Jump to content

IŞİD-PYD (PKK) savaşında IŞİD'i destekliyorum, çünkü...


Recommended Posts

ya kardesim suraya ikidir yaziyorum bu konu hakkinda tek cevap verebilen yok... Diyelim ISID türkiyeye girdi ve saldirdi.. Ilk hedefi PKK ve KÜRTLER oldugunu anlarimda ülkede yasayan 10 milyon ALEVI ye cicek mi verecekler ?? Ateistlere karanfil mi ??? Tutturmussunuz bir arap pkksini sirf bu nedenle ISIDI destekliyorsunuz....

COK merak ediyorum. ISID yasadiginiz ülkeyi istila etse sigara , icki seks yasaklamadan tut zorunlu namaza kadar herseyi zorlasalar yapmayinin kellesini ucursalar.. Hic birsey yapmadigin halde soy agacini arastirip sirf alevisin diye öldürseler ve Ateist oldugunu anladiginda girtlagini bicaklasalar cok mu hosunuza gider ???

Ne PKK yi neden ISIDI destekliyorum.. Ama ben hic bir zaman bir PKK nin bir sivili alipda bogazini kestigini bunula show yaptigini 300-400 SIVILI kursuna dizdigini duymadim, SIZ DUYDUNUZ MU ???

Halamın sakalı olsa amcam olurdu.

IŞİD Türkiye'yi işgal ettikten sonra Eflak - Boğdan'ı da alacak mı? Mora'yı da haraca bağlarlar artık.

PKK'yı ya tanımıyorsun ya da boş yapıyorsun burda.

tarihinde zorlu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 70
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Halamın sakalı olsa amcam olurdu.

IŞİD Türkiye'yi işgal ettikten sonra Eflak - Boğdan'ı da alacak mı? Mora'yı da haraca bağlarlar artık.

PKK'yı ya tanımıyorsun ya da boş yapıyorsun burda.

HÄÄÄÄÄÄÄ a comment for dummies PLS

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sizin neden edise duymadiginizi cok iyi anliyorum. Burda ISIDI destekliyorum diyenler eminimki Alevi kökenli Ateist degildirler. Her nekadar Ateistim deselerde yinede ALEVI ve SÜNNI ayrimi gözlemliyorum. Yoksa insan ISIDi destekliyorum demeden önce kendi ülkesindeki 10 milyon ALEVIYI de düsünür... Ateistinide , escinselinide

Link to post
Sitelerde Paylaş

Onu işid'i kim destekliyorsa ona söyle.

Işid'den nefret etmemiz şu an onla savaşan PYD'ye sempati duyacağımız anlamına gelmiyor.

Alevi-Sünni mantığına gelecek olursak;

Ülkede 10 milyon alevi senin mantığınla sırf ışid'le çatışıyor diye PYD'ye sempati duyması gerekiyorsa ki hiç de öyle bir durum yok.

Ülkedeki 60 milyon sünninin de ışid'e sempati duyması gerekir ki bu da olmaması gereken bir şey.

Türk halkının iki örgütü de desteklememesi gerekir.

Yani insanlar iki tarafında ne halt olduğunu biliyor ve bilmesi gerek.

tarihinde zorlu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kimse PYD yi ya da PKK yi ya da YPG yi artik nelerse onlari destekliyoruz ya da onlara sempati duyuyoruz demedi...

Her ikisinide desteklemiyorum. Ama bazi gerceklerde inkar edilemez. ISID daha canidir. ve hedefi sivillerdir. Ne yapmaya calistiklarini gördün... Otobanlarda sivillere saldirarak , tirlari dururup soförleri infaz ederek , sirf alevi diye 5 yasaindaki cocugun gözleri önünde anne ve babasini katlederek ve sonra o kücük kizi katlederek daha sayisini tutturamadigimiz binlerce cocuk bebek ve kadinlari katlederek katliam yapmakdadir...

Yalniz dogdugum günden bügüne kadar tanigim su PKK nin böyle seyler yaptigina dair hic bir görsel kaniti yoktur , ne kadar ilginc herhaltin bulundugu bu internette deepweb de bile PKK ya ait toplu sivil katliami diye birsey göremedik.. AMA bugününde youtubesinde bile ISIDin nasil kafa kestigini gayet iyi gördük...

Simdi bunlari bir tarafa birakalim... Hic bir normal INSAN sirf annesi babasi ya da ailesi PKK yi destekliyor diye 3-5 yasindaki bebelerin ölmesine GÖZ yumamaz her nekadar bu bebekte büyüyünce ne halt olacagina dair düsüncelere kapilsaniz bile zavalli bir bebegin hic bir sucu yokdur.. Ve ISIDe destek vererek bu cocuklarinda katledilmesine destek veriyorsunuz demektir.

tarihinde nail tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sana cevap vermiyecem artık. İşi sulandırdın niyetini belli ettin.

Konu sahibi senin muhattabın.

Hangi haber ajanslarını takip ediyorsun az çok tahmin edebiliyorum yazdıklarından.

Boş laf onlar.

Yıllardır olan Suriye' lilere ve Iraklı Türkmen Ezidilere oldu.

PKK' nın yaptığı katliamlara billmiyor değilsin bilmemezlikten geliyorsun. Burda sana yazmak istemiyorum bile çok rahat ulaşabilirsin internetten.

PKK'nın öyle yalancıdır ki Ceylanpınar'da askere saldırır. 3 şehit olur. Biz yapmadık Işid yaptı der.

Sonra kanıtlar ortaya çıkınca itraf etmek durumunda kalır.

Çoluk çocuk muhabbetine girme hepsi sizlerin deyimiyle Faşist TC sınırına kaçtı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Alevi kökenli bir ateist olduğunu söylüyorsun. Işid Türkiye'ye girmezse kendini güvende hissediyor musun?

Işid'in yaptığı kafa kesmeler savaş stratejisidir. Birer propaganda aracıdır. Insanlar üzerinde korku salarak, olduğundan çok daha fazla güce sahip olmuştur. Terör kelimesinin tam karşılığı budur. PKK da aynı taktiği uygular. Köylülere, bizi desteklemezsiniz çocuklarınızı öldürürüz derler. Nitekim birçok köylüyü de kurşuna dizdiler. Filme çekip Youtube'a koymadıkları için PKK'yı bir sivil toplum örgütü sanıyor olabilirsiniz.

Işid Türkiye'de kör terör uygulayabilir. Toplu yerlerde bomba patlatabilir. Ama bunu istediği her zaman yapabilir. Şu an bile yapabilir. Türkiye Işid'e savaş ilan ederse, Türkiye'deki mezhep ayrımları derinleşir, sünniler radikalleşir, aleviler, laikler ve dinsizler çok daha büyük bir tehdit altında kalır. ABD Işid ile savaşın en az 3 yıl süreceğini söylüyor. Bu savaşa Türkiye girince daha mı çok güvende olacağız? Gaza gelmeyin. PKK'lı itler devlet olmak istiyorlarsa, bırakın Işidle savaşsın. Bu bizim savaşımız değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Işid sempatizanları ülkemizde var.

Bunların ileriki zamanlarda ne yapacağı belli değil.

Bombalı eylem yapabilirler maalesef.

Bir cihatçılar eksikti ülkede. Onlar da var ne yazık ki.

tarihinde zorlu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Pkk da işid gibi 30-40 kişiyi sıralayıp kuşuna dizmiştir.Bebekleri acımasızca kurşuna dizmiştir.İşid in daha bebek katlettiğini görmedik..Al birini vur ötekine.Türk devleti savaşı seyretmekle kalmayıp büyük devlet gibi davranarak her iki gruba da silah desteği yapmalıdır.İşid üyeleri kandile de yönlendirilmelidir.

tarihinde latitudinarian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ISID kürtlere ve diğer azınlıklara yaptığı katliamdır bunun savunulacak yanı yok.

İşin içinde bir çok iş oyunun içinde bir kaç tane oyun var Çözüm sürecinde PKK nın elini zayıflatmak için devlet ama ben ne yapabilirim ki moduna girmiş durumda.

Birde mülteci sorunu var mülteciler 2 milyona dayanmış durumda buda basit bir konu değil TC ortadoğunun sünni liderliğe oynama huyundan vazgeçmedi.

Gelen insanlar aşayis olayları devletin umurunda değil. Ayrıca hiç bir Türk işçisi günde 10 20 milyona çalışmaz gelen göçmenler bu paraya çalışır bu kapitalist sermaye için iyidir. Bu göçmen dengesi ile gezide ayağa kalkan laik kemalist kesim zaten durum karışık işime gücüme bakayım der. Ortadoğu adeta bir cehennem gibi ve cehennemin kapıları sınırlamızın dibinde bize doğru açılmış durumda.

tarihinde Protagoras tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kürtler tarih boyunca islamın en ateşli savunucusu olmuştur. İslam canavarı her zaman kendi yaratıcılarını yemiştir. Kürtler yaratığı canavara yem oluyor. İslam canavarı dört halifeden üçünü yemiştir. Şimdide kürtleri yiyiyor.

Tarihten ders çıkarmayan toplumlar acı çekmeye mahkumdur. Kürtler tarihten ders çıkarmayan toplum. Kendi düşen ağlamaz. Kürtler hala islamın en ateşli savunucuları olduğu sürece geri kalmışlığa mahkum toplum olarak yaşamaya devam edecek. İslamdan tokat yemeye devam edecektir.

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...