Jump to content

Adem, Havva, çocuklar...Sonra?


Recommended Posts

Adem 1000 yıl yaşadığına ve 100 insan gücünde olduğuna göre bence seks terörü estirmiştir.

Senaryom şu :

adem cennetten kovulmuştur. Kovulma nedeni de elmadır.

Dünyada ise bol bol elmaya kavuşmuştur. 1000 senenin ilk 25 senesinde güzel güzel kızları olmuş olma ihtimali var.

erkekleri boğdurmuştur. Gelenektir. Rakip istenmez.

E haklı değil mi? Habil kabili düdüklemedi mi ? Demek ki adam boğdurmakta haklı. kardeşini öldüren adam babasını haydi haydi öldürür.

Sonuç olarak ademin 1000 senelik ömrünün tamamında etrafta paso kızlar torunlar torunların torunları falan var. Ama tamamı da elma (!)

Adem bu elmaları yiye yiye semirdi ve cennete bulamayacağı yaşamı tattı.

Sonra tabi ki tekrar cennete döndü. Cehenneme gidecek değil ya. O bir peygamber. Zaten bizimki miraç a gittiğinde onu cennetin 1. katında bulmadı mı ?

Eh işte benim senaryom bu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu arada Tevrata göre soy ağacı aşağıdaki gibi oluşmuş :

http://tr.wikipedia.org/wiki/Habil_ve_Kabil#Tevrata_G.C3.B6re_Soya.C4.9Fac.C4.B1

Adem dünyaya gelince akıllanmış galiba hiç elma yememiş :)

Yaradan güç bakireden doğumu desteklediğine göre belki kardeşler veya ensest ilişki olmadan da çoğalmış olabiliriz.

Allah bilir.

Tarihin ilk katili kabil olduğunda göre

ENOŞ Da tarihteki ilk gay olabilir gibi geldi bana.

tarihinde ayyaşgezer tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Adem aleyhisselamın bu dünyaya geçişi nasıl olmuştur?

Değerli kardeşimiz;

Hz. Adem , yeryüzünde ilk insan ve ilk peygamber, bütün insanların babası’dır. Çeşitli memleketlerden getirilen toprakları melekler su ile çamur yapıp, insan sekline koydular. Mekke ile Taif arasında 40 yıl yatıp salsal oldu. Yani pismiş gibi kurudu.

Önce Muhammed aleyhisselamın nuru alnına kondu. Sonra Muharrem'in onuncu Cuma günü ruh verildi. Her seyin ismi ve faydası kendisine bildirildi. Boyu ve yaşı kesin olarak bildirilmedi. Allahü tealanın emri ile bütün melekler, Adem'e secde etti, ama Iblis (seytan) kibirlenip, bu emre karsi geldi ve secde etmedi: “Hani biz meleklere (ve cinlere): Adem'e secde edin, demiştik. İblis hariç hepsi secde ettiler. O yüz cevirdi ve büyüklük taşladı, böylece kafirlerden oldu.” (Bakara, 34)

Hz. Adem 40 yaşında Firdevs adındaki Cennet'e götürüldü. Cennet'te yahut daha önce Mekke dışında uyurken, sol kaburga kemiğinden Hz. Havva yaratıldı. Allahü teala onları birbirine nikah etti. Yasak edilen ağaçtan unutarak ve İblis'in oyununa gelerek önce Havva, sonra Adem aleyhisselam yedikleri için Cennetten çıkarıldılar. Adem aleyhisselam Hindistan'da Seylan (Ceylon) adasına, Havva ise Cidde'ye indirildi. 200 sene ağlayıp yalvardıktan sonra , tövbe ve duaları kabul olup, hacca gitmesi emr olundu: “Sonra Rabbi onu seçkin kıldı; tövbesini kabul etti ve doğru yola yöneltti.” (Ta'ha, 122)

Arafat ovasında Havva ile buluştu. Kabe'yi inşa etti. Hz. Adem her sene hac yapardı. Arafat meydanında veya başka meydanda, kıyamete kadar gelecek çocukları belinden zerreler halinde çıkarıldı. “Ben sizin Rabbiniz değil miyim?” diye soruldu. Hepsi “Evet” dedi. Sonra hepsi zerreler haline gelip, beline girdiler. Yahut belinden yalnız kendi çocukları çıktı. Sonra Sam'a geldiler. Burada çocukları oldu. Neslinden 40.000 kişiyi gördü. 1500 yaşında iken çocuklarına peygamber oldu.

