekalı herif, Lenin Materyalist idi Nasıl İdealist olabilir? Mevcut delillerle Lenin'in erkek değil kadın olduğu ortaya çıkmaktadır diyorsun sen Materyalizm başka şeydir İdealizm başka şeydir. İdealizm Materyalizm'de yer alamaz. Hijyenli bir ortamda virüsler, mikroplar yaşayamaz. İdealizm de Materyalizmin yanına yaklaşamaz. Buralarda konular tartışmadan önce cehaletinizi giderin. Propaganda metinleri veriyorsun hala. Yalanlar söylüyorsun. Link to post Sitelerde Paylaş
Materyalist Bilinç 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Propaganda metnindeki hileye bakar mısınız? Lenin İdealist değil adam öldüren biriydi. İdealist olsaydı iyi olacaktı. İdealist kim? Mateyralizm karşıtı. Materyalizm karşıtı kim? İnançlılar. Bu oyunlar bir tarafınıza girecek. Bekleyin siz. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Bilinmeyen tarihin tekrarladığı söylenir. Sanki tarihi bilmek tekrarları önleyecekmiş gibi. Tarih her zaman tekrarlayacaktır.. Çünkü sosyal olaylar kendilerini yalnız belli sınırlar içinde manifest ederler. Lenin Bolşevik devrimini başarı ile yaptıktan sonra kendisinden sonra kimin komünist partinin başına geçeceğine bir türlü karar verememişti. Trotsky'yi tanıyor ve yeğliyordu. Stalin'i ise yeterince tanımıyordu. Stalin 1922 yılında komünist partinin yeni kuralan genel sekreterliğine getirilmişti. 1924 yılında Lenin ölünce yerine kimin geleceği kesinlik kazanmamıştı. Trotsky görüşleri oldukça radikal olan bir komünistti. Stalin ise yeterince bilinmediğinden, nasıl bir komünist olduğu açık değildi. Lenin ölür ölmez ikisi arasında iktidar mücadelesi başladı. Genel sekreter olan Stalin politik bir manevraya baş vurarak, partiyi istifa etmekle tehdit etti. Sanki komünist partisi Stalin'in istifasında olumsuz olarak etkilenecekti. Ama ilginç olarak bu politik manevra işe yaradı. Komünistler birinin oldukça radikal olduğuna emin oldukları iki liderden birini başkan olarak seçmek durumu ile karşı karşıya bırakılmışlardı. Stalin iki kötünün iyisi idi. Yeterince bilinmemesi Stalinin işine yaramıştı.. Stalin başa geçti... İlk iş olarak Lenin için büyük bir mozaleum yaptırdı. Oysa Lenin mütevazi bir mezar vasiyet etmişti. Stailin Lenin'in adını ve ününü kullanarak bundan mümkün olduğu kadar çok prim yaptı.. Trotsky hala ortalıklarda dolaşıyordu. Stalin onunla mücadele etti. Her fırsatta onunla alay etti ve onu mümkün olduğu kadar küçülttü. Sonra bir gün her kesin içinde onu tevkif ettirdi. Kelepçeledi ve sürgüne gönderdi. Stalin daha sonra içinden çıktığı Ortodoks kilisesine döndü.. Dini yasakladı. Dinle ilgili yayınları, sembolleri toplattı ve imha ettirdi. Daha sonra Stalin SSCB'ini endüstileştirdi. Ve bunda çok başarılı oldu. Rusya zenginleşmeye başladı. Hızını alamadı Stalin ve bu keresinde bütün çiftçilerin ellerindeki ürünleri devletleştirdi. Ürünlerin beşde dördü devlete aitti. Buna uymayanın bütün malı mülkü gaspedildi. Zengin çiftçiler devlet düşmanı ilan edildi.. Muhammed de Allah'ın güzel isminden ve ününden yararlanmasını bildi. Onu yüceltti. Ona müthiş güzellikler, doğa üstü nitelikler ve