Jump to content

LUT PEYGAMBER NE DEDİ?


Recommended Posts

31 dakika önce, yeniçeri53 yazdı:

Yunan metaforlarının sürükleyiciliğini bulamıyoruz

 

Zeka meselesi... Niye Yeşilçam fakir kıza aşık olan zengin oğlan hikayesini sadece zengin kıza aşık olan fakir oğlan hikayesi ile aşabildi?

 

Arap mitolojisindeki basitliği tasavvuf zenginleştirmeye çalışmış, bu kadar basit!

 

Yunan mitolojisindeki zenginliği gerçekten ben de kıskanıyorum. Ama yapacak bir şey yok, zeka sorunu yani, durum böyle... Ortadoğu en fazla göğe çıkan eşşek masalı üretebilmiş! Yunan kültürünü Ege kültürü olarak almak gerekiyor, yani işin içinde Anadolu da var, kendimize bir övünç payı çıkarmamız da mümkün! Ege denizi ada zengini eşsiz güzelliği ile bir efsane yatağı olmuş. Bu deniz gerçekten güzel bir deniz. Adı Ege olan kızlara artı bir hayranlık duyuyorum. Ege çok hoş bir çağrışım. Ben Ege'yi gezdim ve aşık oldum, hayran oldum. Fakat açılmak tehlikeli, Yunan deniz polisi ile karşılaşma ve tutuklanma riski var.

 

Ama salak gibi gidip Arabın kuyruğuna yamanıyoruz!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 62
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

15 saat önce, Bedevii yazdı:

tecavüze olan eğilimleri dikkat çekmektedir. Onlara göre bir rıza söz konusu olmadan, cebren bir kişi ile cinsel ilişki kurmak, yani ona tecavüz etmek meşrudur. Çünkü, onları bu gibi bir eylemden men edebilecek bir ahlak sistematiğine sahip bulunmamaktadırlar. Zira buna kaynaklık edebilecek ve toplumsal düzeni tesis edebilecek ilahi bir kaynaktan yoksundurlar.

 

Bu aslında günümüz ateizmi için de geçerli olan bir durumdur.

Bu yazdıkların sankin müslümanları anlatıyor dimi kuran kursunda 45 çocuğa  badeleşme. zorla küçük kızlara tecevuz eden imamlara ne kadar benziyor dimi bari yazacaksan insan utanır bunları yazamaya

tarihinde güven tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Kuranın tevrattaki yanlışları düzelltiği söylenip duruyordu mümoşlar tarafından ama hicr suresinde lutun kızlarını pazarlaması  resmen tevrattan fotokopi edilmiş ama kızlarıyla ensest ilişkisi es geçilmiş.  Madem kuran tevratın hatalarını düzeltiyordu sayın  Allah bey iş yoğunluğundan (dünyada binlerce insan var hayvan var, şeytan var cin var hepsinin ihtiyaçlarıyla uğraşmak da kolay da değil hani bu kadar iş yoğunluğunda unutması olağan galiba ) kurana tevrattaki lutun kızlarıyla yaşadığı iddia edilen ensestini düzeltme yoluna gitmedi siz yahudiler element uydurmayın bir yerlerinizden bu adam böyle bir şey yapmadı gibi bir ayet göndermedi unuttumu acaba ayrıca lut kavmi denilen milletin yaptığı eşcinsel ilişki lutun kızlarını düdüklemesinin yanında baya bir masum kalmıyor mu acaba madem kuran yanlışları düzeltiyor tevratta harun' un buzağı heykeli yaparak yahudileri puta taptırdığı yazarken neden tevrattaki bu hata kuran tarafından düzeltilmedi heleki allah beye ortak koşma denilen şirk konusu gibi bir konuda hassas olduğu belirtilen kitapta neden bu yok acaba muhammed bu konu ile ilgili bir bilgiyi yahudilerden alamadı mı

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...