Çocukları çeşitli dillerde konuştu. Cebrail aleyhisselam 12 kere geldi. Oruç, her gün bir vakit namaz ve gusül abdesti emredildi. Kendisine kitap verilip, fizik, kimya, tıp, eczacılık, matematik bilgileri öğretildi. Süryani, Ibrani ve Arabi diller ile kerpiç üstüne çok kitap yazıldı. Bir rivayete göre 2000 yaşında iken Cuma günü vefat etti. Hz. Havva 40 sene sonra vefat etti. Kabirlerinin Kudüs'de veya Mina’da Mescid-i Hif'de veya Arafat'ta olduğu rivayetleri vardır.

Görüldüğü ve okunduğu üzere dini sitelerdeki değerli hoca efendiler bu konulara hiç girmemiş..

Yahu adem ve havva vardı..

Sonra çocukları oldu.

Peki daha sonra bu çocuklar nasıl çoğaldı?

İki kardeş mi seks yaptı şimdi...

Akraba evliliği mi var?

O zaman hepimiz akraba evliliği sonucu dünyaya geldik, yani geri zekalıyız... :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ademin allahın yaratması yaratılış Bikerem....

Havvanin ademin kaburgasindan yaratılması eseysiz üreme....

Adem havva ve çocuklarınin çiftleşmeleri eseyli uremeye girer hep yanlış bakıyoruz biz....

Hem 960 sene yaşamış adem bi havvayimi düdüklicek... her gün pilav yenmezki....hele 960 sene hiç yenmez ....bunlar hep bilim ışte biz anlamıyoruz...orda eseyli ve eseysiz uremeyi anlatıyor

Link to post
Sitelerde Paylaş

Siyahi kardeşlerimiz nasıl oluştu acaba ?

Bu ENOŞ un soyundandır kesin. Bir mutasyon var orada. ben şüpheleniyordum zaten.

Öte yandan melekler su ile çamur yapıp insan şekline sokuyorlar. Mühendis melekler bunlar. Allah insan yaratacam dediğinde bozguncu mu yaratacaksın diyenler sosyolog. Ayrıca onlar demotive olduklarından bu işe karışmamışlar sonrasında.

Günümüzde bildiğimiz kadarı ile anne ve babadan gelen DNA kendini çoğullayarak insanı üretiyor. Acaba bu noktaya nasıl gelindi ?

Çamurdan ilk insanları yaratıp (adem ve havva) DNA lı üremeye geçirmek mi zor yoksa

milyonlarca yıl DNA yı oluşturmaya uğraşıp olacakları kendi haline bırakmak mı ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Adem ile Havva hikayesi bir komediden ibaret olsada ilk canlıların çoğalmasıyla aynı şekil çoğaldıkları anlatılmaktadır. Adem ile Havva'nın çocukları ensest ilişki ile çoğaldıysa eminizki ilk canlılarda böyle çoğaldı. Buradan bize (ateistlere) ekmek çıkmaz. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bakteriler ensest ilişki ile mi çoğaldı ?

Veya tüme varalım : Ensest ilişki günah değildir :)

bunların hepsi varsyım varsayımlar üzerinden konuşuyorum ve bu varsayımlar doğru kabul edilen şeylerdir. hepimiz ensest ilişki içerisindeyiz yani. insanın atalarını ele alırsakta durum ortadadır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Aslında bu konuyu bilmediğimden değil, bilmediğim başka değişik fikirleri öğrenmek adına açtım..Veya Google a da yazıp onlarca değişik fikir görebilirdim. Aslında öğrenmek istediğim Müslümanların bu soruna nasıl baktığı idi..Bence bu bir sorun..müslümanlar arasında kimine göre sorun kimine göre değil..Türkiye toplumunda bu sorun şöyle halledilmiş; Havva her batında ikiz doğurmuştur. İlk doğan ikiz kardeşlerin sonra doğan ikiz kardeşlerden biriyle evlenmesi ensest yani sorun değildir..E tabii normalde bu sorunu halletmiyor ama bu soruyu yönelttiğim Müslümanların çoğunluğu durumu böyle kotarıyor. Daha fazla eşelerseniz Kuran o zaman olmadığını, dolayısı ile kardeş ile evlenmenin İslam açısından bir sorun teşkil etmediğini söylüyorlar. İşin bilimsel kısmına girdiğinizde ise, yani kardeşim 2 kişiden insan ırkının çoğalması mümkün değil dediğinizde ise, her şeye gücü yeten Allah ın buna mı gücü yetmeyecek...vb. şeklinde cevap alıyorsunuz..

