Jump to content

'Kaç-Ak Saray'


Recommended Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan için yapılan 'Kaç-Ak Saray' hakkında kaçak olması, büyüklüğü ve maliyetine yönelik tartışmalar sürerken, 'Kaç-Ak Saray'ın aylık elektrik giderinin ortalama 700 bin lira olacağı öğrenildi. Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu eski üyesi Nevzat Çeltek, bu büyüklükteki bir yapının aylık ortalama 700 bin TL'lik bir elektrik faturası çıkaracağını hesapladı.

30 FUTBOL SAHASI BÜYÜKLÜĞÜNDE

BirGün gazetesinden Uğur Koç'un haberine göre, Atatürk Orman Çiftliği'ne kaçak biçimde yapılan 'saray' hakkında verilere dair kamuoyuna 'güvenlik gerekçesiyle' resmi bir açıklama yapılmıyor. Ancak 'saray'ın 35 bin metrekarelik bir alana inşa edilmiş yaklaşık 300 bin metrekarelik bir kapalı alana sahip olduğu biliniyor. Diğer bir ifadeyle 'Kaç-Ak Saray'ın sadece kapalı alanı 30 adet futbol sahası büyüklüğünde. Bu veriler üzerinden bir değerlendirme yapan EMO eski yöneticisi Nevzat Çeltek, Cumhurbaşkanlığı'nca kullanılan kaçak binanın kurulu elektrik gücünün 10 bin kVA (Kilovolt amper) olarak öngörüldüğünü söyledi.

http://www.msn.com/tr-tr/haber/turkiye/elektrik-faturas%c4%b1-dudak-u%c3%a7uklatt%c4%b1/ar-AA7zukc?ocid=iehp

Link to post
Sitelerde Paylaş

''Az bile'' diyenler ödesin bu faturaları..Niye bu ülkedeki herkesin cebinden çıkıyor bu paralar?Böyle saçma şey mi olur?

Bu ülkenin yarısı Tayyip'e küfrediyor..Bu insanlara bu maliyetleri yansıtmanın adı nedir?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Önce başbakanlık olarak yapılan sonra tayyip cumhurbaşkanı olunca cumhurbaşkanlığı yapılan bu yapı tamamen tayyibin keyfi icraatidir, vatana millete zerre kadar faydası yada prestiji yoktur, tümüyle lüx düşkünlüğü ve israf. Çağın gereksinimi değil saddamın mantalitesi.

ABD Saddamı devirdiğine pişman oldu da yeni Saddam yaratma çabasında mı acaba?

tarihinde Bağbozan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bilmem kaç milyar dolara 220.000 metre kareye göz göre göre saray diker,içine 5000 tane kendi elemanını koyar bide utanmadan 700.000 TL elektrik faturası ödetir.Vay arkadaş biz ne durumlara gelmişiz.Açıkcası bu ülkede stopaj denen birşey var,paranın vergisi.Bunun üstüne cumhurbaşkanımız bunları yapmış yapmamış pekte önemli değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...