SPORTOTO 0 Oluşturuldu: Eylül 13, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 13, 2014 kurbana 3 hafta kaldı babamgıl benım musluman olmadıgımı bılmıyolar... babam bankadan kurban parasını çekmiş hesabından... ortaklaşa 4 kişi tosuna gırıyoz... ne yazıkki benide kurbana bu sene ortak ettıler... neymıs ben iş güç sahibi oldugum ıcın kurban kesmem vacipmiş.. ulan hay farzınıza vacibinize sıç..... bende 1200 tl para saydım babamda 1200 2 akraba daha onlarda 1200er saydılar... toplam 5000e yakın para saydık. anlıycagınız 1200 kagıt gıttı.. sımdı kurban gunu bana en az et falanda dagıttırlarsa 20 kılo et kalcak bana... la ben bu kadar eti ne yapam bana et lazım olunca kasaptan yarım kılo alıyorum... muslumanların kurban bayramındada mantık yok.. kurban kes 20 kılo etı dolaba yığ... ah ulan baba yaktın beni Link to post Sitelerde Paylaş
BabyKnightt 0 Eylül 13, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 13, 2014 gönderildi ben babami kurban kesecegine parasini garibanlara dagitmasi konusunda ikna etmeye calismistim. Ayrica bu gelenegin kesinlikle modernize olarak ilerde para dagitmaya donecegini savundum. Biraz hak verdi ama sonra "kan akmasi lazimmis" dedi. daha fazla mucadele etmedim. Link to post Sitelerde Paylaş
SPORTOTO 0 Eylül 13, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 13, 2014 gönderildi ben babami kurban kesecegine parasini garibanlara dagitmasi konusunda ikna etmeye calismistim. Ayrica bu gelenegin kesinlikle modernize olarak ilerde para dagitmaya donecegini savundum. Biraz hak verdi ama sonra "kan akmasi lazimmis" dedi. daha fazla mucadele etmedim. müslümanların sadist allahı iliaha kan istiyo.. ya insan kanı ya hayvan Link to post Sitelerde Paylaş
albastı 0 Eylül 13, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 13, 2014 gönderildi Kurban ortaklarının 3,5,7 gibi tek sayı olması sünnettir. 4 ortakla kurbanı sakatlamışlar. Ama bunu kurban kesildikden sonra söyle. Dert olsun içlerine Link to post Sitelerde Paylaş
SPORTOTO 0 Eylül 13, 2014 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 13, 2014 gönderildi Kurban ortaklarının 3,5,7 gibi tek sayı olması sünnettir. 4 ortakla kurbanı sakatlamışlar. Ama bunu kurban kesildikden sonra söyle. Dert olsun içlerine paylaştırılması kolay olsun dıye 4 kişi ortadan 2 ye bolcekler... yarısını babamla ben yarısını dıger 2 akraba. (dert içlerine-----albastı) güzel fikir Link to post Sitelerde Paylaş
Gezen 0 Eylül 14, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 14, 2014 gönderildi Türkiyede bu kadar fakir fukara insan varken, müslümanlar paraları kurbanla hacla çar çur ediyorlar. Sadist Allahı memnun etmek uğruna. Mantık bunun neresinde ? Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Eylül 14, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 14, 2014 gönderildi Kurban artık bazı kesimlerde geleneğe dönüştü. Bu gibi durumları ben bayram namazlarında da ve oruçta da görüyorum. Adam farz olan namazı kılmaz ama bayram namazında camide namaz kılınacak yer olmaz. Bayram namazının vacip olduğundan haberi bile yok bazılarının. Son zamanlarda umre denen bir durumda gelişmeye başlıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
multiplayer1 0 Eylül 14, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 14, 2014 gönderildi Bu "kurban etme" (sacrifice) çoğu dinde var. Genel olarak kabile dinlerinde insanlar kurban edilirken, bazı dinlerde de hayvan kurban ediliyor. Zaten kurban etmek demek bir şeyi gereksizce öldürmekten farksız. Müslümanlar bu durumdan rahatsız değiller kanımca. Ancak ben her kurban bayramında o hayvanların ölülerini, acı verilerek öldürülmelerini, her yeri kırmızıya boyamış kanlarını görmekten iğreniyorum. Bundan utanç duyuyorum. İstanbul'da kesim yerlerinde kesiyorlar bunlara pek tanık olmuyor olabilirsiniz ancak Anadolu şehirlerinde hala sokak ortasında kesimler yapılıyor. Acemi kasaplar hayvanlara işkence ediyorlar. Oradan geçen çocuklar bu ölümle erken yaşta tanışmış oluyorlar. Bu onlarında psikolojik durumlarını etkiliyor. Nadir vakalarda bu bir travma haline bile gelebiliyor. Söyleyebileceğim tek şey "yazık". Kendilerine de, hayvanlarına da, Tanrılarına da. Link to post Sitelerde Paylaş
Ben Masumum 0 Eylül 17, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 17, 2014 gönderildi ben kurbanımı bir vakfa verdim deyip yırttım. yoksa bizimkiler de beni yolacak. Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Eylül 17, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 17, 2014 gönderildi Pagan geleneğini bayram olarak kutlayıp,Muhammed putları devirdi diye nara atanlar gerizekalı değil de nedir?! Link to post Sitelerde Paylaş
mark of cain 0 Eylül 17, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 17, 2014 gönderildi Vay vay vay en büyük derdiniz kurbanlıklar olsun tosunlarım benım. Link to post Sitelerde Paylaş
Mindsurfer 0 Eylül 21, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 21, 2014 gönderildi Aşadakine benzer görüşleri evdekilere izletip, "ben de böyle düşünüyorum, parasını dağıtacağım" filan diyebilirsiniz. en azından seneye hazırlık olur: http://www.youtube.com/watch?v=HlyJeNHslfI Link to post Sitelerde Paylaş
Ben Masumum 0 Eylül 22, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 22, 2014 gönderildi Pagan geleneğini bayram olarak kutlayıp,Muhammed putları devirdi diye nara atanlar gerizekalı değil de nedir?! bilmiyorlar ki. sadece kurban değil diğerlerini de bilmiyorlar. ablama namazın gerçekte ne olduğunu anlattım, inanmadı. namaz islamiyete özgüdür diyo. aç izle yotube da diyorum, hayır öyle bir şey yok diyo gene izlemiyo. izlese de: "bizden çalmşlar" der sanırım. kopyalanmış pagan ritüellerini de, mucize ayeti dedikleri ayetlerin sümerlerden koyalanmış olduğunu da, taptıkları putlarının-taşlarının mitolojiden kopyalanmış olduğunu da bilmezler. hatta kurandaki cariyeliği de bilmezler, muhammedin tecavüzlerini de bilmezler. yatar kalkar: "alemlerin yüz akı ahlak abidesi yaa muhammed mustafa canım sana feda olsun ühühüü" deyip dururlar akşama kadar. islam cahilleri. Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Eylül 22, 2014 gönderildi Raporla Share Eylül 22, 2014 gönderildi islam cahilleri. Müslümanları,deliliğini kabul etmeyen delilere benzetebiliriz..Bir şekilde deli olduğunu kabul etse,çok daha iyi bir duruma gelecek ama bir türlü deli olduğunu kabul etmiyor.. Bir müslümana ne kadar dil dökerseniz dökün,yine bildiğini okuyacaktır.. Bunun adı cahillik değil,gerizekalılıktır-deliliktir.. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts