Desolate 0 Oluşturuldu: Eylül 6, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 6, 2014 Dün çok sevdiğim bir kız arkadaşımla(arkadaş) yolda giderken (cuma çıkışı) 6-7 serseri müslo yanımdaki kıza laf attı kavga çıkartıp dövemedim adamları 7 kişiydiler tektim ama hala çok sinirliyim özellikle laf atan müslo yu tanıyorum ben bu herifi dövsemmi acep? kızda fena üzüldü Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Dün çok sevdiğim bir kız arkadaşımla(arkadaş) yolda giderken (cuma çıkışı) 6-7 serseri müslo yanımdaki kıza laf attı kavga çıkartıp dövemedim adamları 7 kişiydiler tektim ama hala çok sinirliyim özellikle laf atan müslo yu tanıyorum ben bu herifi dövsemmi acep? kızda fena üzüldü Kişilikleri zayıf olan insanlar genelde gurup içinde kendilerini güçlü zannederler. Tek başına buna benzer çirkin hareketlere yeltenmeye pek cesaret edemezler. Eminim o guruptaki insanlar içten içe sizi kıskanmışlardır. Böyle insanları önemsemeyiniz ve ciddiye almayınız. Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Boşver..Zamanla sinirin geçer,unutursun.. Link to post Sitelerde Paylaş
doodslag 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi dov...ağzını burnunu kır... Link to post Sitelerde Paylaş
SPORTOTO 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Bu müslümanlarda ahlak yoktur... ZATEN MÜSLÜMANLARA ÖRNEK GÖSTERİLEN MUHAMMEDİN KARILARIDA AHLAKSIZDI.. Link to post Sitelerde Paylaş
ad hominem 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Analarına tecavüz et. Link to post Sitelerde Paylaş
Desolate 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Analarına tecavüz et. Link to post Sitelerde Paylaş
tolonbey 0 Eylül 7, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 7, 2014 gönderildi (düzenlendi) İşte böyleee, Len,analarının ne suçu var. Adamı tek gödügün yerde,ağzını burnunu kır,kıza kötü laf ettiyse bir ağaç altına çek çıh üstüne.Emmeee dikket ette hemile pırahmayasan. Galçalarınada pıçahla birer çizgi atki Hep, şey olduğunu anımsasın. Hedi görem seni. Diline Eline Beline guvvat. Mesir mecününü çoh yeki.......................................... :D . Dedeniz Eylül 7, 2014 tarihinde tolonbey tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Desolate 0 Eylül 7, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 7, 2014 gönderildi İşte böyleee, Len,analarının ne suçu var. Adamı tek gödügün yerde,ağzını burnunu kır,kıza kötü laf ettiyse bir ağaç altına çek çıh üstüne.Emmeee dikket ette hemile pırahmayasan. Galçalarınada pıçahla birer çizgi atki Hep, şey olduğunu anımsasın. Hedi görem seni. Diline Eline Beline guvvat. Mesir mecününü çoh yeki.......................................... :D . Dedeniz eyvallah(lafın gelişi) Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts