Jump to content

İŞİD'i kutluyor ve kutsuyorum..

Recommended Posts

Müslümanlığın pratik edilmesinde kuşkusuz en iyiler..

Sadece Kuran'ı okumak yetmez,anlamak ve pratiğe geçirmek lazım,işid bu işi profesyonelce yapıyor..

Kuşkusuz onlar Allah'ın en sevdiği kullar olmalı,çünkü Allah'ın sözlerine birebir sadıklar..

Benim ufkumu çok genişlettiler, islamın ne olduğunu görerek daha da öğrendim,Allah'ın dediği gibi boyunlar vuruluyor,inkârcılar cehenneme gönderiliyor.Katıksız bir iman..

İşid'i bir ateist kutluyorum ve takiyye yapmadıkları için kutsuyorum.

Bir ateist olarak,işidi seviyorum.. Çünkü dosdoğru insanlar,yalan yok..,icraatlari inançları doğrultusunda tamamen doğru..

Eğer bir gün ellerine düşersem,kelleyi isteyerek uzatıcam,itiraz etmiycem..şaka yapmıyorum..

Çünkü bana ateizmin kıymetini çok güzel anlatıyorlar..

Sitelerde Paylaş
  • İleti 54
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dürüst insanları her zaman severim. İşid lideri halife Bağdadinin elini öpmeye gidecem. İslamın özünü her zaman uyguladı. Adam gerçekten islama inanmış biriydi. Kuranda yazan her ayetin uygulamalı videolarıyla bize öğretti.

Türkiyedeki sapık sahtekar müslümanları daha iyi anladım. Bu sitedeki müslümanların gerizekalı olduğunu anladım. Okuduğu kuranı bile anlamıyorlar.

Sitelerde Paylaş

bi zamanlar bana da anlatamazdın :D

bi an gelmesi lazım...bilmiyorum ama - o an geldiğinde ZINK diye gözün açılıveriyor...!!!

İnsanlar küçük yaşta aile toplum devlet okul tarafından beyni yıkanıyor.

Sende kapasite varmışki sonunda anlamışsın. Bazı insanlar ölünceye kadar savunuyor islamı.

Sitelerde Paylaş

Ahahaha. Hadisde lanetlenen toplum IŞID i mi seveceğiz. Gidin IŞID e katılın.

sana defalara sordum...cevap vermedin...

gene soracağım....belki cevaplarsın....

mekkede ve çevresinde , zamanında - islam öncesinde yani....arap putperestler - hristiyanlar ve museviler bi arada yaşıyorlardı...

arap putçular hiç bu hristiyan ve musevilere "PUTPEREST OLUN LAN!" diye saldırmışlarmıydı ?

yahut hristiyanlar ve museviler bu putçu araplara saldırıp "hristiyan olun lan - musevi olun lan" diye saldırmışlarmıydı ?...

islam geldikten sonra neden ortalık toz-duman oldu ?

Sitelerde Paylaş

Sende kapasite varmışki sonunda anlamışsın. Bazı insanlar ölünceye kadar savunuyor islamı.

kapasite ile ilgilimidir ? bilemiyorum...ama uzun zaman boyunca koyu bir dindar idim...aynı burdakiler gibi - "islam bu değil-yanlış anlıolar" derdim....sonra bir gün...bişiler oldu...araştırmaya giriştim....dürttü bişiler (belki de ŞEYTANDIR ?) :D deist oldum-sona ateist oldum :D

Sitelerde Paylaş

Senin yaşın kaç onu söyle? Her haltı çözmüşsün gibi bir havan var.

Sen çöpsün. Bir şey bilmiyorsun. Ne IŞID ne proje, hiçbir halt bilmiyorsun

Sitelerde Paylaş

Senin yaşın kaç onu söyle? Her haltı çözmüşsün gibi bir havan var.

Sen çöpsün. Bir şey bilmiyorsun. Ne IŞID ne proje, hiçbir halt bilmiyorsun

mekkede ve çevresinde , zamanında - islam öncesinde yani....arap putperestler - hristiyanlar ve museviler bi arada yaşıyorlardı...

arap putçular hiç bu hristiyan ve musevilere "PUTPEREST OLUN LAN!" diye saldırmışlarmıydı ?

yahut hristiyanlar ve museviler bu putçu araplara saldırıp "hristiyan olun lan - musevi olun lan" diye saldırmışlarmıydı ?...

Sitelerde Paylaş

Normal olan hristiyan yahudiye dokunulmaz. O yahudiler ihanet etmişlerdir.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...