Jump to content

1.5 yıl oldu hala evliyim. .


Recommended Posts

Daha önce açtığım konuyu bulamadım. .on bilgi olsun isterdim sizin için. .

Kısaca özetleyeyim. .

15 yıllık flört ten sonra sevgilimle evlenmeyi becerebildik. .çünki babası daha önce evlenip ayrildigim ve bir kızım olduğu için evlenmemize izin vermiyordu. .Karadenizli inatçı bir adam bana silah çektiğini bile hatırlarım. .çokta mutahasip bir aile..Eşim gayet modern giyinir kültürlü dur.ama namaz falan hic kacirmaz..herneyse en sonunda baktık biz görüşüyoruz ayrilmiyoruz inadı kırıldı en sonunda tamam dedi..hemen akabinde kanser olduğunda ortaya çıktı..ben kadıköyluyum İşyerim Üsküdar'da esimin hem ev i hem isyeri fatihte Kadıköy'de otururuz falan diye düşünürken eşim fatihte oturacagiz degilmi dedi..fatih!!! Nefret ediyorum fatihten ben uskudar diye direttim ama ben gidip gelecegime sen git gel ayrica babama yakın oturmaliyim onunla ilgilenmeliyim o yüzden burada yani Fatih'e oturalim deyince far görmüş tavşan gibi kaldım bir şey diyemedim. .gerçi bunlar zengin insanlar dairelerde birini bize verdiler e kira falanda yok doğal olarak biraz işime gelmedide değil hani..herneyse arayı uzatmayalim babasıni uzun soluklu hastane ameliyat yogun bakim fasillarindan sonra kaybettik..elimden geldiği kadar yanında oldum..bir dediğini iki etmedim eşimin. .sonuçta kaç yıldır sevdiğim insan..Aradan birkaç ay geçti hadi artık tasinalim dedim buna..e yeter artık ama dimi sakallilar dan sofulardan iyice gıda geldi..şortla bakkala gidiyorum mal mal bakiyorlar..parmak arası terlık le dışarı çıkıyorum ayaklarıma bakıp nefret dolu gözleriyle suratıma lanet lanet bakış atıyorlar. Insan gece arabasına son ses tayyip Erdoğan şarkısı çalarak gezermi yaa..

neyse bizimki dememi annem yaşlandı tek kaldı onunla ilgilenmek için burada kalmaliyim !!!..zaten kavgalarimizda ondan sonra başladı. .benim inancsiz oldugumu önceleri bilmiyordu. .ne bileyim hep dinden bahseder tartışırdik ama itiraf etmezdim üzülmesin diye..her neyse aylar süren tartışmalar kavgalar falan artık hiç konusunu acmiyoruz. .bizimki babasıni kaybettikten sonra iyice dine döndü annesi ve kardeşini alip umreye gitmeler her aksam yasin okumalar falan..Düşünün akşam eve geldiğimde öpeyim diyorum abdestim kaçar namaz kilicam diyor..ama tatile gittiğimizde kapalı da olsa biraz mayosuyla denize havuza girmesini biliyor..namaz vakti o eglenceden ayrılıp namazinida kaçırmiyor ama!!..aslında o kadar iyi merhametli bir insanı çok üzülüyorum ona..artık dinle inançla ilgili tek kelime etmiyorum. .Fakat böylece gitmiyor olmuyor yani..ayrılmaya karar verdim bir ara kendimi onu yüzüstü bırakacak bir alcak gibi gördüm sonra..ne bok yiyeyim şaşırdım. ..akşam film cips falan alıp eve geliyorum güleriz egleniriz diyorum bakıyorum ışıkları kapatmış kuran okuyor ..2 saat falan sürüyor ama..sadece babasına her aksam bir yasin gidiyor gece yarısı. .sex falanda kalmadı. .zaten o yatak odasında ibadet yaparken ben koltukta uyumuş oluyorum..bazen gecenin kör bir yarısında başımda kuran okurken yakaliyorum. .ilkinde öldüm falan sandım kendimi uyku sersemi. ...artık uyuyor numarasi yapiyorum..aklınca beni doğru yola getirmek ve korumak istiyor...öyle kafanızda türbanlı mal bir tip getirmeyin. .gayet modern ama dikkatli giyinir başı açık tatlı güzel güleryüzlü bir kız. .ve onu çok seviyorum..ama bir tane hayatım var ve ziyan oluyor. .Marmarise yerleşmek yılın 7 ayı hasır şapka ve şortla dolaşmak istiyorum ben.. modern insanlar arasinda yasamak istiyorum..ikna edemiyorum bir türlü. .dün akşam kavga ettik istemiyorum artık seni dedim bir anda..ağladı annesinin evine gitti. .offf yaaa offffff

tarihinde doodslag tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne bok yiyeceğim şaşırdım. ..Özet bu

Eşinle mutsuzsan ve sorunların üstesinden gelemiyorsanız ayrılın. Hayat üzülmek için çok kısa çünkü.

