Jump to content

Din dersi olmazsa uyuşturucu olur


Recommended Posts

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uyuşturucu Politikaları ve Halk Sağlığı Sempozyumu’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “AİHM geçen haftalarda Türkiye aleyhine karar aldı. Zorunlu din ve ahlak kültürü derslerinden öğrencilerin muaf edilmesini düzenleyecek karar. Bu yanlış karar. Batıda bunun uygulaması yok. Dünyanın hiç bir yerinde zorunlu matematik, fizik dersinin tartışma konusu olduğunu görmezsiniz. ‘Zorunlu din ve ahlak kültürü dersleri olsun mu?’ diye tartışılacaksa terörden, ırkçılıktan, uyuşturucu bağımlılığından neden şikayet ediliyor? Zorunlu din kültürü ve ahlak dersini kaldırırsanız uyuşturucu gelir onun yerini doldurur, ırkçılık gelir onun yerini doldurur. Biz alkolle ilgili Avrupa ülkelerinde olan düzenlemeleri getirdiğimizde hedef yapılıyoruz. Bizim içimiz yanıyor içimiz. Öyle anne babaların derdini dinledik ki perişan olmuşlar. Çocukları bağımlı olmuş, ellerinden, yüreklerinden gitmiş. Bunu seyredecek miyiz? Özgürlük deyip buna kayıtsız mı kalacağız? Uyuşturucu baronlarını çocuklarımızı ellerimizden almasına özgürlük deyip sesiz mi kalacağız?” dedi.

Odatv.com

http://www.odatv.com...olur-2909141200

Dünyanın hiç bir yerinde zorunlu matematik, fizik dersinin tartışma konusu olduğunu görmezsiniz.Bu ülkenin en tepesindeki ismin söylediği sözlere bakın..!

Fizik dersi ile din dersini aynı kefeye koyuyor..Hatta din dersinin insanları kötü alışkanlıklardan koruduğunu söyleyerek,fizik dersinden din dersini üstün görüyor..

Bu açıklamalar hakkında çok şey söylenir..

Akp iktidarı zamanında içki-uyuşturucu tüketimi artmadı mı?Akp iktidarı zamanında her yer cami,her yer imam hatip olmadı mı?Akp iktidarı zamanında paralar sıfırlanmadı mı,hırsızlar kahraman yapılmadı mı?

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Zorunlu din dersi son 35 senedir uygulanıyor..yeni birşey değil, ben ilkokul dan lise sona kadar din dersi aldım..o uyuşturucu kullanan,satanların hepsi de o din eğitiminden geçtiler..

İlginçtir ki,ülkedeki ahlaksızlık da son 20-25 senedir arttı..80 öncesi,yani zorunlu din öncesi daha saygılı ve ahlaklı bir toplumduk,büyüklerim öyle anlatır..

Daha biraz önce yoldan geçen 30-35 yaşında ki adam önüme tükürüp gitti..bu adam din dersi görmedi mi şimdi?

Temel bilimleri iyi öğrenmiş bir insan doğaya daha saygılı olur, o tüküren adama ,etrafa mikrop yaydığını öğretsen,bir daha tükürmez!

İslamiyet ile güzel ahlak kazanılmaz..inanmayan için kafa kesmeyi uygun gören,kadınları yerin dibine sokan,köle,cariye,ganimet kavramları olan,inanmadığı için insanları yakmakla tehdit eden bir dinin kazandırdığı ahlak ,ancak sokağa tüküren insanlar yetiştirebilir.

Rte'yi ciddiye almıyorum,onun tarihteki ataları da toplumu dinle zehirlemişlerdi..bilimi redetmişlerdi..bugünkü ahlaksızlıkların temelinde hala Osmanlı'nın payı var,adam kayırma,rüşvet,torpil,tekkelerde ot çekme vs..!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ha bir de şu var,

Benim için adam kayırma ve torpil benim için uyuşturucu kullanmaktan çok daha büyük bir ahlaksızlıktır.

AKP ile bunlar tavan yaptı,x cemaati veya tarikatından vasıfsız insanlar devlet kadrolarına alındılar..sınavlarda yandaşlara verilen kopyalar vs..

Bu haksızlıkları yapanların hepsi dine gömülmüş insanlar..hepsi dini bütün insanlar..Bakın işte ahlaksızlığı kim yapıyor!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Neden uyuştucuyu dünyada en çok müslümanlar kulanıyor? Neden uyuşturucu satıcıların çoğunluğu dünyada müslüman?

Şeriatla yönetilen Osmanlıda neden uyuşturucu serbesti ?

İslamda uyuşturcu kulanmak günah değildir. İslam tarihinde haşhaşiler gibi çok sayıda islami uyuşturucu tarikatları var.

Müslümanlar bol bol uyuştucu kulansın din kitaplarında yazsın uyuştucu günah değil diye.Muhammed şarabı yasaklarken kuranda neden uyuştucu günah değil ?

Müslüman terör örgütleri el kaide vb. neden uyuşturucu satıyor ?

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Aslında bu başlığın kaldırılması gerek,burada fizik,kimya dersinin gerekliliğini tartışmak çok aptalca olacak,o kadar şeyi yazdım ama sonra pişman oldum,niye yazdım dedim..

Bu ülkede yaşadığım için nefret ediyorum..cehalet-cehalet yine cehalet..göt kılları kimya dersi kalksın istiyor,biliyorum..artık gına geldi,yeter!!

Link to post
Sitelerde Paylaş

RTE sallamış yine. Hepimiz biliyoruzki İslamda Hamr yani mayalanmış içececekler yasaktır. Uyuşturucu haşhaş, gat otu, Enfiye çekme, Morfin, eroin ,kokain, Bonzai haram değil.

Savunmuyorum ama bu tarz şeylere müslümanların bile izin vereceğini sanmam. Çünkü sarhoş ediyor. Ve de, çok zararlı, kulların da vücutlarına iyi bakmaları gerektiğinden onlar bile haram - mekruh diyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sarhoşluk bazan lazımda . Bu uyuşturucular içki gibi değil. Bir anda yaşamı toz pembe görürsünüz. Enerjiniz ,Cesaretiniz artar. Beyin o anda daha iyi ve hızlı işlemeğe başlar. Düşünemediğiniz şeyleri düşünmeye başlarsınız.Aynı Anfetaminler gibi.Ama karşılığında Beyin hücrelerini mahvediyorlar. Bağışıklık yaparlar. Aldığınız dozaj devamlı olarakta artar sonuç ölüm. Esrar ve Enfiye hariç.Paralel yapınında bir ara bu işlere karıştığı söyleniyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Dinlerden daha güçlü bir uyuşturucu bilen varsa söylesin.

Müslümenler AYARSIZ sallamadan hiç çekinmezler.

Erdoğana soralım,TANRI and edermi?

Kur,anda Allaha ettirilen YEMİN gerçekse iki dene Allah var demek degilmidir?

Lenin demiştiki DİNLER afyondur.

Leninin dedigi doğruku müslümen dünyesinde ınsanlığa yararlı hiçbir buluş yoktur.

EGER 1500 yıl önce bütün dünye müslümen olsaydı

Bu gün aydınlanma aracımız hala

MUM ve

GAZ LAMBASI

Ulaştırma araçlarımızda

EŞŞEK

KATIR

AT ve

DEVE olacaktı.

Burdan şu çıkıyor

Lenin sapına geder doğru tesbit yapmış adam.

Bakın şu müslümenlere

Eller neyle uğraşıyor

Onlar NEYLE?(birbirlerini boğazlamakla,baş ve kıç örtüsüyle,DİN,AKIL İŞİ DEGİL,NAKIL ŞİDİR yanı dinde AKIL ullanılmaz.Peki nerde kullanılır bu AKIL, KENEFDEMİ?)oraya bile karışıyolar.

Dedeniz

Tolonbeg

olacaktı

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu adam fizik,kimya,biyoloji ve matematigi, din dersi ile ayni seviye de goruyor. Utanmasa bilime gerek yok diyecek. Okulda verilen din egitiminin hicbir onemi yok. Ogrenmek isteyen acar internetini okur veya yetkili kisiye sorar. Din dersi yerine fazladan bir bilim dersi koy neymis bu din arkadas..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sanki dinin uyuşturucudan hırsızlıktan vb..bir farkı varmış gibi.Işidçiler din dersi görmemişler okulda zavallılar.Bunlar din olmazsa herkes yolda birbirini düzecek öldüreek çalacak çırpacak kaos olacak zannediyorlar.

Aslında böyle bir sanıları bulunmuyor. Hepsi de köpek gibi biliyorlar ki: dinin olmadığı toplumlarda bunların hiçbiri söyledikleri gibi toplumsal boyutta olmuyor. Aynı zamanda yine köpek gibi biliyorlar ki: dinin olmadığı toplumlarda kendileri gibi soysuzlar da barınamıyor. Bu yüzden bu yalanları söylemek zorundalar.

Bu soysuzların din olmazsa bunlar olur dediği her şey tam olarak islamın veya dinin kirlettiği topraklarda olmaktadır. Toplu tecavüzler son yılların sıradan başlıkları haline geldi; el kadar bebeler her yaştan koca koca adamların düzenli kullanımına maruz kaldılar. Cinayetler, kafa kesmeler, toplanıp genç linç etmeler, kasabaların ortasında yüzlerce kiloluk bombaların patlaması hep bu topraklarda oldu.

tarihinde bir_akil_insan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...