Jump to content

Masonluk ile ilgili


Recommended Posts

Az bekle.Yarın atmaya çalışacağım ya da gelecek çarşamba. en uygun Çarşambaları oluyorum .

Biraz uzun olacak.İşim gücüm de var.Okuduğum kitaplar falan derleme yapacağım.Ama şimdi değil

Ben yazarım yazmasına da komplo teorisi denileceğini için bir an için değmez diyorum ama yine de bakcaz

Komplo teorisi denmesinin sebebi yeteri kanıt olmadığı ve büyük oranda kurguya dayanıyor olmasıdır.

Karar verebilmemiz için kanıtlarını ve iddianı sunmalısın.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 124
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Ittihad Terakki örgütü, 19. Yüzyılın gizlilik ihtiyacı duyan bütün ihtilalci örgütleri gibi mason localarında örgütlendi. Ancak, emperyalist Anglo Sakson masonluğuna bağlı değildiler. Rönesans hareketinin mayalandığı, İtalya kökenli mason localarından esinlendiler. Ittihad Terakki Balkan kökenli bir ihtilal örgütü idi ve Balkanlar'ın komşusu olan İtalya'daki Rönesans, aydınlanma fikirlerinden etkileniyorlardı. O fikirlerin tartışma merkezi ve karargahları olan mason locaları, bu yürekli ihtilalciler için bir dönem sığınak oldu.

Atatürk'ün sağ el ceketin içinde kalbin üzerine getirilerek yapılan "mason selamı" verirken çekilmiş fotoğrafları vardır. 19. Yüzyılın bütün devrimcilerinin böyle fotoğrafını bulmak mümkündür. Napolyon Bonapart başta olmak üzere eşitlik, özgürlük, kardeşlik ideallerine bağlı bütün aydınlanmacılar bu selamı vermiştir. 20. Yüzyılda bu selamın yerini sağ eli yumruk yaparak havaya kaldırarak verilen selam almıştır. Bu arada, Türk solcuları yanlış olarak sol yumruğunu kaldırır. Biz solcuyuz, sol yumruğu kaldırırız gibisinden, bu yanlış, sağ yumruk kaldırılır. 19. Yüzyılda ceketin içinde yarısı gizlenen sağ el, 20. Yüzyılda yumruk olup havaya kalkmıştır.

Daha önce yazdığım gibi. Hür masonluk yekpare bir yapı değildir, bir yöntemdir. Bir örgütlenme modelidir. Birbirinden tamamen farklı, Zıt amaçlar için çalışan mason locaları vardır. Iskoç ritine bağlı localara kadın alınmazken, Fransa'da kadınların kabul edildiği localar vardır. Herhangi bir misyon deklare etmeyen birçok loca varken, büyük Fransız İhtilalinin ideallerini manifesto olarak gören localar vardır.

Anglo Sakson masonluğu, Anglo Sakson emperyalizminin yumuşak güç sağlama amacına hizmet eder. Anglo Saksonlar, mason locaları aracılığı ile ajan devşirir. Bugün modası geçmiş bir kurumdur ama bizim gibi ülkelerdeki Anglo Sakson mason locaları, ikbal ve para vaadi ile topladıkları başarılı insanları, emperyalist amaçlara hizmet etmek üzere devşirmeye çalışırlar.

Ittihad Terakki kadroları ve Mustafa Kemal Atatürk, mason localarına para ve ikbal kazanmak için girmediler. Hayatları boyunca kişisel ikbal peşinde olmadılar. Talat ve Cemal sokak ortasında infaz edildiler ve katilleri yakalanmasına rağmen yargılanıp ceza almadı. Enver elinde yalın kılıçla bir orduya karşı tek başına taarruz ederken vurularak öldü. Bu insanların profilleri, anlatılan karanlık ve güçlü mason profiline uyuyor mu? Talat başbakanken fırından ekmek alıp, kiradaki evine yürüyerek gidiyordu. O korkutucu, kudretli, Şeytani mason bu mu?

Kahramanlarınıza sahip çıkmaya korkmayınız.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Parça parça şeklinde yazacağım.Bazı parçalar arkası yarın.

Öncelikle rothschild,rockefeller ailelerinden bahsedeceğim. Bu aileler kim mi?Bu aileler Siyonist ve mason.Bu aileler dünyayı öpenler! Kurdukları para şebekeleri ve bankalarla işi götürüyorlar

Neşe Karaböcek in bir şarkısı var. ‘bir öptüm bir öptüm bir daha öptüm’ tadında.