(Biraz basit oldu ama ne denirki özel hayatla ilgili?)

tarihinde ReAlPeReSt tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yalandan kelime-i şehadet getir de gönlü olsun. Bunu yaparsan psikolojik olarak rahatlar. Senin cehenneme gitmeyeceğini düşünür. Başında kuran okumaları bırakır.

Ayrıca çok olgunluk bekleme bu konularda sonuçta o bir kadın .

Dinsizlik falan kolay işler değil kadınlar için.

Duygusallık var işin içinde , kadınlar din olgusundan kolay kopamıyor.

tarihinde zorlu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne bok yiyeceğim şaşırdım. ..Özet bu

hayatını niye zindana çeviyorsun?bir dinciyle yaşamak gerçekten bir zulümdür.duygusallığı bırak,ayrıl ve özgürlüğüne kavuş,o zaman daha mutlu olacağına eminim.
Link to post
Sitelerde Paylaş

Güzellikten, sevimlilikten, bedenden hatta karakterden önce dünya görüşü gelmeli böyle bir durumda diye düşünüyorum. Dünya görüşleri çatışan iki insan tek çatı altında çok fazla duramaz diye düşünüyorum. Sürekli tartışma yaşarsınız. Dışarıda bir dünya insan var + evlilik şart falan da değil. Her zaman için süründürüp acıyı zamana yaymaktansa tek seferde acıtıp bir daha acımasını önlemek üzere kesmeyi tercih ve de tavsiye ederim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Valla belki birbirinizin yaşam tarzına müdahale etmeden evliliğinizi yürütmeyi başarırsınız da mümkünse çocuk yapmayın, çocuğun da kafasını karıştırırsınız çünkü.

Bir de evlenmeden önce dinsiz olduğunu söyleseydin keşke.

Böyle önemli şeyler saklanınca sonuç bu oluyor işte...

tarihinde Mırnaw tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sanırım çocuğunuz yok,ileride olursa daha büyük problemler çıkacağına eminim,çocuğuda kendisi gibi yetiştirmeyi deneyecektir..bu çok kötü birşey olur..ben senin yerinde olsam daha fazla düşünmezdim.

Acayip çocuk özlemi çekiyorum normalde..yolda gördüğüm her çocuğu severim..hele 2 3 yaşındaki süslü puslu kıcinda kocaman pediyle paytak paytak dolaşan kız çocukları yokmu. .birde tatlı tatlı gulerler bayılıyorum onlara....ama evet haklısın. ..çocuk olursa yobaz olmasada ilimli dinci yetiştirilecegine eminim o ailede..

tarihinde doodslag tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

sex falanda kalmadı. .zaten o yatak odasında ibadet yaparken ben koltukta uyumuş oluyorum..bazen gecenin kör bir yarısında başımda kuran okurken yakaliyorum. .ilkinde öldüm falan sandım kendimi uyku sersemi. ..

ha ha ha

valla durumun hiç iyi değl. bide modern diyorsun. bide aşırı dnci osa nolur. gece uyurken kesebilirde.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben bu işlerden pek anlamam ama sana tek söyleyeceğim şu..

Konuşacaksınız..Böyle tavır almalarla olmaz..İçinde ne varsa dök,o da döksün..

Bir işe yaramaz..Tecrübeyle sabit.Vallaha (lafın gelişi) yıldım yoruldum usandım..Ama terk edecek gücü kuvvetide bulamıyorum kendimde...:(

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir işe yaramaz..Tecrübeyle sabit.Vallaha (lafın gelişi) yıldım yoruldum usandım..Ama terk edecek gücü kuvvetide bulamıyorum kendimde... :(

Dinsiz birini nereden bulacaksın :blink:

Muhtemelen başka biriyle ilişki yaşayacaksın ve büyük bir ihtimalle o da inançlı birisi olacak..

Ya zamana güvenip katlanacaksınız,ya da bekar bir hayat yaşayacaksınız..

Zamanla eşinizin değişme ihtimali var..Bir yakınını kaybedenlerin dine sarılmaları çok normaldir..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yalandan kelime-i şehadet getir de gönlü olsun. Bunu yaparsan psikolojik olarak rahatlar. Senin cehenneme gitmeyeceğini düşünür. Başında kuran okumaları bırakır.

Ayrıca çok olgunluk bekleme bu konularda sonuçta o bir kadın .

Dinsizlik falan kolay işler değil kadınlar için.

Duygusallık var işin içinde , kadınlar din olgusundan kolay kopamıyor.

kelimei şehadeti herkes yalandan getiriyo :D :D

ne allahı gören var ne muhammedın peygamber oldugunu :lol:

müslümanlarda yalandan şehadet cekıyo :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...