Jump to content

Samsun Müftüsü'nden Çok Tartışılacak Açıklamalar


Recommended Posts

Samsun Müftüsü Hayrettin Öztürk, "18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır." dedi.

Daha önce "Kadınlı erkekli horon haramdır", "Çocuğunuza Aleyna, Sanem gibi isimler koymayın" şeklindeki açıklamalarıyla gündeme gelen Samsun Müftüsü Hayrettin Öztürk'ten çok tartışılacak bir açıklama geldi. Öztürk, "18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır" dedi.

"HAZRETİ PEYGAMBER ZİKZAĞI OLMAYAN GENCİ ÇOK SEVERDİ"

Konuşmasında gençlere seslenen Öztürk, "Hazreti Peygamber zikzağı olmayan genci çok severdi. Telafisi mümkün olan hatalar var, telafisi mümkün olmayan hatalar var. Telafisi mümkün olmayan hatalardan birisi, evladın ana-babasını Kur'an'da anlatılan ana baba gibi görmemiş olmasıdır. İkincisi ise sabır ve iffet konusudur. Buluğ çağından sonra iffet çok cazip tekliflerle elden gider. İyi niyetle başlayan birlikteliğin sonu kötü sonla biter. Genç, hayatın baharında iken iffetini kaybediyor" dedi.

"18 YAŞINDAKİNİN ZİNASINA KARŞI ÇIKAMIYORSANIZ…"

İffetsizliğin gözden, kulaktan, elden başladığını belirten Öztürk "Bir sınır yoksa hiçbir sınır yoktur. 18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır. Şehvet öyle bir şeydir ki, sınırda durmazsanız, duracağınız hiçbir yer yoktur. Allah-u Teala 'Cahiliyetin kadınları gibi sergilemeyin, göstermeyin' diyor. Gençlerimiz sadece Allah'ın huzurunda eğilmelidir. Hür gençler olarak onları yetiştirmeliyiz. Anneler, babalar çocuklarımızı sevelim. Öğretmenler çocuklarımızı okutalım, vakıflarımız, görevlilerimiz çocuklarımızı yetiştirelim ama bizim için değil, Allah için yetiştirelim. Ey vakıf ve dernek yöneticileri, vakıftaki öğrencilerin sayısı arttığında değil, Sabah namazında camiyi doldurduğunda sevinelim" ifadelerini kullandı.

"HÜR NESİL İSTİYORUZ"

Öztürk, "İslam kimsenin vakfı, cemaati, tarikatı değildir. Hepimiz İslam'ın hizmetkarlarıyız. Hür nesil istiyoruz. Cemaatine, hocasına, vakfına değil, Allah'a bağlı nesil istiyoruz. Tevhit aracısız kulluktur. İslam sürekli aklı kullanmayı tavsiye eder. İradesini güçlendirir, onu bir şahsiyet olarak görmek ister. Din bize aklı başkasına ipotek etmemeyi öğretir" şeklinde konuştu.[/font]

Kaynak: http://www.haberler....6583522-haberi/

Günüm güzel geçiyor derken bu haberle karşılaştım. İllaki bi bokluk günümü mahvedecek. Bir de "Hür Gençler" istiyoruz demez mi. Şeytan diyorki ... Neyse dediği bende kalsın :angry:

[/font]

tarihinde KafaBeyinUs tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sevişmekle tecavüzü ayırabilselerdi kuranda tecavüzün cezası olurdu zaten

4 şahitle ihbar edilen masum sevgililere 100 kırbaç işkencesi

peki tecavüz...? tecavüz maduru nasıl 4 şahit getirecek? tecavüz ıssız yerde veya kapalı mekanda olur zaten

ayrıca ihbar etmekten de caydırmışlar kadınları; bazı islam ülkelerinde öyle bir kepazelik varki, tecavüz edilene bile zina cezası uygulanabiliyor.

"bekaret=namus" denen saçmalık da ayrı bir caydırma şekli.

kısacası tecavüz serbest, seks köleciliği serbest, subyancılık da serbest.. ama sevişmek, hayattan zevk almak.. onlar olmaz, yasak, büyük günah!

tarihinde Mindsurfer tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Samsun Müftüsü'nden Çok Tartışılacak Açıklamalar

Müslüman ahmağın neyi tartışılacak. Adam akıllı bir müslüman var mı dünyada?

"18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır."

Müftüye sormak lazım Muhammed kaç kadına tecavüz etti diye.

Müslümanlar dünyada ahlaktan en son bahsedecek insanlar.

İslam dini sapıklık tecavüzcülük sübyancılık her türlü ahlaksızlıkla dolu.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...