İnanmıyorsan izle:,

http://www.youtube.com/watch?v=9xVb4lrNJ8o

Hah hah hah şuna bak.Adamın deliline bak Neşe Karaböcek.

He bekleyin biraz.

Öncelikle şu aileleden başlayayım:Rothschild.

Çoğu kişi Rotschild ailesinin adını bile bilmez. Bu ailenin adı, ne Forbes dergisinin düzenlediği ''Yılın Zenginleri'' bölümünde ne yer alır, ne de dünya jet-sosyetesinin partilerinde geçer. Ancak birçok ülkenin diplomatı bu ailenin adını duydukları zaman beş dakika durmak zorundadır.

Amerikalı tarih profesörlerinden Texe Marrs'ın 2007 Mayıs'ında çıkan Bilinen Tarihin Bilinmeyen Yanları adlı kitabında Rothschild ler hakkında şunları anlatır:

‘’Ailenin geçmişi 16.yüzyıla dayanıyor. Aile İngiliz Kraliyet Saraylarında kralın yaverliğini yapan bir aile olarak ortaya çıkıyor önceleri. İngiliz saraylarındaki kariyerleri sayesinde kolayca kazandıkları astronomik paralarla tarihin ilk bankacılık faaliyetini gerçekleştirip, İngiliz çiftçilerine de astronomik faizlerle tarım kredisi vermeye başlıyorlar ve 50 sene geçmeden neredeyse İngiltere devletinden daha zengin bir hale geliyorlar……………………………………………………………………….

Ekonomik gücü, aklın ve mantığın sınırlarını zorlamaya başlayan Rotschild ailesi, daha da karanlık ve karlı bir işe girişiyor.

İşin adı "Savaşa giren devletlere faizle borç vermek" ‘’

En büyük volelerinden birini waterloo savaşında vuruyor.Savaş sırasında hem Fransa ya hem de İngiltere ye borç veriyor.Savaşı İngiltere kazanıyor ve buraya dikkat.

Burdan sonrasını George amstrong un 1940 yazdığı ‘Rothscild para imparatorluğu’ kitabına bırakalım.Amstrong tarihçi Reeves den alıntı yaparak Şunları yazmış:

http://i.hizliresim.com/R6mP1a.png

Yani düşünsenize adam hem çift taraflı oynuyor, hem de borsada hileli bir şekilde manipülasyon yaparak para kazanıyor.

Bu adamların marifetleri saymakla bitmez

Örneğin Amerikan iç savaşı,İngiltere ve Amerikan kolonileri arasındaki savaşı,1. Ve 2 . dünya harbi,Rus kızıl devrimi…..

Bi dakka bi dakka ne?Şimdi komünist arkadaşlar kızacak ama Amstrong kitabında buna değiniyor.Hatta Antony Sutton denilen bir herif var.Adamın yazdığı kitaplar belgeli.Troçki ile bu para babalarının ilişkilerini anlatan kısmını okumuştum.Para aktarımını Amerikan ulusal belgelerini kullanarak ispatlamış

Adamı Hoover enstitüsinden ayrılmak zorunda bırakıyorlar.Bak ben demiyorum.Herifler demiş.Hem de boş değil belgeli..

İnanmıyorsan bak vikipediye:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Antony_Sutton

Link to post
Sitelerde Paylaş

İsrailin kurulması…Vikipedi den alıyorum

Lord Arthur Balfour, 2 kasım 1917 tarihinde uluslararası Siyonist hereketin liderlerinden olan Lord Rothschild'e bir mektup göndererek, Filistin topraklarında bir Musevi devleti kurulması konusunda İngiliz hükümetinin destek vereceğini bildirmiştir.

Balfour Deklarasyonu olarak bilinen bu mektupta İngiliz Dışişleri Bakanı Balfour, Siyonist lider Rothschild’e şöyle hitap etmekteydi:

"Saygıdeğer Lord Rothschild, Majestelerinin Hükümeti adına kabineye sunulan ve kabul edilen Yahudi Siyonist isteklerini sempati ile karşılayan müteakip deklarasyonu iletmekten memnuniyet duyarım.

"Majestelerinin Hükümeti, Filistin'de Museviler için bir milli yurt kurulmasını uygun karşılamaktadır ve bu hedefin gerçekleştirilmesini kolaylaştırmak için elinden geleni yapacaktır. Filistin'deki mevcut Musevi olmayan toplumların sivil ve dini haklarına ve başka ülkelerde yaşayan Musevilerin sahip oldukları hak ve politik statülerine zarar verecek hiçbir şeyin yapılmayacağı açıkça anlaşılmalıdır."

Bu deklerasyonu Siyonist Federasyonu'nun bilgisine sunmanızdan memnuniyet duyacağım.

Saygılarımla Arthur James Balfour"

nGzWJa.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ve gelelim 11 eylül saldırılarına.Hepsi yalan.Bu noktada Rockefeller ailesine de geçmiş olalım

Şimdi demeyin oh Müslümanlara bak hem yapıorlar hem de başkasına atıyorlar.Yine ben demiyorum.Zeitgestçiler diyor.

Gerçekten merak ediyorum bu kadar önemli bir konuya bu sitedekiler neden eğilmez.Bu hareket hem de sizin gibi dinlere karşı kimseler.Konu birkaç defa açılmış ama pek itibar görmemiş.

Mesela

http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=47498&st=0

Bu da zeitgest moviesi.Azarbaycan televiyası sunar:

Videoda Para babalarının bazı marifetleri anlatılıyor.

Şöyle bir şey daha var: Auron Russo

Video her şeyi anlatıyor

Ve adam 2007 de ölür

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu adamların en önemli özellikleri neydi? Yahudi ve mason olmaları!

Daha da önemlisi şu konuda anlaşmamız lazım.Adamlar iyi niyetli değil.

Şimdi yazcaklarıma oha diyeceksiniz belki.Hah şimdi tam sıçtı diyeceksiniz.

Şimdi size birini sunacağım Albert PİKE…. Ahanda bu amca

pYyWnN.jpg

Bu adam Halen ABD'nin en etkili ve bilinen Masonu olarak kabul edilir.Ben demiyom vikipedi diyor

http://tr.wikipedia.org/wiki/Albert_Pike

Bu adam hakkında çeşitli iddalar var.Mesela Pike'ın bir Ku Klux Klan üyesi olduğu iddia edilmiş; fakat bu iddia kanıtlanamamış

Pike Mazzini ye mektubu diye araştırma yap orada dünya savaşlarını planladığı yazılır.Ama her zaman ki gibi rededilir.

Ama bu adamın bir kitabına bakalım:Morals and Dogma

http://www.hermetics.org/pdf/masonry/Albert_Pike_-_Morals_and_Dogma.pdf

Bak orada kitabın kapağında kime methiye var.Lucifer………

Araştır biraz bak. Adam şeytana methiye dizmiş.Ben demiyorum adamın kendisi diyor

Evet bu masonların bazıları şeytana sempatik bakar derler.Hatta Bazı siteleri açın bakın şeytana tapıyor derler

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tanıştırayım aşağıda baphomet ve George Washington. Baphomet neymi? Off onu da sen araştır bir zahmet

pYyW2L.jpg

7 farkı bulunuz.Bu baphomet duruşunu Madonna konserinde,lady gaga albüm kapağında görebilirsin. Ha unutmadan Washington masondu.Şimdi bütün masonlar şeytana tapmıyor biliyorum.

Zaten George Amstrong kitabında masonları ikiye ayırır.1-Bu kodomanlar 2-şov masonları(yani kullanılanlar)

Bakın bu fotoğraftaki kim biliyonuz mu?

ozGky2.jpg

Baroness Philippine de Rothscild.Boynundaki baphomet kolyesi.Ben bu karının ismini arama motoruna yazdım.Bu kolyesini takmadığı resmini görmedim

Ha ha müsloya bak .Karı bir kolye takıyor bu safta inanıyor.Deyin deyin siz

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tam bu noktada NASA ya gelelim. Ya da dur önce NRO dan bahsedelim

NRO(National Reconnaissance Office)

Bu kuruluş kasım 2010 da 6 uydu fırlattı.

Bunlardan biri

rdW2NN.jpg

QgD7z3.jpg

Gözü gnrdün mü?

G16046.jpg

Ahanda göz buldum dalga geçin hadi

Bir diğeri

VyoM8r.jpg

Logoyu gnrdün mü?

JERl8o.jpg

Diabolus Latince şeytan

İnanmıyorsan araştır

Bu kadar yeter devamı daha sonra

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nefridium, ne kanıtlamaya çalışıyorsun? Şeytana tapan bir klan, dünyayı yönetiyor ve sağa sola üçgen, göz falan koyarak bizi korkutmaya mı çalışıyor? Temel tezin nedir?

Nefridium, kapitalizm diye birşey var. Bu kapitalizm paranın ve gücün küçük grupların elinde toplanmasını sağlar. Bu grup ister şeytana tapsın, ister boka tapsın. Ne değişir? Bu adamlar şeytana değil de boka tapacak olsa ne fark edecek? Brunei Sultanı Bolkiah var. Hıyarın teki. Altından kubur yaptırıp içine sıçıyor. Bu adam Müslüman. Bu hıyar şeytana tapsa ne olur, Allah'a tapsa ne olur?

Gücü ele geçirme hırsı, lüks merakı, gaddarlık falan inançla ilgili birşey değildir. Senin anlayacağın dille söyleyim, bu insanın fıtratında vardır. Şeytana da tapsa, Allah'a da tapsa, ateist de olsa, sincapa da tapsa bu değişmez. Güç, para, lüks sahibi olmak isteyen insanlar ortaya çıkar. Kapitalizm bu adamların sisteminin adıdır.

ABD'de yaşayan egemen sınıfların ve ABD yüksek bürokrasininin kendine has bir dini olması ile ilgili çeşitli fikirler üretilebilir. Gerçekten böyle bir durum olabilir. Roma'da da böyleydi. Roma elit sınıfları Mithraizm dininde idi. Hristiyanlık öncesinde egemenlik altına aldıkları halkların dinlerine karışmaz ama kendileri de o inançlara girmezlerdi. Mithraizm, hala detayları tam olarak bilinmeyen gizemli bir dindir. Roma Hristiyanlığa geçtikten sonra bile, elit sınıflar içinde Mithraizm inancı sürdü.

Elit sınıfların kendine has bir dine mensup olmaları, devletin güvenliği açısından önemli bir uygulamadır. Bugün Türkiye'de devletin kilit noktalarına Fethullahçıların yerleşmiş olduğunu görüyoruz. Bu durum, devlet güvenliğini tehdit eder, zira devlet kademesinde yer alan üst düzey bürokratlar, mesleki hiyerarşi dışında ayrı bir emir komuta zinciri içinde yer almaktadır. Bir hakimin, savcının, yüksek rütbeli subayın bir tarikata üye olması devlet açısından tehlikeli değil mi? Kritik noktalarda olanların, kapalı devre bir inanç sistemine dahil olması mantıklı değil mi? Roma'da böyleydi, ABD'de de böyle.

İnançlılar neden sonuç ilişkisi kuramıyor. Sen de öylesin. Bazı sinyaller alıyorsun ama bunu bir sonuca bağlayamıyorsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ittihad Terakki örgütü, 19. Yüzyılın gizlilik ihtiyacı duyan bütün ihtilalci örgütleri gibi mason localarında örgütlendi. Ancak, emperyalist Anglo Sakson masonluğuna bağlı değildiler. Rönesans hareketinin mayalandığı, İtalya kökenli mason localarından esinlendiler. Ittihad Terakki Balkan kökenli bir ihtilal örgütü idi ve Balkanlar'ın komşusu olan İtalya'daki Rönesans, aydınlanma fikirlerinden etkileniyorlardı. O fikirlerin tartışma merkezi ve karargahları olan mason locaları, bu yürekli ihtilalciler için bir dönem sığınak oldu.

Atatürk'ün sağ el ceketin içinde kalbin üzerine getirilerek yapılan "mason selamı" verirken çekilmiş fotoğrafları vardır. 19. Yüzyılın bütün devrimcilerinin böyle fotoğrafını bulmak mümkündür. Napolyon Bonapart başta olmak üzere eşitlik, özgürlük, kardeşlik ideallerine bağlı bütün aydınlanmacılar bu selamı vermiştir. 20. Yüzyılda bu selamın yerini sağ eli yumruk yaparak havaya kaldırarak verilen selam almıştır. Bu arada, Türk solcuları yanlış olarak sol yumruğunu kaldırır. Biz solcuyuz, sol yumruğu kaldırırız gibisinden, bu yanlış, sağ yumruk kaldırılır. 19. Yüzyılda ceketin içinde yarısı gizlenen sağ el, 20. Yüzyılda yumruk olup havaya kalkmıştır.

Daha önce yazdığım gibi. Hür masonluk yekpare bir yapı değildir, bir yöntemdir. Bir örgütlenme modelidir. Birbirinden tamamen farklı, Zıt amaçlar için çalışan mason locaları vardır. Iskoç ritine bağlı localara kadın alınmazken, Fransa'da kadınların kabul edildiği localar vardır. Herhangi bir misyon deklare etmeyen birçok loca varken, büyük Fransız İhtilalinin ideallerini manifesto olarak gören localar vardır.

Anglo Sakson masonluğu, Anglo Sakson emperyalizminin yumuşak güç sağlama amacına hizmet eder. Anglo Saksonlar, mason locaları aracılığı ile ajan devşirir. Bugün modası geçmiş bir kurumdur ama bizim gibi ülkelerdeki Anglo Sakson mason locaları, ikbal ve para vaadi ile topladıkları başarılı insanları, emperyalist amaçlara hizmet etmek üzere devşirmeye çalışırlar.

Ittihad Terakki kadroları ve Mustafa Kemal Atatürk, mason localarına para ve ikbal kazanmak için girmediler. Hayatları boyunca kişisel ikbal peşinde olmadılar. Talat ve Cemal sokak ortasında infaz edildiler ve katilleri yakalanmasına rağmen yargılanıp ceza almadı. Enver elinde yalın kılıçla bir orduya karşı tek başına taarruz ederken vurularak öldü. Bu insanların profilleri, anlatılan karanlık ve güçlü mason profiline uyuyor mu? Talat başbakanken fırından ekmek alıp, kiradaki evine yürüyerek gidiyordu. O korkutucu, kudretli, Şeytani mason bu mu?

Kahramanlarınıza sahip çıkmaya korkmayınız.

Şimdi anlaşılıyor bazı Önemli vatanperver ittihatçıların ,Bektaşi babalarının ,Namık Kemalin,Hatta bazı şeyhülislamların neden mason oldukları? teşekkürler Robespierre

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nefridium, ne kanıtlamaya çalışıyorsun?

Aslında çok açık! Biraz sabır! Müsait olunca. Muhtemelen pazar günü.Parça parça!

Tabi şu soktuğum bilgisayarımın ekranı kafayı yemezse.

Ölmezsem mutlaka

tarihinde nefridium tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Masonlar ibrahimi dinin yorumunu yapmışlardır.Osmanlı zamanındada Mason localarında bu yorumları Bektaşi babaları yaptılar.Buda tasavvuftur.Ve tasavvufun sonu ateizim yada Panteizimdir. Şeytana tapmak değildir.Resimde Şeytan keçi şeklinde gösteriliyor dikkat edilecek olunursa. Bu Keçi büyük bir ihtimalle Tevratta bahsedilen çöle salınan Günah keçisi!Bu keçinin vücududa İnsan vücudu şeklinde tasvir ediliyor. Yani Her şeyin insanda olduğunu anlatıyor.Şeytanda insandaki bir önemli mefhum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Masonlar ibrahimi dinin yorumunu yapmışlardır.Osmanlı zamanındada Mason localarında bu yorumları Bektaşi babaları yaptılar.Buda tasavvuftur.Ve tasavvufun sonu ateizim yada Panteizimdir. Şeytana tapmak değildir.Resimde Şeytan keçi şeklinde gösteriliyor dikkat edilecek olunursa. Bu Keçi büyük bir ihtimalle Tevratta bahsedilen çöle salınan Günah keçisi!Bu keçinin vücududa İnsan vücudu şeklinde tasvir ediliyor. Yani Her şeyin insanda olduğunu anlatıyor.Şeytanda insandaki bir önemli mefhum.

Lafa bak! '' büyük ihtimalle''

Tabi tabi öyle!

Nerde yazıyor dediklerin?

Ah canımm! Karşıma çıksa beslerim lan onu. Zavallı baphomet!

Hadi ona öyle diyelim.Lucifer ne la!

Lucifer de zaten insanlara özgürlük getiren sabu bir yaratık!

Diabolus da zaten latince 'itilen kakılan' demek.

Hiç bi şi bilmiyorsan bağlantılarıma baksaydın

Link to post
Sitelerde Paylaş

Lafa bak! '' büyük ihtimalle''

Tabi tabi öyle!

Nerde yazıyor dediklerin?

Ah canımm! Karşıma çıksa beslerim lan onu. Zavallı baphomet!

Hadi ona öyle diyelim.Lucifer ne la!

Lucifer de zaten insanlara özgürlük getiren sabu bir yaratık!

Diabolus da zaten latince 'itilen kakılan' demek.

Hiç bi şi bilmiyorsan bağlantılarıma baksaydın

Şeytanın akıl olduğunu Kabalistlerde İslam tasavvufçularıda gayet iyi bilirler.Bunların hepsi insanda bulunan manevi mefhumlardır.Neden pekiyi Masonlar hala Tasavvuf yapan Vahdeti vücutçu tarikatleri dolaşıyorlar? Ne işleri var Nazenin Bektaşilerin yanında? halada öyledir!

Bunlar Şeytanımı gördülerde resmini çizdiler? Bu resim ve şekillerin hepsi bazı mefhumların sembolleştirilmesinden başka bir şey değildir.Mason üstadlar ise Ne Allaha nede Şeytana inanır. İnandıkları tek şey Parradır!

Link to post
Sitelerde Paylaş

güzel! sonunda yavaş yavaş bir noktaya varıyoruz.yavaş yavaş başka noktalara varcaz inşallah

Masonluk İbrahimi dinlerdeki doğmalara körü körüne inanmamak için çıkmış bir sistemdir.Bu aynı zamanda Burjuvazinin aristokrasi ile mücadelesininde bir devamıydı. Onun içindirki hem Musevi hem hiristiyan hemde Müslüman toplumlarda yayıldı.Hiçbir Ortodoks Yahudi,Hiristiyan vede müslüman Masonluğu bu yüzden benimsemez!Ancak zamanla bu gayesinden sapmıştır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Birileri bir şeye taparak üstün güçler elde ediyor ve dünyayı yönetiyorsa enayi gibi bunları açığa çıkarıp eleştrmeye çalışmak yerine biraz örnek alıp onların gitti yoldan gitmeye çalışma akıllıca olur.

Sen, bize şeytana tapmanın nasıl böyle güçler verdiğini açıkla, tam olarak kime nasıl tapınmalıyız onu açıkla. Biz de onu yapalım. Ben ne dünyayı ne tanrının krallığını s.klemiyorum, bu şeytana tapıcılar ne elde ediorsa ben de aynını isityorum. İşin özüne gir şimdi.

tarihinde ad hominem tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Birileri bir şeye taparak üstün güçler elde ediyor ve dünyayı yönetiyorsa enayi gibi bunları açığa çıkarıp eleştrmeye çalışmak yerine biraz örnek alıp onların gitti yoldan gitmeye çalışma akıllıca olur.

Sen, bize şeytana tapmanın nasıl böyle güçler verdiğini açıkla, tam olarak kime nasıl tapınmalıyız onu açıkla. Biz de onu yapalım. Ben ne dünyayı ne tanrının krallığını s.klemiyorum, bu şeytana tapıcılar ne elde ediorsa ben de aynını isityorum. İşin özüne gir şimdi.

salak mı bunlar! Elde ettikleri o gücü sana bana verirler mi?

Albert PİKE bu gücün kabala da olduğunu söyler.

Ezoterik gruplar haçlı savaşlarını papaya düzenleterek Müslümanların elindeki Kudüs e geldiler.Haçlılar, Süleyman tapınağına girerek o kabalaya ya da her neyse ulaştıkları söylenir.Devamı burda

k139Pq.jpg

6l7aA9.jpg

O güç insanını kendi gizlerini keşfetmekle ilgili olabilir

Bu link belki yardımcı olur

http://ufukozcizme.blogspot.com.tr/2010/01/insanlik-tarihindeki-en-buyuk-ustu.html

Ve mescidi aksa neden önemli. Vikipediden:

Musevi Eskatologya'sı Mesih'in gelmesinden önce buraya Üçüncü Tapınak'ı inşaa edilmesini planlamaktadır ve bu yüzden Ortodoks ve Muhafazakâr Musevilik taraftarları bir gün Üçüncü Tapınağın inşaa edileceğini ummaktadırlar..............................................

Buna ilaveten Kudüs'ün politik durumu ve tarihi tapınağın bulunduğu düşünülen alanda Müslümanlarca kutsal sayılan Mescid-i Aksa ve Kubbetüs Sahra'nın bulunması tapınağın yeniden inşaa edilmesinin önündeki en büyük engellerdir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kudüs_Tapınağı

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...