güçler atfetti ve onların himayesi altında kendi görüşlerini cahil Arap toplumuna empoze etmeye başladı. Bir süre sonra Mekke'ye döndü.. Onlarla savaştı. Müşrikleri insanlık düşmanı ilan etti. Onların dinlerini yok etmeye başladı. Putlarını kırdı.. İmha etti. Daha sonra Müslüman'ları İslam'ı yaymaları için cihada davet etti. Cihatlar sayesinde İslam zenginleşti. Muhammed de hızını alamadı ve zekat ve vergi sistemi getirerek, ya da onların ilk adımını atarak, bir tür sosyalist bir rejim uygulamaya başladı. Osmanlı zamanında çiftçinin bütün malı Padişaha aitti. Padişan ona istediği kadarını bağışlayabilirdi.. Hatta padişah yalnız vatandaşların malına değil, canına ve ırzına da sahipti. İlginç benzemeler.. Aralarında 1300 yıl fark var ama, Lenin'i Allah kabul edersek, bilmece çorap söküğü gibi açıklık kazanıyor.. Tabii Muhammed'i Stalin temsil ediyor. Komünist partiyi ise İslam.. İlk İslam'ın başarılarını Rusyadaki endüstri devriminin başarıları ile karşılaştırabilirsiniz. Çifçilik ürünlerinin devletleştirilmesini de İslam'da müritlerin Allah'ı temsil eden halifenin malı olmasına benzetebilirsiniz.. Stalinle Muhammed'in yaşam öyküleri arasındaki benzerlik beni de şaşırttı.. Daha başka benzerlikler de var.. Onlara da sonra değinebilirim. Selamlar HACI http://www.ateistforum.org/arsiv/arsiv/ARSIV-III/index37b3.html Link to post Sitelerde Paylaş
cigi 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Kara cahil sanalin nimetlerinden faydalanmaya kalkarsa sonuc bu baslikta ki gibi olur. Cahil ateistlerin hepsini "Komunist" saniyor... Bunlardan Türkiye'de milyonlarca var. Tavsan gibi ürediklerinden cahil kalmalarina engel olunamiyor. Bir de cahil tavsan sürülerini yönlednirip güdenleri düsünürsek demek ki durum oldukca vahim. Komunizm bir ideoloji bana göre bir ütopya ateistlik ise uyduruk putlari pislikleri ahlaksizliklari kabul etmemek yani dogal yasamaya calismak. Demek ki cahil karsi cikip savasmaya calistigi ateizmi ve komunizmi bilmiyor. Ne diyelim? Ateist arkadaslar her cahili egitmek zorunda degiller. Link to post Sitelerde Paylaş
Materyalist Bilinç 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi http://www.ateistfor.../index37b3.html Hacı'nın bu konudaki görüşleri kişisel görüşler. Trotsky ve cephesi temizlendi çünkü Trotsky liberaldi. Yani idealistti. Link to post Sitelerde Paylaş
Zavallı 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Hacı'nın bu konudaki görüşleri kişisel görüşler. Trotsky ve cephesi temizlendi çünkü Trotsky liberaldi. Yani idealistti. yok ben sadece bi görüş olsun diye şeettiydim yoksa elbet haci amcanın kendi görüşüdür - kimseyi bağlamaz. Link to post Sitelerde Paylaş
BATININanasını 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Bırak o Emperyalist reklamlarını.Artık Komunizm çöktü bak bir yığın Rus geliyor Türkiyeye Onlara sor onlarla konuş Sana daha gerçekçi anlatacaklardır.Stalin Kırım Türklerini kesti demiştim bir Rusa . Bana şöyle cevap vermişti."Sadece Türklerimi biz Ruslarıda kesti"Stalini Rusuda Gürcüsüde sevmez. Sen Atatürke DR Nazımı neden öldürtdün? diye sorabilirsin. Ama Staline Sen Kırımda neden tek Türk bırakmadın diye soramazdın.Keza Maoyada. Mao ve Çinlileri ise Doğu Türkistandan gelen Uygurlara bir sor. Ben sordum hiç hoş şeyler yapmıyor Çinliler.Tamamen Irkçı bir davranış gösteriyorlar. Ama şuda varki SSCB de ne Stalin nede ondan sonraki devrelerde işsiz ve aç kalmazdın! Sokakta kalmazsın. Senin gerçekten bir Devletin vardır.Git bak Suudilere petrol zenginleri ama Fakir ve sefil araplarda var. Nedenki?Nerede kaldı Müslümanlıkları?Hani komşun aç yatarken sen yatamazdın? Hikaye bunlar.Araplar kadar bencil bir millet yok .Eğitsenizde tahsil versenizde değişmiyorlar.Ama bak birde O beğenmediğin Yahudilere adamlar değil İsrailde yaşayan İsrail dışında yaşayan dindaşına dahi yardım ediyor. Onu aç ve sefil bırakmıyor. Diğer taraftan Muhammedi bu Liderlerle kıyaslaman çok yanlış. Çünkü aradan 1400 yıl geçmiş. Ve Muhammede ait doğru dürüst tek tarihi delil yok elimizde. Teberiyi bırak bir kenara Muhammedden kaç yüz sene sonra yaşamış.Musayla Davutla Süleymanla İsayla nasıl bu liderler kıyaslanmazlarsa Muhammedlede sen kıyas yapma.Ha sen Bilinen tarihten bu yana Müslümanlar ne yapmışlar bunu tartış. O ARAP DEVLETLERİNİN ALAYI EMPERYALIST KUKLASIDIR. BEN Hz ÖMER DÖNEMİNE BAKARIM Link to post Sitelerde Paylaş
BATININanasını 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Hacı'nın bu konudaki görüşleri kişisel görüşler. Trotsky ve cephesi temizlendi çünkü Trotsky liberaldi. Yani idealistti. Stalin iti,, sırf kendisine ilerde sorun olur diye onlarca adamı halletti. ŞEREFSİZ İT. Link to post Sitelerde Paylaş
BATININanasını 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Kara cahil sanalin nimetlerinden faydalanmaya kalkarsa sonuc bu baslikta ki gibi olur. Cahil ateistlerin hepsini "Komunist" saniyor... Bunlardan Türkiye'de milyonlarca var. Tavsan gibi ürediklerinden cahil kalmalarina engel olunamiyor. Bir de cahil tavsan sürülerini yönlednirip güdenleri düsünürsek demek ki durum oldukca vahim. Komunizm bir ideoloji bana göre bir ütopya ateistlik ise uyduruk putlari pislikleri ahlaksizliklari kabul etmemek yani dogal yasamaya calismak. Demek ki cahil karsi cikip savasmaya calistigi ateizmi ve komunizmi bilmiyor. Ne diyelim? Ateist arkadaslar her cahili egitmek zorunda degiller. . Ben her ateisti KOMUNIST MI SANIYORUM? AHMAK DOĞRU DÜZGÜN OKU ŞU YAZIYI. KOMUNIST OLAN ATEISTLER DEDIM BEN. ADAMI GIBI OKU Link to post Sitelerde Paylaş
BATININanasını 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Kara cahil sanalin nimetlerinden faydalanmaya kalkarsa sonuc bu baslikta ki gibi olur. Cahil ateistlerin hepsini "Komunist" saniyor... Bunlardan Türkiye'de milyonlarca var. Tavsan gibi ürediklerinden cahil kalmalarina engel olunamiyor. Bir de cahil tavsan sürülerini yönlednirip güdenleri düsünürsek demek ki durum oldukca vahim. Komunizm bir ideoloji bana göre bir ütopya ateistlik ise uyduruk putlari pislikleri ahlaksizliklari kabul etmemek yani dogal yasamaya calismak. Demek ki cahil karsi cikip savasmaya calistigi ateizmi ve komunizmi bilmiyor. Ne diyelim? Ateist arkadaslar her cahili egitmek zorunda degiller. bir bok bilmiyorsun değil mi komunizm hakkında? Ne kadar vahşi bir şey oldugunu? AMA YOK SEN GİT İSLAMLA UGRAŞ ANCAK ! Link to post Sitelerde Paylaş
Materyalist Bilinç 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi yok ben sadece bi görüş olsun diye şeettiydim yoksa elbet haci amcanın kendi görüşüdür - kimseyi bağlamaz. Liberal düşünceler her zaman tehlikelidir. Stalin ölene kadar Sovyetlerde Liberal düşüncelere yer olmadı ve Sovyetler uzay programları da dahil her çalışmanın temelini o zamanlarda attılar. Dünnyanın lideri oldular. Stalin lokomotifi tam rayına koydu. Savaş geçirmesine rağmen ülke dimdik ve güçlüydü. Stalinden sonra liberal düşünceler girdi Sovyetlere. Liberal düşüncenin özelliği, karşındakiyle uzlaşmak veya onu anlamak için kendinden ödün verirsin. Liberallik bu. Ödün vermeye başlayan Sovyetlerde Stalin ve Lenin kurduğu sistem kemirilmeye başlandı. 20 yıl sonra da çöküşe girdi. Komünizmin başarısı kendinden baka hiçbir görüşe izin vermemesinde saklıdır. Komünizmde bir insanın ihtiyacı olan herşey teknik olarak, bilimsel olarak belirlenmiştir. Bunun üstüne daha tartışma ve eleştiri olmaz. Olursa sistem insana ve topluma zarar vermeye başlar. Tam olarak Gorbaçov zamanına kadar olan da bu. Tavizler, kökleri çürüttü. Link to post Sitelerde Paylaş
BATININanasını 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Ateizm'de bir Ideoloi yoktur kardesim. Ateizm sana sunu yap sunu yapma yada söyle insan ol, böyle insan olma gibi birsey demiyor. Bir Ateist bir insani öldürürse bu Ateizm ve Ateistlere baglandiramaz. Ateizm sana insan öldür demez, Ateizm birsey demez, Ateizmde bir Ideoloji yok. Bir Müslüman ama Tekbir ve Allahu Eckber esliginde birisini öldürüyorsa bunun nedeni Islamdir, cünkü Islam bunu önce sürüyor bunu emir ediyor. Daha neyi tartisiyorsun anlamadim ? Sen harbi ahmak mısşın. Ben burada ATEİSTLER KOMUNİSTTİR mi dedim? Ben burada, Komunist olan ATEİSTLERİn çelişkisini gösterdim. Link to post Sitelerde Paylaş
BATININanasını 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Senin bütün korkun Din min Vatan Millet değil Servetin. Ne serveti anasını satayım? Şizofren misin manyak mısın? Benim neyim olup olmadıgını nereden biliyorsun da servet diyorsun? Link to post Sitelerde Paylaş
BATININanasını 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi Haci gelse de ne yapacağını az cok tahmin edebiliyorum. Komunist kardeşlerine destek çıkıp, burada AKP soslu İslam eleştirisi yapacak. Link to post Sitelerde Paylaş
Materyalist Bilinç 0 Ağustos 22, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 22, 2014 gönderildi İt sensin, Nereye havlaman gerek bilmiyorsun. Şimdi de Ateistler kapışmasında bir tarafı mı savunuyorsun? Sana ne oluyor? Büyük temizlik denilen savaş komünist sistemin ileri gelen Ateistleri arasında oldu. Tam Ateist demeyelim de Materyalistlerle İdealistler arasında bir savaş oldu. Materyalistler kazandı. Şimdi de Ateisti Ateiste karşı mı savunuyorsun? Sen nasıl bir cahilsin? Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts