Jump to content

Zamansal paradoks


Recommended Posts

Bu konuyu burda tartışma için açtım bilim dışı cumlelerde duymak için....

Evrende kuantum dalgalanmalari var.....big bang vacuuml oluştu....zaman bir olgu olduğuna göre.....zamanin big banga ihtiyacı yoktur....zamanın var olabilmesi için sadece eylem gerekir....buna ne olursa olsun sadece eylem yapması gerekir..bu bir tanrı bile olsa hangisini önce düşündü sorusu sorulur...hepsini bir anda düşünse bile hangisini önce yarattı...bu durumda yaratmadan önce düşündü...ki düşünmeden yaratma olamaz....her şey zamana bağlı oluyor tanrı bile ??..madde için zaman Bigbangla başladı teorisi cokmezmi sizce....bilim bilim dışı....tanrı materyalist görüş...ne olursa hipotezleri okumak isterim teşekkür ederim...

tarihinde mustafa2116 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Alacağın en kaliteli cevap ''insan aklı o meseleleri idrak etmeye yetmez'' olacaktır.

Müslümanlarda, hernekadar bütün cevaplar çaba sarfetmeyi gerektirmeden beleşçe bulunan (uydurulan) ve kanıt gerektirmeyen cevaplar olsa da, yine de bazı soruların cevabı yoktur. Bilinmez.

Materyalistlere soru sorduklarında ''bilimsel çabalar henüz yeterli değil'' cevabını kendilerince bir galibiyet olarak görürler [1] . Ancak kendileri bazı sorulara ''aklımız yetmez'' cevabı vermekte hiç zorluk çekmezler.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...