Bu arada canlılar arasında ilk eşeyli üreme suda yaşayan bugün sürüngen dediğmiz canlılar arasında oluyor.."Canlı" değil canlılar arasında oluyor. Dolayısı ile bilimsel açıdan ilk "insan" yok ilk "insanlar" var..

Link to post
Sitelerde Paylaş

her batında ikiz doğurmuş... Himm her durumda tevratı doğrulayan islam bu konuda ters düşmüş galiba. Tevrattaki soy ağacında her batında ikiz olayı görünmüyor.

Diğer yandan bugün bile doğan ikizlerin çoğu sakata gelmektedir. Gelişme çok yeterli olmadığından göz problemleri yaşam problemleri vb. oluşmaktadır. Ama tabi o zaman hava temiz. Sahte gıdalar yok değil mi ? Bu nedenle Havva iyi beslenip rahatça doğum yapabilir.

Hatta doğumları suda yapmış olabilir. bugün moda. Demek ki o zamanlardan beri varmış. KEndi söylediğimi de böylece ispatlamış olayım :)

tarihinde ayyaşgezer tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

her batında ikiz doğurmuş... Himm her durumda tevratı doğrulayan islam bu konuda ters düşmüş galiba. Tevrattaki soy ağacında her batında ikiz olayı görünmüyor.

Diğer yandan bugün bile doğan ikizlerin çoğu sakata gelmektedir. Gelişme çok yeterli olmadığından göz problemleri yaşam problemleri vb. oluşmaktadır. Ama tabi o zaman hava temiz. Sahte gıdalar yok değil mi ? Bu nedenle Havva iyi beslenip rahatça doğum yapabilir.

Hatta doğumları suda yapmış olabilir. bugün moda. Demek ki o zamanlardan beri varmış. KEndi söylediğimi de böylece ispatlamış olayım :)

havva kesin fitnessta yapıyordur...malum okadar sene yasicak okadar çocuk dpgurcak vücudu bozulmasin :)
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 5 months later...

Adem ile eşi yeryüzüne sürüldü,mağara da bir yerde cinsel ilişkiye girdiler,havva hamile kaldı,havva 9 ay sonra ikiz çocuk doğurdu diyelim,bunlara nerede baktı,mağarada mı,bu çocuklar büyüyene kadar havva mağara da nasıl bir yaşam sürdü,adem dışarı gidip avlanıyordu,meyve felan topluyordu,tek başına hayvanları neyle avlıyordu,pençeleriyle mi,yayla mı,sapanla mı,bıçakla mı?Havva mağara da tek başına kaldığında,yırtıcı hayvanlar felan yokmuydu yaşadıkları yerde,havva da iyi yürek varmış,küçük bebekleriyle, tek başına mağarada kalmış.

Tabi bu soruların hiçbir anlamı yok,mağaraya yırtıcı hayvan geldiği zaman Allah yırtıcı hayvanı ışınla yok ediyordu.Ne kadar güzel cevap değil mi?Ahaha.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İkiz doğurunca ne oluyor anlamadım genleri mi değişiyor çocukların? Hepsinin annesi babası aynı değil mi?

Aynı

Havva önce bir çift erkek ve kız doğuruyor. Bir süre sonra ikinci bir çift erkek ve kız daha doğuruyor.

İlk çiftin kızı ile ikinci çiftin erkeği

İkinci çiftin kızıyla ilk çiftin erkeği eşleşiyor

Şimdi bunların dördü de kardeş, yani ensestin kralı dönüyor ama islamcılar burada adeta algı oyunu yaratarak farklı zamanlarda doğmuş kardeşler eşleşince ensest olmuyormuş ya da uzak akraba evliliği oluyormuş gibi anlatıyorlar adeta.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...