Latte 0 Oluşturuldu: Eylül 6, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 6, 2014 (düzenlendi) Ateist/dinsiz olduğunuzu aileleriniz biliyor mu? Bilseler tepkileri nasıl olurdu? Sosyal, yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızın durumdan haberi var mı? Eğer yoksa, sosyal hayatınızda bir inanır gibi mi davranıyorsunuz? Kimliğinizde yazan müslüman ibaresi sizi rahatsız ediyor mu? Eylül 6, 2014 tarihinde Mırnaw tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
RedDragon 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi (düzenlendi) Tepkilerimi yanacaksin sana sunlar olacak babama diyorumki baba bu dinde aklima yatmayan yerler var niye boyle olsa iyi olmazmiydi diyorum adam bana diyorki gidince Allahada boyle soylersin diyor ne yapayim ben bu adami?Adam beni korkutmaya calisiyor. Eylül 6, 2014 tarihinde RedDragon tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
bir_akil_insan 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Tepkilerimi yanacaksin sana sunlar olacak babama diyorumki baba bu dinde aklima yatmayan yerler var niye boyle olsa iyi olmazmiydi diyorum adam bana diyorki gidince Allahada boyle soylersin diyor ne yapayim ben bu adami?Adam beni korkutmaya calisiyor. Doğruları söyleyin. Sizi ateist yapan allahtır. Ayetler ile de allahın sizin inanmanızı istemediği için inanmadığınızı gösterirsiniz. Link to post Sitelerde Paylaş
BabyKnightt 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Ateizm umrumda değil. Ateist olduğumu söyleyip saçma sapan tepkilerle uğraşmak, saçma sorulara cevap vermek zorunda kalmak beni yorar. Hayatımı yaşayıp yok olmak istiyorum. İnsanlarla uğraşamam. Link to post Sitelerde Paylaş
Gokyuzunucokamacokseven 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi (düzenlendi) Soyleyemiyorum. Cevremdeki hic kimse ateist oldugumu bilmiyor. Soylersem beni seytan ilan edebilirler. Evet kimligimdeki musluman ibaresi beni rahatsiz ediyor. Ama benim ateist olmam kimi ilgilendirirki bende hayatimi yasayip yok olmak istiyorum gerisi onemli degil. Eylül 6, 2014 tarihinde Gokyuzunucokamacokseven tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Desolate 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi 4 yildir kimse bilmiyor bilmemeleri daha iyi galiba Link to post Sitelerde Paylaş
Latte 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi 4 yildir kimse bilmiyor bilmemeleri daha iyi galiba Sizin işiniz de zor vesselam... Link to post Sitelerde Paylaş
SPORTOTO 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi eskiden allah kitap bunlara kafamı cok yorardım... artık ne allah ne islam nede insanları umursamıyorum.. kafama gore takılıyorum.. Link to post Sitelerde Paylaş
Desolate 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Sizin işiniz de zor vesselam... herseyden once cok uzulurler ayrica isimede karisirlan cinciye falan gotururler bide cinciyr falan para oderler gerek yok Link to post Sitelerde Paylaş
doodslag 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi bütün arkadaşlarım tüm esnaf arkadaşlarım biliyor..ailemde babam hariç herkes biliyor..zaten kardeşlerimde benim gibi.. arasıra tartışmaya adam bile getiriyor tanıdıklar...kimseden korkum yok...isterseniz adımı soyadımı işyerimi bile söylemekten çekinmem Link to post Sitelerde Paylaş
Gezen 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Ben almanyada yaşıyorum, ailem,çocuklarım, çevrem herkes biliyor dinsiz ve budist olduğumu. Yabancılara, Ben Türküm derken bile, hemen, ama müslüman değilim diye ekleme yapıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Latte 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Ben almanyada yaşıyorum, ailem,çocuklarım, çevrem herkes biliyor dinsiz ve budist olduğumu. Yabancılara, Ben Türküm derken bile, hemen, ama müslüman değilim diye ekleme yapıyorum. Çocuklarınız peki? Link to post Sitelerde Paylaş
ayyaşgezer 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Ateizm umrumda değil. Ateist olduğumu söyleyip saçma sapan tepkilerle uğraşmak, saçma sorulara cevap vermek zorunda kalmak beni yorar. Hayatımı yaşayıp yok olmak istiyorum. İnsanlarla uğraşamam. Bende böyle düşünüyorum. Sonsuz yaşam yok. 70 yıllık bir yaşam var ki o bile bir mucize. verimli 30 senesi var o da şansın varsa. Ben bir kere bir iki ayeti eleştirecek gibi oldum baktım kardeşlerimin ilmi yetmedi. Bunlar da gitmiş bizim dedelerden birisine. Adam aradı karşı karşıya geldik. Baktım boka sarıyor. Valla kafam karışmıştı dedim çıktım. bir ara almanyaya gittim. Ramazana denk geldi. Almanyanın da biraları çeşitleri çok. Her gün bir iki tane içiyoruz. kardeşler kayınbirader falan görüyor. Onlar da tutmuyor gerçi ama inançları var. Deşifre oluyoruz tabi ister istemez. Kabul ediyorlar sonuçta seslerini çıkarmıyorlar. Geçen süleymaniyeye gittik kayınbirader ile dua okuyor gibi fotograf çektirdik Zamanında yapmadığımız şey değil. Çok rahatsız hissetmiyorum kendimi içimde nefret yok. Ama inancım da yok sonuçta en ufak bir şey hissetmiyorum. Allah nerede sorusuna yanıt olarak bulamıyorum cevabı veriyorum ama evren müthiş bir kaos. Aramaktan da sıkılmadım şu ana dek. Halen astronomi kuramsal fizik vs. görünce izliyorum. Ölene kadar bitmeyecek. O yüzden yaşayıp gidek ya. Boşver gerisini... Link to post Sitelerde Paylaş
ÜslupFarkı 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Gerek duymuyorum. Anne babam biliyor ama çok umursamıyorlar. Başkalarına gidip "Ben islama inanmıyorum! (Bir yaratıcının varlığına inanıyorum.)" deme ihtiyacı duymuyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Gezen 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Çocuklarınız peki? onlar din konusunda kafa yormuyorlar.dinci değiller,Müslümanlık etiketini öylesine taşıyorlar. Link to post Sitelerde Paylaş
zorlu 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi 2 yakın arkadaşım biliyor. Biri tatlı su Müslümanı diğeri agnostik. Link to post Sitelerde Paylaş
ReAlPeReSt 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi (düzenlendi) Soran olursa söylerim. Ama pekte soran olmuyor. Çünkü diğer sıradan müslüman insanlar gibi namaz kılmıyorum, oruç tutmuyorum, dinin hiçbir gereğini yerine getirmiyorum. Bildiğim ve kanıksadığım ahlak kurallarım var o kadar. Alnımda ateist yazmadığına göre niye sorsunlarki bana sen ateistmisin diye? Ateizmi yayma gibi bir derdimde olmadığına göre... Eylül 6, 2014 tarihinde ReAlPeReSt tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
SPORTOTO 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi sadece ailem biliyor.... babamdan bıraz cekınıyorum.. ama annemın yanında ıslama kufur yagdırıyorum hıcte utanmıyorum Link to post Sitelerde Paylaş
antisecular 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi Ben almanyada yaşıyorum, ailem,çocuklarım, çevrem herkes biliyor dinsiz ve budist olduğumu. Yabancılara, Ben Türküm derken bile, hemen, ama müslüman değilim diye ekleme yapıyorum. Budistim derken felsefe olarak mı benimsedin? Link to post Sitelerde Paylaş
antisecular 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 6, 2014 gönderildi sadece ailem biliyor.... babamdan bıraz cekınıyorum.. ama annemın yanında ıslama kufur yagdırıyorum hıcte utanmıyorum Eşin de biliyor mu? Biliyorsa ona de ki, senin nikahın düştü. Zina ediyorsunuz şu anda. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts